4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    ember ! és télleg ! tovább olvastam a questet irta is hogy hero helyen,lila szin...ezer kösz ! :D
  • Doomista
    Hm mondasz valamit,minnyárt megnézem,söt igazad van,mikor akik megmutatták hol van,azok mind ember fajjal voltak,énmeg ugyebár azzal darkos fajjal vagyok :)
  • AndrewCB
    Mert több színű van. nézdd meg neked melyik színű kell és a q leírja azt a színűt hol találod.

Általában minden q-nál le van írva hova kell menned! Csak olvasni kell! :)
  • Doomista
    fellépett egy krv nagy gond...e képen láthato a 10 lvls job küldi,ugye portal crystalt kell kinyitni,megtaláltam holvan,lehet látni felvettem a questet...ere mit kapok ?! THIS QUEST IS NOT IN PROGESS. ?!!!!!?+!!!! mi a szar ?!!!! OTT A QUEST OTT VAN FELVETTEM !!! sehogy sem akarja megnyitni azt a krv követ...abandoltam a questet,ujra felvettem...semmi...party nélkül sem,mással sem...kezd felforrni az agyvizem mostmár
  • kakimakika
    gubi megnéznémés is azokat a bossokat,de jó lenne ha nem egy béka jönne bee...:)
  • AndrewCB
    Hi!

Van guild a Lintra szerón? Vagy játszik ott valaki?

Üdv.
  • Cassell
    Brekk...
  • Gubberx
    2. boss és 3. boss
  • Gubberx
    yaaay megöltük secret lab-an az első 3 boss-t :P
  • Doomista
    huh questekhez hozzákel még szoknom,kicsitsem vagyok el velük xD
    kéne help...elérhetö valaki ?
  • Cence
    ^^ oldal frissitve :D
  • ScarY MAN
    \o/
  • Cence
    re :)
  • ScarY MAN
    de kezdo szigeten vagy azt is tedd hozzá :)
  • Doomista
    akkor oda mennénk énis,majd estefele majd összefutunk vagy valami ^^ lv6 vagyok egyenlöre.
  • Leirren
    Magyar guild csak egy van, de mi Gubberékkal az A-Team guildben vagyunk.
  • Doomista
    kéne magyar guild, vagy te,egykis utbaigazitás xD
  • Doomista
    KaBuTo néven*
  • kakimakika
    nemtudja vki mi van a battleval??egész héten folyamatosan regelve voltam,de vagy nem regelnek 30-39esek,vagy nem müködik??ha vki tud valamit pls ossza meg:D
  • Doomista
    azon a serveren vok KaBuToKa néven,emberrel :D
  • kakimakika
    engem eddig 2 ember ölt le,de az is csak azért mert visszaütött és erösebb volt:D a pk az egy plussz dolog,nincsen szo semmi 20perces sétárol,semmi ilyen egyszerüen ez egy plussz,amit jol ki kell használni,és jókat bunyozni:)
  • netmester
    én 13 lvl-en rohangáltam 30-as emberek között és szinte rám se nézek. és mivel csak nova luxba lehet pkzni ezért 25 lazán lehet feejlődni
  • Cassell
    Nos én a Pk szerveren vagyok épp level 18-as lettem eddig senki sem tört rá az életemre se monszta ölés közben sem amúgy.
    Viszont van egy kérdésem: eddig mindig voltak questek szépen most viszont már csak egy van folyamatban és akármerre járkáltam nem láttam senki Npc-t aki adni akarna egy - két feladatot. Valakinek ötlete merre keresgéljek?
  • Leirren
    Szerintem pont jó így, ahogy van. Külön kell, hogy legyen a pk-s szeró, mert sokan vannak olyanok mint mi, akiknek nem tetszik a 20 perces gyaloglás utáni értelmetlen halál... Mi nem azért játszunk, hogy a másikat hátráltassuk, hanem hogy mi fejlődjünk. Aki akar pk-zni, annak van külön szerver és ha ott csinál magának karit, akkor bevállalja, hogy őt is üthetik ám. Köszi, én nem szeretném bevállalni...
  • Gubberx
    a wow-ban jól megvolt csinálva a pvp, 2 külön oldal, de a mindenki mindenki ellen pvp baromság sztem... amugy én is szeretem a pvp-t de csak a jó pvp-t :)
  • Gubberx
    Valdes
  • kakimakika
    ez a pks kérdés mindíg is megosztotta a nagyérdemű véleményét,de az biztos hogy kell minden mmoba,olyan szerót nem is engednék elindítani ahol ezt nemlehet művelni.ez nem supermario,ez a game nem arról szól h fejlödj és verd rá a pöcsöd h nagyvagyok,hanem az egymás elleni harc,háborusdi,ami elég szánakmas ha annyiban kimerül h valakire ráküldök egy pvpt és vagy elfogadja vagy nem...
  • Doomista
    nah sok eröfeszités után,torrentröl lejött ma reggel...és kitudom tömüriteni...YEEEE ! setup-update,de dolgom lesz,ma este viszont nagyon de nagyon fennt akarok lenni ! csak egy kérdés: gubb melyik serveren vagy ?!
  • Nagyhelion
    Hát én is valami hasonló okból nem mentem a pk-s szeróra, fél óra gyaloglás után odajönne valami high lvl pénzes külföldi akinek 3 nap egy maxos kari , és agyonvágnak! rövidúton menne el a kedvam a játéktól. Ez volt az Archlordban is gyalogoltál vagy 20 percet mire eljutottál asylum 3 szintjére , ott jött egy 83 mage rád skillezet kettőt és kezdheted előröl az utat.(persze ekkor őt már nem zavarta milyen büntetés jár érte stb.)

A Valdesen továbbra is várjuk a magyarok jelentkezését az INF3RNO klánba. Pm Veresfog, M4ILM4N vagy Adne (én).(ma csak este leszek :D)
  • netmester
    én mikor 11 körül leléptem nekem semmi lagg nem volt
  • kakimakika
    sajna nálam is laggol meg ugyvettem észre a beírások alapján h sokaknak....de egyébként szerintem ez hülyeség h csak akkor érsz el vmit ha fizetsz,bár a készítőknek nyilván az lenne az érdeke,nyilván nem unalmukban fejlesztik a gamet.:))én sem fizetek érte és semmi hátrányom nincsen...a fejlödés h kicsit lasabb így,kifejezetten jó,a többi dolgot meg meglestem,egyedüli dolog amire talán kell majd költeni az a skillreset,de ha elöre tervezel az se kell
  • Probatbicol
    még jó, hogy ma dicsértem meg, hogy nem lagos, a mai karbantartás után nekem nagyon az lett, másnál is ilyen, vagy nálam keressem a problémát?
  • ScarY MAN
    hülyeség...
  • Tatyla
    tegnap felraktam ismét a béta után most már ezt teljest egy shadow huntert huztam egy darabig de megint rám tört ez a silkroad filing amitől felfordul a gyomrom ha csak rá gondolok,és persze csak úgy érsz el itt is valamit ha költesz rá,annyit meg nem ér szerintem...
  • kakimakika
    ezt senki nemmondta h nemnagyon pkznak,neti nebeszélj hülyeségeket:))amugy sajna van büntetés jah,csak látod az a baj h te az "én fajtámat" szidod,mert ugy fogod fel ha megölnek h hudegeci megölt most szoptam áááá.a pk az egy külön része a gamenak,tudni kell vele bánni és akkor a legjobb dolog amivel ellehet lenin,csak hozzáállás kérdése,de szerencsére nemszoktak rinyálni azok akiket megölök,én sem veszem magamra ha megölnek,csak azon agyloki hogyan bosszulhatom meg:))
  • Probatbicol
    Ezek nagyrészét tudtam, de remélem érzed, hogy kicsit ellentmondás, hogy azzal érvelsz amellett, hogy nem olyan rossz a pk szerver, hogy nem nagyon pk-znak rajta?
  • netmester
    akkor most elmondom neked hogy ha pk-zol:nem lehetsz partyba
    nem vehetnek fel guildbe
    nem vásárolhatsz és nem adhatsz el
    a mobok egyesével viszik le a tendencydet, ha megől 1 player akkor 100-asával megy. sok idő míg lemegy ugyhogy én még nem nagyon láttam hogy sokat pk-ztak volna.
    ha ezekt tuttad akkor sok újat nem mondtam
  • Probatbicol
    Hát ne vedd magadra, de én pl. pont azért nem megyek pk szerverre mert tele van a te fajtáddal, akiknek az a céljuk, hogy jól kibasszanak a másikkal. Ebből nekem elég az ami az életben van, ha játszom akkor köszönöm nem kérek belőle.
  • netmester
    most értem haza mert munka miat pesten voltam. bkv-s el is kapott :). most még szerintem nem megyek de később biztos
  • kakimakika
    Amúgy annak idegesítö hogy megölik,aki úgy áll hozzá.Én leszarom,mmokban ez a legjobb rész a pk meg a pvp,csak a pvpvel az a baj h az nem meglepiszerű..:)