The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahhoz nem is lesz kb 18-20 ig

Dede, de eléggé nehéz megtalálni õket, lvl 10 tõl meg most van 1 attack skillem, illetve arra utaltam h crossbow hoz nincs skill :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hmm ezt most nem értem lvl 10 alatt is vannak questekm, és van 3 skill is amit megvehetsz

Üdv all! Jó game egy kicsit zavaró az Amcsi Latency de amúgy elmegy <#beka2>
Megvan a 10, érdekes h cb hez nincs skill, meg h quest az pl egyáltalán nincs :D

vki tudja hol van ant hill ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lvl 10 tõl rouge, lvl 50 tõl assassin

Looooser
lvl10 e váltva kasztosodhatsz... a kasztosodási menetet nem mondom el pontosan de annyit mondok hogy northwatch towerben a skill masternél kezded, és Kurt-ban fejezed be a skill master melletti ipsénél...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
baz nekem fél perc volt az ubdate miután felraktam...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Már vágom, csak engem nem városba rakott le :S
De egy Zsoldos nevû srác megmutatta szal most nyomon vok xP

btw Rogue illetve Assassin mikortól lehetek ?

kockaaa :D

foxpal
sajna nekem meg suliba kell mennem pedig 3 szintet is tudnák vinni 1 nap vagy többe:(
de majd a nyáron

Vamp17
nem ismertem :)

akkor én sem szolok semmit Leir :D még alszom pedig órán vagyok :D

Azokhoz az emberkékhez kell odamenni, akiknek a feje fölött sárga felkiáltó jel van.

Ha ma is olyan sokáig fogom nyomni, holnap nem fogok bírni felkelni...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Ezt ismered ? :P

Vamp17
kezdunk haladni az oldallal, az adatok forditasa es feltoltese folyamatosan halad. a Design is kezdi elnyerni a vegso formajat.

http://www.requiem-hungary.extra.hu/

lol :D

Nem tom, de találtam questet :D

át lehet valaghogy állitani kattintgatosra? (bal egérgombos megoldás) :)

nemár hogy csak AWSD legyen :P

REAL MADRID

Lol, hol lehet questet felvenni ? :O

itt van valami quest vagy valami ? :D

Innen lelehet tölteni a javitott versio-t:http://www.fileplanet.com/184711/180000/fileinfo/Requiem-Bloodymare-Open-Beta.Ez tuti mükxik én is innen töltöttem:
Ez elupdatel 1 darabig :D

valdes. itt több magyar klán is van. és ez ugye azt is jelenti hogy sok a Magyar.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Asszem 8 kor kezdem én is, addig lehetne írni h melyik szerón vannak sokan :D

pl. látom két sero van ... melyikre kezdjek karit? :)

REAL MADRID

na feltettem a játékot kiprobálásra ... eddig Lineage 2-vel játszottam

Igazán nemvágom a játék felépítését és a fajokat/kasztokat sem.
Tudtok mondani vmi okosat? :P mivel érdemes kezdeni ...

REAL MADRID

jaa. nemtud valaki egy linket ahol találok a mappokhoz mob elõfordulási listát? mert van pár questem amihez nem találom azokat a fránya mobokat.

orbit downloader. kifejezetten tutijó kis letöltõ. ez aztán mindent leszedett eddig. még azt is amire a free download manager is kiakadt.

Megint leállt 99 % nál :D

Én is, és mire hazaértem 99 % on volt és 0.00 kb/s el szedett :D

Használjatok letöltõ klienset, én is flash get-tel szedtem le.

99 % nál megállt a letöltés :D

foxpal
ladasz lécci linket rá

Akinek akad a játék és nem a javitot kliense van,az töltse le azt mert az egyáltalán nem akad.Akinek meg dc-zik az vagy a játék mellet tölt vagy a gépe tele van féreggel.Saját tapasztalat.
sweech
akkor sry, nem értek hozzá :D

Vamp17
nem keveri, ez a php nuke alap beallitasa. amugy ScarY MAN en beaszallnek, irtam privit.

sweech
jól néz ki, de ha egyszer magyar oldal, nem kéne keverni a magyart meg az angolt. szerintem :)

Én úgy értettem, hogy a skill mastery azt számolja, hogy hány normál skill pontot használtál már fel, az új skillek megtanulásának pedig mindig feltétele, hogy már x skill mastery-vel rendelkezz. Tehát nem tudod azt megcsinálni, hogy alacsony szinteken 1-2 skillel végigmész, aztán egy csomó skillpontot spórolva megtanulod magas szinten az összes brutál skillt, mert nem lesz hozzájuk elég skill mastery-d.
Az assasinnak szerintem dual sword (vagy mi a neve) a legjobb, mert arra tanulhatsz skilleket is. Másodlagos fegyvernek meg jó a nyílpuska. Viszont még mindig nem tudom, hogy mi a helyzet a mastery skillekkel. Automatikusan kapunk rá pontokat majd vagy valahogy szét lehet osztani???

attól függ mire :) minden karakter jó valamire ;)

Szerintetek Rogue / Assassin jó ? Illetve milyen fegyóval érdemes neki mennie ?

ScarY MAN
Nahszóval :)
Kicsit unatkoztam és összedobtam egy oldalt :)
Ha vannak itt vállalkozó szellemû emberek akkor feltétlen szoljanak es akkor segithetnenek vagy en segitek etc. :) Alakitsunk ki egy magyar Requiem kozosseget :) Véleményt mondjatok pls es hát így ennyih :) ha észrevettetek valami hibat akkoris szoljatok :) jah es meg csak a kinezetet csinaltam meg:P az is hianyos kicsit :)

jah es az oldal : KATT

...

Looooser
hát igen a nightmare az egy necces dolog ^^ am baromi gyorsan lehet fejlõdni

na ez nekem is ismerõs. 50% minusszal felbasztam magam és szintén alt+f4 és kidobott a következõ belépésnél az insta elé persze hullaként. kiraktam a jelet hogy élesszenek fel. meg is történt erre ekkor lett nightmare és 2 vérengzõ csecsemõ tutira lenyomott. peches délután volt az.

Ezt asszem meglesem :)

Karbantartás van.
Viszont haltatok már meg instában? Ez elég vacakul van megoldva. Egyedül maradtam a prison-ban, gondoltam a köveket még összeszedem, rámpoppolt 2 mob-> halál. Az éledõhely viszont még mélyebben van az instance-ban, egy csomó mob között. Az a gomb meg, hogy éledjek fel a városban, szürke volt. Persze megint lenyomtak, majd még 2 kísérlet: a-futás, b-teleport éledés után, azaz még 2 halál, az már összesen 4 -20% xp. Aztán alt-F4-el oldottam meg, mert reconnect után már legalább kidobott az insta elé.

Biztos van erre jobb megoldás is csak én nem láttam, mi az?
A weboldal már megy is. :)

Május 20. -án nagyobb leállás várható, karbantartás miatt. Nem lesz elérhetõ sem a játék, sem a hivatalos weboldal.
Talán sikerül orvosolniuk a sokaknál jelentketõ update problémát is.

REAL MADRID

Looooser
csak nekem nem megy a játék???