4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    halljátok,ezek a xeon itemek mik mit tudnak ? van vagy 6 féle :)
  • Leirren
    Hopsz, rossz helyre kattintottam az előbb... Doomistának akartam írni. Gubber: Úgyem fogják gyengíteni a sámánokat:P
  • Gubberx
    ja igen van pár magyar is azért :)
  • Doomista
    fasza :D
    nembaj,mobok ellen pont jo most ^^egyre jobb ez
  • Leirren
    És asszem már heten vagyunk magyarok az A-Team guildben. Kereshetsz engem is RashadHUN néven.
  • Gubberx
    később kapsz majd egy jobabtz amivel gyorsabban mész láthatatlanul és lesz hozzá egy láthatatlanságból támadó skill is
  • Cence
    lvl 28 on 2 küldi van...
    lvl 29 en pedig 4 nem olyan sok de hátha jo expet adnak majd :D
  • Cence
    shadow runner? az csak a mobok ellen nyújt láthatatlanságot, majd level 30 on a sealth minden elöl de csak 5 lvl szint különbségig, szóval a felett kiszurnak azzal is :)
  • Doomista
    rhdt jo ez a rogue,most kaptam olyan buffot hogy láthatatlan lettem ááá ez nagyon nagy xD
  • Gubberx
    ne izgulj majd csak legyengítik a shamant majd :D:D
  • Cence
    nah ja de shamannal nem nehéz, rugoval kicsit másabb a grind :)
  • Gubberx
    jó kis összetartó guild
  • Doomista
    ah nehéz neved van,azthittem gubberx lesz :D a-teamot már megkomcsiztam pár helyen,biztos jo lehet :P
  • Gubberx
    Stun powa :P
  • Gubberx
    A guild neve A-Team a karim pedig AirunAlMarem, ma este leszek majd 7 után kb
  • Doomista
    mi a neve ? lehet megyek...de azis jolenne ha valamikor fenntlennél akkor mikor én xD mi a neved ott ? KaBuToKa vagyok,friend listbe beveszlek ok ?
  • Leirren
    Tápos biza, néhányszor még a sámánom is lenyomta vele:P
  • Gubberx
    nekem is rogue volt open bétában, elég tápos
  • Gubberx
    Külföldi guildben vagyok, ha beszéled az englisht és nem spamolod tele a guild chatet magyar szöveggel jöhetsz :D
  • Doomista
    abba bemék lehet,te egyedül kovárolsz ? rogue vok kül,nagyon jo kari ^^
  • Gubberx
    jah
  • Doomista
    inferno ?
  • Gubberx
    én egyet láttam eddig
  • Doomista
    magyar guildot akarok
  • Gubberx
    na majd szervezünk egyet csak kell pár lvl 30 alatti hogy drop is legen :)
  • Leirren
    OFF:
    Meg is érdemelték, hogy elvesztették az EB-t :D
  • Leirren
    Ezt mondtam én is párodnak, hogy nagyon rá lehetne menni ott a szettes cuccokra, aztán eladni aukción. Csak hát ahhoz kell egy jó csapat, nem bambákkal menni, akik az első bossnál visszafordulnak... Múltkor úgy jártam a németekkel, mikor otthagytak egyedül vele...
  • Gubberx
    meg mehetnénk majd rolba boss runokra pénzt farmolni :) tegnap összeszedtünk lengyelekkel 8 cuccot ugy egy óra alatt.(cry, sound vegyesen)
  • Leirren
    Jaja, hátha jön HollyP is. :)
  • Gubberx
    ma este megyünk majd együtt megint :)
  • Doomista
    Nah én lvl2 vagyok,és teccik a játék,szép,meg horroros xD Questek néha elgondolkoztatoak,de vannak rendes magyarok akik segitenek :D jó játék
  • Leirren
    Nekem két nap alatt esett két Nella, úgyhogy kezdem megszeretni az AT-t. Tegnap kb. 60% xp-t szedtem össze csak ott bent:D És már 35 vagyok free fiókkal:) Ma viszont küldiznem kellene egy kicsit...
  • Gubberx
    de igen, 40-ig minden szinten van folyamatosan küldi( nem feltétlen mindet a városban adják..)
  • orion84
    Cence, ölj Koont warriorokot, és nyugi, lvl 29en sem kapsz küldiket...:S
  • Gubberx
    nekem meg 5 nap alatt 1 cucc esett a gordium szettből at-ban.... :/
  • Gubberx
    :(
  • orion84
    ÁÁÁÁÁÁ!!! MEghallt a gépem... :( Egy ideig most nem fogok tudni játszani...:S Max melóbol... :D
  • Leirren
    Menj át Turbára és vedd fel a blekkhendes küldiket megint, azokért jó sok xp-t kapsz.
    Vagy keress egy nagy makkot :P
  • Cence
    fakk mivan lvl 28 on nincs semmi quest szinte nova luxba hol a makkban fejlödjek?
  • AndrewCB
    nm :)