The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kép nem linkelõdött be... Na mind1 akkor így: http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=5436
Itt egy kis bug.Repül a repül a BEAST. XD
már elérhetõk (élsimitás, distance stb...)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ScarY MAN
Tud valaki valami hogy a cb alatt amik voltak grafikai effektek,(amiket nem lehetett bekapcsolni...es amik itt ob alatt eltuntek) hogy azok elerhetoek lesznek valamikor?

...

Mint hallodtad tök mind1 csak a hammer..-en ne 😄

A Valdesen van 2 nagy magyar guild is.
Tufa
melyik serverre érdemes menni, hol vannak nagyobb magyar guildok?

12ön el sem kezdödik a game,h lehet megunni annyin..XD amúgy most megy a F1 a tevében,fasszopó hamilton megelözte raikonnent,de elégjó rallis a terep,bármi lehet...
Legalább tudod mit kell ^.^
Bár én már 12-n meguntam a gamet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sejtettem, de már sajnálnom a 13as templomosomat hogy a nulláról kezdjem...

nem tudom vannak e rajta, mi a Valdes szerveren vagyunk

Melik server?

Ha nem Hammerine akkor kérdés: van ott VALAKI?? 😊

Ja amugy Kamui néven keressetek.
Szia.Ha ma fent leszel akkor felveszlek szivesen,mindenkit felveszek aki szeretne csatlakozni a klánba.Csak tegnap este nem voltam.
-1 h
A DemonHhunters-szel nekem nincs szerencsém, már vagy 6 tagjukra whispereltem akikkel találkoztam, hogy van-e felvétel, ezek közül csak 1 válaszolt, neki meg a vezetõk nem válaszoltak 😊.
A stone pit és North Tower közötti ösvényen áll, ha követed az ösvényt meg fogod találni.
hhm, még alacsony szinten vagyok, szal van idõ változtatni. Hol vannak magyarok? a Hammerine szerveren van valaki? esetleg közösség? vagy másszak át másik serverre?

Looooser
okés majd ma meglesem a többit, am valaki segítene????? Gery Pit Mastert keresem ayiannas stone pitben

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na cence tölem kérdezze meg valamelyikXD Bár azok a huntersesek akik fent vannak a mi ventrinken no problem,fasza gyerekek,a többit nem ismerem,de ha valamelyik elkezd oltani gameben, hogy miért vagyok ebbe a klánba,annak az írását elmentem és belinkelem😄 had égjen a nyomija
kérnék egy szívességek a demonHUNterstõl, játszatok már tisztán, én sem megyek oda a guild tagjaitokhoz, hogy miért csatlakoztatok oda gyertek át ide, nem egy visszajelzést kaptam, hogy töleteke folyamatosan ezt csinálják, örülnék ha befejeznék, köszönöm

AndrewCB
Sziasztok!

Kellene guildhez aláírás! Aki aláírná, legyen szíves keressen meg ingame.

Lintra szerver, Nivea a kari neve.

Köszönöm!

Köszi, cash shop, zsír.. majd keresgetem 😊

majd cash shopban lehet venni azt az itemet mint ahogyan a skill reset itemet is

a baba nem szívat 😄

Nekem pöccre indult a kliens.. jó is a game ismét 😊 Csak elbasztam, lvl 10en a rouge helyett soul huntert választottam és nem tom hol lehet szerezni job change itemet hogy reseteljem 😞

Lol. nem szóltam... 😄 Csak várnom kellett egy fél percet... csak már megijedtem... 😄
Bocsánat a most következõért:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá

Leszedtem a marbi álltal megadott linkrõl a klients de ugyanaz a probléma!!!! Nem tûniik el az update felirat, nem indul a kliens...:S
Hammeren vagyok 😊

Valdesen van 1.

Ha már van magyar guild beszállnék énis 😊 Pls inv 😄 FoxHUN a karim neve 😊 köszi!

igen Madmano! ha europai serveröl szeded akkor jó lesz én is onnan szetem!
Looooser
joh mondjuk shámánom van, és DNA-zva van a fire ballom XDXD tehát nem volt nehéz 😄😄😄😄 én nem unom... valahogy jobban lecöt mi a Cabal, vagy bármelyik mmo...csak egyet nem took, hogy a Duel nyerés beleszámít a BS(Battle Score)-ok ba?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az szép, én eléggé meguntam a gamet :S

Looooser
Am a nightmare szörnyek nem is olyan durvák sztem (igaz idáig 1szer találkoztam velük) Truba prisonban megjelentek a babák 12-esen egyedül írtottam õket és csak 2db hp poti kellett hozzájuk, sõt néha csak 1....

Csõ.Ezen a linken már az új,javított kliens van,igaz?

itt egy oldal:http://www.gamershell.com/download_25850.shtml
Sziasztok! Segítsééééég!!!!!!!

:s Már háromszor letöltöttem a torrentes linkel a clientet, de valamiért nem akar elindulni a játék és már semmi ötletem hogy mi lehet a baja... 😞 Amikor rányomok az ikonra amit kirakott az asztalra bejön egy Updeter felirat és alatta egy csík. A csík végigfut kb 3-4 szer aztán úgymarad. És kész. Nem csinál semmit. A mappa mérete egy idõ után már nem növekszik, szóval nem is tölt semmit... 😞 Mi lehet a baja?? Tûzfal nincs a gépemen, a routerbõl pedig minden portot a gépemre közvetít...
Csak mindig beakadt mikor skill-t használok 😄

nice vid 😊))

Volt egy Ion Mine "war"

épphogy kikaptunk, pedig kéne pont, mert akarom h világítson a wepem 😄
btw most van 1 rakat questem, azt se tudom melyiekt csináljam ^^

Vamp17
mint irtak karbantartas volt, ezenkivul uj serot kaptunk, hack vedelmet, stb... bovebben: http://www.requiem-hungary.extra.hu

dunno

3 órás karbantartás volt reggel

Cence te aztán kelsz még korán... Hogy a fenébe bírod?😄

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Másnak se indul igy reggel a game? Vagy csak nálam purcant ki a client....
nah I GO TO THE SCHOOL >_<

😊)

Mind1, úgyis dualsworddel tolom 😄

De ANT hill-t nem tod hol van ? MErt ott kéne ölnöm, de nincs rajta a térképen, annyi tudok h a watchtowertol keletre van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;