4158
-
#1478 halljátok,ezek a xeon itemek mik mit tudnak ? van vagy 6 féle :) -
Leirren #1477 Hopsz, rossz helyre kattintottam az előbb... Doomistának akartam írni. Gubber: Úgyem fogják gyengíteni a sámánokat:P -
#1476 ja igen van pár magyar is azért :) -
#1475 fasza :D
nembaj,mobok ellen pont jo most ^^egyre jobb ez -
Leirren #1474 És asszem már heten vagyunk magyarok az A-Team guildben. Kereshetsz engem is RashadHUN néven. -
#1473 később kapsz majd egy jobabtz amivel gyorsabban mész láthatatlanul és lesz hozzá egy láthatatlanságból támadó skill is -
Cence #1472 lvl 28 on 2 küldi van...
lvl 29 en pedig 4 nem olyan sok de hátha jo expet adnak majd :D -
Cence #1471 shadow runner? az csak a mobok ellen nyújt láthatatlanságot, majd level 30 on a sealth minden elöl de csak 5 lvl szint különbségig, szóval a felett kiszurnak azzal is :) -
#1470 rhdt jo ez a rogue,most kaptam olyan buffot hogy láthatatlan lettem ááá ez nagyon nagy xD -
#1469 ne izgulj majd csak legyengítik a shamant majd :D:D -
Cence #1468 nah ja de shamannal nem nehéz, rugoval kicsit másabb a grind :) -
#1467 jó kis összetartó guild -
#1466 ah nehéz neved van,azthittem gubberx lesz :D a-teamot már megkomcsiztam pár helyen,biztos jo lehet :P -
#1465 Stun powa :P -
#1464 A guild neve A-Team a karim pedig AirunAlMarem, ma este leszek majd 7 után kb -
#1463 mi a neve ? lehet megyek...de azis jolenne ha valamikor fenntlennél akkor mikor én xD mi a neved ott ? KaBuToKa vagyok,friend listbe beveszlek ok ? -
Leirren #1462 Tápos biza, néhányszor még a sámánom is lenyomta vele:P -
#1461 nekem is rogue volt open bétában, elég tápos -
#1460 Külföldi guildben vagyok, ha beszéled az englisht és nem spamolod tele a guild chatet magyar szöveggel jöhetsz :D -
#1459 abba bemék lehet,te egyedül kovárolsz ? rogue vok kül,nagyon jo kari ^^ -
#1458 jah -
#1457 inferno ? -
#1456 én egyet láttam eddig -
#1455 magyar guildot akarok -
#1454 na majd szervezünk egyet csak kell pár lvl 30 alatti hogy drop is legen :) -
Leirren #1453 OFF:
Meg is érdemelték, hogy elvesztették az EB-t :D -
Leirren #1452 Ezt mondtam én is párodnak, hogy nagyon rá lehetne menni ott a szettes cuccokra, aztán eladni aukción. Csak hát ahhoz kell egy jó csapat, nem bambákkal menni, akik az első bossnál visszafordulnak... Múltkor úgy jártam a németekkel, mikor otthagytak egyedül vele... -
#1451 meg mehetnénk majd rolba boss runokra pénzt farmolni :) tegnap összeszedtünk lengyelekkel 8 cuccot ugy egy óra alatt.(cry, sound vegyesen) -
Leirren #1450 Jaja, hátha jön HollyP is. :) -
#1449 ma este megyünk majd együtt megint :) -
#1448 Nah én lvl2 vagyok,és teccik a játék,szép,meg horroros xD Questek néha elgondolkoztatoak,de vannak rendes magyarok akik segitenek :D jó játék -
Leirren #1447 Nekem két nap alatt esett két Nella, úgyhogy kezdem megszeretni az AT-t. Tegnap kb. 60% xp-t szedtem össze csak ott bent:D És már 35 vagyok free fiókkal:) Ma viszont küldiznem kellene egy kicsit... -
#1446 de igen, 40-ig minden szinten van folyamatosan küldi( nem feltétlen mindet a városban adják..) -
orion84 #1445 Cence, ölj Koont warriorokot, és nyugi, lvl 29en sem kapsz küldiket...:S -
#1444 nekem meg 5 nap alatt 1 cucc esett a gordium szettből at-ban.... :/ -
#1443 :( -
orion84 #1442 ÁÁÁÁÁÁ!!! MEghallt a gépem... :( Egy ideig most nem fogok tudni játszani...:S Max melóbol... :D -
Leirren #1441 Menj át Turbára és vedd fel a blekkhendes küldiket megint, azokért jó sok xp-t kapsz.
Vagy keress egy nagy makkot :P -
Cence #1440 fakk mivan lvl 28 on nincs semmi quest szinte nova luxba hol a makkban fejlödjek? -
#1439 nm :)