4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Ahogy felkelek aktív vagyok egészen addig, míg le nem fekszem aludni, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :P
    A játékban olyan délután fél 5-től kb. estig, de még kicsit később kezdek neki...
  • Gubberx
    grat
  • Gubberx
    este be tudlak venni 8 után ha hazaérek melóbol
  • Cence
    lvl 30 :)
  • Doomista
    és mikor vagy aktiv ? :) intézzétek hogy ateamba jussak valahogy :D nemtom ki a leader,stb.
  • Leirren
    Valdesen vagyok Gubberrel az A-Teamben.
    Ja, és tegnap is esett egy Nella! :D
  • Doomista
    te melyik serveren vagy ?
  • Leirren
    Az 29-en adja asszem, de alig kapsz értük xp-t.
  • Cence
    RoL melletti pali lvl 28 on nem ad questet már elöbb is néztem =/
  • AndrewCB
    Lintra szerveren senki nem tolja?
  • Doomista
    hát szerencsére vannak segitségek,szolok nagyobb lvl szintüeknek,és velük sikerült megcsinni, stb,de megmondom öszintén jobban szeretek farmolni :)
  • Leirren
    Mondok jobbat, azt inkább hanyagold... Azon a szinten van annyi küldi, hogy bőven elég, ha még veszel tekercsest is. Én csak a legelső karakteremmel csináltam végig azokat, de nagyon nem tetszett...
  • Probatbicol
    Azokhoz keress inkább party-t, mert mire biztonságosan tudod szólózni őket már alig kapsz értük xp-t.
  • Doomista
    nehéz a játék...sokszor meghalok,pl mine spectereket kell olnom,de alig birok,mert egybe vannak,oszt rámjön vagy 3-4 :D huh :s
  • Gubberx
    van egy asszem rol mellett is kint aki ad, illetve nova luxot jól kutasdd át mert vannak itt ott eldugott npc-k
  • Gubberx
    én partyztam egy 50-essel AT-ban és valami brutál volt
  • Leirren
    Nekem már az is hatalmas öröm, hogy a 35-öt elértem... Nem gondolkozom 50-es karakterben. :)
  • Leirren
    Már jön is lefelé a 3 videjó:D
  • netmester
    az 1-ik konzolos topickba be is rakták az ingame videót. nem tudo láttad e már
  • Cence
    nem hiszem hogy gyengítenék, nem erős az annyira szerintem csak kis szinten kapja meg a nagy erőt, ugy olvastam level 50 után eléggé másabb karakter lesz mint addig volt
  • Cence
    tudsz mondani párat lvl 28-29 re? :D a trezsör hántört lux plainsba a vagon mögött megtaláltam :)
  • Doomista
    és ? :D
  • Gubberx
    GYááááá bejelentették a Diablo 3-at :D:D
  • Doomista
    értem,kösz.
  • Leirren
    Odamész a csajszihoz, bal oldalról kiválasztod hogy melyik skillt akarod turbózni, és a választott skillt áthúzod a kis négyzetbe jobb oldalt. Van egymás mellett 5 négyzet, az elsőbe tedd bele amit kiválasztottál. Lehet többet is, de minden választott skill egy 0-t tesz az árhoz, ami 100-ról indul. Tehát 2 skill 1.000.-, 3 skill 10.000.-, 4 skill 100.000.-, 5 skill 1 milla pénz. Az elején érdemesebb csak egyet használni szerintem.
  • Doomista
    DNA-t valaki mondja el leccives,szrtm fontos ha kicsit feljebb tolnam az ertekeket ^^
  • Doomista
    nem alapitok,csak haver kérdezte,de megtaláltuk ^^
  • Gubberx
    nem egyszerű dolog a guild alapítás, sztem hagyd
  • Doomista
    megvan
  • Doomista
    hol melyik npcnel lehet guildot alapitani ?
  • Doomista
    akkor nem vágom,ennyi.
  • Gubberx
    dns-t nem tudod elrontani
  • Doomista
    fegyomat sikerult gradelni xD 1/1 , majd lesz 20 lvls fegyo 2/2 is !
    dna-t nem vagom,de szrtm hagyom,nem akarok elbaszni semmit most :D
  • Doomista
    jah értem
  • Gubberx
    a dns nem skill hanem a meglévő skilljeidet tudod vele erősíteni, pl van az a buffod ami accuracy-t ad mondjuk 75-t pl ha beteszed a dns-edbe akkor ad 90-et,de nem olcsó mulatság a dns^^
  • Doomista
    15 lvln látok valami skiltl a DNA-nal,majd megkobizom mit tudok csinálni ott ^^
  • Gubberx
    amugy ha pl van egy 3 slotos fegyód, és mind a 3 slotba teszel valamilyen xeont, ha mindd sikerül és egy slot sem töeik ki mé egy világító rúna is megjelenik a fegyón :)
  • Doomista
    ezer kösz ^^ akkor majd a 15 lv fegyomba bepaprikázok egyet hogy világitson ^^
  • Gubberx
    itt van róla némi infó
  • Gubberx
    armorba meg fegyóba lehet rakni, attól világít a fegyó is