The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
gubberx regizzél be nekem,mert letiltott az oldalrol,benned bizok,pmben mond meg hogy a felh-jelszo-email kivül mit kellene még meg adnom ami szükséges ,hogy teljesüljon a regisztrácio...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
arra ott van l2 vagy archlord 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jeffjohnson
kár ,hogy nincs valami komolyabb pvp cél mint pl a várfoglalás

Gubberx
gondolom 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jeffjohnson
egyik szerveren láttam ,hogy PK-zni is lehet akkor lesznek PVE meg PVP szerverek?

Gubberx
battlegroundok vannak mint wow-ban, van zászlófoglalás meg sima csapat-csapat elleni öldöklés, itt is kapsz a végén honor pontot amibõl cuccokat vehetsz ha öszegyûlik sok, meg van ugye a sima párbaj amit bárhol lehet nyomni.

Jeffjohnson
Pvp rendszer itt olyan mint az L2 ben? Van valami várostrom esetleg? Mert azt olvastam ,hogy van valami pvp battle de azt nem tudom ,hogy ez hogyan müködik.

továbbá fincsi, Aion se biztos hogy ingyenes lesz =/ valami kanyar lesz benne mint minden NC softos gameban, vagy megkell venni a software-t és onnantól free (mint GW ami amugy nem rossz ötlet legalább a sok gold farmer meg f2p csíterek nem gamelnak rajta) vagy pedig havidíjas lesz mint L2 (amit viszont hülyeségnek tartok a mai mmok terén :S) remélem GW-s megoldás lesz :p ha már mindenképpen fizetni kell majd érte 😊

Gubberx
Köszi 😊

Valdesban a warp machine és az offical resistance közt van egy kis üres szóba, ott találod meg az NPC-t aki adja a Quest neve Forgotten Relics
és off 10 napig :X leszokás 😄 jo gamet all 😊

hát szvsz ha olyan részletes lenne mint a crysis,nem nagyon lenne gép amin jól futna😊

Gubberx
Azt valaki megtudná mondani hogy 23-on ki adja azt a questet ami a beast-é változáshoz kell?

Jeffjohnson
ez jó hír

Jeffjn tudtommal a requiem f2p játék lessz😊, max lessz benne itemshop..^^
Hát nemtom, így elsõ látásra nem sok különbséget látok a tipikus ingyenes ázsiai mmo-k, és a videó alapján az Aion között, grafikailag legalábbis.
Jeffjohnson
sziasztok!
Pár kérdés:A requiem fizetös lesz? Mikorra tervezik a végleges kiadását?

na jolvan lessz ebböl vmi,updatelt mégegyszer és márcsak a seróhoz nem csatizik mert áll😊) mégegy szó arról hogy még szerencse hogy csúszik a Aion,most gondolj bele,hogy a Crysis a mai napig a legnagyobb erömûvön sem fut zökkenõmentesen full grafon,ugyanez a grafmotor most mmoban lessz,ahol egyszerre a képernyõn nemritkán lessz többszáz ember, milyen erõmû kell majd??szóval addig míg kijön lehet spórolni rá😄ehez
na ez már kezd nem vicces lenni,nemtudok csatizni a szeróra,be sem pirosodik a strat és a patch gomb,egyáltalán nem csatizk...más valakinek?
de visszatérve a requiemre😊,az odáig rendben hogy update volt stb..,de miértnem csatlakozik vissza a szeróra??Másnak simán fut a dolog?
1-2 skill nyálcsorgatásnakXD Bár egy kép nemsokat mond,de nézzétek meg ezt a grafikát,mozgás közben annyira real az egész hogy az cúc😊 skill
ScarY MAN
lesz 😛

...

mondom jó kis game azért,Aion meg lehet soká jön ki,de akkor már a full verzióval tolhatjuk,nem lessz beta meg céfa meg kitudja mi,azért tesztelik már ezer éve a ferdeszemü botfarmerek😊Szerintem jól csinálják h csak náluk fut a béta,tökéletesitsék csak mire a kezembe kerül😊Én sajna nemtudok angolul,haver nézegetett formubeírásokat akik tolják most az Aiont azoktol,eddig ugynéz ki hogy megszületett az egyetlen game amire nincsen negatívum....,csak lenne már itt.Csak remélem nem 15ezer lessz havonta...

XD oks
Hát igen ha kijön egyáltalán XD mert már évek óta igérgetik^^
azér wow-ot requiem miadt nem hagyom abba XD
hát h csalódni fogsz-e benne az attól függ milyenek az elvárásaid,ha úgy állsz hozzá h ez az überfasza felülmulhatatlan istenkirálycsászár game akkor csalódni fogsz😊Amúgy ne értsd félre jo kis game ,de ennyi,egy jó kis game,nem több..Majd az Aion lessz az überfasz felülmulhatatlan..😄
Na sziasztok 😊
töltöm Requiemet, szerintetek csalodni fogok benne?
ob kezdete óta idáig gondolkoztam leszedjem-e...
Looooser
deh cabaloztam, de sztem az unokatesóm lehet ismerõsöd ypoons, vagy hardrider néven játszott-vagy még ik

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nem szintet nem de meglesem mi a helyzet fent 😄 hátha megnyertem a lottó 5 öst 😄

de õ wari, neki csak 1x sebez, neked a lighting speed (AOE skilled) 3x és igen kicsit :S nem is érdemes rápakolni XD

nem vagyok kocka,csak mint állat,péntekig nem kell meloznom,alap h bekockulom a 40et legalább ha már ráérek..😊azért te sem vagy cube hallod,mielött elmész suliba gyorsba 1-2 szintet berántasz mi??😊
Gubberx
a rogue aoe skill is anyit sebez nekem 😄 nem is rakok tá több pontot

az vagy XD

fincsi, ha most felmegyek és játszol akkor te kocka vagy 😄

szia lezu,te cabaloztál nem?de tutira!!😊)ismerös a fincsivirsli név?
Looooser
én Lezuziusz vagyok in game 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

emberek pvp szerón van magyar guild?

más:
warrior lvl 18-as aoe ütés,kérdés az tényleg csak 11-et sebez körbe? mert nem +11 van odaírva vagy ha igen akkor hülye vok😊 naszal,érdemes megvennem vagy nem?😊

nem, tudom én meglátásom szerint ez igazábol nem neked hasznos,hanem az enemydet szívatja 😉 SZERINTEM 😊

Dot lesz az már látom.
A whispernél egyébként mindegy, hogy Turba vagy Crescent map-en van az ember? Csak mert én sem talállak a game-ben (Valdes szerver ugye?)

Van egy pár dolog amit nem értek. Pl. soul hunterként 18-as szinten lehetne tanulni mana szívó skillt. Igen ám de a leírás szerint 23 MP-be kerül és 15 manát szív el. Ez mire jó? Még ha folyamatosan lehetne spam-elni akkor azt mondom, hogy group pvp-ben a saját manám árán el tudom szívni valaki másét, de még erre sem jó mert van rajta vagy 10 sec cooldown. Ez nem túl értelmes, vagy rosszul értek valamit? Esetleg ez dot és többször 15-öt szív el?
rohan még bugosabb 😄 (de komolyan ^^)

Ladasz bocsi nem néztem este felé már a Forumot hisz nekem suli van xD szal tv éztem utana alvás .. év végi hajrá van 😄 amugy
Nevem : Persefon
azért van a beta verzió,hogy a bugok meglegyenek találva,és mire vége a betának ki legyenek javítva!ha nem lenne benne bug,akkor már nem beta lenne...a rohanban legalább ennyi bug van,játszottam vele,az is beta verzió,meg hát aki azzal a fossal tud játszani az mennyen..XD(habár a silkroaddal is sokan tolját,pedig azsem fehérembernek való..)
ez a game csuttára egy halom bug halmaz. elegem lett belõlle. megyek a rohan-ra.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

kb 30perc mulva.Mi a neved a game-be?
Vmeik Guild FÖnök Tud idö pontot adni hogy mikor legyek fent a szeron hogy bevegyen a guildba ? mert edig mikor voltam soha nem volt fent ... xD
lvl 23 as szinttõl lehet felvenni a questet, 11 része van + a final megcsináltad a questet regisztrálod és olyan lesz mint 1 skill, bár csak lvl 15 töl fogod tudni használni is, öléssel feltöltöd a HC-d és mikár átaléakulsz 5% ával veszted a HC-t ha 0 vissza alakulsz, Beastnek is vannak skilljei külön ruhát tehetsz rá meg ilyesmik remélem kielégtõ volt a válasz 😊

hdr és bloomot még nem láttam de az összes többi megvan. Gyere játszani 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ScarY MAN
volt tobb effekt is. hdr, bloom etc.

...

Gubberx
Üdv milyen szinttõl és hogyan lehet valaki beast? ill. ez is egy skill és korlátlanul használható? thx elõre is😊

<#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

xD

épp beszéltük a skacokkal ventrin milyen lehet ha beast repül, elképzelni ahogy ül és rámarkol a botra 😄