4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    ja télleg :D de őt még 1x se láttam online azért felejtettem el :D
  • Leirren
    Szegény Girgát meg kihagytad. :P
  • Doomista
    hu de sok van :o
    giant sprigansot kell olnom,huh :D jo nehéz quest :D roke valenel van,de nem találtam sehol,merre tájon lehet ? :o az volt az éerdeks hogy partyban 5n voltunk de nem mentunk gyilkolni öket hiáéba kértem...quest meg irja hogy erös mobok,szal akkor most inkább megvárjalak titeket este ? és segitetek,vagy megprobálom egyedül XD
  • Gubberx
    amugy Rashad, HollyP, Airun, Diablo, Evelyndra, Mephysto a maygarok^^
  • Doomista
    jah,olvastam azt a gubbers girldfriends balabl szöveget a neve mellet :)
    néztem hogy he ? azt hittem valami angol :D
  • Gubberx
    én vettelek be bnőm karijával :P
  • Doomista
    bevettek az a-teamba :D ember annyira várom már a 30 lvls buffot :P láthatatlanság madjnem mindenki számára+gyorsabb futás...
  • Doomista
    ezer kösz
  • Leirren
    Libeshalokat kell ölnöd, azok meg vannak a Cargo field-től balra is, meg jobbra is.
  • Doomista

ezeket hol tudom begyüjteni ?
  • Doomista
    ah megvan....cargo field ez ember...
  • Doomista
    halljátok...Zakatebe vagyok,2 questet kaptam 20 lvln,azt irja hogy zakate plateunál szerezzek öljek stb...de hogy jutok oda ? azt mondták zakaete körül van...de hogy jutok ki?:Dmert entraencet latok csak,az meg a városba visz...
  • Cence
    én lvl 30,5 de grind -.-
    nincs quest csak 1 scroll volt de azt már megcsináltam
    és most megyek grindelni >_<
  • Doomista
    gz :P:D
    élek virulok most :D azt mondtad vagy még reggel,de nem látom XD
  • Gubberx
    na nemsokára 44 :P
  • Cence
    pörög a forum :)

ez a sealth nem rossz dolog^^
  • Probatbicol
    Singaya
  • Gubberx
    mi a karid neve?:)
  • Probatbicol
    én meg pont ebbe a Rockiem guildbe keveredtem be...
  • Gubberx
    Ezen az oldalon is van pár hasznos dolog, pl egy térkép ami az öszes npc-t jelöli.
  • Doomista
    hehe,te,ember,dude,örülök ha egyáltaéán 20.00ig fennt leszek :D ha fél9ig fentleszek,akkor az isten segitett engem ki a pokolbol :D
  • Gubberx
    Na ha minden jól megy fél 9-re otthon vok és beveszlek a guildbe ha még fent leszel
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    ismersz te engem XD persze hogy a dual sword,az jobban láccik,claw ? az a kis tü féle izé mizé ? haggyá má :D jo nagyob crit,naés ?:D
  • Gubberx
    dual sword-el vagy claw-al nyomod-e? :D
  • Doomista
    jah értem...én ugy nyomom hogy minden meglegyen :) critre meg gyurok a fegyomnal,bar igyis nagy critteket ütök :D
  • Gubberx
    hát skillből én szinte csak a buffokat tanultam meg lvl 5-re így támadó skillem van 2 összesen :D jól megkell gondolni mire teszel, amugy lvl 20-on van az első szett armor ami bónuszt is ad ha rajtad van mind az 5 darabja(kharentium armor) AH-banm sztem pár k darabja a részeinek.
  • Doomista
    meg asszem azis bug hogy a mobba ütök,mutatja a sebzéseket,de a mob hpje nem megy le...egyszer beleütöttem 2 skillel,mutatta mind a 2 sebzéseit,de a mob hp full,aztán ment le a sima ütésektöl... lol :)
  • Doomista
    jah csak én tudok türelmetlen gyerek vagyok,nem szeretek ülni,és olyan tipus vagyok aki azzonal fight még pár mm hpval is xD

most azt néztem,hogy 20 lvlre kapok 3 skillt,de ebbol 1 lesz meg,mert tobbire elment a skill pontom,szal akkor mostmar nem lesz meg minden skill arra a lvl ahonnan kijön...ez nálad is igy van ? vagy én szurtam el valamit...
  • Gubberx
    az az egy npc bugos én se tudtam neki eladni semmit soha,de üléssel nagyon hamar visszajön a hp
  • Doomista
    eddig faszányos nagyon,skillek buffok minden,csak a questek kicsit nehezek,meg sok poti kell,vagy leülés,mert azért hammar lemegy az a hp és int :) egy kis bugom van a south watchtowernel,vennenk potit,nem tudok,bedobnam az itemeket amik estek moboknol,nem engedi,ez gazos :s igy mehetek + annyit potiert =(
  • Gubberx
    jól haladsz akkor, hogy tetszik eddig a game?
  • Doomista
    KaBuToKa

asszem lv20 meglesz még ma :D
  • Gubberx
    amugy mi is a karid neve? :)
  • Gubberx
    Mi ez a nagy csend?:)
  • Doomista
    de én 8tol nem vagyok...:s megprobálok lenni,de akkor erövel azonnal rámkell irnod,ha fenntvagyok vagy valami.

egy bajom van most,hogy pár questnél megakadok,kellene valaki aki tudja a questeket,oszt néha besegitene :s farmolo ember vagyok,de itt a questek sok expet adnak :)
  • Gubberx
    ez a beszéd :D én is gyűjtöm neked a nellát akkor :)
  • Leirren
    Gratula!:) Most már dobok én is mindenre ami esik, mivel tegnap Tennoék is dobtak a varázslós cuccokra, holott én a gordiumot kihagytam. Aztán ha én venném fel, meg elbótoljuk.
  • Gubberx
    persze hogy megyünk :D nekem még a naci meg a sapi kell ^^ ma esett a kesztyű 100-ból 100-at dobtam rá :P
  • Leirren
    Gubber jó sokáig nyomod a melót. Ma is megyünk AT-be? Még két nap, és megvan a Nella set, ha így folytatódik nekem... :P