4158
-
#1558 ja télleg :D de őt még 1x se láttam online azért felejtettem el :D -
Leirren #1557 Szegény Girgát meg kihagytad. :P -
#1556 hu de sok van :o
giant sprigansot kell olnom,huh :D jo nehéz quest :D roke valenel van,de nem találtam sehol,merre tájon lehet ? :o az volt az éerdeks hogy partyban 5n voltunk de nem mentunk gyilkolni öket hiáéba kértem...quest meg irja hogy erös mobok,szal akkor most inkább megvárjalak titeket este ? és segitetek,vagy megprobálom egyedül XD -
#1555 amugy Rashad, HollyP, Airun, Diablo, Evelyndra, Mephysto a maygarok^^ -
#1554 jah,olvastam azt a gubbers girldfriends balabl szöveget a neve mellet :)
néztem hogy he ? azt hittem valami angol :D -
#1553 én vettelek be bnőm karijával :P -
#1552 bevettek az a-teamba :D ember annyira várom már a 30 lvls buffot :P láthatatlanság madjnem mindenki számára+gyorsabb futás... -
#1551 ezer kösz -
Leirren #1550 Libeshalokat kell ölnöd, azok meg vannak a Cargo field-től balra is, meg jobbra is. -
ezeket hol tudom begyüjteni ? -
#1548 ah megvan....cargo field ez ember... -
#1547 halljátok...Zakatebe vagyok,2 questet kaptam 20 lvln,azt irja hogy zakate plateunál szerezzek öljek stb...de hogy jutok oda ? azt mondták zakaete körül van...de hogy jutok ki?:Dmert entraencet latok csak,az meg a városba visz... -
Cence #1546 én lvl 30,5 de grind -.-
nincs quest csak 1 scroll volt de azt már megcsináltam
és most megyek grindelni >_< -
#1545 gz :P:D
élek virulok most :D azt mondtad vagy még reggel,de nem látom XD -
#1544 na nemsokára 44 :P -
Cence #1543 pörög a forum :)
ez a sealth nem rossz dolog^^ -
Probatbicol #1542 Singaya -
#1541 mi a karid neve?:) -
Probatbicol #1540 én meg pont ebbe a Rockiem guildbe keveredtem be... -
#1539 Ezen az oldalon is van pár hasznos dolog, pl egy térkép ami az öszes npc-t jelöli. -
#1538 hehe,te,ember,dude,örülök ha egyáltaéán 20.00ig fennt leszek :D ha fél9ig fentleszek,akkor az isten segitett engem ki a pokolbol :D -
#1537 Na ha minden jól megy fél 9-re otthon vok és beveszlek a guildbe ha még fent leszel -
#1536 XD -
#1535 ismersz te engem XD persze hogy a dual sword,az jobban láccik,claw ? az a kis tü féle izé mizé ? haggyá má :D jo nagyob crit,naés ?:D -
#1534 dual sword-el vagy claw-al nyomod-e? :D -
#1533 jah értem...én ugy nyomom hogy minden meglegyen :) critre meg gyurok a fegyomnal,bar igyis nagy critteket ütök :D -
#1532 hát skillből én szinte csak a buffokat tanultam meg lvl 5-re így támadó skillem van 2 összesen :D jól megkell gondolni mire teszel, amugy lvl 20-on van az első szett armor ami bónuszt is ad ha rajtad van mind az 5 darabja(kharentium armor) AH-banm sztem pár k darabja a részeinek. -
#1531 meg asszem azis bug hogy a mobba ütök,mutatja a sebzéseket,de a mob hpje nem megy le...egyszer beleütöttem 2 skillel,mutatta mind a 2 sebzéseit,de a mob hp full,aztán ment le a sima ütésektöl... lol :) -
#1530 jah csak én tudok türelmetlen gyerek vagyok,nem szeretek ülni,és olyan tipus vagyok aki azzonal fight még pár mm hpval is xD
most azt néztem,hogy 20 lvlre kapok 3 skillt,de ebbol 1 lesz meg,mert tobbire elment a skill pontom,szal akkor mostmar nem lesz meg minden skill arra a lvl ahonnan kijön...ez nálad is igy van ? vagy én szurtam el valamit... -
#1529 az az egy npc bugos én se tudtam neki eladni semmit soha,de üléssel nagyon hamar visszajön a hp -
#1528 eddig faszányos nagyon,skillek buffok minden,csak a questek kicsit nehezek,meg sok poti kell,vagy leülés,mert azért hammar lemegy az a hp és int :) egy kis bugom van a south watchtowernel,vennenk potit,nem tudok,bedobnam az itemeket amik estek moboknol,nem engedi,ez gazos :s igy mehetek + annyit potiert =( -
#1527 jól haladsz akkor, hogy tetszik eddig a game? -
#1526 KaBuToKa
asszem lv20 meglesz még ma :D -
#1525 amugy mi is a karid neve? :) -
#1524 Mi ez a nagy csend?:) -
#1523 de én 8tol nem vagyok...:s megprobálok lenni,de akkor erövel azonnal rámkell irnod,ha fenntvagyok vagy valami.
egy bajom van most,hogy pár questnél megakadok,kellene valaki aki tudja a questeket,oszt néha besegitene :s farmolo ember vagyok,de itt a questek sok expet adnak :) -
#1522 ez a beszéd :D én is gyűjtöm neked a nellát akkor :) -
Leirren #1521 Gratula!:) Most már dobok én is mindenre ami esik, mivel tegnap Tennoék is dobtak a varázslós cuccokra, holott én a gordiumot kihagytam. Aztán ha én venném fel, meg elbótoljuk. -
#1520 persze hogy megyünk :D nekem még a naci meg a sapi kell ^^ ma esett a kesztyű 100-ból 100-at dobtam rá :P -
Leirren #1519 Gubber jó sokáig nyomod a melót. Ma is megyünk AT-be? Még két nap, és megvan a Nella set, ha így folytatódik nekem... :P