The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
letöltöttem,100%ig néztem és full lejött...de megsem tudom nyitni,kisem tudom tömöriteni..ennyi...fail..the end.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
hajrá 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
nah adok még 1 esélyt a játéknak,letöltöm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

valaki a requiem oldalakat küldje már el. mert az összes könyvjelzõm eltünt

Gubberx
köszi szépen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Úgy tudom még nincs eldöntve, hogy lesz-e törlés, de szerintem nem lesz, ha csak technikailag nem indokolja valami.
Fizetõs mmo-k open bétája végén szokott lenni törlés, de azok eleve max 1 hétig szoktak tartani. Nem tudom hányan hagynák ott a rákba a játékot, ha több hetes/hónapos magas szintû karakterüket törölnék.
Pl. a Perfect World mostanában indult élesben, annyit lehet észrevenni belõle, hogy a launcher kiírja.
Gubberx
ez nagy segítség volt köszi....

olvass vissza

Gubberx
Elvileg az open beta végén már nem lesz karitörlés ugye?

ahogy látom van 1 pár új dolog benne. láccik rég voltam. a héten itthon leszek mert beteg vagyok 😊. ugyhogy gyertek requiemezni mert egyedül nem olyan jó

Hát mivel nem tudok fülhalgatóval Requiemezni hagyom az egészet..
Viszont kiprobáltam a Rohant,és nagyon bejön 😊,tetszik a mozgás meg ugy az egész!^^.
Cabalba XD 70es karim ott hagytam,valahogy annyira már nem kötött le, pedig egyik legjobb magyar klánba vagyok/voltam..
Gubberx
oksa 😄

Doomista
áh szerintem nem rossz ! ezis embertöl függ 😄 e én még ezek után is a cabalra hajlok ! föleg hogy megint uj update etc xD nálad meg a cabal nem megy ha jol emléxem,hát ilyet !
azért nem adom fel,valahogy megszerzem ezt a requiemt,kiváncsi vagyok rá 😄 de sokak szerint fos...szal embertöl függ ezis 😄 majd csinj pár száz screent a kedvemért,és ha leszek küld át vagy valami 😄

Gubberx
na engem oda nem enged regelni 😄 de aztmondja mindenki hogy nagyon gáz aki edig kipróbálta

Doomista
érdekes! hát akkor sajnos ebben az online játékan nem tudok részt venni =(
u.i.: rohan onlinet probáld ki xD

Gubberx
ezt nem tudom miért lehet, haverom is leszedte vagy 3 helyrõl és aztmondja hogy mindíg csak egy 700 mb-os fájl jött le amit nem tud kicsomagolni :S én a gamershellrõl szedtem le és rendesen lejött elsõre.

Doomista

Gubberx
Valdes server--> Lyrian--> lvl 30 rogue--> Hell of Heroes guild 😊

jaa az én nevem Arkanel a játékba😊
én is valdesen vagyok meg barátnöm is^^
Csak valami szomorúsággal tölt el 😞, nagyon hangos a játék még akkor is ha minnimumra veszem, és én fülessel tok játszani+közbe mikrofon
nem tudjátok mit tegyek, hogy jó legyen a hang?
RashadHUN Valdes szerver, Hell of Heroes guild, tegnap kezdtem újra lvl 17 sámán. Ahogy elnéztem tegnap, nagyon sok magyar van ezen a szerveren. Bár ismerõssel futottam össze a Lintrán is, amikor a valdes valamelyik nap szarakodott.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Adne(templar)----Valdes seró----noir guild

Én a hammer izé szerveren vagyok,nevem Mongoliath, lvl25 warrior, jó lenne egy magyar guild,ezért ha nincs szeretnénk egyet csinálni,ketten már vagyunk,akit érdekel jelentkezzen.

írja le pls mindenki ki hol játszik 😊
és milyen néven megtalálható?
várom😊
Melyik a pvp szero ?XD
én a Valdesen vagyok😊
PVP szerón van magyar guild már?

szerintetek melyik serora jöjjek ?😊
elöször is másik szeron vagyok mint te,másodszor a nevem a játékban n00b.azok a közepén kettö nulla
Király a valdes seró nem müxik ---> nem menti el amit csinálsz.

:'( most akk itt kell társalogni meg frissítgetni ki mikor ír xdd
mi a neved játékban?
van guildom,x-fire el meg nemélek kökk😊
Guildod van?
Ha adok xfire felveszel ? (: vagy adhacc te is xd
40es shaman
ÉS hanyas karid van ? és mien faj / kaszt?
persze
Csak félreértések elkerülése érdekében (:
Am te aktivan jáccol?
jóvan lehetett érteni elsõre is😊
úgy értem h az adja oda akinek már nem kell nem aki aktiv xd
<#nevetes2><#nevetes2><#guluszem1><#guluszem1>
Üdv mindenki (:
Érdeklödni szeretnék magyar guild iránt ha lehet aktiv emberekkel akik ha kell még segítenek is xd
Én a Lintra serveren jáccok 2 napja van egy 20 as defenderem
pls aki még aktivan jáccik vagy már megunta és odaadná a kariját pm pls xdddd<#crazya>
Köszi ! Csáó
igy van,a bevitt sebzés alapján osztja az expt,ezért nekünk szinte semmi nemjutott!!az h túleröben voltak pknál megnagyon számít,mert ha mivagyunk a kezdeményezõk kettenleszedtük volna a mind a 4et,és hát az is lett volna a modja a dolognak.meg ha netán meghalunk mi is 1-2szer leszarom,de a paraszt szitén porbahull.-hullana....sajna
Doomista
letöltöttem 3 helyröl a játékot...mindenhol hibás zip fájlt mutat,megsem tudom nyitni...régebbi ujabb winrarral,legujabb winzip,winacevel nyomtam de semmi...mindenhol ugat hogy a tömöritett fájl hibás.

Nova Luxban be lehet állítani?
Ha igen, hol és kinél?

sziasztok.
Mikor meghalok van 3 opció.
A segítség kérés (1), a legközelebbi helyre kerülés (2) és a választott újraéledési pont (3).
A 3. opciót hol tudom beállítani? (gondolom nincs alapértelmezett, mert nem aktív a gomb most)

Azt írod túlerõben voltak. Tényleg mennyivel jobb lett volna, ha nem csak a mobokat szedik el, hanem jól le is gyilkolnak ! 😄
Xp KS meg úgy láttam igazából nincs, mert a bevitt sebzés alapján osztja az xp-t a mobból, függetlenül attól, hogy partyban vagy-e vele vagy nem. Ha leölik a mobodat, csatlakozni kell hozzájuk, ütni az övékét és egységnyi sebzés után ugyanannyi xp-t kapsz a bekapott sebzésed meg minimális lesz (máris õk jártak rosszabbul).
Ha quest mobról van szó az már más tészta.
nahát ez nemjó hír,egyszerûen nemértem hogy mire gondoltak a készítõk amikor ezt kitalálták...sosem értettem minek büntetni a pkt egy játékban,amikor az a legjobb móka és kacagás😄 síma pvpzni is nagyon szeretek,de azért egy jó kis pks bunyónak nincsen párja😊)na de így..
hát,ez ellen akkor se tudsz tenni ha van pk,mert ha nem üt vissza az akit megtámadsz és úgy ölöd meg akkor kapst egy szép ki koponyát a fejed fölé és gyilkos leszel,szépen megszoptam.
aztán nem tudsz partizni,bárki simán lecsaphat,és amíg minusz ban van a státuszod addig ez lessz
szal ez sem a legjobb,elég keményen büntetik a védtelen leütését sajna

hallod cence,nem lesz benne kanyar,megmondták hogy meg kell venni a játékot,plussz havonta fiztni!más.pk szerón van vki?tud valaki infót hogy a többi szerón is be lesz-e állítva a pk??mert már kezd idegesíteni a dolog,lehet leszarom a 40es karimat és megyek pksra ha nem csinálnak vmit mostanában,mert ez azért kicsit gáz!!multkor is nagyban fejlödünk haverral,erre jön egy másik brigád és mivel tuleröben voltak,lekselték az összes expt,és mi tehetetlenek voltunk!!!így nemlehet normálisakat figtolni,ha buhyozni akarok rá kell küldenem a duelt a másikra,azt vagy elfogadja vagy nem...ez azért ratyi picit,remélem lessz pk minden szerón
Most volt 1 nagy patchelés,és nem indul a játék.Driver hibát ir ki és kék halált ad.Mit tegyek?
Doomista
megoldodott😛 pro vagyok.

Doomista
gub nincs itt,a game meg minnyárt lejön,valaki pls pm rám ha megbizhato és regizne nekem ... fontos lenne.