4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    zakate
  • Doomista
    23 lv meglett,holvan az beastos quest hol vegyem fel ?:P
  • Doomista
    ha rajtam mulik nem !
  • Gubberx
    hosszú út vár még rád addig :D
  • Doomista
    beast akarok lennnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Gubberx
    szart is kiverjük belőlük ma :D
  • Gubberx
    jaja^^
  • Leirren
    Gubber ma este lesz mit bepótolnunk At-ben! ;)
  • Doomista
    jo kis partyban vagyok,elöjöttek a nightmare mobok ( cecrops ) banyek ha nálam lenne a quest,simán megcsináltam volna mér,megy sámánnal öljük öket,simán megy,sámán maga is kinyirni,csak futni kell mindig :) nah de ez van,biztos lesz még ilyen lehetöségem XD de jol kezdödik a reggel,questek minnyárt kséz meg a lv upis meglesz,szal semmi problem ^^
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    baszki :s

hát most nem vallom bekockultam,ma 7 lvlt min elkell nyomnom :D
  • Gubberx
    ja és jó kocka vagy hogy már ienkor nyomod :D::D:D:D:
  • Gubberx
    jó lesz az este 6-7-nek is mert dolgom van meló után
  • Doomista
    reggelt ^^ 2re játékban legyél :P
  • Gubberx
    jó reggelt^^
  • Doomista
    hát én belölem elöjön a maximalista vadállat,egyszer biztos megcsinom a lvl1töl is a scrollokat,de most inkább fontosabb dolgokkal foglalkozom,mint pl a 30 lvl elérésével,meg uj settel :D
    francokat,ilyen sem volt még hogy nyáron fél7kor keltem fel,valahogy nagyon felvagyok pörögve,de ez a requiem miatt van =( :D
  • Cence
    31... :)
    néha a kevés több mint a semmi ;)
  • Doomista
    értem:) különben elkezdtem csinálni a scrollos questeket,jol haladok,nemsokára csak a 23 lvlsek maradnak,de arra még kell a lvup :D

de ilyen 1 lvltöl 16 lvlig valo scroll questeket mar nemcsinom meg ... minek.. kevés mindent hoznak :D azokrol lemaradtam de ez van
  • Cence
    az attöl függ, lvl 30-31 en 1 darab tekercs quest van te döntsd el megérie megcsinálni :D
    én minden questet megcsinálok amit találok és igy a saját szintemre (grind nélkül) 30 ra nem volt 1 questem se de 27 töl is nagy furfangal huztam fel a karit! szóval szerintem érdemes megcsinálni öket jó kis segítség +xp és pénz szempontjából
  • Gubberx
    xp-t kevesebbet ad mint a normal questek de azért ad valamennyit meg pénzt is, én mindíg megcsinálom azokat is mindet.
  • Doomista
    és ezek a tekercses questek meddig jok ? jo expeket adnak ? nehezek ? ma már nem tudok felmenni,azért kérdem :D
  • Gubberx
    asszem ott 24-től vannak a questek
  • Doomista
    jah ok,akkor holnap rálesek,thy :D de ugy is lehet hogy átmék uj pályára és ott uj questek nem ?
  • Gubberx
    sőt még north watchtowernél is van agent
  • Gubberx
    minden városban (Kurt,Zakate) van egy agent nevű npc aki a tavern-ban van, na ők árulnak csomó quest tekercset, megveszed őket elolvasod és már kaptál is questet :)
  • Doomista
    nem vágom
  • Gubberx
    hát az agent-től megveszed a questeket amit árul?
  • Doomista
    de még mindig nem irtad le hogy 22 lvln mit tegyek :D

én egész nap ?! dolgozom is ! csak 2 lvlt fejlödtem ma !
  • Gubberx
    hát jah a melózás :D nem a kockulás egész nap :P
  • Doomista
    mikor kapsz már szabadságot ?:D nemjo ez igy hogy melobol irsz,játékbol kéne,ez a normális ebben az életben !
  • Doomista
    hát ott vagyok már 2 orája :D zakatebe...
  • Gubberx
    M betű a térkép -_-' :D
  • Doomista
    most mivan ? hogy jussak el hova ? direkt összezavarsz,már igyis komás vagyok a 5 üveg sörtöl,ne fárassz már :D
  • Gubberx
    hülye vok :D Zakateba ha turba islandon vagy :D
  • Gubberx
    menj be valdes városba
  • Doomista
    nah izéé...22 lvl vagyok,asszem nincs quest már a pályán a részemre...mindent megcsintam elvileg...szal hogyan tovább?
  • Gubberx
    OMG :P
  • Doomista
    ez a quest is meglett,de valszeg az nem giant hanem big ... elirták vagy nemtom,de nagyon félresikerült engem vezetniük XD
  • Doomista
    hány éves a srác ?:D eléggé felvolt tegnap pörögve
  • Leirren
    Tegnap megint alkotott.:D Először beleesett valami gödörbe, ahonnan nem tudott kifelé mászni. Aztán nagy nehezen átmegyek hozzá, kinyírok neki néhány mobot, erre mondja, hogy 20 perc afk... És ott dekkoltam a 35-ös sámánnal Rondel környékén :D