4158
-
#1598 zakate -
#1597 23 lv meglett,holvan az beastos quest hol vegyem fel ?:P -
#1596 ha rajtam mulik nem ! -
#1595 hosszú út vár még rád addig :D -
#1594 beast akarok lennnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#1593 szart is kiverjük belőlük ma :D -
#1592 jaja^^ -
Leirren #1591 Gubber ma este lesz mit bepótolnunk At-ben! ;) -
#1590 jo kis partyban vagyok,elöjöttek a nightmare mobok ( cecrops ) banyek ha nálam lenne a quest,simán megcsináltam volna mér,megy sámánnal öljük öket,simán megy,sámán maga is kinyirni,csak futni kell mindig :) nah de ez van,biztos lesz még ilyen lehetöségem XD de jol kezdödik a reggel,questek minnyárt kséz meg a lv upis meglesz,szal semmi problem ^^ -
#1589 XD -
#1588 baszki :s
hát most nem vallom bekockultam,ma 7 lvlt min elkell nyomnom :D -
#1587 ja és jó kocka vagy hogy már ienkor nyomod :D::D:D:D: -
#1586 jó lesz az este 6-7-nek is mert dolgom van meló után -
#1585 reggelt ^^ 2re játékban legyél :P -
#1584 jó reggelt^^ -
#1583 hát én belölem elöjön a maximalista vadállat,egyszer biztos megcsinom a lvl1töl is a scrollokat,de most inkább fontosabb dolgokkal foglalkozom,mint pl a 30 lvl elérésével,meg uj settel :D
francokat,ilyen sem volt még hogy nyáron fél7kor keltem fel,valahogy nagyon felvagyok pörögve,de ez a requiem miatt van =( :D -
Cence #1582 31... :)
néha a kevés több mint a semmi ;) -
#1581 értem:) különben elkezdtem csinálni a scrollos questeket,jol haladok,nemsokára csak a 23 lvlsek maradnak,de arra még kell a lvup :D
de ilyen 1 lvltöl 16 lvlig valo scroll questeket mar nemcsinom meg ... minek.. kevés mindent hoznak :D azokrol lemaradtam de ez van -
Cence #1580 az attöl függ, lvl 30-31 en 1 darab tekercs quest van te döntsd el megérie megcsinálni :D
én minden questet megcsinálok amit találok és igy a saját szintemre (grind nélkül) 30 ra nem volt 1 questem se de 27 töl is nagy furfangal huztam fel a karit! szóval szerintem érdemes megcsinálni öket jó kis segítség +xp és pénz szempontjából -
#1579 xp-t kevesebbet ad mint a normal questek de azért ad valamennyit meg pénzt is, én mindíg megcsinálom azokat is mindet. -
#1578 és ezek a tekercses questek meddig jok ? jo expeket adnak ? nehezek ? ma már nem tudok felmenni,azért kérdem :D -
#1577 asszem ott 24-től vannak a questek -
#1576 jah ok,akkor holnap rálesek,thy :D de ugy is lehet hogy átmék uj pályára és ott uj questek nem ? -
#1575 sőt még north watchtowernél is van agent -
#1574 minden városban (Kurt,Zakate) van egy agent nevű npc aki a tavern-ban van, na ők árulnak csomó quest tekercset, megveszed őket elolvasod és már kaptál is questet :) -
#1573 nem vágom -
#1572 hát az agent-től megveszed a questeket amit árul? -
#1571 de még mindig nem irtad le hogy 22 lvln mit tegyek :D
én egész nap ?! dolgozom is ! csak 2 lvlt fejlödtem ma ! -
#1570 hát jah a melózás :D nem a kockulás egész nap :P -
#1569 mikor kapsz már szabadságot ?:D nemjo ez igy hogy melobol irsz,játékbol kéne,ez a normális ebben az életben ! -
#1568 hát ott vagyok már 2 orája :D zakatebe...
-
#1567 M betű a térkép -_-' :D -
#1566 most mivan ? hogy jussak el hova ? direkt összezavarsz,már igyis komás vagyok a 5 üveg sörtöl,ne fárassz már :D -
#1565 hülye vok :D Zakateba ha turba islandon vagy :D -
#1564 menj be valdes városba -
#1563 nah izéé...22 lvl vagyok,asszem nincs quest már a pályán a részemre...mindent megcsintam elvileg...szal hogyan tovább? -
#1562 OMG :P -
#1561 ez a quest is meglett,de valszeg az nem giant hanem big ... elirták vagy nemtom,de nagyon félresikerült engem vezetniük XD -
#1560 hány éves a srác ?:D eléggé felvolt tegnap pörögve -
Leirren #1559 Tegnap megint alkotott.:D Először beleesett valami gödörbe, ahonnan nem tudott kifelé mászni. Aztán nagy nehezen átmegyek hozzá, kinyírok neki néhány mobot, erre mondja, hogy 20 perc afk... És ott dekkoltam a 35-ös sámánnal Rondel környékén :D