The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
és nem ártana a jó társaság 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gubber: Akkor most mit fogunk kipróbálni?😄
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
WOW - 2004
Ultima Online 1997 - de biztos ennek is a SR az õse 😊
és voltak még elõtte is csak nem lettek ismertek
kérlek ne mond ezt...
mond hogy csak viccelsz<#lama>#lama><#wilting>#wilting>
...
Egyébként Jack szerintem csak hülyéskedett, ilyet 13-12év felett nem hiszem,hogy komolyan írna bárki is XD
Vasárnap ki is próbálom, sajnos addig nem jutok géphez... 😞 De legalább a remény feléledt emgint... 😄
Egy barátommal Hammerineon vagyunk és már lvl 30 körül jár mindketõnk. Nem szeretnénk újrakezdeni...😞 Max ha törlik a karikat...😄 Ha van még magyar a Hammerinen aki szeretne egy magyar Guildot az keressen meg, [email protected], vagy a játékban Zuzzzuk néven és csináljunk egyet arra a szeróra is!
A Valdes szerveren van 3 magyar klán is, és mindháromban jó sokan vannak. Hell of Heroes, DemonHUNters és a NOIR.
Jack0101: A szánalmas az, hogy valamirõl úgy mondunk véleményt, hogy nem is ismerjük igazán...
köszi elõre is
szval (::
...
Mind1 addig is aki épp jáccik vegyen fel friendnek : eXii
köszke
Enyém eXii ezeen a néven elérsz
De én nekem jöhet minden (:
Lineage 2 közelébe se ér a silkorad (: Sztem L2 meg WoW után ez az egy game amibe minden számít : Quest ; farmolás ; és úgymond " Sajátossá " alakítható a karakter a skillek kiválasztásával.
Legjobb F2P és kész (:
+1 kérdés van egy 24 es Defenderem Lintra srv n érdemes átmennem Valdes re , vagy esetleg tudnék valakivel jáccani és húzna is ?
u.i: senki nem kérdezett ha nem teccik nem jáccod ennyi (:
a silkraod is job lenne ha nem kéne anyi mob a fejlõdéshez meg ha nem lene egyni free botos😛
amgy az is jó játék=)
2. Szerinem szánalmas egy játék.
3. Szerintem minden mmorpg- nek a Silkroad a szülõattya.
4. Le se merem töltemi, mert olyan rosszra számírok.
És kb ennyit a jhátékról az én véleményem szerint.
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
és majd meik szeróra menjek, meiken vagytok?😊
1. dolog a játékot most szedem mingyárt lejön 40 perc😊 és hogy a játékban mire számíthatok a szerver beenged??
2. dlog nien karit érdemes kezdeni? sok mmorpg vel jácotem már😊
3. dolog hogyan lehet fejlõdni?
4. dolog max szint?😊
Unknown: Nem tudod csak a kruxenával használni a dual swordot, mivel csak nekik van rá mastery skilljük.