The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy XP van fenn.

De,megy.Csak vmiért néztem a gépen a Felügyeleti eszközökben a Naplót és ott láttam.Megakadt rajta a szemem,mert eddig nem volt ilyen bejegyzés....

Az EagleNT az driver.Miért, nem megy a játék a patch ota?Neked is kék halált ad?Mien oprendszer van fenn?
Az utolsó frissítés óta,mikor indítom a játékot,ír a windows naplóban,hogy "EagleNT szolgáltatásnak sikeresen elkûldve az indításvezérlõ".Mi ez az EagleNT????

Szoval aki ingyen akar játszani anyi hogy nem vesz basic meg premium csomagot,és kész.
Te miröl beszélsz?Az biztos hogy lesz free,basic meg premium.De nem lesz törlés,a hivatalos oldalon sehol se irták.A klántársaim is mondták hogy ez hülyeség.
Vamp17
bar igy lenne. Szamunkra meg ez lenne a legjobb. Mindenki egyenlo eselyekkel indulna egy bizonyos szeron. De sztm mindenki uyganott lesz... majd meglatjuk.

Gondolom 3 szerver lesz: free, basic meg a premium. És amelyiken elkezded a karit azon kell játszanod, tehát nem csinálhatsz olyat hogy premiumon felhúzod a karit és utána meg freen játszol.Persze ha fizeted mondjuk a premiumot akkor ott több karid is lehet.

Gubberx
én elképzelhetõ hogy az elsõ hónapban befizetek rá míg ujból talpra állok, azt lenne jó kideríteni hogy vajon ha veszel premiumot akkor az accountodon lévõ összes karakterre vagy csak 1 karakterre vonatkozik-e a premiumság.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

De kurva jó ................ ezt nem mondhatják komolyan végre egy game ami free és teccik erre fizetõs lesz és az a része meg ami free marad tökre le lesz butítva ! Nem hiszem el Gubberx ; Leiren pm be elküldtem az msn em vegyetek fel pls nekem is kéne egy gém ami leköt egy kis ideig (:
és nem ártana a jó társaság 😄
mi elsz fizetõs mi nem? v mi van?
Na ki az aki fizetõsön és ki az aki ingyenesen fog játszani?

Gubberx
ha van msn-ed add meg és kerítek valamit amit tolhatunk 16,-ig 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Az lol!
Gubber: Akkor most mit fogunk kipróbálni?😄

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Gubberx
fasza :S

12.-én törlik a karikat a szerón, és lesz fizetõs (basic és premium ) meg free play. Dejó hogy eddig azt írták hogy nem lesz wipe faja.19-én indul újra a game utána. http://www.playrequiem.com/news/eventDetail.aspx?num=10#10

Doomista
knight online ? xxxx de régi game...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Silkroad - 2006
WOW - 2004
Ultima Online 1997 - de biztos ennek is a SR az õse 😊
és voltak még elõtte is csak nem lettek ismertek
ScarY MAN
a wow volt az elso mmo<#banplz>
kérlek ne mond ezt...
mond hogy csak viccelsz<#lama><#wilting>

...

Gubberx
Még megemlíteném a szuper ölj meg 1500 mobot és gyûjts össze 500 ien cuccot questeket amitõl még hangulatosabb 😄

Gubberx
Szerintem te vagy botolsz vagy élvezed hogy napi 6 órán át logolgatsz hogy beengedjen az a szar server aztán 3000 bot között néha neked is jut egy mob amit leüthetsz, igen a silkroad tényleg nagyon jó...

Unknow
WoW volt az elsõ MMO? 😄 Lineage II régebbi, Ragnarok sokkal régebbi, Runescape sokkal de sokkal régebbi 😄

Egyébként Jack szerintem csak hülyéskedett, ilyet 13-12év felett nem hiszem,hogy komolyan írna bárki is XD
Köszi Leirren!

Vasárnap ki is próbálom, sajnos addig nem jutok géphez... 😞 De legalább a remény feléledt emgint... 😄

Egy barátommal Hammerineon vagyunk és már lvl 30 körül jár mindketõnk. Nem szeretnénk újrakezdeni...😞 Max ha törlik a karikat...😄 Ha van még magyar a Hammerinen aki szeretne egy magyar Guildot az keressen meg, [email protected], vagy a játékban Zuzzzuk néven és csináljunk egyet arra a szeróra is!
Nem vagy egyedül ezzel a dologgal, tegnap az egyik srác sem tudott befelé jönni. Volt, hogy beengedte, de aztán nem voltak nála mobok. Végül leresetelte a dungeont úgy, hogy a nevén nyomott egy jobb gombot és kijött a dungeon reset, aztán volt csak jó neki.

A Valdes szerveren van 3 magyar klán is, és mindháromban jó sokan vannak. Hell of Heroes, DemonHUNters és a NOIR.

Jack0101: A szánalmas az, hogy valamirõl úgy mondunk véleményt, hogy nem is ismerjük igazán...

Hát, én sosem leszek Beast...😞 11es küldinél Ruins of Lamentbe nem tudok bemenni!!! Ahogy összejön a party és beindulok , el kezd tölteni a game és mindig kivág crit errorral... :S Valaki tapasztalta már rajtam kívül ezt a hibát? :S Örülnék ha nem egyedül lennék ezzel mert az azt jelentené hogy valszeg már javítják ezt a bugot...😞 PVP szerón még mindig nincs magyar Guild?
a wow volt az elsõ mmo. és ah hasonlít a silkroadra az azért lehet mert az a játékrendszer jó. csak itt ingyen megkapod

Hellosztok.Elsö dolog, jack0101 szerintem rohadtul nincs igazad.Meg amig kisem probáltad addig ne fikázd.Ami most megjelent mmorpg-k közül szerintem a Requiem meg a Rohan a két jo ingyenes game.De nekem a Rohan naon nem jön be.A Valdes serverre gyertek ott van a DemonHUNters klánunk.3an is feltudunk venni titeket én Kamui,Bitang meg psishock.Én majd csak hétvégén leszek,akkor keressetek.
Egy olyat kérdeznék hogy : Hogyan lehet átmenni a " Havas " tájról a " Sivatagos " tájra ?:S:S mer windrider nem igen akar elvinni oda oO
köszi elõre is
NEm csak hát msot ha valaki benne van egybe akkor nem hiszem h kilépne azért h pár kisebb ismeretlen ember karakterével jáccon (: ezért gondoltam kéne még 1 guild vagy bevenni valahova engem [ <#vigyor2><#vigyor2> ]
szval (::
ScarY MAN
van már jopar magyar guidl 😊 epp eleg😛 nemtom mennyire van ertelme meg egyet csinalni de szurkolok 😊

...

kennyHUN a nevem skileket hol vagy hogy lehet tanulni ?XD
xd nem tom de sokan vannak ott valaki csinálhatna egy guildot és invelhetne pár itteni formát
Mind1 addig is aki épp jáccik vegyen fel friendnek : eXii
köszke
Unknow
Hm, hát én és pár haverom Valdesen vagyunk, az a "magyar" szerver nem?😄
kk majd adhacc egy nicket
Enyém eXii ezeen a néven elérsz
akor valdas !😊
nekem jó . Meik srvr ? kezdek én is egy új karit akkor . De akk ez közérdekû szval ha visszaolvasásokat figyelembe veszem akk Valdes re kellene menni
De én nekem jöhet minden (:
akor hozunk egy olat össze😊
hát én angolokkal vettem fel a kapcsolatot játékban és segítettek de ha sikerülne 1 szerón összehoznio így egy sg.hu s guildot akk tudnék segiteni
valami karakter,küldetés leíró magyar oldalt találni mostanság?
az honnal tod hogy onal szedtem, belerúdtam 2 õt azt lejötxD am ak meikszerón vagytok?
gamershell átka én nem is szedek már onnan kb 15 dolgot szedtem onnan és kb 40 szer kellett újra szedni mindet van ameik 2.ra lett jó van ameik 4. re ....
most lehetek ideges? 99 % eltünk a letöltési idõ h menyivan még a sebesség és nem tölbi be a 100% ot xDDD megölöm xDDD
😄 Silkroad haggyuk már (: van 25 server és ha nincs No DC progi felse tudsz menni
Lineage 2 közelébe se ér a silkorad (: Sztem L2 meg WoW után ez az egy game amibe minden számít : Quest ; farmolás ; és úgymond " Sajátossá " alakítható a karakter a skillek kiválasztásával.
Legjobb F2P és kész (:
+1 kérdés van egy 24 es Defenderem Lintra srv n érdemes átmennem Valdes re , vagy esetleg tudnék valakivel jáccani és húzna is ?

u.i: senki nem kérdezett ha nem teccik nem jáccod ennyi (:
aj jack nem kel mindent megitélni a silkroad szerint 😛 szentem jó lehet mámint biztos h nem szar😊
a silkraod is job lenne ha nem kéne anyi mob a fejlõdéshez meg ha nem lene egyni free botos😛

amgy az is jó játék=)
jack0101
1. Sziasztok.
2. Szerinem szánalmas egy játék.
3. Szerintem minden mmorpg- nek a Silkroad a szülõattya.
4. Le se merem töltemi, mert olyan rosszra számírok.
És kb ennyit a jhátékról az én véleményem szerint.

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

3. az nem biztos mert van oylan ahol 1mob 1 aszint van ahol 1000000 egy szint xDDD

és majd meik szeróra menjek, meiken vagytok?😊
ScarY MAN
1.Igen
2.Ami tetszik neked, azt inditod 😊
3.mind minden más mmoban 😛 😊
4.ájdono xD

...

hali
1. dolog a játékot most szedem mingyárt lejön 40 perc😊 és hogy a játékban mire számíthatok a szerver beenged??
2. dlog nien karit érdemes kezdeni? sok mmorpg vel jácotem már😊
3. dolog hogyan lehet fejlõdni?
4. dolog max szint?😊
Olvass vissza! 😛

Unknown: Nem tudod csak a kruxenával használni a dual swordot, mivel csak nekik van rá mastery skilljük.

Unknow
Hm...eddigi legjobb F2P mmo. 😊

Egyéb kérdés: Megéri Turannal rámenni 2 kardra? (Már ha rá lehet) Vagy felejtsem el a dpst belõle?😊