4158
-
#1638 fogalmam sincs még nem pvp-ztem vele -
#1637 megoldodot...7. részét csinálom,még 3 rész és beast powaa XD -
#1636 és pvp ben milyen? -
#1635 heh hát egy szánalmas shámánnal találkoztam...:) kihivot pvpre,jolvan mondom elo a skilleket,buffok on...pár mm hpval vert le...25 lvl vagyok,a gyerek 25 lvln szintén...ott röhögöt agyba föbe,hogy hogy levert...hát bzmg egy skill es feküdt volna..csak azért mondom mert ugyebar shámánnak én elvileg 2-3 skill vagyok :P jo ha fél hpjat leszednem,de érthetö mert erösebb :Ö annyi.
-
#1634 meglett a full khrentium armor,nagyon überfszn néz ki !! meg most dolgozom a 25 lv fortis keen dual fegyomon...ránymok egykis hp-t,critet,meg ugyebár gradelem,remelem összejön már nincs sok lovém :P
#1631 -
#1633 az ám :) -
#1632 akkor a Defender lenne a tank? -
#1631 izé nemtudom,de Forgotten Relics küldöm ugy látszik hogy volt,és kész...
You completed the quest:Forgotten Relics (final)
nemtudom az e,vagy másik,de beastot még sehol sem látok xD bár azt sem tudom hol kellene látnom :D -
#1630 nah értem én,köszike ^^
-
Leirren #1629 Lehet, hogy nem is 23-on kapod meg, hanem még később, pontosan már nem emlékszem sajna. Átjutni meg úgy lehet, hogy Zakate - Nova Lux - Valdes. Mindig a gate masterhez kell menni, és kiválasztani hová szeretnél menni. -
#1628 nova luxba szol egy küldi. -
#1627 hát én meg megszeretném :)
te talán eltudod nekem mondani hogy értsem...hogy jutok át másik pályára...mert officeröl volt szo meg minden,dehát voltam én officnal meg minden dehát semmi lett az eredménye...beastos küldit nem kaptam még meg mindig,szal akkor mégiscsak másik pályán kell felszedni vagy pasz -
Leirren #1626 Nem kell minden küldit megcsinálni amúgy. Ehhez szerintem be kell menned a bányába, amihez meg min. 4 fős party kell. -
ezt az npct sem találtam meg :P -
#1624 baszki annyi quest van hogy már megfájzult a fejem :P ez szép és jo csak kevés expet adnak :P:D -
#1623 jah télleg,azta mobot mindig kihagyom ágr X_X
köszi :) -
#1622 mondtam már tegnap is hog azokat a földből kimászó antennás léneket kell ütnöd az oázisban. -
#1621 a templar az aki healer+buffer egyben -
#1620 ez a quest oasisra szol igaz ? ott semelyik mob nem dobja,szal akkor nightmare idöszak rulez erre is ?
-
#1619 és melyik a kifejezetten buffer? vagy ilyen nincs? -
#1618 banyek,volt ez a nightmare idöszak,ugyebár cecroposokat kellet ölnöm...01:59 van....13/15 ,megölunk egyet 14/15, és lejár az idöszak NEEEEEEEEE !! MÉG 1 KELLET VOLNA ÁÁÁÁÁÁÁÁ EKKORA BALSZERENCSÉÉÉÉÉT !!! -
#1617 én defender vagyok, nagyon könnyen fejlődtem vele, healer is nagyon jó mert azt viszik mindenhová :D -
Leirren #1616 Nem is felejtett ki, leírta a neved. :P -
#1615 szted ki a második név a listában? :D olvasdd vissza lol :P -
#1614 Archlordot meguntam haver is már ezt a gamét tolja gondoltam nekifutok megint :) szerintetek melyik classt kezdjem igazából a healer/buffer az amiben jó szoktam lenni csak kérdés mennyire lehet velük fejlödni? Defendert->Commander az ami elsöre szimpatikus. -
skreem #1613 Kössz Gubber ,hogy engem kifelejtettél :) Vagy én már nem számítok? :)
Üdv HollyP
Amúgy én leültem 43-on mint az iszap, majd hétvégén behozom:) -
#1612 megnézem ad e.szrtm adnia kell itt valamelyiknek,csak lehet valamelyik npc questjevel lemaradtam,ezért párat megkell csinnom hogy megkapjam :) olyan nincs hogy ti megkaptátok ott énmeg nem xD -
Leirren #1611 Rucia a mountos küldit adja, a forgoten relicset meg szerintem is az official residentben valaki. -
#1610 asszem Rucia adja a questet, nézdd meg az npc map-et hogy hol van -
#1609 official residentbe voltam, 3 npc,onnét nem tudtam teleportálni,de csomo questet adtak,szal most csinom,lehet mar azaz,vagy köztük van ez a beast...:) -
#1608 na igen :D -
Probatbicol #1607 Zakate pont Valdes mása, szóval, ha ott nem találta... :) -
#1606 ezer kösz -
Probatbicol #1605 Az officer-hez menj, a quest neve Forgotten Relics -
#1604 hol van a teleport ?:P -
#1603 akkor teleportál át nova luxba, onnan pedig valdes-be, ott tuti megtalálod -
#1602 hát zakateben végigmentem,de sehol ilyen quest =( -
#1601 ok thy :) 24 lv scrol van még,huh arra még kell egy up :P:D
7es party az már jo nem ?:D -
#1600 nemtom -
#1599 ok,npc name ?