4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    sh-nak mi köze a healhez???
  • Jeffjohnson
    mikor leszel?
  • Probatbicol
    Nekem is tetszik a SH egy baja van, hogy a 3 caster közül egyedül ő nem igazi híler, cserébe a dps-e is a legkisebb, legalábbis alacsony szinten.
  • Doomista
    hoppá,ezt azért nem kellet volna :)
  • Doomista
    sziasztok kockák ? hogy vagytok kockák ? miért vagy kockák ? kockák ! kockák,hány lvl vagytok kockák ? kockák mizujs ? kockák vagytok ? KOCKÁK !
  • Gubberx
    pff 45-n egy scroll quest van.......
  • Cence
    teccetős ez a soul hunter :)
  • Cence
    hehe :D
  • Jeffjohnson
    kockák
  • Doomista
    öszintén 6kor keltem :D de 7kor ültem neki :D
  • Gubberx
    reggelt :D
  • Cence
    kb akkor keltél mikor én csak én nem ültem be egyböl :D
  • Doomista
    reggelt :D
  • Cence
    ki a kocka??!!!! te beszélsz aki a hétvégéjén gondolkodik XD
  • kakimakika
    cenceeeeeee,te egy semmirekellö kocka vagy.hétvégén lehet nem leszek amúgy,de azért gondolom nélkülem is elvagytok:D bár tudom hétköznap is ritkán vagyok,dehát a meló...,azért ki ne rugj a klánból me megváglak:))
  • Cence
    re
    mostantol jöhet rám is a pm ha gondolod
    per pillanat soul huntert lessük meg :) Punisher néven elérsz :)
  • Gubberx
    kockulás megy ezerrel? :D
  • Jeffjohnson
    Akkor haver másik magyar klánban van. Na majd dumálok vele ha elérem estére felnézek és sztem ráírok valamelyikötökre.
  • ladasz
    Zola nevü játékos nincs a klánba.Most én helyettesitem Cencét most mek gamelni ha adsz nevet,neveket felveszlek titeket,Kamui néven kereshettek.
  • Jeffjohnson
    haverom karijának a neve Zola ő nem véletlenül nálatok van?
  • Cence
    persze, hogy van bár per pill készülödök, megyek el de este fele ha rám whisperelsz szívesen beveszlek. általában online vagyok a játékban a nevem szintén: Cence
    :)
  • Jeffjohnson
    van esetleg valami guildetek ahova csatlakozni lehetne?
  • Gubberx
    ja meglett a full szett motmár csak pénzt farmolni megyek :D
  • Gubberx
    alap :) 29% kell a 45-höz :P
  • Leirren
    Ma este gordium vadászat?:P
  • Gubberx
    re :P
  • Cence
    ugye ugye ha nézegetnél magyar oldalakat :P
    nem tudom Requiem hungaryn kint van-e de a Bearpigmans guild oldalán kint van sőt elötte is kint volt a bloodymares oldalamon is :)bár a questes dolog nem egészen pontos ugyanios ezek még OB sak javarészt, van amit kivettek belöle van amit beraktak és ezeke ugyanugy benne vannak/nincsnenek az oldalon de kis utmutatonak tényleg jó :) továbbá mindent leír a játékról fegyverek skillek kasztok..stb :)
  • skreem
    Jól van na, tényleg, látom, bocsi :)

Amúgy meg a fejlődés témájához meg annyit, hogy partiban grindelve egyáltalán nem lassulsz le, sőt :) Kell egy jó guild (Pl. A-team :) ), és nincs semmi gond...
  • Doomista
    googlen találtam :o requiem wiki,questekhez van itt segitség,de lehet már belinkeltétek nemtom nekem uj :)
  • Doomista
    ez a beast full jó,csak kár,hogy idö limites =(
    hogy lehet elönégyzeti képre váltani ? :)

• Cence
    gubberék a Valdesen azaz az elsőn, én és még páran a hammerinén a 3. on
  • Jeffjohnson
    Ti melyik szerveren vagytok egyébként? Én a pk-s Hammer-akármin
  • Probatbicol
    az nem a kezdőhelytől függ szerintem, hanem a legutolsó patch-el rakták vissza a job választó quest-et, amit a pre-launch elején kiszedtek mert bugos volt, ezért lehetett simán job-ot felvenni 10-en
  • Cence
    az attol függ hol kezdtél, én crescentben kezdtem ott nem kell semmi hozzá csak a level 10
    Turba kicsit más, ott kell egy quest amit az 1ik ioxenich retek ad ilyen kis neve van 3-4 betüs ne mtom pontosan :D
  • Jeffjohnson
    akkor lehet mégsem ezt választom egyenlöre kezdtem egy leendö warriort aztán majd meglátom ,hogy adja. 1st job-ot lvl10 en lehet valami quest után választani?
  • Cence
    hát defenset nem tudok, haverom velem egyszintü defender (31 vagyok 260 al van több defense és csak 20-30 sebzéssel kap be kevesebbet, + azért látszik rajta kevesebbnek mert több a hp ja) lehet hogy bug, de nem tudom más karival is volt igy, hogy jóval nagyobb volt a defense és mégis annyi sebzést kapott be mint én. szóval nem minden a defense sebzésben pedig , nem olyan kicsit sebez azért, igazából a meelek közül a legkisebbet de azért mert ugye tank. én mint rugo dupla sebzést viszek be, a warrior meg egy nagyot. a defender meg (ha 1 kezes kardal tolja) másfél secenként üt. (ha még nem skill resetelt és megvan a temperion skillje) akkor 1.3 sec alatt ami a 2. leggyorsabb sebzés meelek közt
  • Cence
    nekem nincs gondom vele, néhány szinten kevesebb querst van van amin nin is... de mgy az ha az ember oda teszi magát, szóval szerintem nem igaz, volt hogy lámultam és 7 óra igen 7 óra volt egy level kisebb szinten...
    most 2 ből is össze tudok hozni már :)
  • Cence
    majd lvl 30 on, megütni se fog tudni ^^
  • Probatbicol
    Na most volt egy nagy szívásom. Koont trooper, keresem fél órája, végre megtalálom erre megszólal a telefon, felveszem, közben a másik oldalról elkezdi valaki lőni... Újabb félóra keresgetés, ismét megvan, nagy nehezen kinyírom, és nem dobja a quest itemet !! Gyorsan ki is léptem.

Egyébként azt látom, hogy a Requiemnek is az a baja mint a többi keleti mmo-nak, hogy magasabb szinten szinte reménytelen a fejlődés. Nyilván ezzel akarják palástolni az end-game hiányát. A guildunkben azt látom, hogy 40 felett nagyon megragadnak az emberek, és ami még rosszabb napról napra kevesebben vannak online, ez most érte el a mélypontját, ma este egyedül voltam bent.
    Nem azt mondom, hogy legyen olyan mint a Conanban, hogy 2-3 hét alatt mindenki max szinten van, de ebben is a wow a legjobb szvsz, ott is meg kell dolgozni a szintekért, de mondjuk nem sokban különbözik pl. a 21-ről 22-re jutás a 69-ről 70-re szintezéstől.
  • Jeffjohnson
    Gondolom mint általában a tankok kicsi dps viszont akkora defence ,hogy nem is éri megölni mert túl sok idő lenne. Lehet akkor mégis Templar leszek valakinek nincs tapasztalata milyen fejlödni ill pvpzni vele?