4158
-
#1718 a 40-es ett-ből?:) -
#1717 jaja,már megvan a 40 lvs supernus kesztyüm meg sapekom :) meg estek jo xeonok,meg még pár jo supernus,szal jo volt ^^ de én most elmentem,majd még leszek este,sajnos még mindig ninsc meg a lvup,kicsit nehéz :s de majd este meglesz :P -
#1716 esett valami jó cucc?:) -
#1715 :D:D -
#1714 most nyomjuk AT-be,megprobáltuk kinyirni a bosst...de... :) -
#1713 Túl nagy a csend :D -
#1712 thx :) -
Cence #1711 én ennyire nem hajtok mivel tudomásaim szerint a 60 as szint környékén az exp még nincs megcsinálva ill nincs reálisan megoldva szóval ráérek míg a srácok kijavitják :) -
Cence #1710 gz -
#1709 yaaay meglett az 50 :D commander powa -
Cence #1708 Cube :) -
#1707 te kivagy ? -
Cence #1706 gubber defender doom meg rugo
továbbá mondom 2nd job függö hogy kell e az a skill v sem pl shadow runnernak hasznos bár ha pvp zel a foward dash is nagyon hasznos akár milyen stunos vagy :) -
#1705 azt ne mondd hogy nemtudod mikor naponta vagy 20x látsz :D -
#1704 mé neked milyen van ?:) -
#1703 neked amugy most milyen karid is van?:) -
#1702 hát nem mondom hogy nem használom,néha benyomom mobok elöl hogy gyorsabban elkerüljöm öket ^^ de szrtm akkor inkább értékesebb skillekre,vagy skill upra tolom el :) nem futos delfutos karit akarok hanem eros stunost ^^ -
Cence #1701 nnah a foward dashnek is van értelme és ennek is van, attol függ mi lesz a 2nd job-od -
#1700 lol,az minek :D olyan mint a futás,nincs értelme ^^ -
#1699 annyit csinál hogy hátra ugrik 5 métert a karid, ilyen menekülő bigyó :D -
#1698 32 lvl van ez a retreat buff...quickly retreat 5 M
nemtom mire jo,de szal van 4 skill pontom...szerinted dobjam fel ? vagy inkább haggyam ? :) -
#1697 hajrá hajrá :) -
#1696 sok quest van 46-tól 50-ig (+xp teki powa) :) -
#1695 alig várom hogy 50 legyél !
én nekem most lett meg szeény 32 lvl...33 még meglesz ma :P -
#1694 akkor mesélj mert én 13as szinten 1,5 óra alatt nem lépek 2 szintet -
#1693 46-ról 48-ra 1.5 óra volt, szal nem függök sokat :) -
#1692 Mindezt melee karival gratu! Én a warrimmal kicsit lasabban haladok....mondjuk nem us függök ennyit vele mint te. -
#1691 ma meglesz 50 ha minden jól megy :P -
#1690 -
#1689 Jó reggelt :) tegnap: lvl 45--->48^^ -
Cence #1688 :) -
ladasz #1687 Jobban is teszed ha gondolkodsz benne mert estére party kell Cence komám:) -
ladasz #1686 Xfire nevem Kamui,és állandoan fenn vok,a játékba a nevem szintén ez. -
Cence #1685 már 26 on is tudsz summonolni mert akkor kapod meg az illusionod és ezeket a skilleket nem szándékoztam megvenni mert feleslegesnek éreztem, lvl 22 vagyok de mostmár gondolkodom a rugomon :D -
Probatbicol #1684 Jók ezek a fórumok, olyan jól félre lehet érteni a másikat :)
Szerinted a "A vampiric touch-al magát gyógyítja, de dns nélkül nem ér semmit" és a "a vampiric touch egy rakat hányás skill már bocsi :)" modatok különböző dolgokat állítanak?
Tényleg szar, 18-at gyógyít első szinten, de olyan közel kell engedni az ellent, hogy a 1.5 sec-es cast ideje alatt biztos bekapsz 1 ütést ami nagyobb mint 18. Spammelni meg nem lehet a nagy cd miatt.
Az egész healt azért kevertem bele, mert ha azt írom, hogy a soul hunternek a legkisebb a dps-e és még gyógyítani sem tudja magát, akkor legalább 3-an lehülyéznek, hogy de igenis tudja gyógyítani.
26 alatt azért kell szaladgálni vele is azért jócskán.
A másik két skillt (sef sacrifice,pain sharing)nem is értem, mit akartak vele a készítők, 20-as szint környékén lehet őket megtanulni, de mi értelme van? Az end game-ban max szinten tudok olyan boss fight-ot elképzelni ahol ezek menthetik meg a tankot, de egy huszonakárhányas soul hunternek a fejlődéshez tök fölösleges. Summonolni meg majd 40-esen lehet először. Kicsit átgondolatlannak érzem ezeket a részeket a játékban.
-
Cence #1683 a nevem az xfirén borsodib asszem és általában fent vagyok a gameban jelenleg Punisher néven találsz meg -
eXiT CoH Fan #1682 Halihó mindenki (:
én is ismét elkedzek gamelni sztem annyit kérdeznék h Cence és guild ja mikor érhető el ?(: szeretnék csatlakozni :D
meg ha használjátok az " Xfire " nevezetű programot adhatnátok egy nevet és nem kéne ide commentelnünk (: pls aki sokat jáccik és ért hozzá és van xfire ja szivesen várom a nevüket (:
köszi csáó -
Cence #1681 a vampiric touch egy rakat hányás skill már bocsi :)
a három kaszter közül neki van a legnagyobb aoe sebzése és legalább nem körbe szaladgálos lövös mint a többi 2... amit gyülölök bennük, az sh hoz mint a rugohoz kicsit több ész kell, továbbá a healt megoldja más helyettem :)
és Gubbernek igaza van SH nak mi köze a healhez, van skillje de feleslges Healeljen a templar meg a többi aki akar, az SH távol álljön töle mikor kimaxolt skillel healel 80 at XD ami egy vicc ^^ -
#1680 ahh értem, thx -
Probatbicol #1679 A vampiric touch-al magát gyógyítja, de dns nélkül nem ér semmit. Aztán ott a Self sacrifice ami a saját Hp-ja árán gyógyít mást, a Pain sharing pedig átvállalja a sebzés felét mástól. Szóval ezek vannak,de ezért írtam, hogy nem az igazi.
A templar meg a sámán viszont rendelkezik dot és rendes heallal is, plusz 0.6 másodpercenként sebez instant nagyobbat mint az sh 3.4 másodpercenként.