4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    este 10kor ? párod is most eléggé passive :D bár te ugyis ráérsz,már igyis high lv vagy :D
  • Gubberx
    utána még megyek párommal vásárolni meg iesmik, szal passz mikor fogok gép elé kerülni
  • Doomista
    minnyárt jöhec haza,még 1 órát kell kibirnod ! menni fog ? neha nekem hazafelé balesetet szenvedj,mert annyira reqezni akarsz már ! csak ovatosan,én már szivtam meg hidd el .
  • Gubberx
    :D:D összezavartál mostmár teljesen
  • Doomista
    nem...hagyjuk,majd ugyis meglátod :D
  • Gubberx
    jah hogy ugy érted ami edig nemlátszott és rajtad van az mostmár látszik?:D
  • Doomista
    dehát már rajtad van gondolom az az 50 lvls :D vagy a 45 :D mikor jösz fel ?:D
  • Gubberx
    felpróbálni :D
  • Doomista
    szal még mindig kell ? :DDDdd
  • Gubberx
    :S
  • Doomista
    jah azt elfelejtetem mondani hogy a sisasok helyettesiti különben...szal nem ugy van hogy van az a sisakod + ez a korona...hanem korona lett a sisak helyett :D
  • Gubberx
    nembaj :D
  • Doomista
    AT körül sok esik,majd még megyek oda farmolni,ha dob elteszem neked :D viszont megint roguebol esik kr sok,és supernus !! szal más kasztnál nem esett nálam supernus xD szal lehet csak simát kapsz xD
  • Gubberx
    olyan head cucot szerezz nekem mire menek haza :D
  • Doomista
    kaptunk egy kis updatet ^^ amit észrevettem,hogy már fellehez huzni ilyen headot külön,valami korona féleség,ebböl már nekem esett is 2 db supernusos ,az egyiket már hordom ^^ meg a crossbownal van célkereszt :D
  • Gubberx
    pfffff :D
  • Doomista
    és mikor lesz meg a 69 ?
  • Gubberx
    én 60%-on vok jelenleg ma meglesz 52 estefelé
  • Doomista
    juj télleg meloban vagy,vazd én meg már vártam hogy jösz xD de legalább csak 2ig :P:D én nálam csak annyi hogy még 9% a lv uphoz,soloban nyomom 8 óta erövel xD srácok SL partyt akarnak,nem jöt össze,nahmeg én még oda sajna kicsi vagyok :s:D
  • Gubberx
    Wáááá unatkozom :S írjatok vmit :D
  • Gubberx
    defender :D
  • Nantosveltar
    Üdv mindenkinek! Fontos kérdésem lenne a "nagyokhoz" :-). Defenderrel 50-es szint fölött a kétkezes kard használata növekszik tovább 10 szintenként? Tehát lehet a 65-ös szintű kétkezes kardot is használni majd? A Robust armour utolsó darabjaira is érvényes a kérdésem :-). Vagy csak a Plate és pajzs/egykezes fegyver verzió végső szett lesz elérhető? :-( Személy szerint nekem a kétkezes kard/Robust armour variáció tetszik, ezért érdekelne...
  • Cence
    mondjatok valami kasztot ami gyorsan fejlödik és jó pvp ben :)
  • Cence
    :)) az jó
  • Leirren
    Neked is grat! Képzeld elindítottam a régi idők emlékére egy rugót is. :)
  • Gubberx
    :D:D:D:D
  • Doomista
    tudtam hogy befogja irni ide !! ANNYIRA TUDTAM !! :D
  • Gubberx
    most lett meg az 51 :) a quest adott 2 eximus armor darabot meg egy eximus fegyót :P
  • Gubberx
    grat grat :)
  • Cence
    grat mind2töknek én meg megszereztem magamnak meg bnömnek a rogros settet XD
  • Gubberx
    pfff grat :) nekem meg megvan az 50-es shieldem ami 100x ritkább mint az ulterius armor :D
  • Gubberx
    nemtom 1x levertük semmit nem dobott :D
  • Leirren
    Nem arra gondolok, hanem ami úgy néz ki pl. mint egy achion, vagy az emperor mittudoménkicsoda...
    Ja, most csináltam egy ulterius nella armort! XD
  • Gubberx
    Ha SL bossra gondolsz, SL-re visszatérve este kéne oda menni majd^^
  • Gubberx
    eximus ékszereket dobnak
  • Leirren
    Tegnap este AT-ben nekimentünk egy bossnak 4-en, de sokan voltak körülötte, úgyhogy lefőttünk. Jó lenne megnézni miket dob..
  • Gubberx
    én menek melóba :D
  • Cence
    kihalt a forum :o
    fogadok mindenki kockul csak én nem
  • Gubberx
    na az zsír
  • Doomista
    jaja