4158
-
#1758 este 10kor ? párod is most eléggé passive :D bár te ugyis ráérsz,már igyis high lv vagy :D -
#1757 utána még megyek párommal vásárolni meg iesmik, szal passz mikor fogok gép elé kerülni -
#1756 minnyárt jöhec haza,még 1 órát kell kibirnod ! menni fog ? neha nekem hazafelé balesetet szenvedj,mert annyira reqezni akarsz már ! csak ovatosan,én már szivtam meg hidd el . -
#1755 :D:D összezavartál mostmár teljesen -
#1754 nem...hagyjuk,majd ugyis meglátod :D -
#1753 jah hogy ugy érted ami edig nemlátszott és rajtad van az mostmár látszik?:D -
#1752 dehát már rajtad van gondolom az az 50 lvls :D vagy a 45 :D mikor jösz fel ?:D -
#1751 felpróbálni :D -
#1750 szal még mindig kell ? :DDDdd -
#1749 :S -
#1748 jah azt elfelejtetem mondani hogy a sisasok helyettesiti különben...szal nem ugy van hogy van az a sisakod + ez a korona...hanem korona lett a sisak helyett :D -
#1747 nembaj :D -
#1746 AT körül sok esik,majd még megyek oda farmolni,ha dob elteszem neked :D viszont megint roguebol esik kr sok,és supernus !! szal más kasztnál nem esett nálam supernus xD szal lehet csak simát kapsz xD -
#1745 olyan head cucot szerezz nekem mire menek haza :D -
#1744 kaptunk egy kis updatet ^^ amit észrevettem,hogy már fellehez huzni ilyen headot külön,valami korona féleség,ebböl már nekem esett is 2 db supernusos ,az egyiket már hordom ^^ meg a crossbownal van célkereszt :D -
#1743 pfffff :D -
#1742 és mikor lesz meg a 69 ? -
#1741 én 60%-on vok jelenleg ma meglesz 52 estefelé -
#1740 juj télleg meloban vagy,vazd én meg már vártam hogy jösz xD de legalább csak 2ig :P:D én nálam csak annyi hogy még 9% a lv uphoz,soloban nyomom 8 óta erövel xD srácok SL partyt akarnak,nem jöt össze,nahmeg én még oda sajna kicsi vagyok :s:D -
#1739 Wáááá unatkozom :S írjatok vmit :D -
#1738 defender :D -
Nantosveltar #1737 Üdv mindenkinek! Fontos kérdésem lenne a "nagyokhoz" :-). Defenderrel 50-es szint fölött a kétkezes kard használata növekszik tovább 10 szintenként? Tehát lehet a 65-ös szintű kétkezes kardot is használni majd? A Robust armour utolsó darabjaira is érvényes a kérdésem :-). Vagy csak a Plate és pajzs/egykezes fegyver verzió végső szett lesz elérhető? :-( Személy szerint nekem a kétkezes kard/Robust armour variáció tetszik, ezért érdekelne... -
Cence #1736 mondjatok valami kasztot ami gyorsan fejlödik és jó pvp ben :) -
Cence #1735 :)) az jó -
Leirren #1734 Neked is grat! Képzeld elindítottam a régi idők emlékére egy rugót is. :) -
#1733 :D:D:D:D -
#1732 tudtam hogy befogja irni ide !! ANNYIRA TUDTAM !! :D -
#1731 most lett meg az 51 :) a quest adott 2 eximus armor darabot meg egy eximus fegyót :P -
#1730 grat grat :) -
Cence #1729 grat mind2töknek én meg megszereztem magamnak meg bnömnek a rogros settet XD -
#1728 pfff grat :) nekem meg megvan az 50-es shieldem ami 100x ritkább mint az ulterius armor :D -
#1727 nemtom 1x levertük semmit nem dobott :D -
Leirren #1726 Nem arra gondolok, hanem ami úgy néz ki pl. mint egy achion, vagy az emperor mittudoménkicsoda...
Ja, most csináltam egy ulterius nella armort! XD -
#1725 Ha SL bossra gondolsz, SL-re visszatérve este kéne oda menni majd^^ -
#1724 eximus ékszereket dobnak -
Leirren #1723 Tegnap este AT-ben nekimentünk egy bossnak 4-en, de sokan voltak körülötte, úgyhogy lefőttünk. Jó lenne megnézni miket dob.. -
#1722 én menek melóba :D -
Cence #1721 kihalt a forum :o
fogadok mindenki kockul csak én nem -
#1720 na az zsír -
#1719 jaja