4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    Jóóóó reggelt temperionok :D
  • Gubberx
    Én Plate-ben nyomom és általában 0-15 sebeznek rajtam a velem egyszintűek, párszor ütnek 50-100 között is de több a kis ütés:) sebzésem 195-260 most, crit-el 600 körül, 2270 Hp 970 Mana-m van.
  • Cence
    pont ma ment erről vita a guildban :)
    nos én mint rugo leatherben az urba warrioroktol kapok max 150 es sebzést (alap khrentium armorban, tehét lvl 20 as armorban)mikor eltalálnak :) (Van h alig megy le hp-m) szerintem evasion jobban megéri mint a hp mert ha misselnek 0 hp-t vesztesz de ha nem misselnek rajtad akkor a sokbol is megy le a kevés... és a kevés az akkor is több mint a semmi :) persze ehhez kell egy jó evasion :)
    ez mindenkinek build és izlés kérdése mien armor hogy :)
  • Nantosveltar
    Üdv mindenki! Arra lennék kíváncsi, hogy 30-40-es szinteken (és tovább) melyik Armourt éri meg jobban használni egy Defendernek? A Plate Armour nem sokkal ad több Defens értéket. A Leather viszont szép Evasion módosítóval rendelkezik. Ha támogatom az Equilibrium buff + DNS + Two-Handed Sword kombóval a gyakoribb miss jobban kedvez a HP-nak. Alacsony szinteken az Evasion szett eddig működött. A 30+ mobok milyen sebzéseket osztogatnak? Mennyire "keményedik" a farmolás? Ettől is függne a döntésem.

A látvány sem utolsó nekem :-) Szóval egy-két "ünneplőbe öltözött" képnek is örülné(n)k magasabb szintű karakterekről. ELőre is köszi ;-)
  • Cence
    boltoljunk, ha megkapom a rogros itemeket (bár megvan a settem) askkor nem kapsz két pofont :D nah?
    amugy mennyi a hp-d? és a dmg ed?
  • Cence
    törlöm is baszod, és megalapítom az új Cence fajt amivel csak én lehetek majd és lehugyoz minden karaktert :P
  • Gubberx
    nekem meg csak az a szar rorgos esett mindíg....
  • kakimakika
    hallod kence,nekem is kiesett vagy 4 settitem eddig,de azok közt sem volt rugonak való,szerintem töröld a karidat:)te kockaaaaa
  • Cence
    bekaphatja mindenki AT val és a Nella settel a szörös golyóimat :)
    Nemtom megmondani mennyi időt voltam lent kidobott legalább 3 Nella full settet meg challanger meg Grodium itemeket de egyetlen egy ismétlem EGYETLEN EGY Rogros itemet sem. köszi :)
    amuy meg JÓ HAJNALT EMBEREK!!^^
  • Cence
    Gubber gyere már fel msn re ha tudsz plz, köszi
  • Cence
    nem tudom miért törölték, van erre is topic de nem érdekel, remélem behozzák nyár végére, és megkezdik a normális bugok javítását...
  • Jeffjohnson
    az gáz de minek törlik? Mondjuk olvastam én is ,hogy messze a koreai patchek mögött járnak lehet ezért
  • Cence
    nincs mit
  • Nantosveltar
    Áhhh :-S Köszi.
  • Cence
    :))
    sajnos olvasni max koreai oldalon tudsz roluk (persze ha tudsz koreaiul) ugyanis a Gravity Forum moderátorai minden topicot töröltek ezzel kapcsolatban és fognak is :S
  • Nantosveltar
    Az új fajokról hol lehet olvasni vagy képeket nézni? Megakadt a szemem a "XEONA HUNTER" résznél, amit Cence írt. :-) Nagyon érdekelne.
  • Cence
    grat nekem az urbák még egy supernust sem dobtak :) pedig megöltem jó párat
  • Doomista
    LOL ! AT körül urba warrior mobbol 3 db supernus cucc esett !!! LOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Cence
    amugy nem vagyok kocka ne nézzetek annak :D
    nem játszottam eddig, csak kb 2-3 ig aztán írogattam forumra
    bár ebböl már nem magyarázom ki magam :)
  • Cence
    felpakoltam pár új infot a guild forumra ha valakit érdekel
    www.bearpigmans.atw.com
  • Cence
    nos defender ide oda majd 2.5k dmg et ö is megérzi :D
    amugy gubber mennyi a hp-d? :)
  • Cence
    áh az uj fajt amugyis probálom XEONA HUNTER WAZZE :) nagyon bejövös a hátán a Launcher ami egy b*szott nagy fegyver
    a fegyver alatti részre a kari ruházásánál oda fog kerülni a töltény (nem nyil meg kavics hanem golyók) :))
  • Gubberx
    hát sztem mire dönteni tudsz már itt lesz a 2 uj faj és megint dilemmába kerülsz XD
  • Cence
    gondolkodtam SH (bnöm) defender(jómagam) duon de nem tudom, és most ezen eszem magam melyik lenne a jobb :S :D
  • Gubberx
    :D
  • Cence
    nah SH zok bnömmel :)
  • Nantosveltar
    Köszönöm a segítséget! A Wikipédián sajnos erről nem írtak konkrétumot, csupán annyi szerepel a hivatalos fórumon, hogy 10 szintenként növekszik a mastery. De a Job korálátokat nem említik. Elképzelhető, hogy lesz még 100-as Level is (x/10 szerepel a masterynél). Egy későbbi frissítésben megoldhatják. Persze új arzenállal ;-)
  • Cence
    szerintem minden növekszik, a kéréd hogyan bár szerintem ez is levan írva requiem wikin vagy a hivatalos oldal forumján :)
  • Gubberx
    illetve a leather is vele együtt
  • Gubberx
    na megnéztem a two handed mastery is lvl 5 lett
  • Nantosveltar
    Értem. Szóval a Two-Handed Mastery nem fejlődött Level 5-re a Leather Mastery-vel egyetemben? Ha eléred a 60-as szintet, leírnád a fórumba, hogy néz ki a Mastery listád? :-) Nagyon megköszönném. Nekem nincs túl sok időm játszani, szóval igen messze a Level 60...
  • Gubberx
    nemtom én 51-es vagyok, egyenlőre plate-t tudok hordani csak és csak egykezes fegyót használni shield-el
  • Nantosveltar
    Ezt az üzenetet írtam már korábban, de semmilyen reakciót nem kaptam. Szóval újabb próbát teszek. Üdv mindenkinek! Fontos kérdésem lenne a "nagyokhoz" :-). Defenderrel 50-es szint fölött a kétkezes kard használata növekszik tovább 10 szintenként? Tehát lehet a 65-ös szintű kétkezes kardot is használni majd? A Robust armour utolsó darabjaira is érvényes a kérdésem :-). Vagy csak a Plate és pajzs/egykezes fegyver verzió végső szett lesz elérhető? :-( Személy szerint nekem a kétkezes kard/Robust armour variáció tetszik, ezért érdekelne...
  • Gubberx
    lol
  • Doomista
    de különben télleg gázabb :) olyan mintha szent istván király lennék abba a koronában,csak éppen a darkosabb metálosabb változatban...
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    most mér kellet elárulni neki ? legalább egy meglepetés érte volna ha odaült volna a játékhoz,de most igy ágr =(
  • Cence
    doom ugy érti kivették a sisakokat a gamebol (legalábbis a sisak skineket) és egy korona skin van helyette (ami a karin ugyanugy nem látszik és sztem gázabb)
  • Doomista
    most direkt hergelsz ? azt akarod hogy már holnap meglegyen a 40 ? :D
  • Gubberx
    még low vagyok :(