4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    tuti mert nekem szinte csak buffom van :D attack skillem van 3 v 4 öszesen :D
  • Nantosveltar
    Ez biztos? :-D Ha ez így van, akkor elég brutális party bónusz hozható össze egy jól összeválogatott csapattal...
  • Doomista
    lol itt a legtöbb kérdés defenderre megy :DD
  • Gubberx
    mindet fel tuod nyomni egyszerre, nem bántják egymást hanem összeadódnak :D
  • Nantosveltar
    50+ Defenderekhez kérdésem lenne :-) Későbbi party buffok összeakadnak/semlegesítik-e egymást? Végig böngésztem a hivatalos fórumot, de ellentmondásokba ütköztem és nem mondtak róla semmi konkrétumot. Szóval ezek érdekelnének, kedvelik-e egymást, ha egyszerre alkalmazná a karakter:

Fighting Will vs. Promise of Victory
    Quick Attack vs. Seal of Legerity
    Skin of Stone vs. Spiritual Intensification
    Shiled Fortress vs. Aegis of Protection (nem %, de azt írja rate-hez ad)
    Physical Blessing vs. Intensified Physique
  • Doomista
    jólvan,biztos,nem érdekel más csak a duel sword :D
  • Gubberx
    üdv :P
  • Cence
    amugy meg JÓ DÉLUTÁNT EMBEREK!! :D
  • Cence
    ki kell hogy ábránditsalak, assassin cask a dual swordot támogatja, a claw és Xbow az SR és SR nek több ideig van kiütö hatása mint pl stun ugyanis lehet nincs kimaxolva 6 seces stunom, viszont sokkkal de sokkkal távolabbrol tudok löni Xbowwal és a casterkarikra van olyan skillem h 8 secig nem tudnak kasztolni
    + ha még erre beverek egy ambusht és egy hometrhrustot akkor már si joval 9 sec felett járok :)
  • Doomista
    persze én elhiszem hogy erösek azok is meg minden,de az rogue 90%a assassin akar lenni...megkérdeztem pár rugot...assassin,mondják...shadow meg sehol,ennyi.
  • Gubberx
    de assasin nekem is jobban tetszik :P
  • Gubberx
    mostanában sok xbow-os rugót látok és igen erősek, jó az ha van egy két xbow skill is, azzal indítasz aztán karddal befejezed
  • Doomista
    csak azt ne mond hogy te akkor inkább a crossbowos skilleket akarod mint a duel sword-clawosakat...
  • Doomista
    mert annyira tetszik ^^
  • Leirren
    Hát ki akar pofonokat osztogatni mihe?:D
  • Cence
    miért is? :)
  • Cence
    a shadow runnernak mind3 skillje Xbowra van nem csak 2 és még tán jobb is mint Assassinnak ^^ bár tök mindegy ugyanis mind a kettö alkaszt ugyanarra jó, mivel a rugo egy kaszter gyilkos igy tökmind1 meik leszel mert mindkettövel arra gyursz :)
  • Leirren
    Nem is neked írtam:P
    Én jól érzem magam ebben a guildben egyelőre.
  • Cence
    miért baszna oda?
  • Cence
    hoi ^^

gubber sh csak akkor jó ha van elötte ember aki védi a segged mert különben a 2 seces kaszting idö alatt elveszik a fél hp-d :D
  • Gubberx
    nem arra gondoltam:) csak tapasztalatból tudom hogy az ilyen kis guildek amikből van 1000, hetek alatt inaktívvá válnak...
  • Leirren
    Most úgy csinálsz, mintha én szedném össze az embereket... Gubbernek megígértem, hogy maradok az A-Teamben.
  • Gubberx
    nemtom minek annyi guild.....
  • Doomista
    csak nem értem minek ? fele magyar angol guildben van,másik fele inferno,elég ez igy vagy nem ? :)
  • Leirren
    Nekem meg van egy tök lelkes kis bandám, akikkel együtt RoL-ozunk. Igaz, hogy néha meghalunk, de akkor is tök jó. :D
    Ja, ahogy csiripelték a madarak a Valdes szerón alakulóban a 2. magyar guild...
  • Doomista
    nincs igazam ?
    30%n vagyok,ha farmal akkor farmal lesz lv up lol :D
  • Gubberx
    :P
  • Doomista
    olyan szánalmas emberek vannak...egy healerrel voltam partyban,ránk jöt 3mob,énmeg ugye küzdöttem magamért,healer is elvolt,egyszer csak láttam hogy meghalt,aztán mondta hogy fuck,noob,oszt kilépet partybol...pff... -.- az ilyenek ugy felhuznak ...
  • Doomista
    jah mostmár látom,15 lv az SH-tok :) legalább tudom hogy az sem angol :D
  • Doomista
    minden kaszt jó valamire :D
    végülis megértem,54 lvl vagy,kell már valami uj :d
  • Gubberx
    jó lesz majd valamire XD
  • Doomista
    minek ? :)
  • Gubberx
    2-ig vok :D egy kis sh-t csinálunk most párommal közösen :D
  • Doomista
    szerintem a munkahelyén is requiemt tolja,csak más karival más serveren :D
  • Leirren
    Gubber ne dógozzá mán annyit Te! :D
    Ezt a Cence fiút meg be kellene most már állítani a sarokba, hogy lenyugodjon kicsit nem?:P
    Amúgy pontosan mire is kellettek a képek Cence?
  • Doomista
    #1802 ---- erre ment #1801 csak még reggel van xD
    meddig dolgozol ma ? 2 ?
  • Doomista
    kösz,és tiszta farmal :P nemtom de rámjött a farmolhatnék dolog nagyon,oszt a questelhetnék meg elszállt,de remélem a questekbol igy összejön 50-60%...de most is farm,várok valakit,mert ezek a questek egyedül nem megy ^^
    megnéztem a skill calculatort,és egyértelmüen én assassin leszek 50 lvln...elvégre a shadow runnernek 3db skillje lesz 50tol,és abbol 2 crossbowra megy...énmeg croswobot csak mobhuzásra használok,azt nem is gradelem,meg semmi...assassin skilljeire kiváncsi leszek :P 48 lvls odbsz ^^
  • Gubberx
    láttam este hogy kikockultad a 39-et :D grat
  • Doomista
    reggelt,nah én 39 lv vagyok 10% és még megvannak a 38-39 lvsl questek,ha minden jol megy ma 40 :P de én keddet mondtam neked gubbi,szal lehet hogy holnap :D
  • Gubberx
    lvl 54 ;)