4158
-
#1838 tuti mert nekem szinte csak buffom van :D attack skillem van 3 v 4 öszesen :D -
Nantosveltar #1837 Ez biztos? :-D Ha ez így van, akkor elég brutális party bónusz hozható össze egy jól összeválogatott csapattal... -
#1836 lol itt a legtöbb kérdés defenderre megy :DD -
#1835 mindet fel tuod nyomni egyszerre, nem bántják egymást hanem összeadódnak :D -
Nantosveltar #1834 50+ Defenderekhez kérdésem lenne :-) Későbbi party buffok összeakadnak/semlegesítik-e egymást? Végig böngésztem a hivatalos fórumot, de ellentmondásokba ütköztem és nem mondtak róla semmi konkrétumot. Szóval ezek érdekelnének, kedvelik-e egymást, ha egyszerre alkalmazná a karakter:
Fighting Will vs. Promise of Victory
Quick Attack vs. Seal of Legerity
Skin of Stone vs. Spiritual Intensification
Shiled Fortress vs. Aegis of Protection (nem %, de azt írja rate-hez ad)
Physical Blessing vs. Intensified Physique -
#1833 jólvan,biztos,nem érdekel más csak a duel sword :D -
#1832 üdv :P -
Cence #1831 amugy meg JÓ DÉLUTÁNT EMBEREK!! :D -
Cence #1830 ki kell hogy ábránditsalak, assassin cask a dual swordot támogatja, a claw és Xbow az SR és SR nek több ideig van kiütö hatása mint pl stun ugyanis lehet nincs kimaxolva 6 seces stunom, viszont sokkkal de sokkkal távolabbrol tudok löni Xbowwal és a casterkarikra van olyan skillem h 8 secig nem tudnak kasztolni
+ ha még erre beverek egy ambusht és egy hometrhrustot akkor már si joval 9 sec felett járok :) -
#1829 persze én elhiszem hogy erösek azok is meg minden,de az rogue 90%a assassin akar lenni...megkérdeztem pár rugot...assassin,mondják...shadow meg sehol,ennyi. -
#1828 de assasin nekem is jobban tetszik :P -
#1827 mostanában sok xbow-os rugót látok és igen erősek, jó az ha van egy két xbow skill is, azzal indítasz aztán karddal befejezed
-
#1826 csak azt ne mond hogy te akkor inkább a crossbowos skilleket akarod mint a duel sword-clawosakat... -
#1825 mert annyira tetszik ^^
-
Leirren #1824 Hát ki akar pofonokat osztogatni mihe?:D -
Cence #1823 miért is? :) -
Cence #1822 a shadow runnernak mind3 skillje Xbowra van nem csak 2 és még tán jobb is mint Assassinnak ^^ bár tök mindegy ugyanis mind a kettö alkaszt ugyanarra jó, mivel a rugo egy kaszter gyilkos igy tökmind1 meik leszel mert mindkettövel arra gyursz :) -
Leirren #1821 Nem is neked írtam:P
Én jól érzem magam ebben a guildben egyelőre. -
Cence #1820 miért baszna oda? -
Cence #1819 hoi ^^
gubber sh csak akkor jó ha van elötte ember aki védi a segged mert különben a 2 seces kaszting idö alatt elveszik a fél hp-d :D -
#1818 nem arra gondoltam:) csak tapasztalatból tudom hogy az ilyen kis guildek amikből van 1000, hetek alatt inaktívvá válnak... -
Leirren #1817 Most úgy csinálsz, mintha én szedném össze az embereket... Gubbernek megígértem, hogy maradok az A-Teamben. -
#1816 nemtom minek annyi guild..... -
#1815 csak nem értem minek ? fele magyar angol guildben van,másik fele inferno,elég ez igy vagy nem ? :) -
Leirren #1814 Nekem meg van egy tök lelkes kis bandám, akikkel együtt RoL-ozunk. Igaz, hogy néha meghalunk, de akkor is tök jó. :D
Ja, ahogy csiripelték a madarak a Valdes szerón alakulóban a 2. magyar guild... -
#1813 nincs igazam ?
30%n vagyok,ha farmal akkor farmal lesz lv up lol :D -
#1812 :P -
#1811 olyan szánalmas emberek vannak...egy healerrel voltam partyban,ránk jöt 3mob,énmeg ugye küzdöttem magamért,healer is elvolt,egyszer csak láttam hogy meghalt,aztán mondta hogy fuck,noob,oszt kilépet partybol...pff... -.- az ilyenek ugy felhuznak ... -
#1810 jah mostmár látom,15 lv az SH-tok :) legalább tudom hogy az sem angol :D -
#1809 minden kaszt jó valamire :D
végülis megértem,54 lvl vagy,kell már valami uj :d -
#1808 jó lesz majd valamire XD -
#1807 minek ? :) -
#1806 2-ig vok :D egy kis sh-t csinálunk most párommal közösen :D -
#1805 szerintem a munkahelyén is requiemt tolja,csak más karival más serveren :D -
Leirren #1804 Gubber ne dógozzá mán annyit Te! :D
Ezt a Cence fiút meg be kellene most már állítani a sarokba, hogy lenyugodjon kicsit nem?:P
Amúgy pontosan mire is kellettek a képek Cence? -
#1803 #1802 ---- erre ment #1801 csak még reggel van xD
meddig dolgozol ma ? 2 ? -
#1802 kösz,és tiszta farmal :P nemtom de rámjött a farmolhatnék dolog nagyon,oszt a questelhetnék meg elszállt,de remélem a questekbol igy összejön 50-60%...de most is farm,várok valakit,mert ezek a questek egyedül nem megy ^^
megnéztem a skill calculatort,és egyértelmüen én assassin leszek 50 lvln...elvégre a shadow runnernek 3db skillje lesz 50tol,és abbol 2 crossbowra megy...énmeg croswobot csak mobhuzásra használok,azt nem is gradelem,meg semmi...assassin skilljeire kiváncsi leszek :P 48 lvls odbsz ^^ -
#1801 láttam este hogy kikockultad a 39-et :D grat -
#1800 reggelt,nah én 39 lv vagyok 10% és még megvannak a 38-39 lvsl questek,ha minden jol megy ma 40 :P de én keddet mondtam neked gubbi,szal lehet hogy holnap :D -
#1799 lvl 54 ;)