The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát arra is meg úgy egyébként az egész kezelõ felületre.Full felbontásban van de olyan kicsi minden alig látom.Szövegek stb..

★ 汤姆 李

tényleg? akkor a WoW kirõl kopizott? kitõl "vette" a kezdõ lökést? fogadok nem tudod 😊

továbbá ez egy hülyeség, Minden MMORPG ben ugyanazt tudod csinálni sõt ugyanazt is kell, mobokat ölni, hogy fejlödj, aztán, hogy a készítõk hogyan füszerezik ezt meg (lásd bányászás, horgászás...stb) ez már rajtuk múlik.
Sajnos Requiem abba a kategoriába esik ahol a fejlesztõk tesznek a játékra ill a játékosra, jómagam szüneteltetem mert event van és a szervereik nem birják a nagy tömeget, ezáltal szétlaggolom az agyam...

a skill bárra gondolsz Tomy?

Sziasztok.
Interface-t,hogy lehet nagyobbítani?Köszi..

★ 汤姆 李

am tényleg minden MMORPG a WoW ra épül akkor is ha nem hasonlít rá ez papír szerû az életben ha 1ik cég kihoz valami újat a másik lemásolja más történettel elnevezésekkel a blizzard cssak a kezdõ lökést adta az mmorpg knek
én is wow oztam ( 3 hete hagytam abba😛) pont ma akartam vissza raknioi mert halálra untam magam a nyári szünet 2. napjában és pont ráleltem erre a gamere remélem 1 ideig pótolja a wow ot ( eddigi mmokban azért csalõdtam mert túl gyengék voltak a wow hoz képest sro,cabal,kalo,knightso,zu,meti1,2,L2,ROM stb de remélem ez fel ér naggyából a wow os játék élménnyel
valaki akinek van xfire je az vegyen fel matolcsidav néven
most kezdeném a gamet és majd kellnek a helpek
vmi peti irt nekem karikkal kapcsolatban, írtam neki válasz emailt amit nem kapott meg (vmi miatt nem küldi el a mailt a mail cimedre.
Meglesem mim van még és szólok. kb milyen kari kéne?

www.hellobunny.atw.hu

Linkek-> Rockiem regisztrálsz ott van egy requiem map kiválasztod melyik kell megkeresed az adott npc-t és megmutatja hol van!

KaszaN
Nincs véletlenül egy térkép amin jelöli hogy meik npc hol található? Nagyon jóljönne.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

akarom mondani a guildba 😄

ha on vagy írj rá Punisher re és beveszlek a partyba

annak aki más szerveren van és esetleg át szeretne jönni Hammerine ra de nincs kedve megint az elejétõl játszani feltudok ajánlani pár karaktert ami lvl 60+ persze feltételek vannak de nem olyan nagyok jelenleg 3 karakter van:
Commander
Defiler
Tempest

ha valakit érdekel bármelyik pm me és megbeszéljük

Megoldották az error problémátXD

KaszaN
Oké akkor várok...csak az zavar hogy ezmiatt újratelepítettem a játékot szóval most megin megkell majd várnom azt a fél órás updatet XD

valami nagy probléma van, sokakat nem enged fel, nem veled van a gond fixálják majd... csak had aludjanak még 😊

KaszaN
Akkor ilyeneket csinál? A többi játékban nem az update ablak elött szokott ez kijönni. Más feltud menni?

Lehet szerver karbantartás van.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

KaszaN
Szevasztok leszedtem a játékot ki is próbáltam minden faszán mûködött. De ma elakarom indítani és hibát ír!
UpdaterUsa
Error 06: Failed Internet connect
Mi baja van az internettel? Tegnap még mûködött! Mégis mi a fene térténhet az alatt az idõ alatt amíg a gép kivan kapcsolva?

Gubberx
a terminator salvation másfél óra volt mire végigvittem 😄 szal azzal nem leszel el sokáig 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

továbbá leszedtem gta 4 et, kiprobáltam végre, a sok huzo kritika mellett. Kellemesen csalodtam benne, nagyon toppon van szerintem a játék, ugyhogy meg is rendeltem, persze olcsobban igy 2 öt kapok 1 áráért, most megyek utalni a pénzt és alig várom hogy megjöjjön mert a multi gta ban eddig még mindig feledhetetlen élmény volt 😊

ez érdekes mostmár engem is érdekel, mondj el mindent amit tudsz 😄

jövõ hónapban? <#hehe> Akkor te tudsz valamit! <#fejvakaras>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Egyelõre még nem. Most szedem a terminator salvationt, meg hozzák majd nekem a fallout3-at, jövõ hónapban meg lehet megnézem az új star warsos mmo-t. Aztán meglátom...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

megújult a guild oldal! megnézhetitek ide kattintva!
a videókon belül felkerült 1 kisebb AoE party ami naponta szokott lenni, és amint tudom felteszem a többit is (insták..stb)

játszol valami más gameval? req mellett? ha nem ajánlok valami más stilusut, pl autos vagy valamit ami tetszik, feldob nem lesz olyan unalmas és nem nagyon megy el a kedved tõle

megint? 😊

Még megvagyunk úgy ahogy. Sajna már nem érzem az összetartást. Kevesebb a guild instázás is, nekem sincs már úgy kedvem játszani. Lehet megint pihentetni kellene...

leirre mi ujság van veled? rég hallottam felöled és a guild felöl

Doomista
halucinálsz! a wow jobb mint a rom !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
ááááááá köze nincs hozzá 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Még jó, hogy a rom kicsit se hasonlít a wowra. 😛

jol van trapista játsz magaddal akkor kicsit, befejeztem a gyerekes dolgokat veled... probálsz provokálni de nem nagyon jön össze 😞
nem baj irogass az mmo videok alá hogy milyen szarok és WoW clon mind...

Doomista
bocs,de nem általános iskolás vagyok, hanem ovis. fail epic fail cinci.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

csodálkozol? általános iskolásoknak nem nehéz...

Doomista
áh csak unalmas már ez a horror film amit épp néztem :s

Irigyellek hogy ilyen majomságokra van idõd!

War. War never changes.

Doomista
teljesen egyetértek veled cinci barátom! teljesen egyetértek ! de azért ne agyilag 8 legyen a nevem hanem agyas 8,köszi.

egy agyilag 8 tól nem vártam mást, csak azért mert õ szerencsétlen és nemtud beilleszkedni egy társaságba...

Doomista
nem tagadom, az volt há !

Gubberx
azé ez elég bunkó volt

Doomista
Inkább a halál, mint hogy odamenjek. Köszönöm.

Minden Magyar játékost szeretettel várunk a Hello Bunny Guildba Ha valakit érdekel a Guild megnézheti a Guild oldalt itt ha pedig csatlakozni szeretnél küldj egy privátott itt a forumon, vagy keress in game a nevem Cence vagy Punisher

További jó játékot!

újra itthon...

Doomista
ahogy mondod ! megint csak egyetértek veled !
rogue azért tápos mert tápos.

Nuclearity
saját magad hazudtolod meg egyfolytában trapista barátom,
a rugo a legjobb mert tápos és azért tápos mert tápos...

Doomista
minden jó pvp-re,de a legjobb a druid. aztán defiler,ranger,assassin.
szal a ranger a legjobb pvpre,aztán a druid,defiler,assassin.

Nuclearity
ty, akkor huzz a WoW topicba...

kérdés mindenki máshoz:
-Ranger
-Assassin
-Defiler
-Druid

pvp re melyiket ajánlanátok? 😊

Doomista
úgy van ! ez már kellet nekem ! ez jól esett ! thx ! ezer hála ! erre koccintok ! egészségedre!

Nuclearity
a te értelmi szintedhez kb a WoW való, nem értem, hogy miért nem tolod azzal.

Gubberx
cubeeeee 😄

Gubberx
az az 😛