4158
-
Cence #3958 jó hát bassza meg magát, minden faszásan müködik, majd frissitek egyet és eltünik az oldalrol is a kép meg innen is... -
#3957 Cinci...ne legyél már kecibuta embör, létszives. -
Cence #3956 2 új mob:
login screen:
-
Cence #3955 ja és a compound rendszer gyökeresen megváltozik azt irják, bár ahogy hallottam nem a legjobb irányban tehát a koreai játékosoknak ez az 1 nem tetszik de mivel midnen nap van valami patch igy ezt is hamarosan javitani fogják... -
Cence #3954 petet item mallbol vagy pedig Battle Ground (esetleg SvS) pontból lehet majd szerezni -
#3953 :( -
#3952 :( -
Cence #3951 nem tudok mert törölték :S -
#3950 aggyá má képeket :D mostmár engem is érdekel :D -
Cence #3949 imádom ezt a szart XD mikor elöször frissitettem mutatott mindent... akkor csak linkeket adok...
semmit nem adok azé nincs mert a fos imagesfos törölte a képeket... -
#3948 sárgabéka -
Cence #3947 nah informálok még requiemről kicsit :)
Koreában Live lett a Season 2 azaz a Requiem Alive! Mióta Live folyamatosan patchelik (ez azt jelenti, hogy naponta) a gamet igyekeznek midnen kis apró hibát javítani (amit ugye 1 évig csesztek) a koreaiaknak és az oroszoknak tetszik a patch a változás, úgy az egész, megvannak elégedve vele.
A játékba befog kerülni 3 pet is (ne kérdezzétek funkcióikat nem tudok róluk semmit, csak azt lehet tudni, hogy fejlödni fognak az "evolucio" lépcsöjén :) )
3-ról van információnk eddig:
A Braindeath
A Cinco
A Hatchling
Egy példa a Skill Tree-s megoldásra:
és valahogy igy fog kinézni a kliens:
Ha érdekel valakit az armorokat is szivesen feltöltöm késöbb -
#3946 te tényleg ryuzaki vagy:s -
Cence #3945 megszorongattál?
bazd te tényleg nem vagy tisztában a szavak jelentésével... sajnálom azt a tanárt aki neked irodalmat meg nyelvtant tanit (bár mit várjunk csak a "jövő nemzedékeire" kell nézni, mind ilyen retardált fogyatékos mint ez itt) -
#3944 kicsit megszorongattam msn-n -
Cence #3943 legjobb, valamelyik nap vissza vettem msn re...
nem tudom kijavitották e már
azt sem hogy S2 ben javitanak e dolgokat amit 1 ben nem... eldöl -
#3942 neked Cence külön fog örülni :P -
#3941 Üdv :) gondoltam beköszönök ha már errejártam :D -
#3940 Üdv :) gondoltam beköszönök ha már errejártam :D -
SeriusLame #3939 nem javították ki. ez a játék egy igénytelen hulladék. -
SeriusLame #3938 hy! nme tudja vki kijavították már a bugos hajviseletet? -
netmester #3937 akkor lessz érdemes ha nem lessz az az idegesítő lagg ami mindig is
-
Cence #3936 noh vissza requiemhez, hosszú idők óta nem voltam fent gameban, gondoltam meglesem van-e valami változás vagy maradt a régiben, egyből 2 régi ismerös is ott állt mellettem, ugyhogy elkezdtünk beszélni.
Megtudtam, hogy az elkövetkezendő hetekben fogja megkapni a játék a Season 2-őt. Aminek Requiem Alive lesz a neve. Igérnek benne mindent. Balance (skill treevel probálják képek alapján) uj mapokat (gondolom uj questeket is kapunk akkor velük) 1-2 uj raid bosst, vagy dungit de jelenleg amit látok az utobbibol hogy az eddigieket huzzák, Ruinhorn lvl 77 es boss lesz... erősebb és nagyobb defje lesz természetesen, Doom Cheras lvl 80 as...stb Chaste Sanctum (lvl 15 ös dungi) felrakják 60+ körülire... Eldöl mi fog ebböl kisülni, mindenesetre érdemes lesz meglesni! -
RaSzTaH #3935 nem gondolkodtatok, hogy jelentkeztek egy neves műsorba? Azt hiszem mentalista volt a neve vagy mifene.. :) -
Cence #3934 commentjeidből egyértelmüen kiderül, hogy AION ;) -
RaSzTaH #3933 nem kötöszködésképpen, de kérlek idézd a mondatom azt részét ami szerinted arra irányul, hogy az én látásmódom szubjektív!? :)
Lehet szövegértési problémáid vannak.
Írtam véleményt valamelyik játékról? Nem. Akkor nem értem mire is írhattad. -
#3932 egyértelmű... a te néző pontod is szubjektív... -
RaSzTaH #3931 nah ezt most kinek címezted? - mert ha figyelmesen elolvasod a mondatomat akkor nem istenítettem semmilyen játékot egyszerűen leírtam, hogy szubjektív írás volt és vszleg a cikk írója nem sokat látott a játékból. "szálljatok magatokba" :D vicc :) -
#3930 csak azért mert leir 10 olyan dolgot ami egyes playereket zavarhat? sok olyan cikket olvastam ami pl más hibákra koncentrál...
de vegyük ugy hogy ez egy beszűkült látásmód, az övék, mint ahogyan a tiedis az, hogy az AION tökéletes...
ennyi az egész
és továbbra is fentartom azt, hogy kinek a pap kinek a papné, több milliónak WoW több milliónak AION ennyi az egész
csak engem az zavar, hogy még nincs is Europában de már azt csináljátok amit a WoW osok, Aion koppintás, WoW koppintás, Aion tökéletes, WoW tökéletes...stb
szálljatok magatokba, ami neked megfelel nem biztos hogy másnak is... -
RaSzTaH #3929 sajnos ez nem érdekes hanem egy beszűkült látásmód... nem látok semmi olyat ami esetleg objektíven vizsgálná az AION-t... -
Cence #3928 kinek mi, rábukkantam egy Cikkre, két vezető MMORPG ről ír amik ugymond harcolnak egymással, tehát emiatt a 2 gamet hasonlitják bizonyos szempontok alapján, érdekes
parancsoljatok -
kakimakika #3927 Aionban egyetlen dolog nem 100%os abból amit beígértek,az pedig a combó rendszer,de arról is azért kár még mondani bármit is,mert fejlesztik,de ahogyan először akarták,az nemtetszett a népnek,idáig ez most egy elfogadható verzió!többi minden smakkol,csak hát egy félkész verzió van kint,mert ki kellett adniuk már,azt is nézd!!és hát olyan pvpk vannak benne,amiket eddig még nemláttam még L2ben sem,és akkor még nem siegeltünk,és nem láttuk a balaur anyahajót meg a többit...nyugodtan kezdj neki,először amikor kipróbáltam,fél óra után majdnem letöröltem,hogy ez mi a pöcs????de aztán haverék hatására folytattam,és rájöttem,hogy ez valami csúcs!de azt elismerem,hogy rá kell érezni,mert másmint akármi,de utánna nemnagyon lehet letenni.. -
netmester #3926 fincsi elmondom neked hogy én mikor elöszőr láttam wowot amikor még megjelen én már akkor utáltam. aztán pár éve kipróbáltam és fél évet bírtam vele játszani és úgy álltam neki hogy adok nekei egy esélyt és teljesen feleslegesen. régebben elég sokat jártam üzletekbe és halottam ahogy kis pöcsök csak azért nyúzzák anyucit hogy vegye meg "mert hogy ez a legjobb evvel játszanak a legtöbben". és volt osztálytársammal elbeszélgettem aki nagy wowos hogy miért vette meg és had ne keljen beírnom hogy mi volt az indoka.
L2-vel is játszottam egy keveset de azt abbahagytam mert nem találtam normális szervert.
aion meg nagy csalódás számomra is fele annyi dolog nincs benne mint amennyit beigértek, de adok az első kiegnek egy esélyt. és ha a grafikája nem lenne kicsit műanyagbeütésű az is jó lenne. de jó játék -
kakimakika #3925 4éve mmozom,sosem találkoztam 13 év alatti játékossal...Aionról meg nemhiszem hogy lehet rosszat mondani,sajnos a kínai szerón a delay miatt nehézkes volt a game,meg nézd azt is,hogy annál a lvl 25 alatti rész,az kb egy tutorialnak felel meg,ugyanis 25 fölött amikor abyssban vagy,onnantól beszélhetünk igazi élményről,és ha addig nemvitted el,akkor nincsen vita-alap!De amúgy Aion is annak a példája,hogy véletlenül nem lenne ennyire sikeres.Hiába reklámozzák agyon(most már,eleinte semmi reklámot nem kapott!!) ,wownak még mindíg több a reklámja,de még sem wowozni mennek mostmár az emberek,egy game sem lesz véletlenül az év játéka stb...Ahoz,hogy egy játékról tudj vitázni,nem kipróbálni kell,hanem játszani vele!!Utánna lehet bármit is mondani!A wow neked nem jött be,de nem azért mert szar unalmas,mert az is azon kevés game egyike,aminek atomnagy tartalma van,te nemtaláltad meg benne,ennyi...Meg ezért is mondtam,hogy azon kívül hogy egy gamerol ellehet mondani azt hogy rossz-e vagy jó,azon kívül van olyan is izlés dolga,ennyi!A8as Audi is sokaknak nem tetszik,de attól még egy kibaszott jó,népszerű autó..!! -
#3924 ha nem a requiemből indulok ki, hanem a 3 gameből amit felsoroltál, szerintem azokban sincs semmi tartalom, az h neked bejön Aion nem azt jelenti h nincs jobb game nála, én is probáltam mint mondtam pont te miattad és számomra (azok után amit mondtál róla) elég nagyot bukott, én wowoztam 3 hónapig, szerintem az a game 1 iszonyat tesznye és uncsi game, nem más.
L2 vel 1 gondom van, fos click to move....
viszont mai napig ownolos grafkoja van és játékélménye ezt el kell ismerni, nem hiába NC Soft tudnak a srácok...
de ez igy van rendjén nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, wow mellé odairnám, hogy fincsi gondolkozz a 11-12 millio szám amit előadnak az REGISZTRÁLT ACCOUNT! nem online játékos (Tehát már inactive accok is benne vannak)
továbbá a game nagyrésze 13 év alatti, akik látnak egy reklámot, hogy mr. T azzal játszik jajjj de jooo toljuk mi is, nem azért kezdenek bele mert jajj ennyien gamelnak vele,
most megyek vissza netet szerelni gotinál mert vmi kiba fos majd re -
kakimakika #3923 most ebből amit mondtál,abból semmi sem a valóságot tükrözi:D én L2 párti vagyok aki ismer tudja,de azt még én is elismerem,hogy a wow az odabasz rendesen a mai napig,csak hát nekem az a walt disney stílusú graf nem jött be...de véletlenül egyetlen játék sem lesz sikeres,csak azért mert a szomszéd is azzal játszik,hát játszom én is vele alapon pedig nemfognak vele többmillióan játszani.fogadni mernék hogy nem játszottál vele,vagy max fél órát!cáfolj meg légyszíves,és akkor van miről beszélnünk!3 game van a mai napig,L2 WoW,és most már az Aion ami olyan sikereket ért el,hogy nemkönnyű utánnuk csinálni!!de nemtudom te eltudod képzelni azt,hogy egy játékkal csak azért játszál,mert sikeres és mert azzal játszanak sokan,pedig amugy nem tetszene??gondold már át amit mondasz,ha nemlenne ezek a gamék mögött valós tartalom,mehetnének a süllyesztőbe mint a requiem!!ennyi!a legtöbb mmot ott basszák el,hogy nuku az end game!ez a 3 pedig pont ez miatt sikeres,mert ha valaki elkezd vele játszani,az nem 1-2 hónapra,hanem jópár évre rákattan!!L2 nekem a mai napig mutat újat,pedig lassan 4 éve kezdtem,de jönnek hozzá az ujdonságok stb,mindíg van miért belogolni a játékba!WoW ugyanez ebben a tekintetben...persze az egy dolog,hogy "ízlések és pofonok" is van a világon,na de ez nem egy trabant ferrari párharc,nem tudsz olyan gamét mutatni ami felülmúlja ezeket,max a grafikai megjelenítésük más!!de ha mondasz olyan gamet ami lekötne akár egy évig is ezeken kívül,akkor írd már meg pls..!! -
netmester #3922 szerintem is szar a wow én is requiemeztem és l2-m és még sok más ami említésre se méltó de a wow akkor is szar marad. és tudod miért? mert AZ VOLT AZ ELSŐ NORMÁLIS MMO és sokan kezdtek el vele játszani és ezért sokan mondták/ják hogy jó, és ezért vannak olyanok akik csak azért veszik mert azal játszanak a legtöbben és akkor biztos hogy jó is
(ebben azért van némi indulat meg kevés alvás) :) -
kakimakika #3921 cence mondok neked valamit,itt van pl requiem!ha minden országban,napi 10 órán keresztül minden csatornán ezt reklámozzák,minden utcasarkon ennek a reklámplakátja lenne kiragasztva,akkor sem lenne soha a büdös életben belőlle semmi!!!hiába szidod a wowot,jó game az,véletlenül,meg reklámok miatt nem lesz egy game sem akkora sikerű mint wow,kell lennie mögötte tényleges tartalomnak,ami meg is van!!de vaze mondom ezt olyannak aki fél évig requiemezett,és közben szidja a wowt meg az l2öt:DDD -
Cence #3920 meg GTA IV multiba mellette :) -
Cence #3919 nem, a szerverek és a játék állása miatt abba hagytam, vissza mentem GW zni