The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
továbbá ez egy hülyeség, Minden MMORPG ben ugyanazt tudod csinálni sõt ugyanazt is kell, mobokat ölni, hogy fejlödj, aztán, hogy a készítõk hogyan füszerezik ezt meg (lásd bányászás, horgászás...stb) ez már rajtuk múlik.
Sajnos Requiem abba a kategoriába esik ahol a fejlesztõk tesznek a játékra ill a játékosra, jómagam szüneteltetem mert event van és a szervereik nem birják a nagy tömeget, ezáltal szétlaggolom az agyam...
a skill bárra gondolsz Tomy?
Interface-t,hogy lehet nagyobbítani?Köszi..
★ 汤姆 李
én is wow oztam ( 3 hete hagytam abba😛) pont ma akartam vissza raknioi mert halálra untam magam a nyári szünet 2. napjában és pont ráleltem erre a gamere remélem 1 ideig pótolja a wow ot ( eddigi mmokban azért csalõdtam mert túl gyengék voltak a wow hoz képest sro,cabal,kalo,knightso,zu,meti1,2,L2,ROM stb de remélem ez fel ér naggyából a wow os játék élménnyel
most kezdeném a gamet és majd kellnek a helpek
Meglesem mim van még és szólok. kb milyen kari kéne?
Linkek-> Rockiem regisztrálsz ott van egy requiem map kiválasztod melyik kell megkeresed az adott npc-t és megmutatja hol van!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Commander
Defiler
Tempest
ha valakit érdekel bármelyik pm me és megbeszéljük
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
UpdaterUsa
Error 06: Failed Internet connect
Mi baja van az internettel? Tegnap még mûködött! Mégis mi a fene térténhet az alatt az idõ alatt amíg a gép kivan kapcsolva?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mindenki a saját fikájának a huszára!
a videókon belül felkerült 1 kisebb AoE party ami naponta szokott lenni, és amint tudom felteszem a többit is (insták..stb)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
nem baj irogass az mmo videok alá hogy milyen szarok és WoW clon mind...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
War. War never changes.
További jó játékot!
rogue azért tápos mert tápos.
a rugo a legjobb mert tápos és azért tápos mert tápos...
szal a ranger a legjobb pvpre,aztán a druid,defiler,assassin.
kérdés mindenki máshoz:
-Ranger
-Assassin
-Defiler
-Druid
pvp re melyiket ajánlanátok? 😊