4158
-
#3998 a "nerf" szó mindig ezt fogja eszembe juttatni :((
de ne feledd...
a rogue azért TÁPOS, mert TÁPOS !! -
Cence #3997 engem különesebben nem érdekel már, csak infokat adok nektek a gameról hátha érdekel még valakit -
#3996 miért kell mindíg eszembe juttatnod? :(:(:(:( -
#3995 kb olyan nerf lesz itt, mint mikor a runes of magicben a scoutot nerfelték mindenhogy...skillekben,dmgeben...szegény gubb. ámen rád. ÁMEN. -
Cence #3994 nos elég nagy "nerf" lesz, nagyon sok skill ami eddig lvl 50 alatt volt már csak egyes másodlagos kasztok kapják meg..stb
iszonyat sok questet raknak be, + ba szeptember 16. án 30 órás mantiance lesz mivel a gravity ISP-t cserél v mi a szösz -
Cence #3993 ha esetleg kinöttél az emozásból értesíts :) -
Cence #3992 a hajamra? ingyen nyirnak ugyhogy beszoptad XD -
#3991 nagyon helyes. de te a hajadra költesz, én meg sörre, ennyi. -
Cence #3990 én még annyira se... -
#3989 az :DDDD dehogynem, csak nem vallod be... -
#3988 mekkora egy suttyó vagy :D én nem szeretem a piát :)(évente 1-2 sör max) -
#3987 csak szeretnéd, nem vettem magamra ^^ suttyó vagyok és kész ^^
[büszke rá] -
Cence #3986 mondom ne vedd magadra... ha magadra veszed ezekután arra nem tudok mit mondani -
#3985 biztos az asszonya nem engedi :D -
#3984 na már suttyó is vagyok :D! eddig 8 nevet kaptam tőled :D
gubb az szereti a piát, csak azt hireszteli hogy nem :DD -
Cence #3983 egy kérdés? miért akar minden suttyó leitatni más embereket? (ne vedd magadra doom) de ha valaki nem szereti a piát vagy nem akar inni, az másnak miért fáj? én pl örülök neki ha gubber vhogy igy vélekedik... nem minden a piáról szól mint egyes embereknek... -
#3982 Téged kellene már leitatni a rohatt életbe, dávid is ott járt nálatok és ő sem volt arra képes hogy leitasson, még az asszonyod se, kollégáid se, MAJD ÉN !! -
#3981 igyál még egy sört inkább cube :P -
#3980 Oké,kész,vége, ennyi volt ! Jövök vissza REquiemezni ! Ez már nekem is túl jó ! Viszlát RoM,Ádiósz QW, Báj báj CA, Óh sit mádbáj ámeriká, Szevsz Cabal, Álohá Aion,Blade and Soul, és sok más ! -
Cence #3979 hát, repülni nem hiszem hogy lehet vele, inkább csak disznek van a hátán, (nincs repülö mount vagy bármi a gameban ami a windrideren kivül repülne, és nem is hiszem, hogy lesz a gameban valaha is) -
bali13 #3978 Carlos ezé átlehet alakulni és ha igen lehet vele repülni.
-
Cence #3977 nos nem hivatalos forrásból (még nem jelentették be) de úgy néz ki a Season 2 azaz a Requiem Alive Augusztus 28. án érkezik meg hozzánk is! -
Cence #3976 igen ez az -
#3975 ez az a beast amivé át lehet alakulni? :D -
#3974 rufus mintha a doom3-ból lépett volna elő :D -
Cence #3973 Carlos és Carlos armorban meg lett cserélve XD -
Cence #3972 valamint kapunk két szép új beastet is! :)
szerintem nagyon jól néznek ki:
Carlos
Carlos Armorban
Rufus
Rufus Armorban
-
#3971 köszönjük a friss infókat^^ -
Cence #3970 friss infok megintcsak,
A versenyeket amit a Gravity hirdet (lásd costume és monster drawning contest v mi a fos) tessék komolyan venni, lehet legközelebb a te moboddal szemben kell harcolnunk!
Az oroszoknak már bepakoltak több olyan monstert is amit ők rajzoltak a versenyre... :)
Tudomásunk van egy Dzsungel témás Battlefieldről is ( kb mint SvS csak nem kihalt nagy üres tér).
A Secret Lab-os ékszerszettbe eddig nem lehetet pakolni a patch után 6 slot lesz elérhető mindegyikben (tehát Secret Lab lvl 60 as insta lesz ezek szerint)
SvS. eken ugy látszik, mostmár választhatsz mit szeretnél kapni érte, EXP-et és Lantot vagy Reward Pointot.
És mivel sok ember sírt, hogy a mini petek (Braindeath Cinco meg a Hatchling) item mallbol megvehetöek (tehát csak a gazdag emberek pete) ezért csak SvS pontból lehet kiváltani öket már :)
Ennyi egyenlőre amint valami friss lesz jövök :) -
Cence #3969 szerintem is az néz ki a legjobban ^^ -
#3968 Rohatt jó :) -
#3967 thx a friss infókat :) Hatchling 3. formája tetszetős :) -
Cence #3966 nah akkor az egészet elölröl.
Requiem Bloodymare Season 2 a Requiem Bloodymare Alive nevet kapta.
A patch után valahogy így fog kinézni a kliens.
továbbá a login képernyő
eddigi információk szerint 3 új raid boss kerül majd a gameba, illetve a mostaniak szintjét növelik...
ÚJ mapok is kerülnek a játékba és ezzel együtt természetesen új QUESTEK IS!
A max szintet lvl 72 re tolják ki.
A játékba bekerülnek bizonyos "petek" amik evolucios fejlödést tudnak...
jelenleg 3 ról van tudomásunk, Item mallból lehet beszerezni vagy Battle Ground pont (lehetséges Server v Server pontból is)
az első pet a Cinco
majd a Braindeath
és végül a Hatchling
A játék kapni fog 4 új mountot amik a következőek:
a Raptor
a Raptor és mellette a Cinco pet :)
a Running Rock Mount
a Running Rock és mellette a Hatchling
a Chinese Tiger Mount
és végül a Devil Monkey
továbbá itt van még a két új monster is :)
(remélem a képek is jók most...)
Egyenlőre ennyi, amint tudok valami újat informálni foglak titeket. -
#3965 Kedves Cinci!
A mondatot nem irtad le teljesen, ezért javitom, hogy kellet volna irnod:
© Cence
ma 15:39 | privát | válasz erre | #3960
te egy fasz vagy VELEM még mindig ...
mivel csak VELED vagyok fasz. Köszöntem. -
#3964 eddig érdekesnek tűnik az egész, kiváncsi leszek, hogy milyenek lesznek ezek a petek és mit tudnak ^^ -
Cence #3963 nah megyek gvg re utána felrakok mindent! :)
-
#3962 thx :D -
Cence #3961 mindjá felpakolom a dolgokat... -
Cence #3960 te egy fasz vagy még mindig...
4 uj mount is bekerül majd a gameba, elég szép darabok :) -
#3959 legközelebb ments le a képeket a gépedre és töltsd fel, most felizgatsz minket itt mindenféle újítással aztán nemlátunk semmit :D