The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
login screen:

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
semmit nem adok azé nincs mert a fos imagesfos törölte a képeket...
Koreában Live lett a Season 2 azaz a Requiem Alive! Mióta Live folyamatosan patchelik (ez azt jelenti, hogy naponta) a gamet igyekeznek midnen kis apró hibát javítani (amit ugye 1 évig csesztek) a koreaiaknak és az oroszoknak tetszik a patch a változás, úgy az egész, megvannak elégedve vele.
A játékba befog kerülni 3 pet is (ne kérdezzétek funkcióikat nem tudok róluk semmit, csak azt lehet tudni, hogy fejlödni fognak az "evolucio" lépcsöjén 😊 )
3-ról van információnk eddig:
A Braindeath
A Cinco
A Hatchling
Egy példa a Skill Tree-s megoldásra:
és valahogy igy fog kinézni a kliens:
Ha érdekel valakit az armorokat is szivesen feltöltöm késöbb
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
bazd te tényleg nem vagy tisztában a szavak jelentésével... sajnálom azt a tanárt aki neked irodalmat meg nyelvtant tanit (bár mit várjunk csak a "jövõ nemzedékeire" kell nézni, mind ilyen retardált fogyatékos mint ez itt)
nem tudom kijavitották e már
azt sem hogy S2 ben javitanak e dolgokat amit 1 ben nem... eldöl
Megtudtam, hogy az elkövetkezendõ hetekben fogja megkapni a játék a Season 2-õt. Aminek Requiem Alive lesz a neve. Igérnek benne mindent. Balance (skill treevel probálják képek alapján) uj mapokat (gondolom uj questeket is kapunk akkor velük) 1-2 uj raid bosst, vagy dungit de jelenleg amit látok az utobbibol hogy az eddigieket huzzák, Ruinhorn lvl 77 es boss lesz... erõsebb és nagyobb defje lesz természetesen, Doom Cheras lvl 80 as...stb Chaste Sanctum (lvl 15 ös dungi) felrakják 60+ körülire... Eldöl mi fog ebböl kisülni, mindenesetre érdemes lesz meglesni!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Lehet szövegértési problémáid vannak.
Írtam véleményt valamelyik játékról? Nem. Akkor nem értem mire is írhattad.
de vegyük ugy hogy ez egy beszûkült látásmód, az övék, mint ahogyan a tiedis az, hogy az AION tökéletes...
ennyi az egész
és továbbra is fentartom azt, hogy kinek a pap kinek a papné, több milliónak WoW több milliónak AION ennyi az egész
csak engem az zavar, hogy még nincs is Europában de már azt csináljátok amit a WoW osok, Aion koppintás, WoW koppintás, Aion tökéletes, WoW tökéletes...stb
szálljatok magatokba, ami neked megfelel nem biztos hogy másnak is...
parancsoljatok
L2-vel is játszottam egy keveset de azt abbahagytam mert nem találtam normális szervert.
aion meg nagy csalódás számomra is fele annyi dolog nincs benne mint amennyit beigértek, de adok az elsõ kiegnek egy esélyt. és ha a grafikája nem lenne kicsit mûanyagbeütésû az is jó lenne. de jó játék
L2 vel 1 gondom van, fos click to move....
viszont mai napig ownolos grafkoja van és játékélménye ezt el kell ismerni, nem hiába NC Soft tudnak a srácok...
de ez igy van rendjén nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, wow mellé odairnám, hogy fincsi gondolkozz a 11-12 millio szám amit elõadnak az REGISZTRÁLT ACCOUNT! nem online játékos (Tehát már inactive accok is benne vannak)
továbbá a game nagyrésze 13 év alatti, akik látnak egy reklámot, hogy mr. T azzal játszik jajjj de jooo toljuk mi is, nem azért kezdenek bele mert jajj ennyien gamelnak vele,
most megyek vissza netet szerelni gotinál mert vmi kiba fos majd re
(ebben azért van némi indulat meg kevés alvás) 😊
ezellen is lázadtak a wowosok a kommentekben nem gyengén, ajánlom figyelmetekben (nem képesek elfogadni, hogy a WoW egy koppintás)
Erre tessék! 😄
kapásból megsúgom neked, hogy a knight online,the sierra network öregebb mint a wow,és a blizzard gyerekek is koppintottak pár dolgot a knight onlinebõl is.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hát akkor ennyi a játékról thx azért..
★ 汤姆 李