4158
-
#1878 jó de micsináljak a 60-as qustekkel mikor az 57 es érdekel? :D:D -
#1877 62* -.- -
#1876 mivan ? én nálam 32 lvlig mutatja a questeket :\ 57 lvsl questeket nem mutatja :) -
#1875 ja csak 57-től nincsenek fent a questek :S és ma meglesz 57 :) -
#1874 requiem wiki oldalán kül már van ű62 lvlig quest,szal az összes lv szintü quest fentvan =) rockiem oldalánál meg a requiem mapot jol kiegészitették,meg minden,egyre jobb :P mostmár bármit megtalálsz e oldalon :P -
#1873 thx ez jó :D sztem csak elfáradt a karim a nagy harcban, vagy rájött a hányinger a sok véres hullától :D -
#1872 leszedtem,felraktam neked máshova,ahonnan tuti bejön.
álohá _Ö -
#1871 egy béka jön be a kép helyett eroral :S -
#1870 :D thx
-
#1869 a képen kicsit bedöltél,bevoltál szivva/rugva vagy mi ? olyan mintha épp okádni készülnél :DDDDDDDDD -
#1868 nesze,örülj :D -
#1867 keresdd emg nekem azt a képet ahol ott a karim :D -
#1866 grat, estefelé ha hazament a főnökség :D -
#1865 napot :P msn-re mikor jösz judásfalás ? :P lv up meglet ^^ -
#1864 reggelt :P -
#1863 jah :) -
Leirren #1862 Pedig úgy gyorsabb lenne nem?:P -
#1861 2-kor kezdek, nem teleportal jövök lol :D előbb el kell indulnom mint 2 :D -
#1860 uh te szegény,milyen egy krv nehéz feladatot kaptál :DD
meg miez hogy 1kor már bekell menned ? nem 2kor mint mindig,ez nem logikus...miért kinoznak :D -
#1859 jah és nevet kell kérnem meg a tel számát :D -
#1858 :DDD loooool
szal akkor zárva vagy ,vagy jöhet még vásárlo,csak annyit kell mondani hogy bocsánat,de rendszerhiba miatt szünetelünk ?: D -
#1857 na beszart melóhelyen az egész rendszer :D csak üldögélek itt estig lol :D -
#1856 kösz :D
pvpben apritok :D
de azért a roguenek könnyen lemegy a hpja,ha nincs jo cuccokba,legalábbis én ezt tapasztaltam,de most egyáltalán nem kell leülnöm...
most a 40 lv crossbow is joval erosebb mint a 35 lvls,rhdt nagy a crit dmg,és nagyokat sebez,mire ideér a mob,min. negyed hpja megvan,ha crit akkor fél hpja :D lehet felhuzom a bowot,szrtm megérné,critre begyurnék rá... -
Cence #1855 jah és grat a lvl hez :D -
Cence #1854 igazából, így nem tudod megmondani, hogy király-e vagy sem, mivel a rogue az pvp kaszt :)) pve ben minden kari tud jó lenne (ki elöbb ki utobb) -
#1853 reggelt :D 40 lvln lementem a goblinokhoz,39 lvln szarul öltem öket meg minden,most lv40n uj set fegyo minden,elégggé durva :D most lett igazán durva a rogue :D nagyon király :P -
kakimakika #1852 legalább megvan akkor miért nem müxik a fene essen bele -
Cence #1851 Elec Neutralization
Description:
Temporarily increase your tolerance against the Elec property, and quickly cancel any Electric Shock and Slow effects cast on you. -
orion84 #1850 kakimaki, szerintem az az electúró csak az elektromos/villám skilleket képes megszakítani, bár lehet tévedek...:) -
#1849 nah holnap meglesz az 56 :P -
kakimakika #1848 nem,én írtam hogy mire gondolok,a warriorra meg a defenderreXD én shaman vagyok 45ös,és ezen a szinten elég jol bevernek,egyedül nekem nincs ugyanis stunom,és az a skillem az a elecneutralization vagy mi a túró,ami elvileg cancel attack and moovement speed,eddig egyszer sem láttam h bejött volna az a cancel attack..::D a stunolos skillemre pedig kicsit várnom kell még,az a meteor genya vagy mi a lócsöcsXD amúgy ha akad köztünk valaki aki shaman és nagyobbacska,az elárulhatna 1-2 dolgot,big shaman jelentkezz:) -
Nantosveltar #1847 Az új fajra gondolsz kakimakika? Elmondhattad volna kevésbé vulgárisan is :-/ -
kakimakika #1846 jah,faszrázo warrior meg defender bevág egyenlöre,de nemsokára szopni fognak..:D
-
#1845 pvp-re a warrior nagyon ütős -
#1844 és nem csak pvpre nagyon jó,ezért is. -
Cence #1843 mert a magyarok nagyrésze defender, mert elvileg nagyon jo pvp re -
Nantosveltar #1842 Ez a terv! A barátaimmal Defender + Templar + Shaman + Soul Hunter csapatot akarunk összehozni, party skillekre specializálva :-) Szerintem egész ütős lesz :-P -
#1841 hát ha van shaman meg templar is a partyban akkor van rajtam vagy 13 buff :) -
#1840 :D -
Nantosveltar #1839 Akkor a partym buff túladagolásban fog szenvedni :-D