The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
mondjuk az a szar hogy ezek a powerlevelesek mindenhol ott vannak sajnos :/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Ja, lotr-ról majd mesélj hogy milyen mert nekem is tetszett videók alapján anno 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
meebo is tiltva van már 😊 nekem egyenlõre tetszik a játék, sok jó dolog van benne.

inter15
2005-2006 ban a silkroadban láttalak utoljára 😊
Akkor még Ark néven nyomultam.

Most vettem meg a LOTRO -t remélem nem csalódok benne. Annyi a havidíja mint itt a basic csomagnak , és cserébe nem kell eltürni a sok kis sárga álandó "www.powerlvling.com" -os dumáját.

Ha a rendszergazda letiltotta az msn-t , akkor használd a meebo.com -ot. Az web alapú msn "kliens"

Gubberx
😄😄 én mindenhol meglelhetõ vagyok ami mmo-ból van 😛

A flashget nekem is szarakodott sokat, így csak sima mozillával szedtem le a gamershellrõl. Szerintem az a leggyorsabb...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

D00zer
Akkor sajna passzolom
Doomista
ezeket a fájlokat flashgetel probaltam leszedni,de sehogysem tudtam...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

D00zer
Használj valami dowload manager-t. Ami támogatja a resume funkciót
Doomista
firefoxxal szedtem,letöltötte,aztán megsem tudtam nyitni a fájlt,valahogy sikerült,de mikor tömöritetem azonal hiba,hiba,hiba vagy 5 fájlnál :s PW-nél meg az a gond hogy 90%nál megáll filefronton,pedig onnét szedtem a rappelzet,azmeg simán végigment,szal már teljesen befogok kattani 😄 pw-t is torrentrol szedem,de a tömörites ment...de fszm ha azáért sem fogja kitömöriteni ennyi szenvedés után a reqet akkor megfogom a billentyüzetet és hozzáfágom a monitorhoz,a monitort meg kidobom az ablakon,az egeret nekidobom az ajtonak,a gépházat meg nekihajitom a kocsi üvegének !!!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

D00zer
Nálam is kírta az Opera hogy hiba van 100%-nál, de a winrar símán kibontotta hiba nélkül.
Doomista
valakinek felkéne rakni mappástul valami helyre,hogy leszedjem ugy ! ha a torrentrol valo file utan sem tudom kitömöriteni,nahmeg nem nalam a hiba,mert pl rappelz is tömöritve volt,azt simán kitömöritette...

Doomista
onnan 3x szedtem le,n em tudtam kitömöriteni...

D00zer
Egyébként tényleg nem egy nagy durranás.

Ami nálam a delete -hez vezetett az a stat pontok teljes hiánya.
Igy teljesen klón karakterek születnek ugyanannyi attackal és deffel , max 1-2 skill-ben térnek el. Pedig ez lenne az rpg -nek a lényege szerintem.
D00zer
Gamershell -rõl lejött 2 óra alatt
Doomista
csodák csodájára este beindult a torrent,és lám,17%rol reggel 74%ra felment,ugyhogy e este lefog jönni,alig várom már ^^

1. A "Te kezdted!" tipikus óvodás mondat, ezt nem kellene szerintem erõltetni...
2. Mindenki tévedhet, el van nézve. 😊
3. Azt se tom mi az a Cabal, ez az elsõ mmorpg (ha a metin 2-t nem számolom, márpedig nem nagyon akarom😛) amivel játszom, és tényleg tetszik.
Ja megjegyezném, hogy ilyen játékra nem igazán költök, inkább megpótolom, és veszek magamnak egy inget pl.
Részemrõl off befejezve.

inter15
Gubi ,hogy kerültél Te ide ?<#merges2><#merges2>

inter15
1. Te kezdted !
2. Maximum pár évet tévedhettem.
3. Engem pedig a Cabal online-bõl elszármazott nagyképû hülyegyerekek véleménye nem érdel.

Ezt hogy tudtad így eltalálni? És képzeld annyira örültem, hogy végre letehetem a homokozólapátomat! Imádok ezzel a játékkal játszani és rohadtul nem érdekel olyan ember véleménye, aki számokkal helyettesíti a betûket a nickjében!

Hogy az igazság mérlege a helyére billenjen, pláne azok számára akik csak fontolgatják az ismerkedést a játékkal:
-Lag néha van, de egyáltalán nem több, mint más mmo-ban. És ami fontosabb default lag egyáltalán nincs! Aki játszott silkroaddal, vagy perfect worlddel az tudja mirõl beszélek.
-Hogy az ingyenes accounttal csak 1 szerveren lehet karaktered azt nem tudtam, egyáltalán nem érzem nagy korlátnak (3 szerver van összesen).
-Nem igaz, hogy tele lenne bottal. Biztos vannak, egyáltalán nem jellemzõ, nekem fel se tûnt eddig. Inkább az alakalmi partyk a jellemzõek lévén sok az elit mob, és eddig minden játékos válaszolt akit megszólítottam - botok nem ezt tennék szvsz.
-Gold spammerek vannak és lesznek még többen is mivel csak most indult a játék, egyenlõre még nem olyan zavaró - ignore és kész.
- ha nem fizetsz irreálisan kevés az xp - nem igaz. Nekem basic accountom van, de bõven vannak itt olyanok akik free-vel nyomják és bõven lehagytak már.
inter15
Nem ezt olyan mondja aki legalább 2 mondatot le tud helyesen írni.

ezt monja olyan aki perfect word-el jáccik. hát nem mondok semmit

adiig is ki a helyetes a guildbe?

inter15
Gondolom az óvodai ballagásod alkalmából apu befizetett pár hónapra.

Köszönjük Emese!

inter15
Tegnap kipróbáltam ,ezt a rettenetet , hát mit mondjak:
-A grafika nem rossz.
-Néha laggzik mint az állat.
-Ha nem fizetsz ,csak 1 szerveren lehet karid.
-Televan bottal.
-A városokban goldspammerek fújják a magukét.
-Ha nem fizetsz , akkor irreálisan kevés xp-t kapsz.

DELETE

nos skacok

Cence bácsi lelép pár napra addig is GL HF és jó gamet 😊

a fene a májukat 😛 rakd fel a gamet inkább oda XD

lehetséges hogy bugos a quest. Bár én még minden npc vel tudtam beszélni eddig akihez küldtek

sziasztok, lenne gy kérdésem. miért van az, hogy azoknál a questeknél, ahol NPC-ket kell megkeresni, és az a cél hogy beszélj velük, nem lehet beszélni az adott emberkével. Ez nekem csak akkor volt ha valahol városon kívül volt a megtalálandó npc. szerintetek miért lehet ez?
Gubberx
le vannak tiltva xD nem hülye az informatikus 😄

mire jó az ebuddy ^^

Gubberx
^^

Én egy ideig el leszek a rol-ozással, úgyhogy a fejlõdést késõbbre hagyom. Egy-egy jó csapattal élvezet játszani... Tegnap megdícsérték a karimat milyen jó hílör 😄

Gubberx
ejj erre nem is gondoltam 😛 na mostmár a 40-re gyúrok 😊

Azért nem írunk még, mert aki vakáción van az még alszik a tegnap hajnali kockulás miatt, aki meg melós az melózik és ugye nem ér rá írosgatni 😛

Gubberx
Írjatok valamit mert kihal a topic 😄

Gubberx
letiltották melóhelyen 😄 de sg-t figyelem folyamatosan^^

Doomista
mé nem vagy msn-n ? az az alap,hogy elérhetö legyél mindig,ez a min. elvárás töled !

Gubberx
valaki jár már AT-be? kéne party 😄 10% és 39^^

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

most nagyon belassult a fejlödés >_<

ScarY MAN
am ment level 😄

...

Gubberx
én is azzal nyomom 😄

Bugos biza. Tegnap elég sok emberkénél láttam aki használja még, 30. szint körül is megtartják azt a skillt, amirõl szó van.

aha,értem...akkor ugrott az attack speed
eltünt mivel az temperion skill és jelenleg SZERINTEM BUG os és nem vesti el ha job ot váltasz (pedig elkéne) OB ban még jó volt nem tudom miértnem lehetett ugyhagyni, ha felülírod vagy kihuzod azokat a skilleket akkor nem tudod öket vissza hívni v vissza rakni mert már nincsenek ha érted mire gondolok

bocs a helyesírási hibákért.
Sziasztok!Lenne egy kérdésem:kezdtem egy bartukot,elválaltam a warrior job-ot és 12-sen gondoltam elrendezem a skilleket,na akkor az attack speed növelõ skill helyére beraktam 1 másikat,aztán az eltünt.Na most,a skill menüben sehol se találom azt a skilleket amiket még a job elvállaláse elött használtam.Job elvállaláse után még tudtam használni õket,de eltûntek.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Jó bizony! Tegnap a srácnak volt olyan, hogy laggolt miközben futott keresztül a csapdákon... Hát nem belehalt? 😄 A szívás az, hogy ott nem is lehet feltámasztani, mert akkor is megöli a csapda...