4158
-
#1958 na az fasza ma 59 meglezs :D lehet 60 :D -
#1957 kül ma is updatelt nekem,eddig azt láttam meg,hogy tod a mobok is dobnak buffokat,szal kiirja az ikonjában hogy milyen effektet ad,tök zsir,amit a goblinok dobnak, + critet adnak ^^ -
#1956 lehet hogy a kukikat kéne nekem is törölni :D -
#1955 lol ezt énis elkurtam 2x egymás után xD
restartoltam a gépet,meg cookiek üritettem,aztán ment :D
minnyá lv up ! -
#1954 hujujj :D
hát nem tom... pedig én 90-et adtam meg, de lehet hogy rossz hónapot XD -
#1953 túl kicsi vagy még ehhez a játékhoz lehet :D -
#1952 hát ez geci(már bocs) de nem tom aktiválni mert ezt a rákot irja ki: You are not allowed to view this content. Sztem elk*rtam a dátumot vagy valami :D -
#1951 kösz, privi ment -
#1950 bereggelek én neked,csak mond milyen pass és név legyen...pmben. -
#1949 nah már updatel, de lenne egy kérésem: valaki nemtudna nekem regelni? nem jön be az oldal -.- -
#1948 rare-t akarok látni,ex már lejárt nálam !! XD -
#1947 60-as eximus plate armor van rajta -
Leirren #1946 Yenn elég érdekes páncélzatba rohangál, még azt hittem elsőre, hogy pvp-ben valaki jól helybenhagyta:P -
#1945 jaja ö volt -
#1944 a 61-es gondolom Yenn volt :) -
#1943 sajnállak :s
akkor hát hogy ne unatkozz...tegnap délután SL party volt petráékkal,VÉGRE nem 40 alattiakkal volt teli,sok lámerrel,hanem szin tiszta 40+,60+ :) tanker 61 lv volt,valami krv eros,biztos ismered,már triffiben találkoztatok,meg egy 63 lv mage aki sajna kidczett:s 5n maradtunk,igy nyomtuk végigg,nagyon izgi volt...sok sok ex esett,1 db lett az enyém,egy exi ÖV,pontosan a roguenek valo,szal azt sem kell már vennem hurrá (!!)
négy bossnak a dropját meg az a tanker gyerek nyerte,majdnem szijjel vágtam a duel swordommal mostmár,mert ahelyett hogy azt a kbszt 3 db-t átadta volna annak a 3 embernek,akiknek nem esett,megtartotta mind a 4-t,és csak XD meg :D meg ilyenek,ugy rühellem az ilyen parasztokat -.- ucso boss drop eveé.
szal megint megérte bemennem,csak 4% expet veszitettem,mivel a stunos boss eléggé durva volt,csomot haltunk miatta,mert kevesen voltunk,és vag y 25-30 perc volt mire kinyirtuk xD -
#1942 dolgozom :D -
#1941 te hol vagy ? -
#1940 aludj még inkább ne kockulj korán reggel már :D -
#1939 ? -
#1938 :P -
#1937 CENCE, HAGYD MÁR SZEGÉNY GUBBERXET JÁCCANI,THX ! :) -
#1936 Ja, nekem is Cence miatt nincs még meg a 60 ::D -
kakimakika #1935 ez a péntek reggel a legszarabb,meló elött tolnám kicsit,de mindíg ilyenkor állnak a szerverek,így nem lesz meg az 50 estére,hétvégén meg asszony buli...ááá,cence ez miattad van.csak még azt nem tudom,hogy forsaker legyek vagy mystic,van itt valaki aki már tartozik valahova?:D -
Cence #1934 épp ez az hogyha te ott vagy akkor már eleve nem lehet isten császár :) -
#1933 persze,én istencsászár vagyok,ha én ottvagyok,az a server is az.köszöntem. -
Cence #1932 de hogy öszinte legyek oda megy ahova szeretne :)
nem mindenki szereti a PVE only-t (jómagam sem)
Valdes PK MODE -> OFF
Lintra PK MODE -> OFF
Hammerine PK MODE -> ON -
Cence #1931 ez kicsit tulzás volt elvégre te is ottvagy :D -
#1930 nekem mind1 csak sok elmebeteg legyen :D -
#1929 jaja,valdes az istencsászárságának servere. -
#1928 áhh valdes a legjobb :D -
Cence #1927 milyen kaszt szeretsz lenni? caster? meele?
amugy Valdes nem jó szerver, csak Pve pffuujjj pk a jó dolog :D -
#1926 tehát úgyértem, hogy mi legyek, minek jó lenni, melyik hasznos egy csapat szempontjából és miből van a legkevesebb :D mert utálom ha 2 méterenként magamat látom :D ( á la Cabal ) -
#1925 jer msn-re :D [email protected] -
#1924 meglessz csak lekő töteni :D néztem videot róla... Jófíle csak el k**rtam a belépést az oldalra és nem enged be a snecije, de amig lejön addig addig mondhatnátok pár szót a kasztokrúl mert a magyar oldalon nem nagyon írja le üket -
#1923 gyere a Valdes szeróra :) -
#1922 a diliház jólhangzik :D asszem szeretni fogom :D -
#1921 akkor én lassan ott leszek :D:D -
#1920 vires játék,és diliházban köc mi mire meglesz a full lvl ! -
Cence #1919 ez ilyen víres játík de nem álmodsz rosszat tőle szerintem :)