4158
-
Nagyhelion #1998 Ha olyan gyors volt és nem látta a nevét akkor honnan veszi hogy infernos volt?
-
#1997 AirunAlmarem,és nem látta elvileg a nevét,mert olyan gyors volt. -
Nagyhelion #1996 hmmm Érdekelne a Barátod meg az INFERNO-s klántársam neve is -
#1995 sajnos én viszont találtam hozzá speed hackot,botot,mindent.és a haverom látta ahoyg az infernos barátunk csak ugy elsuhintot mellette azzal a speed cuccal. -
Nagyhelion #1994 Nagyon egszerű:semmi , ugyanis tudtommal se bot se hack nincs még a gamehez , az mog hogy pont egy magyarnál lenne először ilyen az elég érdekes lenne egy nemzetiközi gamben. -
#1993 és arrol mi a kommented,hogy van pár vagy volt pár botter,speed hacker a klánodban ?! -
Nagyhelion #1992 hmmm Végülis csak a klán név marad ki:INF3RNO
Aszem mást nem hagytam ki. -
Nagyhelion #1991 Hali. Rég firkáltam már ide, szal megint beírnám.(Bár valakinek majd biztos szúrja a szemét) Hogy a Valdes Szerón továbbra is várjuk a lelkes játékosokat. Honlap(készülőben) Ventrilo van. Jelentkezni:M4ILM4N-nél, Veresfog-nál és Adne-nál(én) lehet.Minimum lvl nincs. Asszem ennyi. Jó gamet mindenkinek.pás -
#1990 ohh kössszi engem is érdekelne egy klán Lazetar a nevem -
#1989 kirakod a gyorsmenübe és így el tudod "nyomni" -
#1988 hát az elsőről fingom sincs a másodikat meglehet enni és növeli a hp-d. öö amúgy valaki akár pm-ben is de adna ingame nevet? esetleg klán ügyben vagy csak segiteni egykét dologban :D -
#1987 lvl 10 a saját kasztod skilljeit skill pontokkal tudod majd megtanulni... lvl 10 ig auto learn van -
#1986 nah megy a játék új kari stb.... 1 kérdés 1-2 mob dobott ilyen itemeket mint pl:
[Damaged Tooth]
It is a Paleo's broken tooth piece
[Effect]
DEX +3
---vagy---
[Dry Crayfish Flesh]
Dry Crayfish flesh that one would be senseless to chew
[Effect]
HP Recovery: 56
ezeket az itemetket hogy tudom felhasználni? mert csak kidobni eladni vagy belinkelni lehet -
Kriszguy #1985 Hali,egy olyan kérdésem lenne hogy a skilleket hogy tudom megtanulni?
Mert a beta-ban ment,itt viszont kicsit mintha másképp lenne.köszike -
#1984 akkor csak annyit árulj el hogy csak azokat a "villámgömböket" tudja lödözni futásközben? mert az akkor marha izgi :D -
#1983 grat neked is^^ -
kakimakika #1982 templarral könyebb fejlődni mint a defenderrel:P vagy még ennél is többet akarsz tudni róla??neee...D -
kakimakika #1981 grat,nekem meg lvl 50:)) -
#1980 yaaay lvl 60 :D -
#1979 lenne egy olyan kérdésem hogy mi a véleményetek a templarról? tekintve hogy most lvl 9 vagyok így foglalkoztat hogy miféle legyek :D tehát legyek defender mint sokanmások... lehet az lessz de nem tom vagy templar ami eddig nem sokat mondott a videók alapján csak azt hogy ilyen villámgolyókat dobál és kész :S szal kéne kis "útmutatás" :D -
#1978 ohh esad.... -
#1977 ma lescannoltama gépemet,és ezt találtam...
rogue kaszt átka :\ -
Probatbicol #1976 Ha másfél hónapja, akkor az még az open beta volt, új kliens jött a véglegeshez, le kell szedni újra. -
#1975 sziasztok! van egy kis problébám 1,5-2 hónapja nem játszottam a gammával most peccselném, de 50%-nál mindig hobát jelez, honnyan tudnám leszedni a manuális patchet, vagy mit tudok csinálni?
csak simán patch error-t ír ki -
#1974 onnantol már nehezebb lesz :P he - he -
#1973 tetszik ahogy szétrobbannak azok a szarvasfélék :D -
#1972 nah kipróbáltam jóféle :D csak most meek kajolni -
#1971 ne sírjál holnapra ugyis 60 leszek :D -
#1970 -.- helytelen válasz,büntetés: ninss 1 évig requiemezés. -
#1969 amig nem vagyok lvl 60 nem mék sehova :P -
#1968 gub ma majd gyere délután már fel,most szrtm lenne idö egy krv jo SL partyra :) -
#1967 :P -
#1966 :P -
#1965 nah műxe majd feltolom a képem :D -
#1964 hát hiába irom hogy NEEE,akkoris betámadsz :D te kis suhanc :D egyszer ugyis leverlek xD gyere fel cabalra,leverem a lv1 karidat xD -
#1963 :D:D:D:D::D szeretem mikor trade helyett arra nyomsz :D -
#1962 az elöbbi pvpre gondolsz vissza,mikor trade helyet véletlen duelt nyomtam,de meg 3 ütésböl kinyirtál ? de ez szánalmas,ennyi lvln és nem tudsz 2 utessel kinyirni =( -
#1961 hop ez már fenyegetö mondat volt :D -
#1960 majd nyomunk egy pvp-t? :D -
#1959 60 ajánlom hogy legyen meg...különben nem kapsz csokit...