4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Nagyhelion
    Ha olyan gyors volt és nem látta a nevét akkor honnan veszi hogy infernos volt?
  • Doomista
    AirunAlmarem,és nem látta elvileg a nevét,mert olyan gyors volt.
  • Nagyhelion
    hmmm Érdekelne a Barátod meg az INFERNO-s klántársam neve is
  • Doomista
    sajnos én viszont találtam hozzá speed hackot,botot,mindent.és a haverom látta ahoyg az infernos barátunk csak ugy elsuhintot mellette azzal a speed cuccal.
  • Nagyhelion
    Nagyon egszerű:semmi , ugyanis tudtommal se bot se hack nincs még a gamehez , az mog hogy pont egy magyarnál lenne először ilyen az elég érdekes lenne egy nemzetiközi gamben.
  • Doomista
    és arrol mi a kommented,hogy van pár vagy volt pár botter,speed hacker a klánodban ?!
  • Nagyhelion
    hmmm Végülis csak a klán név marad ki:INF3RNO
    Aszem mást nem hagytam ki.
  • Nagyhelion
    Hali. Rég firkáltam már ide, szal megint beírnám.(Bár valakinek majd biztos szúrja a szemét) Hogy a Valdes Szerón továbbra is várjuk a lelkes játékosokat. Honlap(készülőben) Ventrilo van. Jelentkezni:M4ILM4N-nél, Veresfog-nál és Adne-nál(én) lehet.Minimum lvl nincs. Asszem ennyi. Jó gamet mindenkinek.pás
  • Looooser
    ohh kössszi engem is érdekelne egy klán Lazetar a nevem
  • Jeffjohnson
    kirakod a gyorsmenübe és így el tudod "nyomni"
  • Gando
    hát az elsőről fingom sincs a másodikat meglehet enni és növeli a hp-d. öö amúgy valaki akár pm-ben is de adna ingame nevet? esetleg klán ügyben vagy csak segiteni egykét dologban :D
  • Looooser
    lvl 10 a saját kasztod skilljeit skill pontokkal tudod majd megtanulni... lvl 10 ig auto learn van
  • Looooser
    nah megy a játék új kari stb.... 1 kérdés 1-2 mob dobott ilyen itemeket mint pl:
    [Damaged Tooth]
    It is a Paleo's broken tooth piece
    [Effect]
    DEX +3
    ---vagy---
    [Dry Crayfish Flesh]
    Dry Crayfish flesh that one would be senseless to chew
    [Effect]
    HP Recovery: 56

ezeket az itemetket hogy tudom felhasználni? mert csak kidobni eladni vagy belinkelni lehet
  • Kriszguy
    Hali,egy olyan kérdésem lenne hogy a skilleket hogy tudom megtanulni?
    Mert a beta-ban ment,itt viszont kicsit mintha másképp lenne.köszike
  • Gando
    akkor csak annyit árulj el hogy csak azokat a "villámgömböket" tudja lödözni futásközben? mert az akkor marha izgi :D
  • Gubberx
    grat neked is^^
  • kakimakika
    templarral könyebb fejlődni mint a defenderrel:P vagy még ennél is többet akarsz tudni róla??neee...D
  • kakimakika
    grat,nekem meg lvl 50:))
  • Gubberx
    yaaay lvl 60 :D
  • Gando
    lenne egy olyan kérdésem hogy mi a véleményetek a templarról? tekintve hogy most lvl 9 vagyok így foglalkoztat hogy miféle legyek :D tehát legyek defender mint sokanmások... lehet az lessz de nem tom vagy templar ami eddig nem sokat mondott a videók alapján csak azt hogy ilyen villámgolyókat dobál és kész :S szal kéne kis "útmutatás" :D
  • Looooser
    ohh esad....
  • Doomista
    ma lescannoltama gépemet,és ezt találtam...
    rogue kaszt átka :\
  • Probatbicol
    Ha másfél hónapja, akkor az még az open beta volt, új kliens jött a véglegeshez, le kell szedni újra.
  • Looooser
    sziasztok! van egy kis problébám 1,5-2 hónapja nem játszottam a gammával most peccselném, de 50%-nál mindig hobát jelez, honnyan tudnám leszedni a manuális patchet, vagy mit tudok csinálni?
    csak simán patch error-t ír ki
  • Doomista
    onnantol már nehezebb lesz :P he - he
  • Gando
    tetszik ahogy szétrobbannak azok a szarvasfélék :D
  • Gando
    nah kipróbáltam jóféle :D csak most meek kajolni
  • Gubberx
    ne sírjál holnapra ugyis 60 leszek :D
  • Doomista
    -.- helytelen válasz,büntetés: ninss 1 évig requiemezés.
  • Gubberx
    amig nem vagyok lvl 60 nem mék sehova :P
  • Doomista
    gub ma majd gyere délután már fel,most szrtm lenne idö egy krv jo SL partyra :)
  • Doomista
    :P
  • Gubberx
    :P
  • Gando
    nah műxe majd feltolom a képem :D
  • Doomista
    hát hiába irom hogy NEEE,akkoris betámadsz :D te kis suhanc :D egyszer ugyis leverlek xD gyere fel cabalra,leverem a lv1 karidat xD
  • Gubberx
    :D:D:D:D::D szeretem mikor trade helyett arra nyomsz :D
  • Doomista
    az elöbbi pvpre gondolsz vissza,mikor trade helyet véletlen duelt nyomtam,de meg 3 ütésböl kinyirtál ? de ez szánalmas,ennyi lvln és nem tudsz 2 utessel kinyirni =(
  • Doomista
    hop ez már fenyegetö mondat volt :D
  • Gubberx
    majd nyomunk egy pvp-t? :D
  • Doomista
    60 ajánlom hogy legyen meg...különben nem kapsz csokit...