4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    sehol se :D
  • Cence
    nem akarlak kiábránditani de pvp ben beverem a defendert :o még adamant mind mellett is :ooo
  • Gubberx
    tegnap Yenn kicsit ideges volt mikor 4x egymás után agyonvertem :D
  • Gubberx
    mindenben :P
  • Doomista
    defben a legtáposabb,igy értetted ugye ? :)
    szevasz :D
  • Gubberx
    Egyébként a commander a legtáposabb^^
  • Gubberx
    :D:D::DD
  • Doomista
    de legalább rövid és tömör volt,nem pedig 500 mondatban megirt könyv.
  • Doomista
    áruló :P
  • Cence
    néked is gubber

doom megmagyarázta, hogy a rugo miért tápo, idézek :)
    KaBuTo üzenete:
    azért tápos
    KaBuTo üzenete:
    mert tápos
    KaBuTo üzenete:
    .

remélem mostmár ti is értitek :D
  • Gubberx
    szépjóreggelt :D
  • Cence
    hmm doom elmondanád nekem (mert ugylátszik hülye vagyok a karakterhez) mitöl olyan tápos 40 től? ugyanis tuningolt rogros settbe és ékszerekkel persze észre vehető a változás Khrentium sett után de azért annyival nem... szóval kiváncsi lennék mitől is olyan tápos :)
  • Doomista

• Doomista

• Doomista
    nem mondod :D
  • Cence
    OB alatt mikor regio cset free volt még ott ment a gold seller téma, feljött a gm és mindenki kussolt (gold sellerek) lelépett ->egyböl fullra spamolva :)
  • Cence
    doom ismerem az ilyet nem biztos h müködik is az a boot/hack amit te találtál sok fake van a neten kis keyloggerral ;)
    btw aki hackel /cheatel elöbb utobb megszivja mert feltörik ugyanis aki csinálta általában tesz bele egy kis cuki keyloggert is :)
  • Jeffjohnson
    gold sellerek ellen tudnának mit kezdeni elég lenne egy GM bemenne napi párszor aki hírdet puff bann persze azt tudom ,hogy ettöl nem tünnének el de legalább megnehezítenék a helyzetüket vagy ne lehessen www.akármi.ru linkeket berakni stb. stb. minden csak elhatározás kérdése mert most semmit sem tesznek
  • Gubberx
    btw engem nem érdekelt akkor sem, hanem szóltam csak pár embernek(inferno) hogy figyeljenek oda ha már a regio chatben is rólatok megy a téma.
  • Gubberx
    Az egész regio chat erről beszélt hogy az inferno guild cheater guild, egyszer láttam is wrecked shipnél m4ilm4int speed hacket használni, és mások is mondták az inferno guildből hogy igen m4ilm4n használ(t) speed hack-et.
  • Gando
    nah én azoktól frászt kapok... ráadásul aki bedől nekik az csunyán megszívja :S
  • skreem
    Az az igazság, hogy nem igazán tudnak mit tenni ellenük.Amit ember összarakott az ember szét is szedi, és itt most a szabadúszó programozókra gondolok.
  • Jeffjohnson
    ha igazán komolyan akarnának ellenük tenni valamit lenne rá lehetőség ugyanez a helyzet a gold sellerekkel....
  • skreem
    Nekem is kéne már az RH armor kissé kopottas már a Gordium :P
    De lecserélni meg nem érdemes másra a szet bónuszok miatt.
  • Doomista
    én kül figyelem mindig,hogy ha uj online játék jön ki,hány nap alat jön ki rá máris egy bot stb,requiemnel kijött azon a napon a béta,2 nappal utána már a 1.1 verzio botot lehetet hozzá kapni+speed hackot...aztán 2 héttel késöbb egy uj bot jött ki...bezárt a béta,aztán ujra megnyilt,elöször ugye premeseknek,akik pár nappal azelött tolhatták mint a freesek,azokon a napokon megint egy uj bot jött ki,ez már koreai fajta,az elöbbi mind angol...szal nem pocsékolják az idöt >.< szégyen.
  • Nagyhelion
    Bottal Hackkel stb stb Ugyanúgy vagyok mint te Doomista(és nem csak magyaroknál). Ezért is nem tetszet, hogy ilyen vádakat mondtál a klánunkra minden bizonyíték nélkül.

Cence: Hálistenek én még nem tapasztaltam a gamben botot, Bár szinte biztos vagyok benne mint minden mmorpg-nek ennek is ez lesz a veszte.
  • Doomista
    mondtam hogy allergiás vagyok ezekre a magyar botozokra :D ilyenkor ha csak meghallom,akkor már pörög bennem az agytekervény :D
  • Cence
    Doom zárjátok már le a témát, vádaskodni meg nem hallás alapján fogok, ha van valami konkrét bizonyítékod (pl kép vagy valami) akkor mondjad az meg hogy elsüvitett a haverod mellett megmondom neked micsoda, lagg... egész egyszerüen nekem is volt már ilyen, mégsem gondoltam h vki speedhackel.
    és amugy sajnos van hozzá mind2 és be is lehet szerezni a neten Nagy :S
  • Cence
    1ik haverom volt már ruinhornolni :)
  • Cence
    nyeheheheheh :D
    tegnap SL be voltunk guildal 1 bossbol 2 ékszer kockázással mind2 az enyém lett :D
  • Doomista
    nekem sincs bajom veletek,félre ne értsd,csak én tudod allergiás vagyok arra,hogy egy magyar botol,speed hackel...ugy mondom hogy szégyenbe hoz minket ezzel...csak gondoltam kötelességem megosztani veled,hogy azért majd figyelj a pajtársaidra,innentol tied a pálya :)
  • skreem
    Szia Adne :) HollyP vagyok :)

Nem akarok beleszólni, klán nélküli lonewolf vagyok régóta, de tapasztalatból, más játékokból tudom : magyar magyarnak farkasa,
    mindig is így volt és így is lesz sajnos.Az ok-okozati összefüggesékbe inkább ne menjünk bele, de ennek a fórumnak nem is ez a célja szerintem, beszéljünk inkább arról volt-e már valaki Ruinhorn-t ölni:)
  • Nagyhelion
    A Klánnunk kezd lesüllyedni? Jó tudni, köcce hogy szóltál. Nálatok mindenki ezt mondja:gondolom A-TEAM. Bár eddig semmi bajunk(bajom) nem volt az A-TEAM-mel (nekem szerintem nem is lesz mert akiket ismerek onnan azok jófejek), de akarmennyi mmorpgben voltam (kb 6-7) mindig volt egy másik klánból másik ember(poén az hogy ez mindig és kizárólag magyar volt) akiknek nem tetszet hogy rajtuk kívül van másik klán , és mindig elkezték kavarni a kakit hogy: botter , csaló ,hazug ...bla bla bla etc etc .
    Reméltem hogy ebben a Gameben nem lesz de hát ez már csak így megy itt köztünk magyarok között.
    Kezd lesüllyedni alatt érdekelne mit értesz egyébként.
  • ScarY MAN
    VIP tagnak kell lenni...ejjj :/ ...sajnos
  • skreem
    helyesebben 50 körüli hol van itt a szerkesztés gomb???
  • skreem
    Gubber grat a 60-hoz, de nyugi már a sarkadban vagyok 58-al :)

SL meg már rohadt unalmas, egyedül a 4. boss tartogat némi izgalmat, öröm volt nézni ahogy 5% és a max között ugrált a HP-m amikor tankoltam (akkor még kisebb voltam, 50 allati)
  • Doomista
    sok a kérdés...talán mert már ismeri a klánt,és valahogy épp látta azt a neved,lehet csak azokat a jeleket...legalábbis már nálunk mindenki ezt mondja,a klánotok kezd lesüllyedni,nézz utána :s
  • Gando
    vagy csak az inferno részét tudta elolvasni
  • Gando
    biztos elfogta az inferno feeling :D
  • Looooser
    nagynál a pont....