4158
-
#2078 hát azért tápos mert tápos :D -
kakimakika #2077 te guber,sheepoval kipróbáltuk milyen a commander pvpben.én semmit nem csináltam,csak álltam egyhelyben,1et sem ütöttem!!2600hpjából 500maradt meg így...nemtudom mitöl annyira táp..?:))reflex dmgel megölöd saját magadat:)) -
#2076 jah és fasza az oldal =) -
#2075 komoly ? akkor nálam valami gáz lehetett... -
Cence #2074 nah bocsi doom de nah
ha 0/1 van abba pakolsz Reinforced Xeont (pirosat) akkor is világit már az fegyverek akkor kapják meg a glowjukat ha reinforced xeonnal upgradelted, az tök mindegy hanyadik grade, az első után is bövebb info az item upgraderol a guild forumon található (www.bearpigmans.atw.hu) ezen belül Forum és a Upgrade Topic
remélem segített valamit :) -
#2073 gondoltam :D nah majd rájuk atakkolok :D -
#2072 krvára nincs kedvem leirni,és az én mondataimat nem értenéd meg,szal majd gubbitol kérdezd,vagy okoskodo cence barátunk leirja neked ugyis xD -
#2071 nah én viszont meek játszani odabent megtalálsz -
#2070 fingom sincs pedig én is állítgattam de úgyis kiderül -
#2069 nah jó lehúzom teljesen a grafot:-/ elötte egy kérdés balra vagy jobbra van a minimum állás a csúszkáknál?????? -
#2068 amugy bocs hogy ilyen sokat és hülyeségeket kérdezek majd legközelebb Gubi-t basztatom :D örülni fog :D
Krisz: én is ott vagyok, ha leírod hogy hanyasvagy és mi a neved akkor randizhatunk is :D -
Kriszguy #2067 Meik szerón vagytok?Én a Valdesen tolom de egy magyarral sem találkoztam:) -
#2066 annyit tudtam kivenni hogy elveszik a cuccok régí képességeit tehát ilyen +dex +con meg ilyesmi és helyett ad randomba rá újakat, és ezeket lehet gradelésre használni ? mert annyi van belőle mint a szemét -
#2065 mivan velük ? -
#2064 köszi és a xeonok? -
#2063 2/2 grades fegyonál lehet...szal van egy 0/2 grades fegyod,azt feltolod 2/2re,akkor fog világitani,és ez igy megy tovább...deha pl 0/3s a fegyod,és 2/3 akkor is vilagit,szal 2/x tol vilagitani fog,az elsö fegyo nem vilagit,és minen fegyo máshogy világit...halvány füstös rozsaszin,vérpiros,kékes,ilyen izés csicskás kékes :D -
#2062 még 1 kérdés hogy hogy lehet megcsinálni hogy "világítson" a kardom? mert sok embernek látom, hogy világít és gondolom hogy valamivel/valahogy lehet fejleszteni de hogy? meg mire jók ezek a xeonok? -
#2061 legalább nem vagyok láthatatlan :D -
#2060 én meg látlak itt a forumon . -
Cence #2059 Hammerine szeroon is van pár magyar :) -
#2058 háhá akkor már láttam valakit onnan a dogtooth cuccnál :D -
#2057 gub,én,meg leir A-Team -ban vagyunk,nem magyar klán,de sok magyar van ebben a klánban. van még az inferno az magyar klána,de én a valdes serverröl beszélek persze. -
#2056 premiumosan lehet csak. -
#2055 amugy mi a klánotok neve?
talán azzal már találkoztam :D -
#2054 én ingameről beszélek :D, meg lenne egy kérdésem hogy a region chatet hogy kell használni? mert cseszik kiirni amit irok :D -
#2053 nem,sok jáccik,legalábbis valdes serveren,hameg ezt a forumot nézed,hogy nem irnak sokan,akkor ez csak ide vonatkozik ^^ én legalábbis sok magyart láttam már. -
#2052 amugy ilyen kevés magyar játszik vele? mert még 1-el sem találkoztam csak Looooserrel -
#2051 nem lehet hogy a géped szaggat és nem az adatcsere a lassú? mert nálam néha bebeakad a játék de az nem lagg -
#2050 nálamcsakakkorlaggoltmikortöltöttemtorrentrölvagyegyébhelyröl. -
#2049 nállam folyamatosan -
#2048 nálam se
-
#2047 te miröl beszélsz ? nálam nem is laggolt soha -
#2046 a tököm teli a laggal.... kéne írni egy petíciót hogy csináljanak egy európai szerót is..... -
#2045 Köszönjük Emese,de már ezt is tudjuk,és megoldottuk! -
#2044 Azt tudtátok ha mondjuk összeraktok 2 darab phy attack xeont akkor ha sikerül egy jobb lesz belőle? -
#2043 HAAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHA -
#2042 2-ig vok jah :D -
#2041 büszke vagyok rád !
2kor mész ? bekell törni cuccokat,meg még nemtom mit de valamit akarok mutatni.
yenn megérdemelte,az után oghy 4x vitt exit SL-ben,és baszta odaadni az egyiket is legalább,most megkapta...bünhödjön büneiért ! -
#2040 és tudod miért a legtáposabb a commander? :D -
#2039 mondjuk ha elbujsz 1 percre míg az lejár akkor talán :D