4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    hát azért tápos mert tápos :D
  • kakimakika
    te guber,sheepoval kipróbáltuk milyen a commander pvpben.én semmit nem csináltam,csak álltam egyhelyben,1et sem ütöttem!!2600hpjából 500maradt meg így...nemtudom mitöl annyira táp..?:))reflex dmgel megölöd saját magadat:))
  • Doomista
    jah és fasza az oldal =)
  • Doomista
    komoly ? akkor nálam valami gáz lehetett...
  • Cence
    nah bocsi doom de nah

ha 0/1 van abba pakolsz Reinforced Xeont (pirosat) akkor is világit már az fegyverek akkor kapják meg a glowjukat ha reinforced xeonnal upgradelted, az tök mindegy hanyadik grade, az első után is bövebb info az item upgraderol a guild forumon található (www.bearpigmans.atw.hu) ezen belül Forum és a Upgrade Topic
    remélem segített valamit :)
  • Gando
    gondoltam :D nah majd rájuk atakkolok :D
  • Doomista
    krvára nincs kedvem leirni,és az én mondataimat nem értenéd meg,szal majd gubbitol kérdezd,vagy okoskodo cence barátunk leirja neked ugyis xD
  • Gando
    nah én viszont meek játszani odabent megtalálsz
  • Gando
    fingom sincs pedig én is állítgattam de úgyis kiderül
  • Looooser
    nah jó lehúzom teljesen a grafot:-/ elötte egy kérdés balra vagy jobbra van a minimum állás a csúszkáknál??????
  • Gando
    amugy bocs hogy ilyen sokat és hülyeségeket kérdezek majd legközelebb Gubi-t basztatom :D örülni fog :D

Krisz: én is ott vagyok, ha leírod hogy hanyasvagy és mi a neved akkor randizhatunk is :D
  • Kriszguy
    Meik szerón vagytok?Én a Valdesen tolom de egy magyarral sem találkoztam:)
  • Gando
    annyit tudtam kivenni hogy elveszik a cuccok régí képességeit tehát ilyen +dex +con meg ilyesmi és helyett ad randomba rá újakat, és ezeket lehet gradelésre használni ? mert annyi van belőle mint a szemét
  • Doomista
    mivan velük ?
  • Gando
    köszi és a xeonok?
  • Doomista
    2/2 grades fegyonál lehet...szal van egy 0/2 grades fegyod,azt feltolod 2/2re,akkor fog világitani,és ez igy megy tovább...deha pl 0/3s a fegyod,és 2/3 akkor is vilagit,szal 2/x tol vilagitani fog,az elsö fegyo nem vilagit,és minen fegyo máshogy világit...halvány füstös rozsaszin,vérpiros,kékes,ilyen izés csicskás kékes :D
  • Gando
    még 1 kérdés hogy hogy lehet megcsinálni hogy "világítson" a kardom? mert sok embernek látom, hogy világít és gondolom hogy valamivel/valahogy lehet fejleszteni de hogy? meg mire jók ezek a xeonok?
  • Gando
    legalább nem vagyok láthatatlan :D
  • Doomista
    én meg látlak itt a forumon .
  • Cence
    Hammerine szeroon is van pár magyar :)
  • Gando
    háhá akkor már láttam valakit onnan a dogtooth cuccnál :D
  • Doomista
    gub,én,meg leir A-Team -ban vagyunk,nem magyar klán,de sok magyar van ebben a klánban. van még az inferno az magyar klána,de én a valdes serverröl beszélek persze.
  • Doomista
    premiumosan lehet csak.
  • Gando
    amugy mi a klánotok neve?
    talán azzal már találkoztam :D
  • Gando
    én ingameről beszélek :D, meg lenne egy kérdésem hogy a region chatet hogy kell használni? mert cseszik kiirni amit irok :D
  • Doomista
    nem,sok jáccik,legalábbis valdes serveren,hameg ezt a forumot nézed,hogy nem irnak sokan,akkor ez csak ide vonatkozik ^^ én legalábbis sok magyart láttam már.
  • Gando
    amugy ilyen kevés magyar játszik vele? mert még 1-el sem találkoztam csak Looooserrel
  • Gando
    nem lehet hogy a géped szaggat és nem az adatcsere a lassú? mert nálam néha bebeakad a játék de az nem lagg
  • Doomista
    nálamcsakakkorlaggoltmikortöltöttemtorrentrölvagyegyébhelyröl.
  • Looooser
    nállam folyamatosan
  • Gando
    nálam se

• Doomista
    te miröl beszélsz ? nálam nem is laggolt soha
  • Looooser
    a tököm teli a laggal.... kéne írni egy petíciót hogy csináljanak egy európai szerót is.....
  • Doomista
    Köszönjük Emese,de már ezt is tudjuk,és megoldottuk!
  • Gubberx
    Azt tudtátok ha mondjuk összeraktok 2 darab phy attack xeont akkor ha sikerül egy jobb lesz belőle?
  • Doomista
    HAAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHA
  • Gubberx
    2-ig vok jah :D
  • Doomista
    büszke vagyok rád !
    2kor mész ? bekell törni cuccokat,meg még nemtom mit de valamit akarok mutatni.
    yenn megérdemelte,az után oghy 4x vitt exit SL-ben,és baszta odaadni az egyiket is legalább,most megkapta...bünhödjön büneiért !
  • Gubberx
    és tudod miért a legtáposabb a commander? :D
  • Gubberx
    mondjuk ha elbujsz 1 percre míg az lejár akkor talán :D