The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm sikerült,már elindul és nagyon bejön a game.
itt keress megoldást:

itt vagy ha ez nem az akkor itt probáld megkeresni

Nos leszedtem máshonnan is a klienst és ugyanaz a helyzet,elindul a patch letöltés kb 10% ig megy és utánna valamilyen error vagy megszakad.
Hivatalosan is bejelentették, hogy a Requiem: Alive (amit csak azért neveztek át, hogy ne hasonlitson a koreai ill orosz verzióra) a Requiem Momento Mori nevet kapta v mi fenét. néhány infot már felraktak a hivatalos oldalra: klikk ide

A Season 2 megjelenését pedig Szeptember 24. ére tüzték ki (nem érdekes? <#vigyor>

Gubberx
hinnye de rég láttalak, mesélj mizujs veled? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Szevasztok, üdv mindenkinek! Gondoltam benézek már hátha Cence kománk tett fel néhány infót. Úgyhogy jövõ héttõl újra lottózni fogok. Látom doompistával még mindig nagyon szeretik egymást.

Gbor81: Lehet máshonnan kellene letölteni a klienst...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Csajokat keresek futtatás céljából!Ha fasza csaj vagy írj bátran,rengeteg álló fasz vár rád,és sok zsozsó!
Sziasztok!Csak egy kérdésem lenne nekem állandoan megszakad a patchelés 1,2,vagy 10%nál.Azt szeretném kérdezni hogy egyáltalán belehte-e üzemelni a játékot?
bakker kurvajó itt az idõ,jobb mint otthon!!jövõhét végétõl lesz gépem te kis cecefos!!ventrit meg összebarkácsoljuk újra!
jaja

Doomista
a "nerf" szó mindig ezt fogja eszembe juttatni 😞(

de ne feledd... <#gonosz1><#ejnye1>
a rogue azért TÁPOS, mert TÁPOS !! <#ejnye1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

engem különesebben nem érdekel már, csak infokat adok nektek a gameról hátha érdekel még valakit

Gubberx
miért kell mindíg eszembe juttatnod? 😞😞😞😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
kb olyan nerf lesz itt, mint mikor a runes of magicben a scoutot nerfelték mindenhogy...skillekben,dmgeben...szegény gubb. ámen rád. ÁMEN.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nos elég nagy "nerf" lesz, nagyon sok skill ami eddig lvl 50 alatt volt már csak egyes másodlagos kasztok kapják meg..stb
iszonyat sok questet raknak be, + ba szeptember 16. án 30 órás mantiance lesz mivel a gravity ISP-t cserél v mi a szösz

ha esetleg kinöttél az emozásból értesíts 😊

a hajamra? ingyen nyirnak ugyhogy beszoptad XD

Doomista
nagyon helyes. de te a hajadra költesz, én meg sörre, ennyi.

én még annyira se...

Doomista
az 😄DDD dehogynem, csak nem vallod be...

Gubberx
mekkora egy suttyó vagy 😄 én nem szeretem a piát 😊(évente 1-2 sör max)

Doomista
csak szeretnéd, nem vettem magamra ^^ suttyó vagyok és kész ^^

mondom ne vedd magadra... ha magadra veszed ezekután arra nem tudok mit mondani

Doomista
biztos az asszonya nem engedi 😄

Doomista
na már suttyó is vagyok 😄! eddig 8 nevet kaptam tõled 😄
gubb az szereti a piát, csak azt hireszteli hogy nem 😄D

egy kérdés? miért akar minden suttyó leitatni más embereket? (ne vedd magadra doom) de ha valaki nem szereti a piát vagy nem akar inni, az másnak miért fáj? én pl örülök neki ha gubber vhogy igy vélekedik... nem minden a piáról szól mint egyes embereknek...

Doomista
Téged kellene már leitatni a rohatt életbe, dávid is ott járt nálatok és õ sem volt arra képes hogy leitasson, még az asszonyod se, kollégáid se, MAJD ÉN !!

Gubberx
igyál még egy sört inkább cube 😛

Doomista
Oké,kész,vége, ennyi volt ! Jövök vissza REquiemezni ! Ez már nekem is túl jó ! Viszlát RoM,Ádiósz QW, Báj báj CA, Óh sit mádbáj ámeriká, Szevsz Cabal, Álohá Aion,Blade and Soul, és sok más !

hát, repülni nem hiszem hogy lehet vele, inkább csak disznek van a hátán, (nincs repülö mount vagy bármi a gameban ami a windrideren kivül repülne, és nem is hiszem, hogy lesz a gameban valaha is)

Carlos ezé átlehet alakulni és ha igen lehet vele repülni.
nos nem hivatalos forrásból (még nem jelentették be) de úgy néz ki a Season 2 azaz a Requiem Alive Augusztus 28. án érkezik meg hozzánk is!

igen ez az

Gubberx
ez az a beast amivé át lehet alakulni? 😄

Gubberx
rufus mintha a doom3-ból lépett volna elõ 😄

Carlos és Carlos armorban meg lett cserélve XD

valamint kapunk két szép új beastet is! 😊
szerintem nagyon jól néznek ki:
Carlos

Carlos Armorban

Rufus

Rufus Armorban

Gubberx
köszönjük a friss infókat^^

friss infok megintcsak,

A versenyeket amit a Gravity hirdet (lásd costume és monster drawning contest v mi a fos) tessék komolyan venni, lehet legközelebb a te moboddal szemben kell harcolnunk!
Az oroszoknak már bepakoltak több olyan monstert is amit õk rajzoltak a versenyre... 😊

Tudomásunk van egy Dzsungel témás Battlefieldrõl is ( kb mint SvS csak nem kihalt nagy üres tér).
A Secret Lab-os ékszerszettbe eddig nem lehetet pakolni a patch után 6 slot lesz elérhetõ mindegyikben (tehát Secret Lab lvl 60 as insta lesz ezek szerint)
SvS. eken ugy látszik, mostmár választhatsz mit szeretnél kapni érte, EXP-et és Lantot vagy Reward Pointot.
És mivel sok ember sírt, hogy a mini petek (Braindeath Cinco meg a Hatchling) item mallbol megvehetöek (tehát csak a gazdag emberek pete) ezért csak SvS pontból lehet kiváltani öket már 😊

Ennyi egyenlõre amint valami friss lesz jövök 😊

szerintem is az néz ki a legjobban ^^

Doomista
Rohatt jó 😊

Gubberx
thx a friss infókat 😊 Hatchling 3. formája tetszetõs 😊

nah akkor az egészet elölröl.

Requiem Bloodymare Season 2 a Requiem Bloodymare Alive nevet kapta.
A patch után valahogy így fog kinézni a kliens.

továbbá a login képernyõ

eddigi információk szerint 3 új raid boss kerül majd a gameba, illetve a mostaniak szintjét növelik...
ÚJ mapok is kerülnek a játékba és ezzel együtt természetesen új QUESTEK IS!
A max szintet lvl 72 re tolják ki.

A játékba bekerülnek bizonyos "petek" amik evolucios fejlödést tudnak...
jelenleg 3 ról van tudomásunk, Item mallból lehet beszerezni vagy Battle Ground pont (lehetséges Server v Server pontból is)
az elsõ pet a Cinco

majd a Braindeath

és végül a Hatchling

A játék kapni fog 4 új mountot amik a következõek:
a Raptor

a Raptor és mellette a Cinco pet 😊

a Running Rock Mount

a Running Rock és mellette a Hatchling

a Chinese Tiger Mount

és végül a Devil Monkey

továbbá itt van még a két új monster is 😊

(remélem a képek is jók most...)

Egyenlõre ennyi, amint tudok valami újat informálni foglak titeket.

Doomista
Kedves Cinci!

A mondatot nem irtad le teljesen, ezért javitom, hogy kellet volna irnod:

© Cence
ma 15:39 | privát | válasz erre | #3960
te egy fasz vagy VELEM még mindig ...

mivel csak VELED vagyok fasz. Köszöntem.

Frozen Whispers
eddig érdekesnek tûnik az egész, kiváncsi leszek, hogy milyenek lesznek ezek a petek és mit tudnak ^^

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

nah megyek gvg re utána felrakok mindent! 😊

Gubberx
thx 😄

mindjá felpakolom a dolgokat...

te egy fasz vagy még mindig...

4 uj mount is bekerül majd a gameba, elég szép darabok 😊

Gubberx
legközelebb ments le a képeket a gépedre és töltsd fel, most felizgatsz minket itt mindenféle újítással aztán nemlátunk semmit 😄