4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    és logoljon szegény 3 napig mire beengedi a sever? aztán meg nézze ahogy 5 goldbot leszedi előle az összes mobot? :D akkor már inkább a Requiem...
  • Doomista
    Hagyd már el ezt a játékot...nem éri meg vele szenvedni...akkor inkább silkroad...
  • Demila
    00000228.RTP -n nem jutok túl patchelésnél

itt egy link ami erre a hibára ad +oldást , de nem nagyon értem ... ,nem vagyok elég jó angolból ,ha esetleg vki ráérne lefordítani ,nemsok tényleg , de nekem nagy segítség lenne
  • Frozen Whispers
    Ált a cheatereket kidobják, account lopásról még nem hallottam eddig, csak 2x láttam, hogy valaki átvágott pár játékost és pár lanttal kevesebb volt a zsebében. Partyközpontúságról meg annyit, hogy szerintem az, ha jól láttam akkor partyban +10% xp-t kapsz és vannak kifejezettem party questek is
  • Demila
    nem updatel 23% után :( , esetleg valaki tudja mi a gond ?
  • Demila
    sziasztok . én most töltö m a játékot , elötte silkroadoztam és azt kérdezném ,hogy itt hogy áll a játék az illegalitással ? , Szal botok vannak -e ? meg Account feltörések ? , Ja és inkább egyedül ölős , vagy party központú a játék , mit a GW ? meg úgy szerintetek más játékokhoz képest miben jobb és miben rosszabb ? :)
  • Frozen Whispers
    ha Lintrán lennél bevennélek abba amelyikbe én vagyok, Hammerine-en is van de nem tudom kinek kéne írni
  • MadeInHell
    *CRUELKILLER
  • MadeInHell
    Ó ez frankó! Esetleg betud valaki venni magyar guildba?? a legutcsó serveren vagyok benga warival KRUELKILLER néven.Ha létezik magyar guild össze kéne hozni egy randit.kösz
  • Frozen Whispers
    most találtam a fórumon

Gold Coin Event
    When you hunt monsters, you can collect the Gold Coin by chance. Collect 20 Gold Coins and take them to <Event NPC> at the village, you'll get a Event Gift.
    Event Gift (You'll get one of three gift box at random.)
    * Gift Box Of Love: Green Vital Water, Blue Spirit Water, Beautiful Nightmare Vital Water, Beautiful Nightmare Spirit Water
    * Wishful Gift Box: 10000 Lant Coupon, Eximius Basic Xeon, Rare Basic Xeon, Upper Class Job Change Certificate
    * Hopeful Gift Box: Carus Basic Xeon, Sad Soul Ring(Rare), Beautiful Nightmare Necklace(Rare), Blazing Sun Earring(Rare)
  • Frozen Whispers
    köszi :) és pont ezért kérdeztem, mert nézegettem a híreket/eventeket de semmi se volt kiírva :)
  • Tomy Lee
    Nincs semmi új hír,hogy lenne event esetleg hétvégén.Dark Horse-nak elvileg vége.Mind1 azért gyűjtsed mert nemsokára tuti lesz v.mi ahova esetleg jók is lehetnek az érmék:-)
  • Frozen Whispers
    bocs a hülye kérdésért de milyen event van? o.0 a mobok event-es érméket dobálnak o.0
  • Frozen Whispers
    mégjobb lenne ha nem kéne ennyit farmolni, szerintem
  • Tomy Lee
    Máshol sincs élet szal.csak húzd a karaktered nyugodtan:)
    Másik,hogy sz.tem ez a legjobb free mmo!
    Harmadik meg fogalmam sincs mi történt és miért nem nyomul a nép mmo-kal de kihalt minden
  • Frozen Whispers
    én még elvagyok vele
  • MadeInHell
    elég kihalt ez a fórum ami azt jelenti szar a game.leszedtem a játékot és lvl 20 ig el is jutottam benne de ahogy elnézem a fórumot felejtős.
  • Gubberx
    nem szégyenled magad? :D már megint szándékosan rombolgatod a topic-okat? :D
  • Frozen Whispers
    Úgy is mondhatjuk
  • Doomista
    Jaa, szóval ez az az silkroad online klón féleség ?
    Csak éppen itt be lehet jutni a szerverekre.
  • Frozen Whispers
    Arra már Requiem se lesz :DDD
    Amúgy Meneto Moriról annyit: mit mondogatták, hogy nagy szinten könnyebb lesz a fejlődés, rengetek új quest etc etc, ahhoz képest 65ről mire felfarmoltunk 66-ra, elment 3 hét. Nevetséges, hogy 1 mob 0,01% >.<
  • Doomista
    Ja, ez a szutyok :( Semmi baj, majd jövőre jobb lesz...
  • Frozen Whispers
    jah csak ez? :D nem szóltam :D
  • Doomista
    EVENT Igaz már rég van, és már csak 29.-ig tart :D
  • Frozen Whispers
    milyen event? o.0
  • Doomista
    Úgy látom, még faszán megy a játék, event is lesz :P
  • Cence
    ennyit a requiemről, a Momento Mori lett volna az esélye, hogy esetleg tovább futhasson a játék, sehol máshol nem hozták be igy de az Internationalnál meg kellett oldani....

The highly anticipated Memento Mori update has arrived—at last! A truly renewed Requiem boasts new content which includes a significant Skill revamp to every class, FOUR new PvP battlefields for Temperions to test their might, new raid boss monsters (Tyrant, Robo Guard and Plugger), as well as EXLUSIVE Premium ONLY content have been added and so much more!

More information of the update can be found in the link below: http://www.playrequiem.com/news/maintenance.aspx

All characters have been granted free skill, DNA and quest resets! Also, as an added bonus: Skill Reset Items (x3), three New Mounts (3 days) and a gift box will be given to every account. We invite old and new Temperions alike to join us in Ethergia!
  • Leirren
    http://www.rockiem.com/

Ide regizni kell, de van rajta mob és npc térkép meg skill kalkulator is. Utóbbinak nincs sok haszna, hiszen nemsokára jön az új verzió.
  • Gbor81
    Sziasztok!Egy kérdés,nem tud valaki egy olyan térképet amin rajta vannak a mobok?
  • Cence
    :)

Enjoy
  • Gbor81
    Köszönöm sikerült,már elindul és nagyon bejön a game.
  • Cence
    itt keress megoldást:

itt vagy ha ez nem az akkor itt probáld megkeresni
  • Gbor81
    Nos leszedtem máshonnan is a klienst és ugyanaz a helyzet,elindul a patch letöltés kb 10% ig megy és utánna valamilyen error vagy megszakad.
  • Cence
    Hivatalosan is bejelentették, hogy a Requiem: Alive (amit csak azért neveztek át, hogy ne hasonlitson a koreai ill orosz verzióra) a Requiem Momento Mori nevet kapta v mi fenét. néhány infot már felraktak a hivatalos oldalra: klikk ide

A Season 2 megjelenését pedig Szeptember 24. ére tüzték ki (nem érdekes?
  • Gubberx
    hinnye de rég láttalak, mesélj mizujs veled? :D
  • Leirren
    Szevasztok, üdv mindenkinek! Gondoltam benézek már hátha Cence kománk tett fel néhány infót. Úgyhogy jövő héttől újra lottózni fogok. Látom doompistával még mindig nagyon szeretik egymást.

Gbor81: Lehet máshonnan kellene letölteni a klienst...
  • kakimakika
    Csajokat keresek futtatás céljából!Ha fasza csaj vagy írj bátran,rengeteg álló fasz vár rád,és sok zsozsó!
  • Gbor81
    Sziasztok!Csak egy kérdésem lenne nekem állandoan megszakad a patchelés 1,2,vagy 10%nál.Azt szeretném kérdezni hogy egyáltalán belehte-e üzemelni a játékot?
  • kakimakika
    bakker kurvajó itt az idő,jobb mint otthon!!jövőhét végétől lesz gépem te kis cecefos!!ventrit meg összebarkácsoljuk újra!
  • Cence
    jaja