4158
-
#2278 JÓ A ZENE _:D -
Leirren #2277 Meg vagytok áldva azzal a jóemberrel! :) -
#2276 jóóó 2őt.... -
kakimakika #2275 1gt??hülye azé nem vagyok..:D -
#2274 látod ezzért kell meditálni, alkoholizálni és esetleg 1g-t megosztani a hawerokkal XD -
kakimakika #2273 hát a fasztudja,nekem olyan 4 nap volt a max,de akkor már nemsok hiányzott a halálhoz....úgyéreztem kiesik mindenem a helyéről,aki nem próbálta annak nem is ajánlom,kizárt dolognak tartom h valaki kibírja 5-6napnál tovább halál nélkül,én annyira határon voltam már h láttam magamat felülről..:)) -
Cence #2272 ha valaki nem tudná ki az a Blanie...
Most felkerült a www.bearpigmans.atw.hu oldalra (katt ide) egy videó temészetesen Blanie van a videon az írások Blanie megjegyzései -
#2271 bocs má megittam azt az 5 rekeszt :D
maradt 1 fél üveggel ! -
#2270 lol sztem nem éri meg azt az 5láda sört mert ha a nem alvásba nem halsz bele akkor az alkoholmérgezésbe tuti -
#2269 mellesleg legyen ki elszórakoztasson és fenn maradok 5 naponát.... -
#2268 10 napután halsz bele... mellesleg a meditálás nem számít alvásnak szal kilehet bírni.... -
#2267 mind a kettövel :D -
Cence #2266 most nagy dilemában vagyok, Soul Hunter v Rogue >_<
nem tudom melyik fossal menjek >_< -
#2265 azért is mondtam,mert tudom hogy nem jönne össze :D te,szrtd fizetnék én 5 rekesz sört ?:D azt max magamnak :D
mai ujság...reinstal xp volt,requiem telepitöje megvolt,és egyszercsak elszállt ugy a gépröl,hogy sehol sem leletem,szal szedhetem le ujra ^^ -
Cence #2264 nos 1 hétig nem lehet nem aludni mert belehalsz, a 4. nap után halucinálni kezdesz és nem tudod eldönteni ébren vagy e vagy álmodsz, szoval nem jött össze :D -
#2263 1 hétig nem alszol fizetek 5 rekesz sört :) -
Cence #2262 nem :) voltam -
#2261 ma 04:22
látom nem vagy álmos :) -
Cence #2260 viszont már rugo sem vayok... -
#2259 cinci az tevagy :D k,áh takkor freesek powa :D -
Cence #2258 ha a Cinci-t rám értetted nem nem vagyok premiumos, feleslegesnek érzem per pillanat hogy előfizessek, vagy hogy kiba gyorsan max lvl legyek :) -
#2257 heh,most már megy ! 4 napja nem ment... -
#2256 munkahelyeden...de otthon lehet nem ^^ -
#2255 ez és nekem így is bejön ha a linkre kattintok -
#2254 FF,IE,Opera,Avant Browser,semmivel sem nyitja meg,védelmeket kinyomtam,szal tuti az oldal szr ... -
#2253 ez az az oldal nem ? -
#2252 Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot
Cím nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.rockiem.com helyen.
-
#2251 nekem tökéletesen megy -
#2250 rockiem oldala nem megy,mi lehet a gond ? kellene a requiem map. -
#2249 jólvan hagyom xD
xfiren is vagyok mostmár,ha van valaki ott,felvehet :) -
#2248 haggyad azt a gamét nem jó az hidd el :D -
#2247 loál
én elvagyok vele,föleg hogy a questekhez van auto move :D szal ha van quested,vagy nemtudod hol kell felvenni,leadni,hova kell menned,nah ezt megoldja az auto move :D spearossal vagyok,azért elég durvákat üt :D már az elsö skill és durvácska :D -
#2246 én megnéztem egy videót róla, fos sztem :D kb heroes mmo-ba ültetve, no thx :D -
#2245 szevasz ^^
off: atlantica online érdekel e ? kiprobáltam,érdekes :D -
#2244 Jó reggelt :) -
#2243 huh,fasza lesz az uj update,biztos csinálok uj fajbol karit ^^ -
#2242 hát ez nagy szégyen...én nekem meglett a lv uppom, 6 nap alat 1 lv up,nem rossz :D
cinci,te premes vagy ? -
Cence #2241 guild oldal újdonságok requiem világábol topic frissitve! -
kakimakika #2240 nem volt időd tolni???azonnal ostorozd meg magadat!! -
#2239 él és virul :) nem volt időm most reqezni