4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    masidasdas ?
  • Cence
    asddasdasdas
  • Doomista
    ok,megbeszéltük,átmegyek probaidöre holnaptol.
  • Leirren
    Mi lett az infernoval? Az új klánotok neve? Sorolnál néhány nevet?
  • Nagyhelion
    Ha gondolod gyere át a klánunkba(már nem az inferno) ott csak aktív playerek vannak. Min 10-15 aktív folyamatosan és sok 35-40-43-as kari is van.
  • Doomista
    én már nem fejlödök...asszem abbahagytam...nem a fejlödés a gndom,hanem hogy nincs party....egyedül meg nekem nuku 00000 ...party lenne nyomnám,dehát ha azt is nuku 00000.
  • kakimakika
    mert azon a szinten már nuku quest,és inkább bossolni járnak a nagykarik nem fejlődni, a cucc miatt,de freen is meglehet oldani a fejlődést,l2ben jóval nehezebb a fejlődés nagyobb szinten,és bot nélkül is meglehet ott is oldani,itt is akkor...én 50en lettem premiumos,de ott még egészen tűrhető volt a fejlődés.jah nálunk 62es a legnagyobb free kari hammeren...
  • Nagyhelion
    69-ig? az érdekes lenne mert premiummal is kurva nehéz nem hogy freen.
    Legnagyobb kari a valdesen 64-es.
  • Doomista
    freesen birni lehet 69 ig,csak idö kell hozzá...10x több idö mint premesen....én 44es vagyok eddig freesen.
  • Nagyhelion
    én bírtam 45-ig freevel aztán ott adtam fel és vettem premiumot
  • Doomista
    freeseknek már 40 lvltöl annyi...
  • Nagyhelion
    lvl 51 70% nincs több quest premiummal+30%exp -es talizmánnal 0.2/mob
    aszem ezzel a szinttel elleszek egy darabig.Freeseknek itt anyi szerintem.
  • Doomista
    persze a guild 90%-a inaktiv :DD
  • Doomista
    heh,hozzánk folyamatosan jönnek :D
  • kakimakika
    tényleg,elvileg lehet kasztot váltani egy itemmel fajon belül,ez működik?mert lehet váltanék warriorra
  • kakimakika
    na igen,csak kettönk közt van egy különbség:én lusta vagyok,te meg teli ambícióval:)) amúgy is kivan a pöcsöm a karimmal,61esen lehet törölnöm kell,h a franc egye meg,mert egyetlen dologra jó,bossolásra... úgy elvan baszva ahogy az a nagykönyvben megvan írva,semmi sem ugy működik a fos mysticnél ahogyan kellene kiváncsian várom majd az updatet hogyan fogják balancolni,csak hát addig is még mennyi idő van,addig ezzel kell szopikáznom..
  • Cence
    fincsi
    kabbe a nyakam

ugyanugy manager vagy mint rég hajrá ;)
  • kakimakika
    ja bakker,a brotherhoodban van vagy 10magyar,azokat kellene átcsalni,de nyomik,inkább vannak a legnagyobb guildban,nem ereszkednek le,ahelyett h csinálnánk egy fasza erös big guildot,mert lennénk annyian..kence kezdjél toborozni de kurvagyorsan!!
  • Cence
    honnan tod h hozzám jön? sok magyar vqan külföldi guildban is meg lehet nem is az a szero :)
    szóvalnem értelek :p
  • Doomista
    látom jönnek lassan de szépen a tagok :D
  • krizoli
    de már csak holnap délután
  • krizoli
    ok
  • Cence
    írni sok idő ^^ de ha felveszel msn re akkor szívesen.
    [email protected]
  • krizoli
    irni nem lehetne?
  • Cence
    nah jah látom, ugy látszik scaryman abba ahgyta, krizoli van mikrofonod? mert akkor ha feljönnél ventrire elmondok mindent amire kiváncsi vagy (ha akarod persze)
  • krizoli
    bocs de ezt adja ki:There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.

We should be back shortly.
  • Doomista
    csak ezt neked cinci !
  • Doomista
    háhá ! 3/4s melior duel swordomat megprobáltam felpakolni 4/4,re éééééééééésssssssssssss FAAAAAAAAIIIILEEEDDD ! FUCK GAME !!4
  • Cence
    figy a requiem hungary kis képre kattintasz itt a header alatt és át is dob az oldalra gépigényel kapcsolatba nem tok mondani semmit mert nem találom haver 512 mb os memoriával is tolja
  • krizoli
    na akkor ez nem fizetős.de betudnád linkelni azt a magyar oldalt?meg valami gépigény is kéne
  • Cence
    ez egy mmorpg ami ingyenes de van fizetős része is (azaz ha akarsz fizethetsz bizonyos plusszokért)
    továbbá van magyaroldal a Requiem Hungary lenne az ha még Scaryék nyomatják. ha bármi kérdésed van még írj bátran
  • krizoli
    mostakkor mi??
  • Doomista
    mmo,és ingyenes
    magyar mmo játék ? beis szarnék
  • krizoli
    ez mien game,magyar,mmo,ingyenes,van magyar oldala ahol minden levan írva????
  • Doomista
    de van jobb is :)
  • Cence
    tom h jó :)
  • Doomista
    de én komolyan irtam hogy jó ! :)
  • Cence
    a következő update tartalmát mindenki megtalálja a guild oldal újdonságok a requiem világából topicban
  • Cence
    tom doom, van jobb is de blanie halála alá ez illett :D
  • Cence
    Leir az a baj, hogy van neki egy barátja (ő a kohós) na most ő kb egy értelmiségi szinten van vele csak neki leesik ha csesztetik. Szerinte az átlag ember IQ ja 0 (Blanie szeritn 60)
    továbbá miután megnézte közölte, hogy szerinte sértő a videó és ha róla készülne ilyen akkor Ő KIBANNOLTATNÁ AZ EGÉSZ GUILDOT XDDD
    meg ilyesmik, vicces volt. :)
    Ugye a többiek meg látták mit beszél szóval vissza szóltak neki és kohós has left the guild. ^^ (a kohós becenév mert olyan a karakter neve :D)