4158
-
Cence #2238 :))
nah váltottam karit :) -
#2237 vajon mi lehet gubbal ? sehol sem látni. -
#2236 az -
Cence #2235 rohan online egy kalap ... sztem :)
továbbá fincsi te is szintezel, csak van akinek lassabb van akinek gyorsabb ;) -
#2234 hát igen,rohanban azért keményen nyomják a vietesek xD ott csak azért birtam 41 lvlig,mert ittam mint az állat közben :D -
kakimakika #2233 mennyen a lócsöcskenőcs rohanozni jó ez itt nekem,bár szerintem kicsit kevés a pk a szerónkon,mindenki csak a szintezésen van,ahelyett hogy jókat bunyonánk..na de nembaj,holnapra betolom a 60at aztán az én színem a vörös lesz... -
#2232 ha ennyire szeretitek a pk-t,akkor menjetek rohan onlinere,garantáltan krv sok pk van ott :D bár kukika biztos ismeri :D cincike meg nem szrtm .D -
Cence #2231 ^^ -
kakimakika #2230 valdes szero,phöö:) -
Leirren #2229 Megtaláltam a 2. magyar klánt a valdes szerón, nevük MagyarRock... -
Cence #2228 rászoltál és ki is halt a forum! :) -
#2227 NE OFFOLJ OFFER ! -
#2226 ugy értem hogy egy mosolyt varázsol az ember arcára mikor meglátja ezt a képet,és felfogja mi a lényege ! de azért én kicsit kuncogtam rajta :D -
#2225 OFF: Young Chuck Norris -
Cence #2224 ha hiszed ha nem elsőre is megértettem amitmondtál
csak szerintem ez annyira nem poénos, sőt még csak röhögni valóse max 1 kis mosolyt csal az ember arcára (legalábbis nálam) de lehet velem van a baj :) -
#2223 fasza :D -
#2222 az nem válasz.
a képen meg az a nagy lol,a nagy humor,amin szétlehetne röhögni magad,hogy az npcvel lehet duelezni,partyzni,tradelni,áh csak ennyi ! -
Cence #2221 jah... -
Cence #2220 okay -
netmester #2219 na emberek én holnaptól ólaszba leszek ugyhogy ne keressetek -
#2218 azt hogy az npc-t is felvehetné friendnek meg partyba hívhatná :D -
Cence #2217 mit kellene nézni ezen a képen?
nos én írtam egy választ, ha arra lusta vagy, hogy utánanézz, hogy NEKED melyik lenne a jobb...
dönteni nem fog helyetted senki... -
-
#2215 aham,nem olvasom kösz :P -
Cence #2214 claw = pve
dual sword = pvp
olvasd a hivatalos forumot 1000+1 topic vanerről -
#2213 hát azon gondolkodán hogy csináljanak e egy clawot...4/4 gradeset csakis,szal ha már 1 -t visszaesik,ujat csinálok...
avagy meliorra baszm át a weapont,de ez töled függ hogy van e xeonod rá :D -
#2212 claw-al gyorsabban ütsz ami miatt alapból töb crit jön ugye ill azon még az alap crit is több,szal sztem a claw, de kinézetre meg a sword :) -
#2211 kéne már valami video,vagy leirás arrol,hogy télleg melyik a jobbb...claw vagy duel sword...tom egyiknek több a dmg,másiknak a crit..de MÉGIS melyik a jobb a másiknál egy kicsivel is,de jobb ?! még mindig nem jöttem rá ! -
#2210 erről beszélek:) -
#2209 he ? 4 db-t találtam AH-ba ! csak elég borsos az ár :DDDD 25,30 k :DD -
#2208 blaze nálunk is ritka nagyon -
#2207 olvastam :D -
Cence #2206 hammerine-n meg Blaze compound xeon nincs... :S
tegnap durva volt Blanie, ott noobozott mindenkit, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy 50k-t fizettünk a mountért hiszen azt quest adja bla bla bla... csinálja a questet majd anyázik szid mindenkit, és ilyet szól, bugos a quest mert elvett töle 50k-t, nem lehet valahogy vissza cserélni? XD -
#2205 hát én nem tudom tudok e várni 3-4ig :P:D de azért kösz,nézd meg :D
kül amplio fegyobol akar meliort rewampolni :D -
#2204 lehet nekem van majd megnézem ha hazaértem -
#2203 nem lehet valahogy csinálni 2 valamiböl ? :P -
#2202 hát ilyen nincs ! iyet még nem pipáltam...ilyet még nem pipált a világ !
Amplio Vortex Compound Xeon egy darab sincs !! 41/41 ben járok AH-ban,és nincs ! pedig nagyon kellene -
#2201 erdőbe* :P -
#2199 -
#2199 az ilyen embert este elcsalják az erőbe ásóval agyonverik és elásák :D