4158
-
#2478 mindig csak a kifogás :) -
#2477 Ne buzgálkodjatok, túl sokat buzgálkodtok XD -
Cence #2476 ha leakarom tölteni az oldalrol kér egy jelszót meg egy felhasználo nevet az ftp hez, de az nem jo ami az accod... -
Cence #2475 nem, én most keltem fel és beraktam volna updatelni, ha updatelna... azért mielött megkérded mert kb ma is olyan napom lesz mint tegnap
kocsiba 9 kor és hajnali 1 kor haza érni... -
#2474 szal akkor bevallottad,hogy te nem vagy az.
szégyen. -
Cence #2473 old file not exist...
továbbá még a requiem honlapjárol sem tom letölteni az uj kliesnt... -
Cence #2472 BAZDMEG EKKORA KOCKÁT MINT FINCSI MEG NETMESTER.... -
#2471 lol még csak reggel van,nyugi :D
addig menjetek a barbie babátokkal jáccani :D -
#2470 Ne akarjatok már korán reggel kockulni :P -
kakimakika #2469 nemmondjátok komolyan h ez a szar nem updatel fel,hanem csak 3.0ás kliensel megy???ha ez ígyvan akkor ez a gravity egy iszonyatos szánalomtenger....... -
kakimakika #2468 hát én megdugom ezt a fosadást,nem updatel fel -
netmester #2467 ltöltés megvan de a szerverek még nem mennek :( -
netmester #2466 na bazdmeg most indult el -
netmester #2465 nekem is csak a data.vdk fájlt tölti le. és a százalék az nem megy -
kakimakika #2464 elmult már 4 óra,és ez a fosrakás szarrakás nem updatel nekem.most nemindult el a szeró még vagy más a gebasz? -
#2463 hamár leformáztad,akkor az már elveszett a fenébe =(
-
#2462 Tegnap sikeresen leformáztam az uj vinyóm helyett a régit:D minden adatom elveszett, valaki tud valami progit amivel vissza lehet nyerni az adatokat róla? -
#2461 :D
figy kb 5 mire hazaérek,tanulok,meg szakrajz házi stb,az 8-9,jo mindennap lehet feljövök 1-2 orácskára,de már hajnalban kelnem kell hogy beérjek 7re,hameg 6kor kezdödik a gyakorlati,lehet hogy még albérlet is lesz vagy valami,hétvégén fogom nyomni.
uj kasztot énis inditani fogok...nahmeg ahoz hogy fejlödjek kéne valami guild ahol ugy befogadnak,hogy ok nem vagyok sokat fent,csak max hétvégén,ugyebár az exodus lett volna,dehát oda csak mindennapi aktiv tagok mehetnek,egyenlöre én meg nem találtam olyan guildot ami számomra jo lenne...remélem mostmár érted:\ -
Cence #2460 doom te meg ugyanolyan hülye vagy mint nálunk 1 srác a guildbol akit nem nevezek meg, leszokok mert iskola van... ez akkora fasz szöveg, hogy mégekkorát nem láttam, igyis a gép elött fogod verni a jancsit meg ugyis... de ha ti ezzel nyugtatjátok magatokat akkor nem szóltam... -
#2459 :?AD,:SASDA,SDA?SDA -
Cence #2458 te nub vagy... eridj dugj meg egy majmot -
kakimakika #2457 én meg egy pöcst a szádba ha nemfogod fel h szopat csak!! -
Cence #2456 majd reset után settbe rakok fel képet :) -
#2455 értem -
Cence #2454 azért nem mert van a brutal scud ami x méteren át dashel stealthben elöre és sebez a közben lévő mobokra (feleslegesnek találok per pill)
Stealing Weapon (PvP Skill ezt megfogom venni mindenképp!) és van az Explosive Hacking vagy mi a fak ami stealthböl használhato skill megint csak nem volt még stun resistes mob igy felesleges MÉG nagyobb szinte egyre inkább kelleni fog majd szal ezt is meg fogom venni majd a Spinning edge meg megvan ugyebár, továbbá azért nem vettem meg mert skill resetelni fogok és nem akartam feleslegesen kidobni xk lantot az ablakon igy is benne lesz 3-400k-mba :S -
#2453 de mértnem vetted fel az összes 50+ skillt ?/ -
#2452 kösz :D -
Cence #2451 nahz mindegy.
IDE kattintva a Forumon belül a Fun Picturesba találsz képet rólam Doom ha érdekel még... -
Cence #2450 persze nem megy XD
-
Cence #2449 parancsolj doom :)
-
Cence #2448 asdsadas -
#2447 lol -
#2446 juli 18 tehát akkor amikor kezdtem :D szal akkor ez csak én lehettem :D -
#2445 o_O -
#2444 mert most hogy nézem az e-mail dátumát XD -
#2443 azse biztos hogy feltörték mert nem tom XD -
#2442 pff lol törne el a buzi adatlopók keze -
kakimakika #2441 a passwordöt persze loggerrel nemárt megtudni:() -
kakimakika #2440 a keylogger nem olyan nagyszám,van progi ami lefényképezi amit csinálasz a gépeden,másodpercenként mittomén csinál 30képet,ha azt hazsnálja nyilván a passcode is szartsem ér -
#2439 az mind1 ha megváltoztatják a jelszavam XD