4158
-
Cence #2518 én nem szidtam ,de szerintem launcser dmg e ja kiba szar neharagudj 30 as supernus weapon dmg eja max 46 tán? :S v még kisebb... -
kakimakika #2517 cence ittvagy nyomi?multkor h fikáztátok a huntert,h mennyire kaki,ma erre meg egy 35 körüli havert megkérdeztem és aszonta nagyon tápos,kibaszott erös.most akkor ki hazudik?nincsen kedvem kipróbálni.. -
kakimakika #2516 persze h le akarod szedni,nekem is lekellett mert nem updatelte fel a kliensemet,alig 1 nap alatt le is tolta a seggét torrentröl,olyan 20-50ig sebességgel:)) -
Cence #2515 én tudom, le akarod és jönni akarsz a hammerine szerverre :D -
Leirren #2514 Kösz! Nem tudjátok le akarom én azt megint szedni? :P -
Cence #2513 okos vagy de ahhoz kell egy direkt link amit ha imageshackrő probálok akkor nem tom meik a kepfeltoltesröl meg nem lehet ide képet berakni -
#2512 Kép beszurása menügomb ez a szövegmezö alatt utolso elötti. -
Cence #2511 aki megmondja, hogyan tudok ide képet berakni az kap egy cukrot, köszi -
Cence #2510 akkor csak ugy tod megoldani ha letöltöd az uj klienst! -
#2509 egyetértek. -
Leirren #2508 Épp ez a gond, hogy nem updatel. Olyan 15%-ig ment el... -
Cence #2507 nem tom honnan tod letölteni, klienst lehet leszedni az oldalrol
vay az updatered megoldja -
Cence #2506 nah volt kisebb war ^^ -
Leirren #2505 Honnan lehet leszedni a patchet? Nekem is feszt szarakodik, pedig ki szeretném próbálni az új fajt. -
Cence #2504 akkor is rogue for the win ^^ -
#2503 lol ez nagyon nagy :P -
#2502 jahh értem igazad van télleg -
Probatbicol #2501 Ez nem idézés, hanem elfogás. Gondolom kijelölöd a monsztát, elsütöd a skillt, és ha sikeres lesz (50% az esély) akkor melléd szegődik harcolni 60 percre. -
ezt hogy idézzem meg ? -
#2499 eléggé buzisan néz ki -
Cence #2498 nékem nem jött be a kari főleg, hogy tegnap toltam kicsit haver kariját, most elgondolkodom mit is tolok majd azt az lesz -
#2497 nekem faszán updatelt,igaz 1 óra volt.
én most 12 lv vok,éshát nemrossz a kari... -
kakimakika #2496 helion nem velünk van a gond,eddig akárhányszor volt update,mindíg ez volt,hogy valakinek nemsikerült,valakinek sikerült,mert fosrakás az egész.nekem le kell töltenem a 3.0át mert ezt a klienst már 3szor ujraraktam de nem updateli,32%volt a max ameddig elment,de mostmár 10ig sem megy el.de ezt már hányszor eljátszották ezek a buzik... -
Nagyhelion #2495 Új fajt csináltam (lvl 12-es huntert) nekem nem tetszet elsőre.Maga a kasztok lehet jók. De maga a faj ahogy kinézz meg nyög meg mitudomén az elég gáz.
Sisakok csak lvl 50 felett vannak , de szerintem mindenki a 40-enes setben fogja tolni mert most már ha megcsinálod az összes részét pl ampliora vagy jobbra akkor több bónuszt ad.
Ha a guildet nyer gvg-t akkor választhat különböző guild rewardok közül: 1.+20% xp +20% lant drop +20% item drop
2.all stat +5% +10%hp +10%mp
3.hp rec+50% mp rec+50% death penalty 0.
Bár ezt a guildes témát nem tom még hogyan müxik.
Meg elméletileg ha battlefildben nyersz pontot azt most már normális xeonokra betudod váltani pl 60-as fegyóhoz compound xeon meg ilyenek.
-
#2494 miylenek a sisak modellek? képeket pls :D -
#2493 na milyen az uj faj?:D -
Nagyhelion #2492 Nekem 10 perc alatt fel patchelt. Szal veletek van a gond nem az updatetel. -
#2491 kül nem a gravitys skacok hibája ez,hanem a serveré...egy nagy darab szar EU serveren nyomják ök is...német serverre kéne ráállniuk,az a legjobb...... -
#2490 nálam nem állt meg 9%nál,most 18%,eddig nyugodt vagyok. -
#2489 akurva de kurva lassan updatel :-o -
kakimakika #2488 megy vaze,csak nekem nem pecsel végig,9%nál failed,de megpróbálom megint.hihetetlenek a gravitys skacok h nemtudnak összehozni egy normális updatelést,eddig még mind3 alkalommal gebasz volt,és sokan szoptak vele,most ujra ez a nota,.... -
Cence #2487 megy a server... -
#2486 hát eléggé figyelem felkeltö lett ebböl :D -
Cence #2485 NINCS PECS EMBEREK
ILLETVE VAN CSAK A SZERVEREK MÉG NEM MENNEK, EZÉRT NEM TUDJUK LETÖLTENI EZÉRT ÍRJA KI HOGY DOES NOT EXIST..STB AKINEK LETÖLTÖTTE ESETLEG HAJNALBA AZ SE TUD GAMELNI.
Ha vissza kapcsolják (nem tom mikor, és hogy miért van lenyomva) felfopg updatelni
(sry a caps lockért de figyelem felkeltőbb :))
-
Nagyhelion #2484 Hmm tehát te nem is töltötted le külön csak elindítottad a klienst és leszedte? Szólj ha müxik mert akkor én is úgy csinálom. -
kakimakika #2483 pecselnek a peccsel -
#2482 nekem is onnan hasít 10k-al lefelé :D 3-4 nap és már nyomhatom is :P -
Nagyhelion #2481 Ftp-ről még nem tudjátok leszedni de torrenttel már igen. -
#2480 bóknak vettem :P -
Cence #2479 ha te ezt kifogásnak nevezed akkor good for you