The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nekem sincs bajom veletek,félre ne értsd,csak én tudod allergiás vagyok arra,hogy egy magyar botol,speed hackel...ugy mondom hogy szégyenbe hoz minket ezzel...csak gondoltam kötelességem megosztani veled,hogy azért majd figyelj a pajtársaidra,innentol tied a pálya 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szia Adne 😊 HollyP vagyok 😊

Nem akarok beleszólni, klán nélküli lonewolf vagyok régóta, de tapasztalatból, más játékokból tudom : magyar magyarnak farkasa,
mindig is így volt és így is lesz sajnos.Az ok-okozati összefüggesékbe inkább ne menjünk bele, de ennek a fórumnak nem is ez a célja szerintem, beszéljünk inkább arról volt-e már valaki Ruinhorn-t ölni😊
A Klánnunk kezd lesüllyedni? Jó tudni, köcce hogy szóltál. Nálatok mindenki ezt mondja:gondolom A-TEAM. Bár eddig semmi bajunk(bajom) nem volt az A-TEAM-mel (nekem szerintem nem is lesz mert akiket ismerek onnan azok jófejek), de akarmennyi mmorpgben voltam (kb 6-7) mindig volt egy másik klánból másik ember(poén az hogy ez mindig és kizárólag magyar volt) akiknek nem tetszet hogy rajtuk kívül van másik klán , és mindig elkezték kavarni a kakit hogy: botter , csaló ,hazug ...bla bla bla etc etc .
Reméltem hogy ebben a Gameben nem lesz de hát ez már csak így megy itt köztünk magyarok között.
Kezd lesüllyedni alatt érdekelne mit értesz egyébként.

ScarY MAN
VIP tagnak kell lenni...ejjj :/ ...sajnos

...

helyesebben 50 körüli hol van itt a szerkesztés gomb???
Gubber grat a 60-hoz, de nyugi már a sarkadban vagyok 58-al 😊

SL meg már rohadt unalmas, egyedül a 4. boss tartogat némi izgalmat, öröm volt nézni ahogy 5% és a max között ugrált a HP-m amikor tankoltam (akkor még kisebb voltam, 50 allati) <#wink>
Doomista
sok a kérdés...talán mert már ismeri a klánt,és valahogy épp látta azt a neved,lehet csak azokat a jeleket...legalábbis már nálunk mindenki ezt mondja,a klánotok kezd lesüllyedni,nézz utána :s

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gando
vagy csak az inferno részét tudta elolvasni

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
biztos elfogta az inferno feeling 😄

Looooser
nagynál a pont....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ha olyan gyors volt és nem látta a nevét akkor honnan veszi hogy infernos volt?

Doomista
AirunAlmarem,és nem látta elvileg a nevét,mert olyan gyors volt.

hmmm Érdekelne a Barátod meg az INFERNO-s klántársam neve is

Doomista
sajnos én viszont találtam hozzá speed hackot,botot,mindent.és a haverom látta ahoyg az infernos barátunk csak ugy elsuhintot mellette azzal a speed cuccal.

Nagyon egszerû:semmi , ugyanis tudtommal se bot se hack nincs még a gamehez , az mog hogy pont egy magyarnál lenne elõször ilyen az elég érdekes lenne egy nemzetiközi gamben.

Doomista
és arrol mi a kommented,hogy van pár vagy volt pár botter,speed hacker a klánodban ?!

hmmm Végülis csak a klán név marad ki:INF3RNO
Aszem mást nem hagytam ki.

Hali. Rég firkáltam már ide, szal megint beírnám.(Bár valakinek majd biztos szúrja a szemét) Hogy a Valdes Szerón továbbra is várjuk a lelkes játékosokat. Honlap(készülõben) Ventrilo van. Jelentkezni:M4ILM4N-nél, Veresfog-nál és Adne-nál(én) lehet.Minimum lvl nincs. Asszem ennyi. Jó gamet mindenkinek.pás

Looooser
ohh kössszi engem is érdekelne egy klán Lazetar a nevem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Jeffjohnson
kirakod a gyorsmenübe és így el tudod "nyomni"

Gando
hát az elsõrõl fingom sincs a másodikat meglehet enni és növeli a hp-d. öö amúgy valaki akár pm-ben is de adna ingame nevet? esetleg klán ügyben vagy csak segiteni egykét dologban 😄

Looooser
lvl 10 a saját kasztod skilljeit skill pontokkal tudod majd megtanulni... lvl 10 ig auto learn van

Looooser
nah megy a játék új kari stb.... 1 kérdés 1-2 mob dobott ilyen itemeket mint pl:

It is a Paleo's broken tooth piece

DEX +3
---vagy---

Dry Crayfish flesh that one would be senseless to chew

HP Recovery: 56

ezeket az itemetket hogy tudom felhasználni? mert csak kidobni eladni vagy belinkelni lehet

Hali,egy olyan kérdésem lenne hogy a skilleket hogy tudom megtanulni?
Mert a beta-ban ment,itt viszont kicsit mintha másképp lenne.köszike
Gando
akkor csak annyit árulj el hogy csak azokat a "villámgömböket" tudja lödözni futásközben? mert az akkor marha izgi 😄

Gubberx
grat neked is^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

templarral könyebb fejlõdni mint a defenderrel😛 vagy még ennél is többet akarsz tudni róla??neee...D
grat,nekem meg lvl 50😊)
Gubberx
yaaay lvl 60 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gando
lenne egy olyan kérdésem hogy mi a véleményetek a templarról? tekintve hogy most lvl 9 vagyok így foglalkoztat hogy miféle legyek 😄 tehát legyek defender mint sokanmások... lehet az lessz de nem tom vagy templar ami eddig nem sokat mondott a videók alapján csak azt hogy ilyen villámgolyókat dobál és kész :S szal kéne kis "útmutatás" 😄

Looooser
ohh esad....

Doomista
ma lescannoltama gépemet,és ezt találtam...
rogue kaszt átka :\

Ha másfél hónapja, akkor az még az open beta volt, új kliens jött a véglegeshez, le kell szedni újra.
Looooser
sziasztok! van egy kis problébám 1,5-2 hónapja nem játszottam a gammával most peccselném, de 50%-nál mindig hobát jelez, honnyan tudnám leszedni a manuális patchet, vagy mit tudok csinálni?
csak simán patch error-t ír ki

Doomista
onnantol már nehezebb lesz 😛 he - he

Gando
tetszik ahogy szétrobbannak azok a szarvasfélék 😄

Gando
nah kipróbáltam jóféle 😄 csak most meek kajolni

Gubberx
ne sírjál holnapra ugyis 60 leszek 😄

Doomista
-.- helytelen válasz,büntetés: ninss 1 évig requiemezés.

Gubberx
amig nem vagyok lvl 60 nem mék sehova 😛

Doomista
gub ma majd gyere délután már fel,most szrtm lenne idö egy krv jo SL partyra 😊

Doomista
😛

Gubberx
😛

Gando
nah mûxe majd feltolom a képem 😄

Doomista
hát hiába irom hogy NEEE,akkoris betámadsz 😄 te kis suhanc 😄 egyszer ugyis leverlek xD gyere fel cabalra,leverem a lv1 karidat xD

Gubberx
😄😄😄😄:😄 szeretem mikor trade helyett arra nyomsz 😄

Doomista
az elöbbi pvpre gondolsz vissza,mikor trade helyet véletlen duelt nyomtam,de meg 3 ütésböl kinyirtál ? de ez szánalmas,ennyi lvln és nem tudsz 2 utessel kinyirni =(

Doomista
hop ez már fenyegetö mondat volt 😄

Gubberx
majd nyomunk egy pvp-t? 😄

Doomista
60 ajánlom hogy legyen meg...különben nem kapsz csokit...