4158
-
#4078 lvl 10.de igen lassan,mindent vegignyomkodva(teszt)..semmi desktop,fagyi,neha massziv(1-3 sec) Lag..ennyi...
tetszik a game,,,(L2 re hajaz a kinezet,navigator,stb) -
#4077 nincs mit :) de azt a játékra nem mondanám, hogy stabil. Vagyis én kb félóránként kifagytam :D -
#4076 tokeletesen uppolt,indult,stabil.semmifele plusz munkat nem kivant,azaz ez most telleg ok.
Teszt miatt inditottam egy karit a Valdesen.(Hingoo - soul hunter)
kellemes napot:) -
#4075 ez a kliens JO!!!!!:)
Koszi,eppen frissiti magat.
koszonom a segitdsegedet:))
1 sor,vagy valami nonalkohol?..szivesen:)) -
#4074 koszi)..most go munka,delutan csekkolom:) -
#4073 jah vagy itt egy másik kliens, ez hátha jó -
#4072 Na néha segít ha csak simán letiltod és engedélyezed a netkapcsolatot vagy routert esetleg újraindítod.
Vista vagy Win7-hez találtam egy ilyet neked, képekkel illusztrálva, hogy mit kell csinálni: link
Kézi patchhez meg itt a link
username: download
password: Requiem.USA -
#4071 koszonom,de segitenel kisse?
azaz mi amit tennem kell?
a legujjab kliens eppen telepul,rendszergazda jogokkal.
ha lehet kerlek ird le (amit nehezebb lenne a kulf.forumbol kimazsolaznom)
nagyon koszonom:)
-
#4070 mennek a szerverek, játék is, error 06-ra lásd. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1204315313&no=4050]#4050[/URL] -
#4069 elkepzelheto,hogy nem mennek a szerverek?..mert masik(regebbi)kliens leszed,telepit,ugynaz a hibauzi:
update/error 6:failed internet connection
el meg a game egyaltalan? -
#4068 hello.
kliens telepit,ok,
Updater connect failed..net ok,,,3.6mb/sec el huztam az iment a klienst(#4065-koszi:)
manualis up letezik? -
#4067 nm -
#4066 Kösziii -
#4065 part 1 part 2 part 3 -
#4064 Ahh....
Valaki tudna adni egy másik client-et mert a hivatalosn oldalon nekem valami probléma van -
#4063 fasza :D -
#4062 most már 48-tól csak grind van 53-ig XD pontosabban pár scrollt kapsz és jónapot :D -
#4061 úgy lvl 60-ig egész jól elleszel vele aztán rémálom lesz mikor hónapokig grindelsz 0.0001% xp-ért mert van vagy 3 quest a szintek között 60 felett:D (mikor ott hagytam így volt, majd valaki kijavít ha azóta változott a helyzet) -
#4060 Hello!
Hát néztem pár vidid meg képet és én is úgy döntöttem ott hagyom a Runes of Magic-et.Most töltöm 13%.Valaki aki játszik írna egy kis ízenítőt mire számítsak
Előre köszi. -
#4059 Mindenkinek laggol, meg kell szokni mást nem tehetsz :D -
Daem #4058 Még azt szeretném meg kérdezni hogy nektek is laggol?
Ha igen lehet-e vele valamit kezdeni? (Kérdeztem másoktol és ők mondták hogy amcsi szerver) -
Daem #4057 Hello!
Nekem a Hammerine serveren van egy karim és szeretném hogy ha valaki felvenne friendlistára aki esetleg ezen a serveren tolja! :) (egy kis segítséget szeretnék kérni) a karim neve: Daem! Köszönöm szépen előre is! -
Brother Caine #4056 Valdesen min. 2 magyar guild van. -
#4055 Lintrára fészkeltem be magam :D -
Monoton #4054 Akk nem lehet, am akkor te melyik szerveren jatszol? :D -
#4053 Valdeses magyar guildről sokat nem tudok mert másik szerveren vagyok. :)
Na a nézet viszonylag rögzített mert futás közben pl nemtudsz hátrafelé nézegetni - vagyis tudsz de ha ekengeded az egeret visszavált a nézet-, de fel/le bármikor átlőheted, ahogy szimpatikus. Ehehz tartsd lenyomva a bal egérgombot. -
Monoton #4052 Meg egy olyan kerdesem lenne, be lehet allitani hogy a kamerat megforgassam a karakter korul? Valahogy sose szerettem a rogzitett megoldast. -
Monoton #4051 Leszedtem egy másik klienst azzal indul :)
Egyenlőre a Valdes (ez meg valtozhat) szerveren kezdtem egy Soul Huntert, guildet azert is kerdeztem mert topikot visszaolvasva lattam voltak gondok vele. Tehat en egy normalis, jo tarsasagu guildet keresek. :) -
#4050 Error 06 kapcsán nézz körül itt vagy itt.
Szerverekről pedig, van 3 szerver (Valdes, Lintra, Hammerine), te döntesz, hogy melyiken szeretnél kezdeni. Ha PVP párti vagy akkor Hammerine-t ajánlom, ha PVE akkor pedig Valdes vagy Lintra. Mind a három szerveren van magyar guild is. A döntés a te kezedben van ;) -
Monoton #4049 Szerver karbantartás van, vagy miért kapom a Error 06: Failed Internet connect hibaüzenetet? :)
Egyébként melyik szerveren (ha több van) van magyar guild? Melyikre erdemes karit kezdeni? -
Cence #4048 skillt a skill trainernél nézd meg ha még mindig érdekel, pk meg ha jol tom nincs per pill a játékban (de nem tudom biztosra már, rég volt és nem játszom most a gameval) -
SeriusLame #4047 jah és hogy tudok más karikat megölni? (nem pvp) -
SeriusLame #4046 üdv! csináltam egy huntert, és az volna egy kérdésem mit érdemes tudni erröl a kasztrol? most lvl 14 és most hogy lvl-en másr kapk skilleket kell-e job-t changelnem? kösz a válaszokat -
Leirren #4045 Ez csúnya volt... -
#4044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg most már tényleg a kurva anyád. Köszöntem kocka. -
#4043 Hűha, most mint ha beszóltak volna nekem :DDD -
Cence #4042 te soha az életbe nem javulsz meg Trapista, az, hogy neked egy eléggé elbaszott WoW klon (erre nincs más kifejezés) tetszik, az a te véleményed, neki meg lehet ezfog, és igenis veszödjön vele, nem mindenki unta meg lvl 43 nál, hogy lépten nyomon mindenki beveri mert láma és nem tud játszani... -
#4041 megy zsír :) , bár nagyon más mint sro :S .... , én mégegy játékot meg nem tanulok :S , bár öcsém eljátzogst vele , már 10es :) hMMERINON VAGY HOL . -
#4040 Ha sro stílust szereti és bejön neki az ingame legális bot akkor inkább Jade Dynasty :P -
#4039 Végül is igaz :D De ha már Requiem, akkor inkább RoM.