The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még azt szeretném meg kérdezni hogy nektek is laggol?

Ha igen lehet-e vele valamit kezdeni? (Kérdeztem másoktol és õk mondták hogy amcsi szerver)
Hello!

Nekem a Hammerine serveren van egy karim és szeretném hogy ha valaki felvenne friendlistára aki esetleg ezen a serveren tolja! 😊 (egy kis segítséget szeretnék kérni) a karim neve: Daem! Köszönöm szépen elõre is!
Valdesen min. 2 magyar guild van.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Frozen Whispers
Lintrára fészkeltem be magam 😄

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Akk nem lehet, am akkor te melyik szerveren jatszol? 😄

REAL MADRID

Frozen Whispers
Valdeses magyar guildrõl sokat nem tudok mert másik szerveren vagyok. 😊
Na a nézet viszonylag rögzített mert futás közben pl nemtudsz hátrafelé nézegetni - vagyis tudsz de ha ekengeded az egeret visszavált a nézet-, de fel/le bármikor átlõheted, ahogy szimpatikus. Ehehz tartsd lenyomva a bal egérgombot.

Meg egy olyan kerdesem lenne, be lehet allitani hogy a kamerat megforgassam a karakter korul? Valahogy sose szerettem a rogzitett megoldast.

REAL MADRID

Leszedtem egy másik klienst azzal indul 😊

Egyenlõre a Valdes (ez meg valtozhat) szerveren kezdtem egy Soul Huntert, guildet azert is kerdeztem mert topikot visszaolvasva lattam voltak gondok vele. Tehat en egy normalis, jo tarsasagu guildet keresek. 😊

REAL MADRID

Frozen Whispers
Error 06 kapcsán nézz körül itt vagy itt.

Szerverekrõl pedig, van 3 szerver (Valdes, Lintra, Hammerine), te döntesz, hogy melyiken szeretnél kezdeni. Ha PVP párti vagy akkor Hammerine-t ajánlom, ha PVE akkor pedig Valdes vagy Lintra. Mind a három szerveren van magyar guild is. A döntés a te kezedben van 😉

Szerver karbantartás van, vagy miért kapom a Error 06: Failed Internet connect hibaüzenetet? 😊

Egyébként melyik szerveren (ha több van) van magyar guild? Melyikre erdemes karit kezdeni?

REAL MADRID

skillt a skill trainernél nézd meg ha még mindig érdekel, pk meg ha jol tom nincs per pill a játékban (de nem tudom biztosra már, rég volt és nem játszom most a gameval)

jah és hogy tudok más karikat megölni? (nem pvp)

üdv! csináltam egy huntert, és az volna egy kérdésem mit érdemes tudni erröl a kasztrol? most lvl 14 és most hogy lvl-en másr kapk skilleket kell-e job-t changelnem? kösz a válaszokat

Ez csúnya volt...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg most már tényleg a kurva anyád. Köszöntem kocka.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hûha, most mint ha beszóltak volna nekem 😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

te soha az életbe nem javulsz meg Trapista, az, hogy neked egy eléggé elbaszott WoW klon (erre nincs más kifejezés) tetszik, az a te véleményed, neki meg lehet ezfog, és igenis veszödjön vele, nem mindenki unta meg lvl 43 nál, hogy lépten nyomon mindenki beveri mert láma és nem tud játszani...

Demila
megy zsír 😊 , bár nagyon más mint sro :S .... , én mégegy játékot meg nem tanulok :S , bár öcsém eljátzogst vele , már 10es 😊 hMMERINON VAGY HOL .

X-bow Apollo

Gubberx
Ha sro stílust szereti és bejön neki az ingame legális bot akkor inkább Jade Dynasty 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Végül is igaz 😄 De ha már Requiem, akkor inkább RoM.

Gubberx
és logoljon szegény 3 napig mire beengedi a sever? aztán meg nézze ahogy 5 goldbot leszedi elõle az összes mobot? 😄 akkor már inkább a Requiem...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Hagyd már el ezt a játékot...nem éri meg vele szenvedni...akkor inkább silkroad...

Demila
00000228.RTP -n nem jutok túl patchelésnél <#shakehead>

itt egy link ami erre a hibára ad +oldást , de nem nagyon értem ... ,nem vagyok elég jó angolból ,ha esetleg vki ráérne lefordítani ,nemsok tényleg , de nekem nagy segítség lenne <#szomoru1><#worship>

X-bow Apollo

Frozen Whispers
Ált a cheatereket kidobják, account lopásról még nem hallottam eddig, csak 2x láttam, hogy valaki átvágott pár játékost és pár lanttal kevesebb volt a zsebében. Partyközpontúságról meg annyit, hogy szerintem az, ha jól láttam akkor partyban +10% xp-t kapsz és vannak kifejezettem party questek is

Demila
nem updatel 23% után 😞 , esetleg valaki tudja mi a gond ?

X-bow Apollo

Demila
sziasztok . én most töltö m a játékot , elötte silkroadoztam és azt kérdezném ,hogy itt hogy áll a játék az illegalitással ? , Szal botok vannak -e ? meg Account feltörések ? , Ja és inkább egyedül ölõs , vagy party központú a játék , mit a GW ? meg úgy szerintetek más játékokhoz képest miben jobb és miben rosszabb ? 😊

X-bow Apollo

Frozen Whispers
ha Lintrán lennél bevennélek abba amelyikbe én vagyok, Hammerine-en is van de nem tudom kinek kéne írni

MadeInHell
*CRUELKILLER

TAO BoT Warr

MadeInHell
Ó ez frankó! Esetleg betud valaki venni magyar guildba?? a legutcsó serveren vagyok benga warival KRUELKILLER néven.Ha létezik magyar guild össze kéne hozni egy randit.kösz

TAO BoT Warr

Frozen Whispers
most találtam a fórumon

Gold Coin Event
When you hunt monsters, you can collect the Gold Coin by chance. Collect 20 Gold Coins and take them to <Event NPC> at the village, you'll get a Event Gift.
Event Gift (You'll get one of three gift box at random.)
* Gift Box Of Love: Green Vital Water, Blue Spirit Water, Beautiful Nightmare Vital Water, Beautiful Nightmare Spirit Water
* Wishful Gift Box: 10000 Lant Coupon, Eximius Basic Xeon, Rare Basic Xeon, Upper Class Job Change Certificate
* Hopeful Gift Box: Carus Basic Xeon, Sad Soul Ring(Rare), Beautiful Nightmare Necklace(Rare), Blazing Sun Earring(Rare)

Frozen Whispers
köszi 😊 és pont ezért kérdeztem, mert nézegettem a híreket/eventeket de semmi se volt kiírva 😊

Nincs semmi új hír,hogy lenne event esetleg hétvégén.Dark Horse-nak elvileg vége.Mind1 azért gyûjtsed mert nemsokára tuti lesz v.mi ahova esetleg jók is lehetnek az érmék:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Frozen Whispers
bocs a hülye kérdésért de milyen event van? o.0 a mobok event-es érméket dobálnak o.0

Frozen Whispers
mégjobb lenne ha nem kéne ennyit farmolni, szerintem

Máshol sincs élet szal.csak húzd a karaktered nyugodtan😊
Másik,hogy sz.tem ez a legjobb free mmo!
Harmadik meg fogalmam sincs mi történt és miért nem nyomul a nép mmo-kal de kihalt minden<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Frozen Whispers
én még elvagyok vele

MadeInHell
elég kihalt ez a fórum ami azt jelenti szar a game.leszedtem a játékot és lvl 20 ig el is jutottam benne de ahogy elnézem a fórumot felejtõs.

TAO BoT Warr

Gubberx
nem szégyenled magad? 😄 már megint szándékosan rombolgatod a topic-okat? 😄

Frozen Whispers
Úgy is mondhatjuk

Doomista
Jaa, szóval ez az az silkroad online klón féleség ?
Csak éppen itt be lehet jutni a szerverekre.

Frozen Whispers
Arra már Requiem se lesz 😄DD
Amúgy Meneto Moriról annyit: mit mondogatták, hogy nagy szinten könnyebb lesz a fejlõdés, rengetek új quest etc etc, ahhoz képest 65rõl mire felfarmoltunk 66-ra, elment 3 hét. Nevetséges, hogy 1 mob 0,01% >.<

Doomista
Ja, ez a szutyok 😞 Semmi baj, majd jövõre jobb lesz...<#eplus2><#eplus2>

Frozen Whispers
jah csak ez? 😄 nem szóltam 😄

Doomista
EVENT Igaz már rég van, és már csak 29.-ig tart 😄

Frozen Whispers
milyen event? o.0

Doomista
Úgy látom, még faszán megy a játék, event is lesz 😛

ennyit a requiemrõl, a Momento Mori lett volna az esélye, hogy esetleg tovább futhasson a játék, sehol máshol nem hozták be igy de az Internationalnál meg kellett oldani....

The highly anticipated Memento Mori update has arrived—at last! A truly renewed Requiem boasts new content which includes a significant Skill revamp to every class, FOUR new PvP battlefields for Temperions to test their might, new raid boss monsters (Tyrant, Robo Guard and Plugger), as well as EXLUSIVE Premium ONLY content have been added and so much more!

More information of the update can be found in the link below: http://www.playrequiem.com/news/maintenance.aspx

All characters have been granted free skill, DNA and quest resets! Also, as an added bonus: Skill Reset Items (x3), three New Mounts (3 days) and a gift box will be given to every account. We invite old and new Temperions alike to join us in Ethergia!

http://www.rockiem.com/

Ide regizni kell, de van rajta mob és npc térkép meg skill kalkulator is. Utóbbinak nincs sok haszna, hiszen nemsokára jön az új verzió.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Sziasztok!Egy kérdés,nem tud valaki egy olyan térképet amin rajta vannak a mobok?
😊

Enjoy