4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Ryleh
    lvl 10.de igen lassan,mindent vegignyomkodva(teszt)..semmi desktop,fagyi,neha massziv(1-3 sec) Lag..ennyi...
    tetszik a game,,,(L2 re hajaz a kinezet,navigator,stb)
  • Frozen Whispers
    nincs mit :) de azt a játékra nem mondanám, hogy stabil. Vagyis én kb félóránként kifagytam :D
  • Ryleh
    tokeletesen uppolt,indult,stabil.semmifele plusz munkat nem kivant,azaz ez most telleg ok.
    Teszt miatt inditottam egy karit a Valdesen.(Hingoo - soul hunter)

kellemes napot:)
  • Ryleh
    ez a kliens JO!!!!!:)
    Koszi,eppen frissiti magat.
    koszonom a segitdsegedet:))
    1 sor,vagy valami nonalkohol?..szivesen:))
  • Ryleh
    koszi)..most go munka,delutan csekkolom:)
  • Frozen Whispers
    jah vagy itt egy másik kliens, ez hátha jó
  • Frozen Whispers
    Na néha segít ha csak simán letiltod és engedélyezed a netkapcsolatot vagy routert esetleg újraindítod.
    Vista vagy Win7-hez találtam egy ilyet neked, képekkel illusztrálva, hogy mit kell csinálni: link

Kézi patchhez meg itt a link
    username: download
    password: Requiem.USA
  • Ryleh
    koszonom,de segitenel kisse?
    azaz mi amit tennem kell?
    a legujjab kliens eppen telepul,rendszergazda jogokkal.
    ha lehet kerlek ird le (amit nehezebb lenne a kulf.forumbol kimazsolaznom)
    nagyon koszonom:)
  • Frozen Whispers
    mennek a szerverek, játék is, error 06-ra lásd. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1204315313&no=4050]#4050[/URL]
  • Ryleh
    elkepzelheto,hogy nem mennek a szerverek?..mert masik(regebbi)kliens leszed,telepit,ugynaz a hibauzi:
    update/error 6:failed internet connection

el meg a game egyaltalan?
  • Ryleh
    hello.
    kliens telepit,ok,
    Updater connect failed..net ok,,,3.6mb/sec el huztam az iment a klienst(#4065-koszi:)

manualis up letezik?
  • Frozen Whispers
    nm
  • vegeta22
    Kösziii
  • Frozen Whispers
    part 1 part 2 part 3
  • vegeta22
    Ahh....
    Valaki tudna adni egy másik client-et mert a hivatalosn oldalon nekem valami probléma van
  • Gubberx
    fasza :D
  • Frozen Whispers
    most már 48-tól csak grind van 53-ig XD pontosabban pár scrollt kapsz és jónapot :D
  • Gubberx
    úgy lvl 60-ig egész jól elleszel vele aztán rémálom lesz mikor hónapokig grindelsz 0.0001% xp-ért mert van vagy 3 quest a szintek között 60 felett:D (mikor ott hagytam így volt, majd valaki kijavít ha azóta változott a helyzet)
  • vegeta22
    Hello!
    Hát néztem pár vidid meg képet és én is úgy döntöttem ott hagyom a Runes of Magic-et.Most töltöm 13%.Valaki aki játszik írna egy kis ízenítőt mire számítsak
    Előre köszi.
  • Frozen Whispers
    Mindenkinek laggol, meg kell szokni mást nem tehetsz :D
  • Daem
    Még azt szeretném meg kérdezni hogy nektek is laggol?

Ha igen lehet-e vele valamit kezdeni? (Kérdeztem másoktol és ők mondták hogy amcsi szerver)
  • Daem
    Hello!

Nekem a Hammerine serveren van egy karim és szeretném hogy ha valaki felvenne friendlistára aki esetleg ezen a serveren tolja! :) (egy kis segítséget szeretnék kérni) a karim neve: Daem! Köszönöm szépen előre is!
  • Brother Caine
    Valdesen min. 2 magyar guild van.
  • Frozen Whispers
    Lintrára fészkeltem be magam :D
  • Monoton
    Akk nem lehet, am akkor te melyik szerveren jatszol? :D
  • Frozen Whispers
    Valdeses magyar guildről sokat nem tudok mert másik szerveren vagyok. :)
    Na a nézet viszonylag rögzített mert futás közben pl nemtudsz hátrafelé nézegetni - vagyis tudsz de ha ekengeded az egeret visszavált a nézet-, de fel/le bármikor átlőheted, ahogy szimpatikus. Ehehz tartsd lenyomva a bal egérgombot.
  • Monoton
    Meg egy olyan kerdesem lenne, be lehet allitani hogy a kamerat megforgassam a karakter korul? Valahogy sose szerettem a rogzitett megoldast.
  • Monoton
    Leszedtem egy másik klienst azzal indul :)

Egyenlőre a Valdes (ez meg valtozhat) szerveren kezdtem egy Soul Huntert, guildet azert is kerdeztem mert topikot visszaolvasva lattam voltak gondok vele. Tehat en egy normalis, jo tarsasagu guildet keresek. :)
  • Frozen Whispers
    Error 06 kapcsán nézz körül itt vagy itt.

Szerverekről pedig, van 3 szerver (Valdes, Lintra, Hammerine), te döntesz, hogy melyiken szeretnél kezdeni. Ha PVP párti vagy akkor Hammerine-t ajánlom, ha PVE akkor pedig Valdes vagy Lintra. Mind a három szerveren van magyar guild is. A döntés a te kezedben van ;)
  • Monoton
    Szerver karbantartás van, vagy miért kapom a Error 06: Failed Internet connect hibaüzenetet? :)

Egyébként melyik szerveren (ha több van) van magyar guild? Melyikre erdemes karit kezdeni?
  • Cence
    skillt a skill trainernél nézd meg ha még mindig érdekel, pk meg ha jol tom nincs per pill a játékban (de nem tudom biztosra már, rég volt és nem játszom most a gameval)
  • SeriusLame
    jah és hogy tudok más karikat megölni? (nem pvp)
  • SeriusLame
    üdv! csináltam egy huntert, és az volna egy kérdésem mit érdemes tudni erröl a kasztrol? most lvl 14 és most hogy lvl-en másr kapk skilleket kell-e job-t changelnem? kösz a válaszokat
  • Leirren
    Ez csúnya volt...
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy meg most már tényleg a kurva anyád. Köszöntem kocka.
  • Doomista
    Hűha, most mint ha beszóltak volna nekem :DDD
  • Cence
    te soha az életbe nem javulsz meg Trapista, az, hogy neked egy eléggé elbaszott WoW klon (erre nincs más kifejezés) tetszik, az a te véleményed, neki meg lehet ezfog, és igenis veszödjön vele, nem mindenki unta meg lvl 43 nál, hogy lépten nyomon mindenki beveri mert láma és nem tud játszani...
  • Demila
    megy zsír :) , bár nagyon más mint sro :S .... , én mégegy játékot meg nem tanulok :S , bár öcsém eljátzogst vele , már 10es :) hMMERINON VAGY HOL .
  • Gubberx
    Ha sro stílust szereti és bejön neki az ingame legális bot akkor inkább Jade Dynasty :P
  • Doomista
    Végül is igaz :D De ha már Requiem, akkor inkább RoM.