The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen lehet-e vele valamit kezdeni? (Kérdeztem másoktol és õk mondták hogy amcsi szerver)
Nekem a Hammerine serveren van egy karim és szeretném hogy ha valaki felvenne friendlistára aki esetleg ezen a serveren tolja! 😊 (egy kis segítséget szeretnék kérni) a karim neve: Daem! Köszönöm szépen elõre is!
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
REAL MADRID
Na a nézet viszonylag rögzített mert futás közben pl nemtudsz hátrafelé nézegetni - vagyis tudsz de ha ekengeded az egeret visszavált a nézet-, de fel/le bármikor átlõheted, ahogy szimpatikus. Ehehz tartsd lenyomva a bal egérgombot.
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
REAL MADRID
Egyenlõre a Valdes (ez meg valtozhat) szerveren kezdtem egy Soul Huntert, guildet azert is kerdeztem mert topikot visszaolvasva lattam voltak gondok vele. Tehat en egy normalis, jo tarsasagu guildet keresek. 😊
REAL MADRID
Szerverekrõl pedig, van 3 szerver (Valdes, Lintra, Hammerine), te döntesz, hogy melyiken szeretnél kezdeni. Ha PVP párti vagy akkor Hammerine-t ajánlom, ha PVE akkor pedig Valdes vagy Lintra. Mind a három szerveren van magyar guild is. A döntés a te kezedben van 😉
Egyébként melyik szerveren (ha több van) van magyar guild? Melyikre erdemes karit kezdeni?
REAL MADRID
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
X-bow Apollo
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
itt egy link ami erre a hibára ad +oldást , de nem nagyon értem ... ,nem vagyok elég jó angolból ,ha esetleg vki ráérne lefordítani ,nemsok tényleg , de nekem nagy segítség lenne <#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship>
X-bow Apollo
X-bow Apollo
TAO BoT Warr
Gold Coin Event
When you hunt monsters, you can collect the Gold Coin by chance. Collect 20 Gold Coins and take them to <Event NPC> at the village, you'll get a Event Gift.
Event Gift (You'll get one of three gift box at random.)
* Gift Box Of Love: Green Vital Water, Blue Spirit Water, Beautiful Nightmare Vital Water, Beautiful Nightmare Spirit Water
* Wishful Gift Box: 10000 Lant Coupon, Eximius Basic Xeon, Rare Basic Xeon, Upper Class Job Change Certificate
* Hopeful Gift Box: Carus Basic Xeon, Sad Soul Ring(Rare), Beautiful Nightmare Necklace(Rare), Blazing Sun Earring(Rare)
★ 汤姆 李
Másik,hogy sz.tem ez a legjobb free mmo!
Harmadik meg fogalmam sincs mi történt és miért nem nyomul a nép mmo-kal de kihalt minden<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
TAO BoT Warr
Csak éppen itt be lehet jutni a szerverekre.
Amúgy Meneto Moriról annyit: mit mondogatták, hogy nagy szinten könnyebb lesz a fejlõdés, rengetek új quest etc etc, ahhoz képest 65rõl mire felfarmoltunk 66-ra, elment 3 hét. Nevetséges, hogy 1 mob 0,01% >.<
The highly anticipated Memento Mori update has arrived—at last! A truly renewed Requiem boasts new content which includes a significant Skill revamp to every class, FOUR new PvP battlefields for Temperions to test their might, new raid boss monsters (Tyrant, Robo Guard and Plugger), as well as EXLUSIVE Premium ONLY content have been added and so much more!
More information of the update can be found in the link below: http://www.playrequiem.com/news/maintenance.aspx
All characters have been granted free skill, DNA and quest resets! Also, as an added bonus: Skill Reset Items (x3), three New Mounts (3 days) and a gift box will be given to every account. We invite old and new Temperions alike to join us in Ethergia!
Ide regizni kell, de van rajta mob és npc térkép meg skill kalkulator is. Utóbbinak nincs sok haszna, hiszen nemsokára jön az új verzió.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Enjoy