4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    az baszna be :D
  • Doomista
    jah azt hittem az uj alaplapnak kámpec :D
  • Gubberx
    mikor egy éve vettem már akkor is használt volt:D
  • Doomista
    garancia nuku ? ez nagy hiba vót.
  • Gubberx
    lényeg hogy szarrá vált ,vehetek ma másikat T_T
  • Doomista
    miért égett le ? :-o
    az enyim csak simán kipuccant :D
  • Gubberx
    :D
  • Leirren
    LeirHUN néven fut ismét a rugóm. :)
  • Cence
    hoi hoi hoi
  • Gubberx
    most mi a karid neve? megkereslek majd ingame:)
  • Leirren
    Kevesen vagyunk, pont tegnap dobált ki néhány inaktív tagot GerHUN. Szerintem nem igazán ismersz tagokat. Akiket ismernél meg már nincsenek nálunk...
  • Gubberx
    Kik vannak a guildetekben?
  • Leirren
    A HUNcutka guildben csak magyarok vagyunk és pont tagokat keresünk! Én olyan 5 körül fent leszek, keress meg engem, a nickem LeirHUN.

Gub: Nehogymár még azt is együtt nyomjátok!:P
  • Gubberx
    faszom leégett a másik gépben az alplap :D isten se akarja hogy asszonnyal ketten tudjuk nyomni
  • Rushunter
    Hali!! Azt szeretném megtudni, hogy van e a Valdes szerón magyar guild, mert ha igen akkor szivesen belépnék a RushunterHUN nevű karimmal.
  • Cence
    DemonHunter omg az Hammerines és nagy csiscka, benyelt már több 10-100 RuinHorn itemet, nem is megy vele senki már RH ba :D
  • Gubberx
    :D:D
  • Doomista
    én is sokat dumálok,szoval megszokta már rég gubb :DDDDDDD
  • Gubberx
    Velem edig mindíg nagyon rendes volt Bartukus, mindíg visznek mindenhová partyzni, igaz kicsit sokat beszél de az nem zavar :D
  • Nagyhelion
    eredetileg úgy volt hogy oda megyünk mi is csak állítólag Bartakus elég egy idióta ember, ezért inkább nem oda léptünk be hanem az Exodusba.

Cence: amúgy a szóban forgó embőckét Demonhunter-nek hívják(aszem) vagy a lintrán vagy a ti szerótokon van és tegnap FoC ban alkotott egy 31-1 -es arányt, és 1x úgy ölt meg hogy lőtt rám egymásután 3 kritet kb 1500 volt mind1-ik amíg én az elméletileg gyorsabb elec boltommal lőttem 2-őt. Szal vagy nagyon tudd valamit a srác vagy tudd egy olyan program ami nagyon tudd.
  • Gubberx
    nah megvan :) Elysium-ban vok :D most készül a hunterem, már 12-es
  • Cence
    :)
  • Cence
    ha full ékszere van akkor fingom sincs hogy mennyi jön le de 1, sec tuti nincs neki 1,5 sztem max
  • Leirren
    Valóban nagyszerű kis klán a tiétek, jó volt újra látni a régi harcostársakat!:) Mondjuk azon a szerón nagyobb az élet is szerintem...
  • Nagyhelion
    Igazából nem a crit lenne itt a baj hanem hogy majdnem olyan gyorsan lő mint egy templar vagy egy Shaman , úgy hogy a xbownak 3.0 -as az attack speedje ebből ugye lejön a buff miatt 0.5 meg mondjuk ha olyan ékszere van akkor még max 0.3 szal 2.2 attack speedel mért lő gyorsabban mint én az 1.0-ás attack speedemmel?
  • Cence
    lvl 32 megvan a stun trapem XD
  • Cence
    lvl 60 on tud 1,7k is critelni :D
  • kakimakika
    jah nyilván,mondtuk már régen is h rossz szerón kezdtél karit,látod nálunk nincsen ilyen:)vagyis fordítva van
  • Doomista
    jah
  • Nagyhelion
    Hmm srácok az létezik hogy egy Shadow Runner (lvl 67-es) mindenfajta hack nélkül lő 1500 kritet, kb 1,5 attack speeddel és úgy hogy 10-ből 7 krit???
  • Gubberx
    ha hazaértem megnézem,jó ideje nem voltam fent :D
  • Nagyhelion
    Melyik klánban vagy most Gubberx?
  • Gubberx
    pontosan erről van szó
  • Gubberx
    nah van netünk megint este visszatérek én is :D
  • Doomista
    Na oszt vótál fenn szombaton??
  • Cence
    már nem :D
  • Cence
    nem...

a vége az lett hogy rádöbbent a leaderük a nap végén, hogy nem is olyan jo buli hogy az egész server utálja öket és mentette a menthetőt békét akart kötni xD
  • Leirren
    Nahát, én meg nem is tudok semmit erről... Akkor őket majd üthetem én is?:D
  • hematit1976
    ja tényleg
    most hogy írod beugrott, hát ezé nem találtam én ezt a kasztot itt.
    de azért ez a játék is ottvan a szeren.
    köcc a gyors segítséget
  • Doomista
    szal végre beverték a pofád ? most lila a fél arcod ?