4158
-
#2638 az baszna be :D -
#2637 jah azt hittem az uj alaplapnak kámpec :D -
#2636 mikor egy éve vettem már akkor is használt volt:D -
#2635 garancia nuku ? ez nagy hiba vót. -
#2634 lényeg hogy szarrá vált ,vehetek ma másikat T_T -
#2633 miért égett le ? :-o
az enyim csak simán kipuccant :D -
#2632 :D -
Leirren #2631 LeirHUN néven fut ismét a rugóm. :) -
Cence #2630 hoi hoi hoi -
#2629 most mi a karid neve? megkereslek majd ingame:) -
Leirren #2628 Kevesen vagyunk, pont tegnap dobált ki néhány inaktív tagot GerHUN. Szerintem nem igazán ismersz tagokat. Akiket ismernél meg már nincsenek nálunk... -
#2627 Kik vannak a guildetekben? -
Leirren #2626 A HUNcutka guildben csak magyarok vagyunk és pont tagokat keresünk! Én olyan 5 körül fent leszek, keress meg engem, a nickem LeirHUN.
Gub: Nehogymár még azt is együtt nyomjátok!:P -
#2625 faszom leégett a másik gépben az alplap :D isten se akarja hogy asszonnyal ketten tudjuk nyomni -
Rushunter #2624 Hali!! Azt szeretném megtudni, hogy van e a Valdes szerón magyar guild, mert ha igen akkor szivesen belépnék a RushunterHUN nevű karimmal. -
Cence #2623 DemonHunter omg az Hammerines és nagy csiscka, benyelt már több 10-100 RuinHorn itemet, nem is megy vele senki már RH ba :D -
#2622 :D:D -
#2621 én is sokat dumálok,szoval megszokta már rég gubb :DDDDDDD -
#2620 Velem edig mindíg nagyon rendes volt Bartukus, mindíg visznek mindenhová partyzni, igaz kicsit sokat beszél de az nem zavar :D -
Nagyhelion #2619 eredetileg úgy volt hogy oda megyünk mi is csak állítólag Bartakus elég egy idióta ember, ezért inkább nem oda léptünk be hanem az Exodusba.
Cence: amúgy a szóban forgó embőckét Demonhunter-nek hívják(aszem) vagy a lintrán vagy a ti szerótokon van és tegnap FoC ban alkotott egy 31-1 -es arányt, és 1x úgy ölt meg hogy lőtt rám egymásután 3 kritet kb 1500 volt mind1-ik amíg én az elméletileg gyorsabb elec boltommal lőttem 2-őt. Szal vagy nagyon tudd valamit a srác vagy tudd egy olyan program ami nagyon tudd. -
#2618 nah megvan :) Elysium-ban vok :D most készül a hunterem, már 12-es -
Cence #2617 :) -
Cence #2616 ha full ékszere van akkor fingom sincs hogy mennyi jön le de 1, sec tuti nincs neki 1,5 sztem max -
Leirren #2615 Valóban nagyszerű kis klán a tiétek, jó volt újra látni a régi harcostársakat!:) Mondjuk azon a szerón nagyobb az élet is szerintem... -
Nagyhelion #2614 Igazából nem a crit lenne itt a baj hanem hogy majdnem olyan gyorsan lő mint egy templar vagy egy Shaman , úgy hogy a xbownak 3.0 -as az attack speedje ebből ugye lejön a buff miatt 0.5 meg mondjuk ha olyan ékszere van akkor még max 0.3 szal 2.2 attack speedel mért lő gyorsabban mint én az 1.0-ás attack speedemmel? -
Cence #2613 lvl 32 megvan a stun trapem XD -
Cence #2612 lvl 60 on tud 1,7k is critelni :D -
kakimakika #2611 jah nyilván,mondtuk már régen is h rossz szerón kezdtél karit,látod nálunk nincsen ilyen:)vagyis fordítva van -
#2610 jah -
Nagyhelion #2609 Hmm srácok az létezik hogy egy Shadow Runner (lvl 67-es) mindenfajta hack nélkül lő 1500 kritet, kb 1,5 attack speeddel és úgy hogy 10-ből 7 krit??? -
#2608 ha hazaértem megnézem,jó ideje nem voltam fent :D -
Nagyhelion #2607 Melyik klánban vagy most Gubberx? -
#2606 pontosan erről van szó -
#2605 nah van netünk megint este visszatérek én is :D -
#2604 Na oszt vótál fenn szombaton?? -
Cence #2603 már nem :D -
Cence #2602 nem...
a vége az lett hogy rádöbbent a leaderük a nap végén, hogy nem is olyan jo buli hogy az egész server utálja öket és mentette a menthetőt békét akart kötni xD -
Leirren #2601 Nahát, én meg nem is tudok semmit erről... Akkor őket majd üthetem én is?:D -
hematit1976 #2600 ja tényleg
most hogy írod beugrott, hát ezé nem találtam én ezt a kasztot itt.
de azért ez a játék is ottvan a szeren.
köcc a gyors segítséget -
#2599 szal végre beverték a pofád ? most lila a fél arcod ?