4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    ma is kis balhé a Brotherhood of Steelesekkel XD
  • inter15
    Szép bögyös macák lesznek benne
  • Doomista
    az azért eszméletlen játék lesz.
  • inter15
    Jaja az a Blade & Soul
  • Doomista
    szrtm az,én ott láttam ilyen effektet...[u.i.: csak kicsit keverte össze :DDD]
  • Cence
    az a Blade & Soul Game embör :DDD az még sokáig nem fog kijönni :)
    (vagy én gondolnék rosszra? :P )
  • kakimakika
    ezt nemtudom honnan veszed,bár biztos voltál már legalább 20 magyar klánba,és ugyanennyi külföldibe h ekkora tapasztalatod van...
  • hematit1976
    sziasztok
    azt a karit akarom elindítani amelyik az egyik videóban látható módon 5-6 kardot a feje fölött lebegtetve támadja az elenfeleit.
    melyik ez? tud vki segíteni?
  • inter15
    kb 4 körül.

DoozeR a becsületes neve
  • Leirren
    Az mikor lesz kb.? Mert akkor majd felnézek valamelyik karimmal és dobok az illetékesnek egy whispert.
  • inter15
    Ma indítottam egy karit , eddig lvl 13 -ig jutottam , F1 -után szívesen belépnék hozzátok ha lehet :)
  • Leirren
    Van bizony, a neve HUNcutka.
  • Doomista
    79%-a .
  • Gubberx
    pl mert a magyar klánok 80%-ban csak egymás fikázása a téma
  • kakimakika
    nemtom feltünt-e,de már ezer éve visszavettél...az áruló az exxi..)de van sok nyomi aki külföldi klánba van,azok mind árulok!!:)faszé nemlehet egy magyarnak magyar guildba lenni,tiszta szégyen komolyan
  • Cence
    csak írj vissza msn en... :)
  • Gubberx
    lehet csinálok majd egy guildet ha lesz egyszer ujra netem, upc szarik válaszolni a leveleimre....
  • Doomista
    mivan ? gubb már másik klánban van,az full angol,a mienk meg nuku...szal nincs =(
  • Cence
    nem tom Gubberéké
  • Cence
    magyar guild szinten ugy vélem nincs még egy akkora mint az "enyém" ez rád fincsikém nem vonatkozik mert te áruló Brotherhood of steeles vagy :D
  • inter15
    Van magyar guild a Valdes szerveren ?
  • Gando
    jó a tangája :D
  • kakimakika
    mié a hammerine a tied?
  • Doomista
    20. szinten meguntam a mágust is meg a huntert is...
  • Leirren
    Én csináltam egy csatamágust, de 19. szinten meguntam...
  • Cence
    solozás nehézkes vele amennyire én hallottam a skilljei miatt a (10-30 range miatt) amugy egy elég jo kari Valdes Server Gubber részlege :P :D
  • putyu86
    Sziasztok!
    Új vagyok ebben a gámában, Valdes szerveren kezdtem 1 karit (Xenoat) csatamágust akarok belőle csinálni...Eddigi tapasztalatok alapján megéri szerintetek( lehet-e normálisan szólózni pl.)? Valamint érdekelne hogy a Valdesen milyen lehetőségek vannak guildek terén( 23 leszek, játszani főképp az esti órákban tudok, hétvégén nemigazán, MMO-s tapasztalatom van -WoW, L2, Archlord ) Válaszokat előre is köszönöm
  • Doomista
    szép
  • Cence
    Nos a két Shadow Armor közti különbség:
    Rouge:
    [IMG][/IMG]

Hunter:
    [IMG][/IMG]
  • Cence
    helm kivételével megvan minden része már, majd nyomok fel, info a settről? nézd lvl 60 a minimum, onnantól fel tudod venni, további infot nem tudok adni mert minden itemen más és más, etc gagyibb eximus jobb de drágább is meg fejlesztése is ratryibb... enniy
  • kakimakika
    bazd te tényleg ennyire csira vagy?infókat a settröl....loller,ahba benézel azt csö...
  • Doomista
    huh szép ...
    többet ! infkat a settröl stb !
  • Cence
    [IMG][/IMG]
  • Cence
    nah végre....

• Doomista
    ?????
  • Doomista
    nemjó a pirates se ? az nálam pedig mindig ment...saját tárhely ? vagy ez ?!
    ????
  • Cence
    az utobbi napokban nem voltam fent gameban, ugyanis várok a haveorkra, hogy partyzhassunk, van 1 képem amit fel is töltenék de nem tudom sehogyse berakni ide mert képfeltöltésről nem lehet imageshackröl meg azt irja ki hogy fos...
  • Doomista
    és hol vannak már a képek ?! 1 db-t kaptam 2 honap alatt,azt is nem te csináltad,ekkor lusta dög vagy ? :)
  • Doomista
    de az a cabal volt,és nyár volt,akkor télleg iszonyatosan toltam,teljesen rávoltam kockulva,1 éven át mindig csak cabal,lesem szrtam az sg-t se stb,csak cabal,ez igaz...de sulikor CSAK hétvégén + szünetekben toltam mint a vadállat.hétköznap télleg nem,hiszed ?
  • Cence
    nem semmi, nekem nem kell bizonygatnod, az h vmit írsz... írni én is tudok ;D mesélték a Cabalosok, hogy toltad ott is XD