The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
freeseknek már 40 lvltöl annyi...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lvl 51 70% nincs több quest premiummal+30%exp -es talizmánnal 0.2/mob
aszem ezzel a szinttel elleszek egy darabig.Freeseknek itt anyi szerintem.

Doomista
persze a guild 90%-a inaktiv 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
heh,hozzánk folyamatosan jönnek 😄

tényleg,elvileg lehet kasztot váltani egy itemmel fajon belül,ez mûködik?mert lehet váltanék warriorra
na igen,csak kettönk közt van egy különbség:én lusta vagyok,te meg teli ambícióval😊) amúgy is kivan a pöcsöm a karimmal,61esen lehet törölnöm kell,h a franc egye meg,mert egyetlen dologra jó,bossolásra...<#violent> úgy elvan baszva ahogy az a nagykönyvben megvan írva,semmi sem ugy mûködik a fos mysticnél ahogyan kellene<#conf> kiváncsian várom majd az updatet hogyan fogják balancolni,csak hát addig is még mennyi idõ van,addig ezzel kell szopikáznom..<#action>
fincsi
kabbe a nyakam

ugyanugy manager vagy mint rég hajrá 😉

ja bakker,a brotherhoodban van vagy 10magyar,azokat kellene átcsalni,de nyomik,inkább vannak a legnagyobb guildban,nem ereszkednek le,ahelyett h csinálnánk egy fasza erös big guildot,mert lennénk annyian..kence kezdjél toborozni de kurvagyorsan!!
honnan tod h hozzám jön? sok magyar vqan külföldi guildban is meg lehet nem is az a szero 😊
szóvalnem értelek :p

Doomista
látom jönnek lassan de szépen a tagok 😄

de már csak holnap délután

ok

írni sok idõ ^^ de ha felveszel msn re akkor szívesen.
[email protected]

irni nem lehetne?

nah jah látom, ugy látszik scaryman abba ahgyta, krizoli van mikrofonod? mert akkor ha feljönnél ventrire elmondok mindent amire kiváncsi vagy (ha akarod persze)

bocs de ezt adja ki:There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.

We should be back shortly.

Doomista

Doomista
háhá ! 3/4s melior duel swordomat megprobáltam felpakolni 4/4,re éééééééééésssssssssssss FAAAAAAAAIIIILEEEDDD ! FUCK GAME !!4

figy a requiem hungary kis képre kattintasz itt a header alatt és át is dob az oldalra gépigényel kapcsolatba nem tok mondani semmit mert nem találom haver 512 mb os memoriával is tolja

na akkor ez nem fizetõs.de betudnád linkelni azt a magyar oldalt?meg valami gépigény is kéne

ez egy mmorpg ami ingyenes de van fizetõs része is (azaz ha akarsz fizethetsz bizonyos plusszokért)
továbbá van magyaroldal a Requiem Hungary lenne az ha még Scaryék nyomatják. ha bármi kérdésed van még írj bátran

mostakkor mi??

Doomista
mmo,és ingyenes
magyar mmo játék ? beis szarnék

ez mien game,magyar,mmo,ingyenes,van magyar oldala ahol minden levan írva????

Doomista
de van jobb is 😊

tom h jó 😊

Doomista
de én komolyan irtam hogy jó ! 😊

a következõ update tartalmát mindenki megtalálja a guild oldal újdonságok a requiem világából topicban

tom doom, van jobb is de blanie halála alá ez illett 😄

Leir az a baj, hogy van neki egy barátja (õ a kohós) na most õ kb egy értelmiségi szinten van vele csak neki leesik ha csesztetik. Szerinte az átlag ember IQ ja 0 (Blanie szeritn 60)
továbbá miután megnézte közölte, hogy szerinte sértõ a videó és ha róla készülne ilyen akkor Õ KIBANNOLTATNÁ AZ EGÉSZ GUILDOT XDDD
meg ilyesmik, vicces volt. 😊
Ugye a többiek meg látták mit beszél szóval vissza szóltak neki és kohós has left the guild. ^^ (a kohós becenév mert olyan a karakter neve 😄)

Doomista
JÓ A ZENE _😄

Meg vagytok áldva azzal a jóemberrel! 😊

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Looooser
jóóó 2õt....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

1gt??hülye azé nem vagyok..😄
Looooser
látod ezzért kell meditálni, alkoholizálni és esetleg 1g-t megosztani a hawerokkal XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hát a fasztudja,nekem olyan 4 nap volt a max,de akkor már nemsok hiányzott a halálhoz....úgyéreztem kiesik mindenem a helyérõl,aki nem próbálta annak nem is ajánlom,kizárt dolognak tartom h valaki kibírja 5-6napnál tovább halál nélkül,én annyira határon voltam már h láttam magamat felülrõl..😊)
ha valaki nem tudná ki az a Blanie...
Most felkerült a www.bearpigmans.atw.hu oldalra (katt ide) egy videó temészetesen Blanie van a videon az írások Blanie megjegyzései

Doomista
bocs má megittam azt az 5 rekeszt 😄
maradt 1 fél üveggel !

Jeffjohnson
lol sztem nem éri meg azt az 5láda sört mert ha a nem alvásba nem halsz bele akkor az alkoholmérgezésbe tuti <#idiota>

Looooser
mellesleg legyen ki elszórakoztasson és fenn maradok 5 naponát....

Looooser
10 napután halsz bele... mellesleg a meditálás nem számít alvásnak szal kilehet bírni....

Doomista
mind a kettövel 😄

most nagy dilemában vagyok, Soul Hunter v Rogue >_<
nem tudom melyik fossal menjek >_<

Doomista
azért is mondtam,mert tudom hogy nem jönne össze 😄 te,szrtd fizetnék én 5 rekesz sört ?😄 azt max magamnak 😄

mai ujság...reinstal xp volt,requiem telepitöje megvolt,és egyszercsak elszállt ugy a gépröl,hogy sehol sem leletem,szal szedhetem le ujra ^^

nos 1 hétig nem lehet nem aludni mert belehalsz, a 4. nap után halucinálni kezdesz és nem tudod eldönteni ébren vagy e vagy álmodsz, szoval nem jött össze 😄

Doomista
1 hétig nem alszol fizetek 5 rekesz sört 😊

nem 😊 voltam

Doomista
ma 04:22
látom nem vagy álmos 😊

viszont már rugo sem vayok...

Doomista
cinci az tevagy 😄 k,áh takkor freesek powa 😄