4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Én olyan 5 körül szoktam felmenni. Klánod van már? Mert jöhetnél hozzánk ha nincs, ha meg van akkor átjöhetnél! :D
  • Gubberx
    tegnap is nyomtam :D Delgad0 a karim neve ( a végén nulla van nem o) ma is leszek 3-órától kb
  • Leirren
    Igen, és tudja és tudja! Most megint annyira belejöttem, hogy csak ezt tolom... Gubber jöhetnél Te is ám régi idők emlékére, neked úgysem kell tanulnod! :P
  • Cence
    igen nálam is ezt jelenti XD
  • Cence
    fogadunk valdes server.... :)
  • netmester
    én tanulok mert kiderült hogy suli 3. hete napi 4 dogát jelent
  • Gubberx
    én megfáztam rendesen és kockulni sincs kedvem, csak hányni jár belém a lélek :D
  • Doomista
    megint bekockultál ? merre is ? :o
  • Leirren
    Én most örülök, hogy a rugómnak végre megvan a rorgos szettje, most azon ügyködöm, hogy fortis legyen belőle. Járom keményen az at-t, hogy meggazdagodjam. :D
  • Cence
    JAJJJJ DE KIHALTUNK
    meséljetek már?

ki mit csinál hogy és merre?

Én jelenleg letettem a Rogue-mról kicsit zavarnak a nagyobb szinten lévő bugok, de ezzel nincs semmi gond mert a Hunter viszont nagyon tetszik, szerintem ez lesz a main karim :)
  • Cence
    o m g
  • kakimakika
    vaze te kezdted nyomika,elhallgassá:)
  • Cence
    a kultura ismét tetőpontjára hágott :)

inkább eridj a tescoba csajozni :D
  • kakimakika
    kussoljá emos buzi,ne legyél ennyire okos me szijje váglak
  • Cence
    te szar vagy, emellett még hülye is mint a seggem :D
  • Doomista
    csitelsz,hackelsz.
  • kakimakika
    szerintem hazudsz ez tuti,full részegen fetrengesz az árok szélén a saját hányásodban,és látod itt megmutatkozik annak az elönye h az egyik szemedbe belelog a hajad,nemlátod mekkorát csoriztál.amugy van itt olyas valaki aki szerint van arra esély,hogy az ion mineon összelehessen szedni egy szettrevaló pontot?vagy van valami plussz pontszerzési lehetöség?péntekdélután nekiálltam ionozni,bentvoltam vagy 5ször,abból 4szer nyertünk,mindíg enyém volta legtöbb foglalás,ugy 8-11közt,és így szereztem közel 60pontot,na de ráment az egész gammára szántidöm,és ugye mindennap nincs az az isten h ennyit ioozzak,de ha még is,akkor azt a 18ezer párszáz potot számoljuk ki h mennyi idö alatt lehetne összeszedni,ha jól számolom 300nap alatt lehetne összeszedni a pontot,de akkor mindennap csak ezzel kellene foglalkozni semmi mással,ráadásul nem mindíg nyerünk,amikor vesztés van akkor pedig hiába foglalok vagy 10 zászlót,alig kapok pár pontot.ezt így elbaszták a gravitysok,szokás szerint
  • Doomista
    érdekes
  • Cence
    hozzá teszem reinforced vortex launcher (lvl 40 re) minimum 50k tól kezdödik, szóval nagyon jól jártam a Blaze val ami ugye (lvl 45 ös) :) jo stattjai is vannak mindjárt belinkelem:

• Cence
    nem tudom, most van event én viszont nem nagyon tudok gamelni, hétvége ugye Goti itt van és nem nagyon akarok gamelni, hétfőn 8 tól 6 ig suli utána tanulni kéne üzletit mert kedden doga, kedden tok gamelni szerdán tok gamelni csüt péntek szombat vasárnap meg osztály kirándulás...

A Reinforced itemeke (melyek alap dmg e = amplioénak) azok felvétel után Bound to Character, ennek ellenére én még is ugy vélem jobb mint a sima, és legalább nem rizikozod meg , hogy betörjön ..stb :) 50k ért vettem Reinforced Blaze Launchert, és raktam bele dmg xeonokat, 3/3 (-1) XD utolsót beletörte de még igy is jó kis launcher lett :)
  • kakimakika
    esett már nálunk valakinek valami faszányosan fasza cuccos?
  • Doomista
    köszi az infot.
    jó kis update
  • Cence
    igen, elkezdték az updatelást, balancopk..stb
    18. áig a mobok dropolnak Reinforced fegokat és ruhákat ami alap stattal az amplionak felel meg ;)
    továbbá dropolnak SKILL RESET itemet is
    érdemes gakni :)
  • Cence
    uj karit kezdtél? mit?
  • Doomista
    áh mondom benyomom a requieemet.....updatel...:-o wtf ?
  • kakimakika
    mi olyan vicces?
  • Doomista
    ezt meg sem láttam.
  • Gubberx
    ááá 14 csak :)
  • Doomista
    mivan gubb ?:D vagymá 20 ? :D este még felnéztem 12 után oszt látom hogy irtál :D
  • foxxi
    ...
  • kakimakika
    na ki volt probálva a warhammer,hát az aionra nem lesz veszélyes egyáltalán,de azért el lehetne vele pötyögni ha ingyenes lenne,de fizetni nem szabad érte egy fityinget sem.requiemtöl azért jobb valamelyest az tuti ami a hangulatát illeti,de sajna fizusos
  • Cence
    yah :D

The Cence race will be released soon.
    Features:

A race what can use the following skills:
    -Stealth
    -Traps
    -Mana Shield
    -Terror, Terrifying Scream
    -Lithifying Terror
    -Earth Quake Skill, details: its a 30m range skill its do 2k instant dmg and 2k dot dmg.

-Cence Scream, details: all enemy in the area will be dead

hmm és a többi XD
  • Doomista
    mind2
  • Gubberx
    Sztem te inkább írj a requiem supportra hogy már fél éve nem tudsz dönteni és csináljanak neked egy uj kasztot vagy fajt :D
  • Cence
    elöször is fincsi te egy nub vagy
    másodszor fincsi te egy nub vagy
    harmadszor nem megyek koreai fosra gyertek ti a hammerinera
    negyedszer Hunter vagy Soul Hunter legyek? :D
  • kakimakika
    most töltöm a warhammer onlinet,elötte kicsit nézelödtem videok terén,hát az intro videk odakurnak,de az ingame videk eléggé ratyik,pedig maga a vid minösége jó,hát remélem nemhiába töltöm le azt a majd 10gigát,ráadásul 18-ig lehet vele tolni csak.na mind1,egy video alapján nemlehet tudni,ha szarhugyfos lesz akkor megyek koreai requba:)
  • Doomista
    LOL
  • kakimakika
    te ott tolod tán?mrgtanultál krikszkrakszul beszélni is?vagy jelbeszéddel tolod?én meglesném h mizujs o.o-tt,kivi vagyok hogyan vannak beállitva a skillek-eröviszonyok,hogy a csacsi csöcsibe lehet felmenni oda?
  • foxpal
    Cence jossz Koreai Requiemra?:P
    Tobb EXP stb :)
  • Doomista
    ha ennyire ragaszkodsz hozzá, be is fog :D