4158
-
#2718 számodra persze hogy nem. -
kakimakika #2717 hát,ugy igazábol ebböl a linkböl azt veszem ki,hogy semmi olyan nem változik ami érdekes lenne:/talán a pet... -
#2716 nem is tudsz mert most frissités van,off cabal forum :D
de itt van részlet
persze ez nem minden ;) -
kakimakika #2715 doom tolj egy linket a cabal ujitásokról hama pls nincskedvem átmenni arra a forumra -
#2714 ok de most max 1,5 orára elmék most azonnal,szal addig ne csodálkozz ha nem irok :)
-
#2713 5-kor indulok haza, megkereslek msn-en ha hazaértem -
#2712 majd szolj ha fenntvagy,átadom a cuccokat...ráérek eléggé egyenlöre :D 12ig fennt leszek. -
#2711 nem jutott más az eszembe :D -
#2710 értelmesebb hsz-t nem tudtál volna rá irni ? :) -
#2709 :D -
#2708 nagyon bekockultatok...:D
én kül vissza cabalra,ma uj update,krv jó lesz etc,vájom mán ^^ -
Leirren #2707 Szia!
Nem fizetős alapból, viszont lehetsz prémiumos. -
#2706 Sziasztok! ez a játék fizetős?? -
Leirren #2705 Akkor jó, mert ma délután nagybevásárlást tartok előre! :D -
#2704 asszem csak a skill reset itemek fognak eltűnni -
#2703 szép is lenne ha megsemmisülne -
Leirren #2702 Ezek szerint event után több nem fog esni, de ami esett az alatt nem fog megsemmisülni? -
kakimakika #2701 nekem tetszik a dolog,ilyen cuccokat magátol sosem tudna összerakni az ember,de majd event után visszaállnak az árak,csak egy kis idö még.addig építs legovárat vagy mittomén:)
cence:vééégre nemleszel itt egy darabig,már durrantom is a pezsgőt -
Leirren #2700 Ezek a reinforced szarok megmaradnak, vagy mi lesz a sorsa? Nekem nagyon nem tetszik ez a dolog, az amplio cuccoknak visszaesett az ára nagyon, semmit nem tudok eladni. :( -
#2699 az a láma aki mondja, beeee :P -
#2698 oksa köszi szépen, majd msn-en megbeszéljük :) -
Cence #2697 nah én most vasárnap estig nem vagyok
mindenkinek további jo gamet... :)
elkezdtem csinálni az végső armorom a Hunternak, a baj csak hogy Fortis ig találtam ohzzá xeont de még csak 35 vok szoval még van esélyem :p -
Leirren #2696 Merthogy? -
#2695 de odaadhatom a fegyokat is,ékszereket,etc.jol jársz velük :P -
Cence #2694 doom te láma vagy
gubber te is láma vagy
megy már RH a nem pvp serveren vagy még most se? :D -
#2693 ok -
#2692 a 40-es szetted akkor kölcsönkérném majd :D -
#2691 jo én abbahagytam ... -
#2690 alap :D -
Cence #2689 te is valdesen nyomod? :( -
#2688 lvl 23 :D állat ez a hunter -
Cence #2687 nálam igy konkrétan ilyen üzenet nem volt, de kaptam máűr én is errort, ilyenkor bezártam a klienst és megint elinditottam, igy felpecselt, vagy kaptam még 1-2 errort de összességében felpecselt és müködött
vagy letöltöttem a biztonséág kedvéért a 3.0 ás klienset amire csak a hackshieldet meg ezeket tölti le (kevesebb update idő) -
#2686 Üdv olyan kérdésem lenne,h nektek is volt-e olyan gondotok,hogy miközben patchelt kiirta,hogy nemolvasható internetfájl és leállt az egész patchelés. Ha tudtok segítsetek pls., mit kéne tennem előre is thx! -
Cence #2685 kezdj egy ujat NÁLUNK!!! :D
-
kakimakika #2684 maradjunk egyefene:) de azért a friss dolgokat nemszabad magunkban tartani:)) amúgy kence te elfogult vagy...nah gi ion mine,már csak 18421pont kell a szetthez.. -
Leirren #2683 Mert itt volt a karakterem, amit félbehagytam és most folytatom. -
Cence #2682 nem kár hogy én sem fogok vele játszani :D
maradjunk a requiemnél mert ugye ez a topic kaki barátodm :D
Leir miért vagy valdesen megint?? :'( -
Leirren #2681 Gyönyörű játék, kár, hogy én nem fogok ezzel játszani... -
kakimakika #2680 érdemes végignézni ezt,itt már látszik milyen is lesz a pitemföleg a végén -
#2679 oksa akkor majd írok rád 5 után :)