4158
-
kakimakika #2758 egyik elindul,az tölt olyan durca 5 körüli sebességgel,a torrent meg el sem indul.amugy mi a gond doom,mystic,tudod shamanból lest forsaker meg ez.::) -
#2757 a hivatalos oldalon van a 3.0-ás torrent fájl, ugyanott a letöltésnél, egyik a sima másik a torrent :)
-
#2756 mystic ? -
kakimakika #2755 én meg a mysticemet tovább,ha betudnék logolni...amúgy nembaj,már az sem érdekel ha torrent az az oldal,csak betudjak menni rá leszedem onnan akkor,de én a moobson vagyok regelve,azon meg nincsen fent sajna,szal told az infot gubi pls:) -
#2754 hunteremet huznám... -
#2753 hát én már nem tudom melyik lenne a legjobb modszer cabalra...manuális update vagy launcheres...mind a 2t megcsináltam,launcherrel nem megy,manuálisan megy,de olyan bugosan megy,hogy nem is érdemes felmenni rá játszani...most ott tartok hogy enc file gondom van,nem tudok belépni,gubb barátom átdobja és menni fog,persze bugosan.reinstalt javasolták launcheres updatevel,mintha azt nem csináltam volna meg...szal lehet hogy cabalt abbakell hagynom egy krv update miatt...de akkor requiemre visszatérek ugy látszik... -
kakimakika #2752 jaja sajna még mindíg nemmegy,hihetetlen de komolyan.cabal az updatel most nálam,reggel 8kor indítottam el az updatet,most tart 32%nál,szal az sem kapkodja el.. -
#2751 még mindig nem megy ? nálam caballal megy,de bugosan... -
#2750 onnan nekem is annyival jött, torrent-ről tudod csak gorsabban leszedni :/ -
kakimakika #2749 valaki mondjon má pls egy oldalt ami nem torrent és a 3.0ásat letudom szedni,mert eddig gamershellröl toltam de ott most nincsen fent,honlapról olyan 3-9ig sebességgel jön,szal kellene vmi -
kakimakika #2748 minden egyes elindításkor reménykedem hogy na majd most fel peccsel ez a hugy,de nem,103asnál megakad és nem megy tovább,kibaszom az ablakon az egész gépet annyira ideges vagyok már hihetetlen... -
kakimakika #2747 én ut3at szoktam tolni botok ellen,nem pite.de azért hozzáteszem azóta sem sikerül requt felpeccselni... -
#2746 multiplayerezz...én ilyenkor hogy cabal nem megy,requiem OFF,quake warsal nyomom,ellehet nyomni ott nagyon az idöt... -
kakimakika #2745 sehogy nemsikerül,ez azért már kicsit durva.cabalt sem sikerült updatelnem,az is fos,warhammert meg már meguntam,unatkozom,így betegen nemtudok elmenni bebaszni sem -
#2744 te nem vagy hülye :o -
kakimakika #2743 nekem updaterrel sem megy 2%fölé,kezd elegem lenni...
újraraktam,vagy 20szor próbáltam patchelni,de semmi.lehet épn vagyok a hülye de ez nekem magas h miért nem megy -
Másodszorra sikerült háháhhá,most jöhetnek a fikázos kommentek ! -
kakimakika #2741 updaterusaval próbálom meg újra,ha ezzel sem megy akkor nemrakom többet fel,ilyen nincsen -
#2740 ne rakd ujra.felesleges !!
most én ujra launcherrel szedem,meglátom milesz. -
kakimakika #2739 újraraktam,még mindíg nemjó....faszkivan má nemigaz -
kakimakika #2738 na ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))) -
#2737 itten a legjobban,de te nem engem ... -
Leirren #2736 Isten szeret téged:P -
Leirren #2735 Honnan szedtétek le? -
#2734 bameg 98%nál failed patch NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ILYEN NINCS,ILYEN NEM LEHET ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SHIIIITT THE FUCKKKKKKK -
#2733 nekem is minden tökéletesen megy. ugy látszik isten szeret minket gubberx,többieket meg nagyban leszarja :o n -
#2732 cabal,nem kabal :D -
#2731 amugy nekem mióta a requiem kijött egyetlen egyzer sem volt semmi patch hiba, nemvágom miről beszéltek -
#2730 :D:D:D:D:D:D:D:D: -
Leirren #2729 Hagyd már azt a kurva kabalt
-
#2728 cabalnál is elkurták kicsikét :) -
Leirren #2727 Kénytelen vagyok egyetérteni... -
kakimakika #2726 hogy verné telibe a pöcsét ez a szemét requiem,nemigaz már h egy köcsög updatet sem tudnak megcsinálni úgy h ne kelljen utánna újrarakni az egész gammát,mert 10böl 10szer failed van a ki**szott patchelésnél,ez már szánalom.tudom,van akinek elsöre sikerült...annak grat -
kakimakika #2725 de van,de most itt csacsogunk nah:) -
#2724 de -
Leirren #2723 Cabalnak nincs fóruma vagy mi? -
#2722 uj skillek ? hát az már volt EP II-ben...EP IV-ben jönnek uj skillek,vagyis nyáron :D -
kakimakika #2721 hát nem,me ha csinálnának valami olyat ami miatt érdemes lenne elövenni újra cabalt,akkor nyílván megtenném,dehát ennyi sok kis semmi változás,igazából nemértem a cabalos skacokat ménem csinálnak új kasztokat meg skilleket stb... -
#2720 ugy értem :) te nem játszol caballal már,meg ilyenek,szal neked amugyis mind1 ^^ -
kakimakika #2719 ezt meg h érted h "számomra persze h nem"?:)