4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    majd elmondom este hogy kell használni meg minden...krvra figyelj oda,mert elég sok mindenröl lemaradsz és nagy gáz lesz :-o

• Gubberx
    foglamam sincs mi az a combo de asszem kaptam valami olyat mert egy questet sem hagytam ki
  • Doomista
    nemtudom ott ismered e a combo-t...az nagyon ajánlatos dolog,10 lv questböl kaptad meg elvileg.

requiem hungary kis logot meg kikéne venni mert már nincs olyan oldal...
  • Gubberx
    neeeem, mikor épp melyikhez lesz kedvem, cabal is tetszik eddig csak kicsit még arra rá kell éreznem
  • Doomista
    =(
  • Doomista
    cabalt akkor abbahagyod ? :D rogue meg 100% power ?:D
  • Gubberx
    azon vagyok :) ja és valdesen
  • Doomista
    de válogatos itt valaki !

[valdes szerón mi ?:D
    akkor arra pakold a cuccokat amiket adtam...:D ]
  • Gubberx
    igen csak az a baj hogy muikor lvl 10-esen 50-et sebeztem vele még jó volt, de hogy 30-on is 50-et sebez az már gáz :D
  • Doomista
    valdes szerón mi ?:D
    akkor arra pakold a cuccokat amiket adtam...:D
    hunter mért nem jött be ? :o tegnap még azt irtad hogy huuu de király ez a hunter, huuu de fasza ! :D
  • Gubberx
    már 15-s, reggel született :D
  • Doomista
    :D
    hány lv roguedet huzud ? mert nekem ott a 44 clean,huzhatod ha nagyon akarod... mert ha pl 10 lvsl akkor jobb 44röl xD bár azis igaz hogy kicsit szar,szal mind1 hagyjuk,deha már leirtam akkor hát olvasd...:D
  • Gubberx
    oka dúmpista.
  • Doomista
    oka guba.
  • Gubberx
    8-ig vagyok ha hazaértem odaadom őket
  • Doomista
    te remélem valamikor feljösz msn-re,nagyon kellenének az enc fájlok,és igy menni fog a cabal bug és egyéb nélkül [ujrarakás megoldotta a gondot]
  • Doomista
    ugyan ez a válaszom cenre üzenetére:
  • kakimakika
    cence felhívom a figyelmedet h le se szarom..:))
  • Gubberx
    na rájöttem mégis szar a hunter :D csinálom a rugómat :D
  • Gubberx
    hellóóóó bellóóóóó XD
  • Cence
    felhivom szives figyelmeteket, hogy ez a Requiem Bloodymare topic nem pedig Aion és faszcimbálók egyesülete...
    továbbá Doom, te egy nub vagy
  • kakimakika
    kulabácsi az apád f*sza:)
  • Doomista
    KAKImakika...ebböl eszembejutott hogy kulabácinak szolitalak :-o
  • Doomista
    szerintem én minden fajt elnyomok 50ig,mert ugy hallotam,hogy nem olyan vészes elzuzni full lvlre,meg full lvltöl kezdödik igazán a dolog...
  • kakimakika
    én chanter ill sorci:))
  • Doomista
    nagyon helyes !
    én assassinnal fogok kezdeni ¢¢
  • kakimakika
    nálam sosem volt úgy hogy nemmegyek,ha kijön,addig abba se hagyom majd míg nemcsinálnak töle jobbat az tuti,amire valószínüleg 2 évig nincsen is kilátás,utánna már lesz ugye a B&S ,hacsak nem a nagy semmiből előjönnek valami nagyon táp fejlesztéssel:))
  • Doomista
    hát nem az volt hogy nem mész rá ? :)
    jo de itt sg-n ? akkor legyen 40 ? :D
    én már nagyon várom ...
  • kakimakika
    szeva ceeeeeenceeee:)) na de doom,szerinted méne mennék má?:))amúgy többen mennek majd mint 16an,abban biztos lehetsz!!:))
  • Cence
    re...
  • Doomista
    miafene ? teis jösz aionra ? király :) már sgn vagy 16n megyünk :)
  • kakimakika
    Én már ezeket a dolgokat tanulmányozom,ezt a két karit fogom elöször megcsinálni:)) requiemről már lemondtam,hihetetlen hogy nemlehet updatelni egyes gépeken,de haveroktól hallottam ventrin hogy sokan abbahagyják ez miatt,meg hát itt is írtátok...,nem tudom felfogni miért szarják le ennyire,hogy egy köcsög updatet nem ellenőriznek le rendesen azelött mielőtt fellövik.pedig még toltam volna kicsit szívesen,de már belefáradtam,letöltöttem külön a peccset is,így sem megy,sehogy sem megy.péntek óta próbálgatom,hátha,de még mindíg semmi...szerintem ha nemszarnák le,ennyi idő alatt megcsinálták volna,na de mostmár én szarom le:)) persze tuti hogy holnap azzal kezdem majd a napot hogy meglesem megcsinálták-e és feltudom-e már tolni a peccset:))
  • kakimakika
    mert??ezért is fizettem már nem is keveset...
  • Doomista
    bezzeg a fizetös játékoknál faszán megy minden :D
  • kakimakika
    hát én is valószínűleg ez miatt fogom abbahagyni az egészet,ez már a 3. vagy 4. peccs ami szarakszik,soha nemtudják megoldani azt h elsőre mindenkinek frankón mennyen,szánalom.a többinél is mindíg bajok voltak,de egy újrarakás megoldotta,most azonban az sem,és egyszerűen már unom ezt,ha nemakarják a gravitysek hogy játszunk a gammával,akkor mondják meg,de ne így..:DD
  • Doomista
    hát bameg ilyen nincs már,akkor nálam már inkább a req baszodott volna el, a cabal meg menne...igazságtalan a világ...
  • Leirren
    És így sem jó :(
  • Leirren
    Én is azt a torrentet szedtem le, este felment 80-ra is és az már nagy szó, most patchelek. :)
  • Nagyhelion
    kakimakika: egy klán társamnak is ilyen baja volt mint neked ő különböző oldalakról szedte le az új patcheket egyesével (kb. 200 fájlt)kb egy nap alatt. Egyébként hivatalos oldalon olvastam hogy több 60+os kari ugyanilyen hiba miatt hagyta itt a Requiemet.
  • Doomista
    jah hogy az a mystic...azt hittem a cabalrol beszéltél,mert ott is van mystic :P:D