4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Fincsi ezt már letárgyaltuk párszor. Aki szereti, csinálja! Csináljad vazzeg!:)
  • kakimakika
    azért azt vegyétek figyelembe hogy ez mmo vaze,föleg "véres gamma",és van olyan szeró ahol nemlehet pkzni....hát elég ciki a készítőknek az tutter.én pl most lineaget tolom,bakker kezdőhelyen meg kell küzdeni már a mobokért,ott nemolyan mint itt hogy havonta egyszer véletlenül megölnek,söt még szinttöl függöen 4-15%expt is veszítesz ha lepkznak,mégsem gáz,söt...
  • Doomista
    12 után rám irsz msn-n ? hát nem szégyenled magad ? mély álmom közben zavarni ?!
  • Doomista
    szivás
  • Gubberx
    nah asszem most jön az hogy farmolás... se teleportra se javítani nem maradt pénzem :D
  • Gubberx
    elég ha jelentkezel ion mine-ba az van minden szerveren, ott aztán megy a pk :D
  • Doomista
    látom nagyon de nagyon de nagyon de nagyon de nagyon de nagyon PK MÁNIÁKUSS vagy,ajánlom figyelmedbe a RoHaN OnLineT. Ott garantáltan szarrá PK-zhatod magad !
  • Cence
    sry most értem haza

nem lehet vándorolni ha 1 szeron csinálsz katrit nem tudod átvinni másikra

semelyik másik szerveren nem lehet pk zni csak Hammerine-n tehát ha pk zni akarsz (sztem is fontos egy mmo-ban) akkor jerr át
    nem nem folyamatosan ölik, szerintem alig észre vehető persze van néha 1-2 nagyobb balhé de ez guildok közt szokott menni :)
  • Doomista
    van mihez, 4 nap tökölés után bameg ez jár !
    ZEBUOTISHAMANA,A CABAL KÉTSÉGBE EJTETT !
  • Gubberx
    grat :D
  • Doomista
    cabal végre megy :P
    ugyhogy requiem is megy,happy végre happy végre az ember !
  • Leirren
    És sikerült!!!

Final hammerizén lehet csak pkzni, ott is csak néhány helyen, viszont pvp mindegyiken van.
    Valdes szerón van egy kis guild, az a miénk, ha jönnél hozzánk LeirHUN a nickem.
  • finaltrekker
    Többi szerveren nem lehet pk-zni egyáltalán? Spontán pvp vagy, ahogy mások hívják pk, szerintem elég fontos egy mmo-ban. Amúgy a Ha Marin folyamatosan ölik egymást? És lehet valahogy szerverek között vándorolni? Most hova menjek? Instrukció kéne:)
  • finaltrekker
    Nekem sem update-elt a régi kliens, megakadt és valami hibát írt ki, így újra letöltöttem és az már jó.
  • Doomista
    helló a sulibol :o
  • Gubberx
    :(
  • Gubberx
    :D
  • Leirren
    Még csak most nézem, milyen faszául leírtam, hogy javítotanak... XD
  • Doomista
    ágrárgárgá nekem meg a cabal nem megy,az isten ************* nem igaz:c
  • Gubberx
    :( nemvágom miért nem akar neked updatelni
  • Leirren
    Már a fórum elején sem tudta eldönteni mivel akart lenni!

Nekem meg még azóta se frissített az a szar. Ha hazamegyek megint próbálom hátha ma már javítotanak rajta valamit...
  • Cence
    emlékszem rád :D

én csináltam a guildot ott is és itt is mi a Hammerine- szerveren játszunk az utolson, ami a pk-s server

:)

jó ujra itt látni :)
  • finaltrekker
    Cence rád emlékszem, igaz csak pár hétig toltam. Te alapítottad az akkori magyar guildot vagy a haverod, már nem tudom... de az a guild az első szerveren volt, ami ha jól selytek a valdes:) Sőt két magyar guild is volt ott.

Az akkori nevem Piros, a mostani DavidBoom és az első szerón vagyok.
  • Doomista
    cinci, most bannolnak errol a forumrol ! xD
  • Doomista
    valdesre gyere
  • Gubberx
    az a nub aki mondja :D nem én nemtom eldönteni 5 hónapja hogy milyen karival legyek :D Finaltrekker te meg gyere valdesra ott vannak a jó arcok :D
  • Cence
    szerintem hammerine

valdes seron mint látod csak gubber tolja, mert nub ő is

aztán legközelebb majd akkor leszek ha a REQUIEM TOPICBA REQUIEMRŐL LESZ SZÓ nem a többi csicska gameről
  • finaltrekker
    Régen játszottam a requiemmel, asszem még beta idején. Azóta törölték a karimat, úgy, hogy most újat kezdtem. Melyik szerveren játszik a többség és van magyar guild?
  • Doomista
    velem sosem unatkozol :P:D
  • Gubberx
    XDXD
  • Doomista
    sorry,de nem birok magammal már megint =(
  • Doomista
    már minden videot és képet láttam :o föleg hogy minek ? hisz cabalon már mindent láttam,szal semmi ujat nem látnénk :D
  • Gubberx
    addig nézegess cabal képeket és minden fél órában egy cabal videót a youtubon :D így talán kibírod
  • Doomista
    hogy enyém legyen a 2800 TÉK !!
    guba siess már haza,nem tudom meddig birom még cabal nélkül =(
  • Gubberx
    ezt hogy érted ?:D
  • Doomista
    csak a ték miatt irtam ennyit !!
  • Gubberx
    Ez TÉK :D
  • Gubberx
    ez minden volt de nem ték -_-'
  • Doomista