4158
-
Leirren #2838 Fincsi ezt már letárgyaltuk párszor. Aki szereti, csinálja! Csináljad vazzeg!:) -
kakimakika #2837 azért azt vegyétek figyelembe hogy ez mmo vaze,föleg "véres gamma",és van olyan szeró ahol nemlehet pkzni....hát elég ciki a készítőknek az tutter.én pl most lineaget tolom,bakker kezdőhelyen meg kell küzdeni már a mobokért,ott nemolyan mint itt hogy havonta egyszer véletlenül megölnek,söt még szinttöl függöen 4-15%expt is veszítesz ha lepkznak,mégsem gáz,söt... -
#2836 12 után rám irsz msn-n ? hát nem szégyenled magad ? mély álmom közben zavarni ?! -
#2835 szivás -
#2834 nah asszem most jön az hogy farmolás... se teleportra se javítani nem maradt pénzem :D -
#2833 elég ha jelentkezel ion mine-ba az van minden szerveren, ott aztán megy a pk :D -
#2832 látom nagyon de nagyon de nagyon de nagyon de nagyon de nagyon PK MÁNIÁKUSS vagy,ajánlom figyelmedbe a RoHaN OnLineT. Ott garantáltan szarrá PK-zhatod magad ! -
Cence #2831 sry most értem haza
nem lehet vándorolni ha 1 szeron csinálsz katrit nem tudod átvinni másikra
semelyik másik szerveren nem lehet pk zni csak Hammerine-n tehát ha pk zni akarsz (sztem is fontos egy mmo-ban) akkor jerr át
nem nem folyamatosan ölik, szerintem alig észre vehető persze van néha 1-2 nagyobb balhé de ez guildok közt szokott menni :) -
#2830 van mihez, 4 nap tökölés után bameg ez jár !
ZEBUOTISHAMANA,A CABAL KÉTSÉGBE EJTETT ! -
#2829 grat :D -
#2828 cabal végre megy :P
ugyhogy requiem is megy,happy végre happy végre az ember ! -
Leirren #2827 És sikerült!!!
Final hammerizén lehet csak pkzni, ott is csak néhány helyen, viszont pvp mindegyiken van.
Valdes szerón van egy kis guild, az a miénk, ha jönnél hozzánk LeirHUN a nickem. -
#2826 Többi szerveren nem lehet pk-zni egyáltalán? Spontán pvp vagy, ahogy mások hívják pk, szerintem elég fontos egy mmo-ban. Amúgy a Ha Marin folyamatosan ölik egymást? És lehet valahogy szerverek között vándorolni? Most hova menjek? Instrukció kéne:) -
#2825 Nekem sem update-elt a régi kliens, megakadt és valami hibát írt ki, így újra letöltöttem és az már jó. -
#2824 helló a sulibol :o -
#2823 :( -
#2822 :D -
Leirren #2821 Még csak most nézem, milyen faszául leírtam, hogy javítotanak... XD -
#2820 ágrárgárgá nekem meg a cabal nem megy,az isten ************* nem igaz:c
-
#2819 :( nemvágom miért nem akar neked updatelni -
Leirren #2818 Már a fórum elején sem tudta eldönteni mivel akart lenni!
Nekem meg még azóta se frissített az a szar. Ha hazamegyek megint próbálom hátha ma már javítotanak rajta valamit... -
Cence #2817 emlékszem rád :D
én csináltam a guildot ott is és itt is mi a Hammerine- szerveren játszunk az utolson, ami a pk-s server
:)
jó ujra itt látni :) -
#2816 Cence rád emlékszem, igaz csak pár hétig toltam. Te alapítottad az akkori magyar guildot vagy a haverod, már nem tudom... de az a guild az első szerveren volt, ami ha jól selytek a valdes:) Sőt két magyar guild is volt ott.
Az akkori nevem Piros, a mostani DavidBoom és az első szerón vagyok. -
#2815 cinci, most bannolnak errol a forumrol ! xD -
#2814 valdesre gyere -
#2813 az a nub aki mondja :D nem én nemtom eldönteni 5 hónapja hogy milyen karival legyek :D Finaltrekker te meg gyere valdesra ott vannak a jó arcok :D -
Cence #2812 szerintem hammerine
valdes seron mint látod csak gubber tolja, mert nub ő is
aztán legközelebb majd akkor leszek ha a REQUIEM TOPICBA REQUIEMRŐL LESZ SZÓ nem a többi csicska gameről -
#2811 Régen játszottam a requiemmel, asszem még beta idején. Azóta törölték a karimat, úgy, hogy most újat kezdtem. Melyik szerveren játszik a többség és van magyar guild? -
#2810 velem sosem unatkozol :P:D -
#2809 XDXD -
#2808 sorry,de nem birok magammal már megint =( -
#2807 már minden videot és képet láttam :o föleg hogy minek ? hisz cabalon már mindent láttam,szal semmi ujat nem látnénk :D -
#2806 addig nézegess cabal képeket és minden fél órában egy cabal videót a youtubon :D így talán kibírod -
#2805 hogy enyém legyen a 2800 TÉK !!
guba siess már haza,nem tudom meddig birom még cabal nélkül =( -
#2804 ezt hogy érted ?:D -
#2803 csak a ték miatt irtam ennyit !! -
#2802 Ez TÉK :D -
#2801 ez minden volt de nem ték -_-' -
#2800 TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK -
#2799 :D