The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp ez a gond, hogy nem updatel. Olyan 15%-ig ment el...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

nem tom honnan tod letölteni, klienst lehet leszedni az oldalrol
vay az updatered megoldja

nah volt kisebb war ^^

Honnan lehet leszedni a patchet? Nekem is feszt szarakodik, pedig ki szeretném próbálni az új fajt.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

akkor is rogue for the win ^^

Doomista
lol ez nagyon nagy 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jahh értem igazad van télleg

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez nem idézés, hanem elfogás. Gondolom kijelölöd a monsztát, elsütöd a skillt, és ha sikeres lesz (50% az esély) akkor melléd szegõdik harcolni 60 percre.
Doomista

ezt hogy idézzem meg ?

Doomista
eléggé buzisan néz ki

nékem nem jött be a kari fõleg, hogy tegnap toltam kicsit haver kariját, most elgondolkodom mit is tolok majd azt az lesz

Doomista
nekem faszán updatelt,igaz 1 óra volt.
én most 12 lv vok,éshát nemrossz a kari...

helion nem velünk van a gond,eddig akárhányszor volt update,mindíg ez volt,hogy valakinek nemsikerült,valakinek sikerült,mert fosrakás az egész.nekem le kell töltenem a 3.0át mert ezt a klienst már 3szor ujraraktam de nem updateli,32%volt a max ameddig elment,de mostmár 10ig sem megy el.de ezt már hányszor eljátszották ezek a buzik...
Új fajt csináltam (lvl 12-es huntert) nekem nem tetszet elsõre.Maga a kasztok lehet jók. De maga a faj ahogy kinézz meg nyög meg mitudomén az elég gáz.
Sisakok csak lvl 50 felett vannak , de szerintem mindenki a 40-enes setben fogja tolni mert most már ha megcsinálod az összes részét pl ampliora vagy jobbra akkor több bónuszt ad.
Ha a guildet nyer gvg-t akkor választhat különbözõ guild rewardok közül: 1.+20% xp +20% lant drop +20% item drop
2.all stat +5% +10%hp +10%mp
3.hp rec+50% mp rec+50% death penalty 0.
Bár ezt a guildes témát nem tom még hogyan müxik.
Meg elméletileg ha battlefildben nyersz pontot azt most már normális xeonokra betudod váltani pl 60-as fegyóhoz compound xeon meg ilyenek.

Gubberx
miylenek a sisak modellek? képeket pls 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
na milyen az uj faj?😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nekem 10 perc alatt fel patchelt. Szal veletek van a gond nem az updatetel.

Doomista
kül nem a gravitys skacok hibája ez,hanem a serveré...egy nagy darab szar EU serveren nyomják ök is...német serverre kéne ráállniuk,az a legjobb......

Doomista
nálam nem állt meg 9%nál,most 18%,eddig nyugodt vagyok.

Doomista
akurva de kurva lassan updatel :-o

megy vaze,csak nekem nem pecsel végig,9%nál failed,de megpróbálom megint.hihetetlenek a gravitys skacok h nemtudnak összehozni egy normális updatelést,eddig még mind3 alkalommal gebasz volt,és sokan szoptak vele,most ujra ez a nota,....<#violent><#gun>
megy a server...

Doomista
hát eléggé figyelem felkeltö lett ebböl 😄

NINCS PECS EMBEREK
ILLETVE VAN CSAK A SZERVEREK MÉG NEM MENNEK, EZÉRT NEM TUDJUK LETÖLTENI EZÉRT ÍRJA KI HOGY DOES NOT EXIST..STB AKINEK LETÖLTÖTTE ESETLEG HAJNALBA AZ SE TUD GAMELNI.

Ha vissza kapcsolják (nem tom mikor, és hogy miért van lenyomva) felfopg updatelni
(sry a caps lockért de figyelem felkeltõbb 😊)

Hmm tehát te nem is töltötted le külön csak elindítottad a klienst és leszedte? Szólj ha müxik mert akkor én is úgy csinálom.

pecselnek a peccsel
Gubberx
nekem is onnan hasít 10k-al lefelé 😄 3-4 nap és már nyomhatom is 😛

Ftp-rõl még nem tudjátok leszedni de torrenttel már igen.

Doomista
bóknak vettem 😛

ha te ezt kifogásnak nevezed akkor good for you

Doomista
mindig csak a kifogás 😊

Gubberx
Ne buzgálkodjatok, túl sokat buzgálkodtok XD

ha leakarom tölteni az oldalrol kér egy jelszót meg egy felhasználo nevet az ftp hez, de az nem jo ami az accod...

nem, én most keltem fel és beraktam volna updatelni, ha updatelna... azért mielött megkérded mert kb ma is olyan napom lesz mint tegnap
kocsiba 9 kor és hajnali 1 kor haza érni...

Doomista
szal akkor bevallottad,hogy te nem vagy az.
szégyen.

old file not exist...
továbbá még a requiem honlapjárol sem tom letölteni az uj kliesnt...

BAZDMEG EKKORA KOCKÁT MINT FINCSI MEG NETMESTER....

Doomista
lol még csak reggel van,nyugi 😄
addig menjetek a barbie babátokkal jáccani 😄

Gubberx
Ne akarjatok már korán reggel kockulni 😛

nemmondjátok komolyan h ez a szar nem updatel fel,hanem csak 3.0ás kliensel megy???ha ez ígyvan akkor ez a gravity egy iszonyatos szánalomtenger.......
hát én megdugom ezt a fosadást,nem updatel fel
ltöltés megvan de a szerverek még nem mennek 😞

na bazdmeg most indult el

nekem is csak a data.vdk fájlt tölti le. és a százalék az nem megy

elmult már 4 óra,és ez a fosrakás szarrakás nem updatel nekem.most nemindult el a szeró még vagy más a gebasz?
Doomista
hamár leformáztad,akkor az már elveszett a fenébe =(

Gubberx
Tegnap sikeresen leformáztam az uj vinyóm helyett a régit😄 minden adatom elveszett, valaki tud valami progit amivel vissza lehet nyerni az adatokat róla?

Doomista
😄
figy kb 5 mire hazaérek,tanulok,meg szakrajz házi stb,az 8-9,jo mindennap lehet feljövök 1-2 orácskára,de már hajnalban kelnem kell hogy beérjek 7re,hameg 6kor kezdödik a gyakorlati,lehet hogy még albérlet is lesz vagy valami,hétvégén fogom nyomni.

uj kasztot énis inditani fogok...nahmeg ahoz hogy fejlödjek kéne valami guild ahol ugy befogadnak,hogy ok nem vagyok sokat fent,csak max hétvégén,ugyebár az exodus lett volna,dehát oda csak mindennapi aktiv tagok mehetnek,egyenlöre én meg nem találtam olyan guildot ami számomra jo lenne...remélem mostmár érted:\

doom te meg ugyanolyan hülye vagy mint nálunk 1 srác a guildbol akit nem nevezek meg, leszokok mert iskola van... ez akkora fasz szöveg, hogy mégekkorát nem láttam, igyis a gép elött fogod verni a jancsit meg ugyis... de ha ti ezzel nyugtatjátok magatokat akkor nem szóltam...

Doomista
:?AD,:SASDA,SDA?SDA