4158
-
#2878 IM-ben biztos lehet venni plusz pontokat. Ha meg nem IM-ezel, akkor úgy sem számít, hiszen mire elérnéd a max lvl-t, addigra feljebb viszik a határt. -
#2877 és ha elérem max szintet akkor x,y spellemnek nem lesz max rankja mert egyszerűen nincs lehetőség trainelni?
vagy maximum szinten minden spell max rankja elérhető? -
#2876 mert ilyen unfair a game =(
-
#2875 A magyar fansite már nem müködik egy ideje a fenti linkről,cseréljétek le pls! És ha van hozzá vkinek türelme,leírna nekem néhány dolgot a játékról? (hány faj,kaszt,lvl van, vannak-e insták,csapatmunka,pvpfélék,world pvp,minden faj mindegyik ellen vagy oldalak vannak, van-e élet,jó magyar klán(mely, szerveren),vannak-e botok,vagy sikerült a fejlesztőknek kiszürni őket stb... Most épp a patcheléssel szenvedek de ahogy megvan valszeg játszanék is. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat,és sorry az offért. -
#2874 Sziasztok,lenne 1 kérdésem.
Miért van az hogy szintenként csak 1 skillt tanulhatok meg?:S
-
Cence #2873 napi 10+ online playerünk van, ne állíts olyat amiröl fingod sincs, köszi
Cabalozzá... -
#2872 ugy érti, hogy 5en aktivak a guildban,ami igaz :D -
Cence #2871 dehogy, 69en vagyunk -(minusz) egy pár alt kari
csak lusták beküldeni a dolgokat, na meg a fele vak is...stb :)
-
#2870 Tényleg csak 5en vannak a Bunny guildban? -
Cence #2869 akkor ugy látom sikerült megtalálnod :) -
#2868 az vagy te spotlámpa :D -
#2867 Köszi, most már én is világítok:) -
Leirren #2866 Csak hogy Cencét reklámozzam kicsit...
Itt megtalálod a megoldást:
http://hellobunny.atw.hu/ fórum - item upgrade -
kakimakika #2865 ilyen spotlámpákat kell beletenni a fegyoba meg duracel elemeket h bírja sokáig azt világít is -
#2864 Világítós fegyvert, hogy lehet készíteni vagy mi a neve?:) Esetleg van erről valahol magyar nyelvű leírás? -
#2863 vagy ahogy elöbb mondták fábry showban :
ne szój száj,nem fáj szerszám. :DDDDDDDDDDDDDD -
#2862 ne szój száj...nem fáj fejem....most mégis szolnom kell...gubberx,figyelmeztetlek! -
Leirren #2861 Ejnye kisfiúk ne veszekedjetek, mert legközelebb nem adom nektek oda a labdát... -
#2860 dúúmpista :D -
Cence #2859 ti meg mind faszlámák tiszteklet a kivételnek gubber :D -
#2858 én csak annyit hogy...:
kakimakika te kulabáci vagy,helló belló....:D
cinci,te meg egy kisegér emo stilusban....-.-
gubberx meg gubba,avagy guba....:D
-
kakimakika #2857 ja meg ne fosozd le azt a gamet amivel más tolja,én se fosoztam le amivel te tolod,meg requt tolja rajtad kívül párezer ember,l2öt pár 10millió...:D -
kakimakika #2856 már megint el kell mondanom kence,hogy hatalmas ívben szarok arra amit mondasz,h ez requ forum...továbbá nincsen minden normális gammában külön pve szerver,mert eddig egy normálisat ismerek,azon pedig nincsen:D szaaaar vaaagy -
#2855 hjah :D -
#2854 de legalább nem szakadsz meg a melotol xD
még ide is irsz a forumra,ne mond hogy nincs kis kényelem :D
meg itt vagyok én is...nélkülem unnád az sg-t :DDDDDDD -
#2853 reggel óta itt rohadok :D -
#2852 omg ilyen jó életet :o -
#2851 6-kor -
#2850 mi ? mit mondtál ? A seggemhez beszélj,mert ez az arc LE SEM SZAR ! -
#2849 mikor végzel ? -
nem rossz :D -
Cence #2847 doom te még mindig szar vagy XD -
#2846 hát most nem gameltam mert dolgaim voltak, majd ma talán -
#2845 yehaa meglett az uj és jobb nettem :P
kulabáci: cabalhoz adtak ki uj updatet,ami megoldhatja a problémát hogy nálad nem megy a cabal...
gubb te meg hogyálsz reqqel meg caballal ? -
#2844 nono az a legjobb game :D -
Cence #2843 mégha fos is XD -
#2842 OFF: wow-ban is van pve szerver pedig igen erősen pvp alapú game :)
-
Cence #2841 ez is de ez akkor is a requiem szoba a fos L2 det meg már kitárgyaltuk elég sokszor, itt is van pk csinálni is lehet...
továbbá minden normális mmoban van kül szerver amin nincs pk szal nem ciki a készitöknek te kis homo (tutter omg) nah ennyi
cshőőő XD -
#2840 :D:D:D:D -
kakimakika #2839 jo van na,izlések és pofonok az igaz,de ez akkor is mmo!!:D nah