The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
msn-n oda van irva hogy KOCKULÁS OFF,akkor télleg nincs 😊) nemtom hogy bizonyitsam hogy nem kuckolok hétfö ota...most azért mert pár orát gépezek naponta,az nem kockulás.föleg hogy nemsokára kevesebbet fogok amugy is.kivétel a hétvége 😄

nahmeg ugy látszik joember vagyok 😄 buszon éppen majdnem elaludtam,idös hölgy van melletem,megkérdezte régebben hogy ide ölhet e,mondom persze stb,aztán pár perc mulva meg mondja hogy "megkinálhatom egykis cukorkával ?" (orbit cukormentes kis cukorkák ilyen dobozban) adot 4 db-t,hát köszönöm stb)

HeH !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

... nem játszol de azért aludni se aludsz, kocka ...

Doomista
hajnalban nincs 😊 este nem aludtam...bealudtam a buszon,soför szolt mert tudta hogy bajára megyek,látta nem szálok le,szal szolt hogy hahó halihó milesz már itt a végállomás,mondom fasza lett volna,mert még elvitt volna vagy +60 km-t akkor faszán késtem volna egy pár orát a sulibol _FD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

amugymeg nincs jobb dolgod mint itt a felhasználokat böngészni? 😄

nem alreg wazze, az volt a felhasználom, de nem emlékszem arra, hogy ez hogyan is lett XD

BAZDMEG BLANIE VISSZATÉRT A GUILDBA TEGNAP ESTE ÉS MÁR MINDENKI A PADLÓN VOLT AKKOR XD

Doomista
:-o

Doomista

Doomista
nem cencéék dobtak ki !

hanem egy ismeretlen gyerek,most nem akarok belemenni hogy szrtm nemvolt igazságos,van screen rola hogy miért is vajon,de nem nagyon érdekel az egész 😊

Holnap én is felnézek hozzátok Cence, remélem engem nem dobtok ki!😄

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Doomista
van már hello pedobear klán is 😄DDD

na jó de te meleg vagy,melegek meg kapnak megkülönböztetõ jelzést😊
Doomista
meglepett 😄

kakimaki, ma mindenem reinforcedoltam, semmit nem tört be 😄 XD

igen tudom, de azt hiszem ez nem meglepõ :X 😊

ez video pár hozzászolással lentbb is megtalálató, és ott is rákattintottam, minek kell ennyiszer megnbézni??

Doomista
faszán ki is rugtak 😊)

ez túl jó videó a játékhoz képest és már volt

itharius
van egy szép új renderelt trailere a cuccnak, aki még nem látta erre tessék

box live id: itharius

elöször az item törik be aztán beletörik a slotba az item megmarad,most akko mivan ma?😊
na ezt nemértem,mostmeg beletört a slotba....ez kibeba nagy bug
na elmennek ám a kurva annyukba,ha sima piros xeont akarok beletenni a cuccba akkor is betörik a ruha!!ráadásul az elsönél mindjárt,1 xeont sem sikerült betennem a kiskarim supernus szettjébe és 3 része betört,fegyvert pedig szintén 3ból 3szor nemtudtam felhuzni fortisra sem!!!!!!ez mi???
jah jólvan ,akkor megnyugodtam,szerencsére nemvoltam éppen aktív😊
jah meglátogattál minket 😊

mwgvolt

lécci katintsatok egyszer ide nagyon kéne a help csak egy kattintás 😄 ide

Doomista
ismétlem: meglátogattam !
már nem vagyok ott 😊

már alig várjuk
Doomista
meglátogattam a hello bunny guildot 😄

Doomista
hammerine serveren vagyok,szal NEM ÖSSZEÜTKÖZNI VELEM

Doomista
ez a trap krv jó ...
állva szo szerint full hpkal nyirok ki nálam nagyobb mobokat :-o

Doomista
egyenlöre nekem félig jön csak be a kari...amig nem unom tolom,de ilyen min 30 lvlt akarok...

Tudom. Most kipróbálok egy olyan Battle Magiciant meglessem milyen.

1,5 skillel és beltel meg 58+ as barcelattal akár 1.2 re is le tod vinni

yup

Doomista
effective range +1 m ez akkor azt jelenti hogy +1 méterrel növeli a lövési távolságot ?

Nekem a hunterben csak 2 dolog nem tetszett: nem lehet vele futás közben lõni, és hogy a launcher attack speedje 2.0 szal mire õ lõ egyet én 2-õt.

Doomista
imageshack és a képfeltöltés itt szarozik,levan tilva,etc.
pirateclub képfeltöltésével nyomd.

nem az számit h a fegyónak mekkora a dmge,attól függetlenül aszonják kibeba nagyot sebez.és jah,ricsu mondta,csak nemvolt idõm eldumálni vele
ricsu haverod? ^^

én nem szidtam ,de szerintem launcser dmg e ja kiba szar neharagudj 30 as supernus weapon dmg eja max 46 tán? :S v még kisebb...

cence ittvagy nyomi?multkor h fikáztátok a huntert,h mennyire kaki,ma erre meg egy 35 körüli havert megkérdeztem és aszonta nagyon tápos,kibaszott erös.most akkor ki hazudik?nincsen kedvem kipróbálni..
persze h le akarod szedni,nekem is lekellett mert nem updatelte fel a kliensemet,alig 1 nap alatt le is tolta a seggét torrentröl,olyan 20-50ig sebességgel😊)
én tudom, le akarod és jönni akarsz a hammerine szerverre 😄

Kösz! Nem tudjátok le akarom én azt megint szedni? 😛

Mindenki a saját fikájának a huszára!

okos vagy de ahhoz kell egy direkt link amit ha imageshackrõ probálok akkor nem tom meik a kepfeltoltesröl meg nem lehet ide képet berakni

Doomista
Kép beszurása menügomb ez a szövegmezö alatt utolso elötti.

aki megmondja, hogyan tudok ide képet berakni az kap egy cukrot, köszi

akkor csak ugy tod megoldani ha letöltöd az uj klienst!

Doomista
egyetértek.