4158
-
Forzen te is 3.-szerón vagy? -
ténylegg, possesion beast questért visszamentél south wt-be? -
azt hiszem 27-től van novában, menj el zakatéba és a warp gate-hez, ott át tudsz menni novába :) -
en a 3.szerora mentem,mivel itt van PK.azaz majd szeretnek pk-zni
#4113-grat:)
mar bejartam m inden mapot,maradt az xp-zes 30 ig.
kvesztek,es a scrollosok is elvegezve,maradt meg 2 nightmare es pont.
mikor nyilnak meg ujabb map-ok?30 tol? -
nm, tudom milyen soul hunterrel szenvedni :) és kérdezz nyugodtan itt is, ha tudok válaszolok :)
#4113 lintra :D -
N végre valahára sikerült letöltenem wiii
És be is enged probléma nélkül.Kezdtem a Valdes szerveren egy Roguet lvl 12:D.Ti is ezen a szerón vagytok? -
7vegen ,ha nincs ellenedre:szeretnek josokmindent meg kerdezni skype-n,vagy esetleg msn-en...
koszonom ujfent a lelkes onzetlen segitsegeket:)) -
jah és elfelejtettem lvl 29-en 5k lantért megkapod a végleges Rex-et -
staffból szerintem a mind[MND]-s jobb, 1 mind=4 mp és én továbbra is staffot ajánlom, knuckle felesges mert távharcos vagy.
Encgantokat kilehet szedni de mobos evasion xeonért felesleges fél millát kidobni, esik majd még tonnaszám. Cast time viszont nem váltoik akármilyen fegyvert használsz, annyi lesz amennyi a skillnél le van írva. Legfeljebb a kesztyűk vesznek le pár %-ot.
És végül kritet fel lehet tornászni mobos cris xeonnal vagy ion mine skill critical xeonnal. -
evasion mar 1440 es erre jon meg ra ha a fegyot is hasznalom,az meg 1,es 2.lvl evasion:))
a Critet mivel lehet upgradelni? -
aztan meg :
a betett enchantokat ki is lehet venni?..pl betettem 2x evasiont a fegyoba,,lehet kesobb kellene..ki lehet szedetni belole?
es a staffnal a int es erosebbnek tunik mint a mind-es...ez casting timet-javitja?
amint lattam a csatamagusok kultivaljak a knuckle-t,habar eleg goromba ereje van:)) -
koszi:)
eddig eleg durva a figura...foleg a plusszolasnak,enchantoknak koszonhetoen.siman leveri a 2 blackhand bersek+mage kombot,,igaz futok neha egy ket kort kozben:)
a salamander ha jol latom 3 napos idotartamu.masik kozlekedoeszkoz lesz,vagy elerheto?ami nem shop-os:))
a staffbol a crit-es,Int es a jobb?sokat rakok a critical ra is:)) -
Armort lefelejtettem, hát abból viszont jobb lenne FOC változat, sokkal több mindent ad, mint amit a mobok dobnak, csak ahhoz sokat kell FOC-ra járni és összeszedni rá a pontokat. Egyedül 65-re jobb a black sun set, de ha össze tudsz kaparni 4db s1-es lvl 66 black sun setet domid még erősebb lehetne. -
staff szerintem bőven elég, 50-től úgyis a petek dolgoznak, 60-tól végképp mert arra meglesz mind a 4 - AFK farm FTW :D
farmolni baromira ráérsz, ha majd elfogynak a questek, és farm közben rengeteg lant is esik, főleg, hogy ha kb 35-38-tól a templomban farmolsz novában (ancient temple). De ha jól emlékszem farmolás csak 35 után kezdődik, de már nem biztos, season 2 óta nem volt dolgom turbában és parnessben. :) Jah és farmolás 60-ig még nem vészes, főleg dominátorral, ha beállsz a normálmobok közé, peteket berakod attack-ra és utána már csak azt kell nézned, hogy a petek élnek-e közben nyugodtan lehet filmet nézni. :D De ez elitekkel nem működik, lazán agyoncsapnak 8 petet is. Aztán 60tól még tűrhető 65-ig, 65-től meg farmolás látástól mikulásig. -
soul hunter 25. most
eddig 1012 az evasion ha betolom a skillt is:))
melyik fegyver a preferaltabb?
-wand+shield
-Staff
-Knuckle
plusszoltam 11 ig mindegyiket probakeppen,emelett telinyomtam xeonokkal(attack,int).
mas:farmolas?mert a loot bol max a xeon kinyereset tudom finanszirozni,a questek(scrollosok is)meg kb a poitonra,upgradera elegendoek.az aukcion levo arak meg eleg vadak,igy neznem kellene farmolasi lehetoseget is..vagy korai ez meg?
a ruhakat 25.on +8 ig mertem uppolni,mert volt ami betort +9 en.a slotokba meg maxig nyomtam def-et:)) -
hát most nagyon meg kell gondolni mire rak az ember pontokat, domimnál pl 10 pontot raktam shadow bindingra (75 sec lefogás nem is rossz szerintem), 10 pontot invisibilityre (minnél több az evasionje a karinak annál kisebbet ütnek a mobok, vagy pvp-n eaz ellefél, sőt többet misselnek is) és a maradék 5 pontot relapse woundra
És igen, meg egyszer tudsz kasztot váltani is csak egyszer lehet ingyen. Ha később meggodolná magát az ember akkor item mallból kell pacage-et szerezni és imádkozni, hogy a kovács egy job change-et is kibontson. Skill reset pedig 500 pont.
bár Hastur (community manager) azt írta fórumon, hogy nemsokára megint adnak jobchange-eket, meg ugye várjuk season 3-at, új térképpel, új dungeonokkal, csak kérdés mikor kapjuk meg, koreaiak már élvezehetik Rozent >.< -
koszonom a kielegito valaszokat:)
asszem ha meglesz a kasztvalto(igy a jatek gyakorlasa is)akkor a pvp szeron is inditok egyet:))
a DNA pontokat erdemes tartalekolni?
in game ban mondtak resetelni csak shop itemmel lehet:(( -
best szeró, hát egyénfüggő, lintra pl tök üres, csak az utolsó 2-3 tárképen lehet pár embert látni. Magyar valaha sok volt itt de volt egy drága magyar guild - aminek volt szerencsém a tagja lenni - és mindenki ráerőszakolták a sámánt meg a warriort, így sokan abba is hagyták.
Pl, nem annyi a karidnak, hp-d lemegy nullára, meghalsz és utána simán spawnolhatsz, minden megmarad, olyan mintha egy mob ektetne meg, de van amikor az ellefél PK-nál lekap az xp-dből és megkapja ő.
És véggül uccsó kérdésedre a válasz van, Hammerinen, az a pvp szeró. Valdes meg lintra sima pve. Bár mindhárom szerón van guild war. -
ok..na..nemi jatek utan az alapok ok.
mellik a best szero?
-jatekosok,eventek szama
-talan tobb magyar(normalis)user
ezeket azert kerdem,mert lvl 22-nel meg nem gond ujat inditani egy masik szeron.
a PK azt jeleni a karimnak annyi??kimulik,es vege?vagy elvehetnek cuccot es/vagy penzt tole?ergo:nagy a vesztesegi eselyem egy esetleges killnel?
ami nagyon hianyzik egy gameban(ezt szerettem az RFO-ban)hogy felszolitas nelkul lehetett mas fajt olni,tehat nem "kihivni" hanem adott volt a veszelyzona,aztan lesz ami lesz..
itt ilyen van? -
player kill, duelben meg tudod ölni az ellenfeled -
sorry,okor laptopkeyboard:))
szoval az egyik szeron a PK felirat alatt az avialable van pirossal irva,ez mit jelent? -
a 3.szreverenrossal,hogy avialable?ez pk szero?azaz szabad player killing? -
szervertarhely..azaz ahova en feltoltenem Neked...(fajlmeoszto nem ok,mert tul nagy,es darabolni kellene,ara meg nincs helyem. -
EZ "ftp"-ez micsoda mert hátha ezzel sikerülne leszedni? -
ha van ftp-d,vagy vmi,akkor feltolhetem Neked...
adj cimet,es este attolom a klienst:) -
ezt probald,meg torrentet:
http://www.latestdown.com/requiem+momentomori+20100319+1538+exe.html -
torrent vagy valamelyik linkről próbáltad letölteni a klienst? -
jah iylen nincs benne tudtommal, de ha mégis lenne akkor sorry :D csak potik vannak meg őő van iylen continous hp recovery meg mp recovery á- utóbbi semmire sejó mert csak 6-ot tölt, hp recovery meg mind és magic attack függő o.0
Én Lintrán vagyok és van egy dominatorom lvl 68, defiler lvl 68, radiant lvl 65, tempest lvl 66 nemsokára 67, akkor nézzük csak, elementalist lvl 61, protector lvl 66 meg van egy 41es rugóm, 50es asasinom meg egy 50es rangerem de ezek ott is rohadnak el ahol vannak :D -
C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Letöltések\Requiem-MomentoMori-20100319-1538.exe.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.
Nekem állandóan ezt írja a letöltésnél.
Valakinek valami ötlet? -
macro alatt azt,hogy berakod a poitonokat,es egy beallitott szint alatt ujratolti.pl HP lemegy 65% ra,akkor betolja a poitont,ugyanigy a mana is...
(mas mmorpg ben is van ilye,.de pl a Cabal-ban csak a MP-t lehet igy automatizalni.
nah,elugralok lvl 20.ra a soul huterrel,aztan dominator.
a hunter is jopofa,noha sokkal gyengebb azonos szinten.
Te mellik szeron vagy,milyen faj/class? -
jah és tudom nem kérdezte senki, de már van ilyen kis hasznos skill calculator, így előre meg tudod tervezni, hogy hogy tudod beskillezni a karaktered, egyedül DNA nem stimmel mert nemrég változtatták meg: link -
remélem erre gondoltál :) -
macro(k)? -
Áhhh szöveg felét lehagytam, szóval SvS pontokért lehet venni ún. svs peteket, azaz meglévő mobokra stb át lehet változni és úgy futkosni a városokban vagy kinnt a pusztában de sok értelmük nincs, de lehet kapni attack power xeont minden fajnak megfelelő elemmel. Akkor lehet kapni ilyen Reconstruction of Ancient Ruins-t, amivel ki lehet szedni egy szem xeont a rugából vagy a fegyverekből, persze csak ha raktál bele.
Theme battle pontokból pedig infinite fegyvereket lehet venni, attack power xeont amit battlefielden kívül használhatsz, nagyobbat sebzel/hílelsz tőle, resistance, xeont és resistance ékszereket. De ezeknek a cuccoknak az árai a csillagos égig mennek.
De az összes themes fegyver fennt van requiem wikin, az Infinite cuccokat nézd. -
Van Field of Contention és Ion mine 20as szinttől, első csoport a lvl20-49esek csoportja, majd a lvl 50-65 és a lvl 66-70+. FoC pontokért armort lehet venni a karaktereknek, ion mine pontokkal speckó ion mine xeonokat. Ezek rövid kis futamok és ion mine ritkán is van, főleg mióta FoC pontokat át lehet váltani ion mine pontokra.
Akkor van a server battle, rég voltam már ott de amikor utoljára ott jártam akkor Hammerine ellent ment Lintra és Valdes együtt. De ez kiskarikkal esélytelen mindenki 66-70+-os játékosok vannak. Meg ahogy hallottam most márarról szól, hogy kinek van jobb gépe, laggol mint állat.
Van még 4 féle theme battlefield: 2 union és 2 strongest. Kiskarival inkább strongesteket javasolnám, mert battle előtt meg kell keresni a Theme Battlefield (Strongest) Exclusive Merchant-ot és teljesen ingyen venni kell armort, fegvert, ékszereket, speed xeont, defense meg attack power xeont amiket csak bennt használhatsz. Jah és mobok ellen is küzdeni kell :D Flamed Heart mobok és Den of Arachnids mobok, Jah és Den-nél ha zászlót foglalsz kapsz egy bogarat petnek ;)
Unionok pedig ismét arról szólnak, hogy az nyer akiknél a legtöbb 70+-os van.
És végül van egy Free battle lehetsőég de erről semmit sem tudok mondani, mert eddig sose jött össze egy sem.
Remélem nem írtam túl sok hülyeséget o.0 -
kozben lecsekkolok egy huntert is,,,mert a LAU mas mmorpg-ben is a kedvencem volt(RFonline)
de alapbol jopofa eddig:)
a PVP ami nagyon erdekel..system,es a reward ha kiiktatok egy masik arcot...
tulkeppen a grindert nem jatszanek,hanem a pvp ami sztem a mmorpg lenyege:) -
bár defiler se jobb már, nemrég kapott az is egy szép nagy nerfet a protectorokkal együtt -
domi? akkor készülj fel jó sok anyázásra a petek miatt, season 2 óta pl az enyém használhatatlan szegényem ott rohad el 68-on
és majd 29-en lesz egy quest ami ad egy végleges mountot, csak kicsit lassabb lesz, de item mallból is lehet venni gyorsabbat, csak ugye az 30 napos :P -
dominator
amugy az Alt+Tab ra crash-el be a game...semmi mas gond..eddig:)
Transport salamandrat kessobb is vehetek majd?most a kezdo 3 napost hasznalom.
szero karbantartas mindjart...most go pihenobe:))
joejt:) -
:) lassan gondolkodhatsz, hogy mi lesz a második kasztod :P