4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    és mi az amit nem tudsz megunni? :D
  • ScarY MAN
    pedig én ott voltam a kezdetekkor... szerver nyitásnál is :D hajnali négykor... akkor még tetszett... :D mostmár mással játszok :D amit nem tudok megunni :) :P
  • Doomista
    hogy örül már :D
  • kakimakika
    úgy veszem ki h itt a requ forumon a kutyát nemérdekli a requiem:D mondjuk érthető...
  • Doomista
    magadrol beszélsz ?:D
  • Cence
    há, ha ez a kabár gyerek hazudozik, mink itten nem szeressük az ilyet, és föllépünk ellene HE
  • ScarY MAN
    esküszöm xD ide öröm benézni xD ahogy ti egymás vérét szívjátok xD az egész mehetne "Best of sg" -be xD
  • Doomista
    :D
    akkor hova járnak "hazudni",hogy nem mmozok ?!
  • Gubberx
    :D:D:DD:D:D
  • Cence
    te? te akkora kocka fasz vagy hogy ne ide járj hazudni
  • Doomista
    én már nem mmozok :D

D:
  • Leirren
    Én is meguntam, más is megunhatja...
  • Doomista
    mostmár szinten majdnem minden mmohoz van wikipedia,leirás stb,igy már nem is kell kérdezösködni...elolvasod,többit kitanulod a gameben.csak ha valahol megakadsz azért szoktak jönni :D mindenki kockul ennyi :D
  • Leirren
    Naja, nem győzzük leírni, hogy: használd a rockiemet, meg a recqueimwikit...
  • Doomista
    ennyi
  • Cence
    vagy speed hackel :)

• Doomista
    nincs mi ujrol dumálni ennyi :D sok magyar meg nem ide jön,hanem guildba és ott pattog vagy kérdezösködik :F
  • Gubberx
    Azért GW mellett én még elvok vele:)
  • Cence
    kihalóban...
  • Doomista

ez.
  • Gubberx
    Mizu?
  • Gubberx
    ma reggel is volt ilyen RH+ghoul spawn :D
  • Cence
    ez volt a halloween event... a készítők megintcsak kitettek magukért, nem hiszem el hogy ennyi ötlettelen fasz ül a gravitynél...
    ezt a dolgot, amit ott láttatok a játék indulása után kb 2 héttel rakták fel forumra a playerek (hogy RH-t spawnoltassák már be nova luxba...)
    grat nekik, értelmes pecsre nem futja, minden pecsnél behoznak valami kutyabaszást, hogy a játék véletlenül se lehessen élvezhetőbb v esetleg ugyanolyan mint volt hanem egyre szarabb legyen... GG Gravity, javitsátok csak a kis textura bugokat, meg a sok hülyeséget az igazán fontosakat meg fossátok le, közbe minden peccsel hozzatok be 80 ujabb bugot meg esetleg 5 olyan hibát hogy az ember véletlenül se tudjon játszani vagy fellépni..etc a Hack védelmük olyan mint a béka segge, azt se kell fejleszteni, jó az ha a játék televan hackerrel...
    Ennyit a Gravityről
  • Leirren
    Ki is fagytam néhányszor a lag miatt...
  • Gubberx
    Jézusom Nova luxba beraktak a gm-ek vagy 100 ghoult+naga-t egy Briska-t meg egy RH-t XD
  • Mrlego
    köszi máris rá írok
  • Cence
    nem fogod tudni kimaxolni minden skilled csak párat (jelen pillanatban nincs rá elég szint) Sheepo jelenleg is online ha fent vagy pm rá
  • Mrlego
    Bocsánat egy kaszton belül mind1 milyen skileket veszek?
    Ugy értem nem lesz hátrány késöbb ha mindent megveszem?
    (karomal és xbowal vadászok ^^ )
  • Mrlego
    szia köszi megkeresem öket =)
  • Leirren
    Köszi srácok, akkor az leszek, ha megérem. :D Amúgy nekem is az volt az első megérzés, hogy azt kellene választani, de aztán vonzott a sok pet is, pláne miután már meglett a lenatore is.
  • Cence
    ha kérhetném keresd a következőket:

MAREM
    Sheepo
    Kireen

per pill ennyi jut eszembe, nem tudom mikor leszek gameban mert most vagyok formázás után friss winfossal és nem tom, hogy tom megoldani a klienst.

Leir te meg defiler legyél csak és kizárolag!! 1ik legütösebb kari a gameban szerintem (jobb mitn a dominator)
  • Doomista
    nagyon ütösek !
  • Leirren
    Én eddig csak dominatorokat láttam mindenfelé. Ráadásul a defilernek 2 használható skillje van, de azok elég ütősnek néznek ki...
  • Doomista
    én
    defiler
  • Leirren
    Dominator vagy defiler legyek majd? Találkozott már valaki egyáltalán defilerrel?
  • Mrlego
    Hálla istenek nagyon sok magyar van és tényleg nagyon jó a játék is.
  • Doomista
    akkor te vagy itt a legnagyobb kocka :D
  • Mrlego
    jeh 13 xD haladok ^^
  • Doomista
    :)

elértem célomat :)
  • Mrlego
    Cence küldtem egy pm-ett :)