4158
-
#3198 és mi az amit nem tudsz megunni? :D -
#3197 pedig én ott voltam a kezdetekkor... szerver nyitásnál is :D hajnali négykor... akkor még tetszett... :D mostmár mással játszok :D amit nem tudok megunni :) :P -
#3196 hogy örül már :D -
kakimakika #3195 úgy veszem ki h itt a requ forumon a kutyát nemérdekli a requiem:D mondjuk érthető... -
#3194 magadrol beszélsz ?:D -
Cence #3193 há, ha ez a kabár gyerek hazudozik, mink itten nem szeressük az ilyet, és föllépünk ellene HE -
#3192 esküszöm xD ide öröm benézni xD ahogy ti egymás vérét szívjátok xD az egész mehetne "Best of sg" -be xD -
#3191 :D
akkor hova járnak "hazudni",hogy nem mmozok ?! -
#3190 :D:D:DD:D:D -
Cence #3189 te? te akkora kocka fasz vagy hogy ne ide járj hazudni -
#3188 én már nem mmozok :D
D: -
Leirren #3187 Én is meguntam, más is megunhatja... -
#3186 mostmár szinten majdnem minden mmohoz van wikipedia,leirás stb,igy már nem is kell kérdezösködni...elolvasod,többit kitanulod a gameben.csak ha valahol megakadsz azért szoktak jönni :D mindenki kockul ennyi :D -
Leirren #3185 Naja, nem győzzük leírni, hogy: használd a rockiemet, meg a recqueimwikit... -
#3184 ennyi -
Cence #3183 vagy speed hackel :)
-
#3182 nincs mi ujrol dumálni ennyi :D sok magyar meg nem ide jön,hanem guildba és ott pattog vagy kérdezösködik :F -
#3181 Azért GW mellett én még elvok vele:) -
Cence #3180 kihalóban... -
ez. -
#3178 Mizu? -
#3177 ma reggel is volt ilyen RH+ghoul spawn :D -
Cence #3176 ez volt a halloween event... a készítők megintcsak kitettek magukért, nem hiszem el hogy ennyi ötlettelen fasz ül a gravitynél...
ezt a dolgot, amit ott láttatok a játék indulása után kb 2 héttel rakták fel forumra a playerek (hogy RH-t spawnoltassák már be nova luxba...)
grat nekik, értelmes pecsre nem futja, minden pecsnél behoznak valami kutyabaszást, hogy a játék véletlenül se lehessen élvezhetőbb v esetleg ugyanolyan mint volt hanem egyre szarabb legyen... GG Gravity, javitsátok csak a kis textura bugokat, meg a sok hülyeséget az igazán fontosakat meg fossátok le, közbe minden peccsel hozzatok be 80 ujabb bugot meg esetleg 5 olyan hibát hogy az ember véletlenül se tudjon játszani vagy fellépni..etc a Hack védelmük olyan mint a béka segge, azt se kell fejleszteni, jó az ha a játék televan hackerrel...
Ennyit a Gravityről -
Leirren #3175 Ki is fagytam néhányszor a lag miatt... -
#3174 Jézusom Nova luxba beraktak a gm-ek vagy 100 ghoult+naga-t egy Briska-t meg egy RH-t XD -
Mrlego #3173 köszi máris rá írok -
Cence #3172 nem fogod tudni kimaxolni minden skilled csak párat (jelen pillanatban nincs rá elég szint) Sheepo jelenleg is online ha fent vagy pm rá -
Mrlego #3171 Bocsánat egy kaszton belül mind1 milyen skileket veszek?
Ugy értem nem lesz hátrány késöbb ha mindent megveszem?
(karomal és xbowal vadászok ^^ ) -
Mrlego #3170 szia köszi megkeresem öket =) -
Leirren #3169 Köszi srácok, akkor az leszek, ha megérem. :D Amúgy nekem is az volt az első megérzés, hogy azt kellene választani, de aztán vonzott a sok pet is, pláne miután már meglett a lenatore is. -
Cence #3168 ha kérhetném keresd a következőket:
MAREM
Sheepo
Kireen
per pill ennyi jut eszembe, nem tudom mikor leszek gameban mert most vagyok formázás után friss winfossal és nem tom, hogy tom megoldani a klienst.
Leir te meg defiler legyél csak és kizárolag!! 1ik legütösebb kari a gameban szerintem (jobb mitn a dominator) -
#3167 nagyon ütösek ! -
Leirren #3166 Én eddig csak dominatorokat láttam mindenfelé. Ráadásul a defilernek 2 használható skillje van, de azok elég ütősnek néznek ki... -
#3165 én
defiler -
Leirren #3164 Dominator vagy defiler legyek majd? Találkozott már valaki egyáltalán defilerrel? -
Mrlego #3163 Hálla istenek nagyon sok magyar van és tényleg nagyon jó a játék is. -
#3162 akkor te vagy itt a legnagyobb kocka :D -
Mrlego #3161 jeh 13 xD haladok ^^ -
#3160 :)
elértem célomat :) -
Mrlego #3159 Cence küldtem egy pm-ett :)