4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Ejj srácok ezután mi fog jönni, hogy kinek kisebb a fütyköse vagy mi?
  • Doomista
    ed -.-
  • Cence
    én is mind2 vel látok, a képeken mégis vaxos söt msn es képeden is amin postás szemeid vannak :D
  • Doomista
    ok...mire megjösz 20 leszek :D
  • kakimakika
    nem zselézem...!!:)ja és mindkét szememmel látok!!:D
  • Gubberx
    most nincs időm még :)
  • Doomista
    gyere már gw-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Gubberx
    ez igaz :)
  • Cence
    ---^v^------------------------------
  • Cence
    nem szívom mert a te vaxal felkent fosod sem jobb, bizonyos körökben elmegy talán deh nah :)
  • kakimakika
    cence, jófejnek tartalak meg bírlak is me sokat dumáltunk stb,de pls a frizuráról te ne beszélj,mert ami neked van az max egy csajnak állna jól XD remélem nemharagszól meg ezért,de hát ez van..:D bár minden viszonyítás kérdése,mert ha egy olyan rockert veszünk alapul akinek félméteres a haja,és körszakálla vagy akármilyen szakálla van és beföttesgumival copfozza a haját,ahozképest istenes!!:DD na de nehogy mellre szívd komi
  • Leirren
    Értem, kösz pajti! Miket nem tanul meg itt az ember. :P
  • Cence
    hát, nem lehet mindenkinek oldalt majdnem kopasz felül meg a dzsumbuj egy kis síkositóval...
  • Doomista
    bameg tudom hogy a macska,csak most ez az uj szleng mondat,ami terjed a netten,de te láthatolag nem vagy képben,pedig neked van emos hajad :] ennyi vagy :D
  • Cence
    Guild Warsban 8 skillt használhatsz, hogy melyik 8 at azt mindig szabadon te választod ki, vannak bizonyos Elit skillek amiket elit moboktól tudsz "becappelni" megszerezni minden mást megtudsz venni a skill trainernél, nos a Build azon 7 skill összessége mely az Elite skill köré épül, tehát az Elite skillhez igazítva egy pl pvp re hatásos Buildot hozol létre, v pve re..stb
  • Cence
    az a macska te balfasz nem az emo... omg és ilyen ember dumál... ezért tartunk ott ahol...
  • Leirren
    Akkor világosítsál már fel, hogy mi a tököm az a build, de ha lehet józan paraszt magyar nyelven, mert máskülönben nem vágom...
  • Doomista
    még nem vágtad fel az eredeit ? 9 életed van mint az emonak ? :]
  • Cence
    az build függö, van minden fajta
  • Doomista
    GW
  • netmester
    ató függ miket szoktatok tolni és hol
  • Gubberx
    gyere GW-zni te is :P
  • netmester
    viszont helyette kéne valami
  • Doomista
    én ma uninstalálom :D
  • netmester
    én már le is töröltem :)
  • Gubberx
    majd mutatok képt róla:D
  • kakimakika
    10percel ezelött beloggoltam requiembe:))bentvoltam 2teljes percig,ennyi elég volt idénre:DD
  • Leirren
    Milyen arcfestése van a nekrónak?
  • Gubberx
    hát így kikenik vele a szemüket meg néha a szájukat is :D állítóélag :D
  • Cence
    ez most nem értem, csak necronak van arcfestése és akkor sem értem az összefüggést a fekete festék és az emo közt? az ilyen tv ben hallott szarok után nem lepödöm meg semmin amit a csöcselék mond de örülnék ha felvilágosítanál, köszi :)
  • Doomista
    hétföre hozzák a gw-t,legyél este ^^
  • Doomista
    :D
  • Gubberx
    Cence, GW-ben ha fekete festék esik neked azt nem a ruhára hanem a karid arcára kened hogy emosabb legyen? :P
  • Cence
    asszem ez K.O. volt :)
  • Cence
    jah, megyek is vagdosom már magam az ereimet egy láncfürésszel, majd szolok ha csontnál vagyok, addig lödd be magad 1-2x hogy jobban vihogj majd rajta ;)
  • Doomista
    ezt reggel irtad,szoval kómás vagy és emós.és e kettö kombinációja oly fájó.
  • Leirren
  • Cence
    MOST KELTEM DE FEKSZEM IS VISSZA... :D

U.I.: Kabát gyerekkel ne foglalkozz kicsit szomorú, hogy ő nem tud beszologatni jókat és ezért bánt mindenkit, pedig a szíve legméllyén szaralak, csak ezt takarta :(

KABUTOOOOO NE VAGDOSD AZ EREIDETTTT
  • Doomista
    te miröl beszélsz ?

[ték]
  • Szimbi
    Szerintem a sörre meg a nőkre gondol. Ott mindig van újítás és patchelheted őket, csak kell hozzá fejlesztői pénz :D ..vegülis bedugod a joystickod és játszol egy darabig :p