4158
-
Leirren #3238 Ejj srácok ezután mi fog jönni, hogy kinek kisebb a fütyköse vagy mi? -
#3237 ed -.-
-
Cence #3236 én is mind2 vel látok, a képeken mégis vaxos söt msn es képeden is amin postás szemeid vannak :D -
#3235 ok...mire megjösz 20 leszek :D -
kakimakika #3234 nem zselézem...!!:)ja és mindkét szememmel látok!!:D -
#3233 most nincs időm még :) -
#3232 gyere már gw-reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#3231 ez igaz :) -
Cence #3230 ---^v^------------------------------ -
Cence #3229 nem szívom mert a te vaxal felkent fosod sem jobb, bizonyos körökben elmegy talán deh nah :) -
kakimakika #3228 cence, jófejnek tartalak meg bírlak is me sokat dumáltunk stb,de pls a frizuráról te ne beszélj,mert ami neked van az max egy csajnak állna jól XD remélem nemharagszól meg ezért,de hát ez van..:D bár minden viszonyítás kérdése,mert ha egy olyan rockert veszünk alapul akinek félméteres a haja,és körszakálla vagy akármilyen szakálla van és beföttesgumival copfozza a haját,ahozképest istenes!!:DD na de nehogy mellre szívd komi
-
Leirren #3227 Értem, kösz pajti! Miket nem tanul meg itt az ember. :P -
Cence #3226 hát, nem lehet mindenkinek oldalt majdnem kopasz felül meg a dzsumbuj egy kis síkositóval... -
#3225 bameg tudom hogy a macska,csak most ez az uj szleng mondat,ami terjed a netten,de te láthatolag nem vagy képben,pedig neked van emos hajad :] ennyi vagy :D -
Cence #3224 Guild Warsban 8 skillt használhatsz, hogy melyik 8 at azt mindig szabadon te választod ki, vannak bizonyos Elit skillek amiket elit moboktól tudsz "becappelni" megszerezni minden mást megtudsz venni a skill trainernél, nos a Build azon 7 skill összessége mely az Elite skill köré épül, tehát az Elite skillhez igazítva egy pl pvp re hatásos Buildot hozol létre, v pve re..stb -
Cence #3223 az a macska te balfasz nem az emo... omg és ilyen ember dumál... ezért tartunk ott ahol... -
Leirren #3222 Akkor világosítsál már fel, hogy mi a tököm az a build, de ha lehet józan paraszt magyar nyelven, mert máskülönben nem vágom... -
#3221 még nem vágtad fel az eredeit ? 9 életed van mint az emonak ? :] -
Cence #3220 az build függö, van minden fajta -
#3219 GW -
netmester #3218 ató függ miket szoktatok tolni és hol -
#3217 gyere GW-zni te is :P -
netmester #3216 viszont helyette kéne valami -
#3215 én ma uninstalálom :D -
netmester #3214 én már le is töröltem :)
-
#3213 majd mutatok képt róla:D -
kakimakika #3212 10percel ezelött beloggoltam requiembe:))bentvoltam 2teljes percig,ennyi elég volt idénre:DD -
Leirren #3211 Milyen arcfestése van a nekrónak? -
#3210 hát így kikenik vele a szemüket meg néha a szájukat is :D állítóélag :D -
Cence #3209 ez most nem értem, csak necronak van arcfestése és akkor sem értem az összefüggést a fekete festék és az emo közt? az ilyen tv ben hallott szarok után nem lepödöm meg semmin amit a csöcselék mond de örülnék ha felvilágosítanál, köszi :) -
#3208 hétföre hozzák a gw-t,legyél este ^^ -
#3207 :D -
#3206 Cence, GW-ben ha fekete festék esik neked azt nem a ruhára hanem a karid arcára kened hogy emosabb legyen? :P -
Cence #3205 asszem ez K.O. volt :) -
Cence #3204 jah, megyek is vagdosom már magam az ereimet egy láncfürésszel, majd szolok ha csontnál vagyok, addig lödd be magad 1-2x hogy jobban vihogj majd rajta ;) -
#3203 ezt reggel irtad,szoval kómás vagy és emós.és e kettö kombinációja oly fájó. -
Leirren #3202 -
Cence #3201 MOST KELTEM DE FEKSZEM IS VISSZA... :D
U.I.: Kabát gyerekkel ne foglalkozz kicsit szomorú, hogy ő nem tud beszologatni jókat és ezért bánt mindenkit, pedig a szíve legméllyén szaralak, csak ezt takarta :(
KABUTOOOOO NE VAGDOSD AZ EREIDETTTT -
#3200 te miröl beszélsz ?
[ték] -
Szimbi #3199 Szerintem a sörre meg a nőkre gondol. Ott mindig van újítás és patchelheted őket, csak kell hozzá fejlesztői pénz :D ..vegülis bedugod a joystickod és játszol egy darabig :p