The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
nekem sem világos

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

a Chatbox méretét nekem sem menti el viszont a fent középen megjelenõ életednek boss-oláskor és partyzáskor van értelme ,ugyanis így látod hogy éppen kit támad a mob/boss.

Nálam nem világos annyira a game hogy zavaró legyen a hangulathoz képest és nem állítottam rajta semmit.

persil
És nálatok is ilyen világos...? Tökig le van véve játékban a fényerõ, és az éjjel úgy néz ki, mintha kb verõfényes délelõtt lenne... így aztán baromi félelmetes az éjszaka 😄 Ezzel lehet valamit csinálni? (azon felül, hogy monitoron állítok fényerõt, mert programonként állítgatni nem épp normális dolog)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Maradt a régi, de végülis nem halok bele:/
Viszont van itt más. Nekem úgy tûnik, hogy a játék nem menti el a beállításaimat, pl chat ablak mérete ilyesmi.
Meg ugye alul van egy kis ablak a saját életerõmmel, ha meg kijelölök valakit, akkor középen fent megjelenik az õ élete.
Viszont csatában ezen felül megjelenik egy extra ablak megint csak az én életemmel.... aminek egyszerûen semmi értelme, mivel már ott van lent😄 Hogy tudom ezt eltûntetni? Nagyon idegesít😞 (menüben találtam valami ilyesmit, szerintem az lehet az, viszont hiába kapcsolom ki, ez az ablakocska bejön)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
AVG-t használok, nem szokott mondjuk feldobálni ablakot, de azért megnézem nélküle, kösz a tippet!

nekem is volt ilyen , nálam az avast vírus irtó okozta: kb óránként feldobott egy frissítés ablakot(olyan mint msn-nél ha valaki bejelentkezik) és ilyenkor akadt be a game 3-4 másodpercre (más játékoknál ez nem volt gond de a requiem nem bírta)

persil
Akkor misztikum marad 😞
Azért köszi a választ. Utánanézek neten is, hátha nem privát probléma nekem 😄

Doomista
nah végre valaki ellenzi hogy piázok mindig,thx ! xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem tudom mi gondja lehet, nekemis 1 giga ramom van és nem szaggat, nem csinálja azt amit neked. valami zavarhatja a gépeden vagy esetleg valami van a gépeden ami néha a cpu-t igényli v a ramot és emiatt szaggathat más ötletem nem nagyon van

persil
Hali!
Ma leszedtem a játékot mondom megnézem. Ingyenesnek nem rossz blahblah, biztos elszõrözök vele 1-2 napig.
De van egy furcsa bajom vele. Nagyon remekül megy, teljesen folyamatos, de néha mocsokul elkezd tölteni. Csak úgy minden ok nélkül.(szóval nem csak akkor amikor pl sokan vannak, vagy amikor egyszerre több csata megy ilyesmi, hanem csak úgy random)Nem olyan sûrûn, vagy, hogy fél óra alatt egyszer sem.
Ez tart 1-2-3 másodpercig, ami pont elég nálam egy agyvérzéshez:/
Maga a gép elég kell legyen, mert szépen megy reccenés nélkül, ram meg 1 giga, és mivel a játék tök folyamatos, ezért gondolom elég kéne legyen az is.
Mitõl lehet ez? Mit tudnék vele csinálni?

a kocka azt sem tudja mi az a pia...
mikor 24 órából 16 ot kockul...

lol azt hittem ezer éve megy már ez a game XD

a full M-D sett SR nek télleg jó mert ad crossbow damagera (ranged weapon dmg bonus crossbow launcher minden 5. dex ad 1 + dmg et)
de ha kiszámolod 90 dex = 24 evasion és = uganyennyi accuracy (ami jelenleg bugos a gameban) tehát tök felelesleges, akkor már nem érsz többet egy M-C settel? +400-600 hp? az én meglátásom szerint igen, minden karakternek nagy szüksége van a + hp-kra és az, hogy hogy szerzi be az tök 8 ettõl függetlenül én még mindig a C-D-s settet fogom összeszedni a Hunternak és azért C mert nincs manám és baromira kell a D -t meg a plusz dmg emért
és nyerek hp-t másból

az assassinnak sem feltétlen M-S kell, sõt nem is így kell hozzá állni a karakterhez, és ha nem arra a 90 str re van szüksége ami 24 dmg?

Saccard
Leirren privát üzenet ment😊. Thx😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Doomista
gubb,léccives regisztrálj nekem egy accot a hero onlinere,hogy lássuk,nálad sem megy e,vagy csak én vagyok a b-na.köszi

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
most nem otthon vagyok és szürcsölöm a sört,hanem programozo szakon vagyok,ezért irtam infosan ^^

Azt hittem azt fogod írni, hogy a sörödet bontotta fel valaki és megitta 😄

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Doomista
feltörték a doomista accomat,és valaki beirta 😄DD

2008. okt. 05. 09:49 | privát | galéria | válasz erre | #2941
a sör beszélt belölem 😊

aha...😊

Doomista
az elég bizonyiték hogy nem irok netre berugva xD

Gubberx
neked kell hogy nem iszol 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
bizonyitsd be<#wow2>

Gubberx
hazucc 😄

Doomista
én sosem ittam semmi alkoholt gépezés közben ! kikérem magamnak !

Mi nem iszunk gép elõtt 😉

Doomista
egyszer tiis ráfogtok kockulni a "drágaságra"

Ezért maradj annál a kis drágaságnál amit belinkeltél. 😛

Gubberx
pasz 😄

Doomista
leszedtem a hero onlinet....20 perc volt,10 perc az össz. update.ugye regiztem,emailben megis kaptam hogy mi az id pass,kellete beirni ilyen hosszu keyt,azt is elfogadta,mostmeg ha beakarok loggolni,hibás informácios ablakot dob ki...de érted,emailben ugyan azok az adatok,és azokkal nem megy 😄 nah mondom akkor kérek egy jelszo emlékeztetöt,megkell adni az emailt minden,mondja hogy hibás az informácio xD ez ugyanez megy jelszokérésnél is xD szal még pasz hogy regizzek hozzá,mikor már bevagyok regizve,de valahogy mégsem xD

Gubberx
pfffff nem jó hatással van rád a pia 😄

Doomista
hát holnaptol fog indulni,én leszek az elsö aki beloggol a serverre HAHHAAHHA

Gubberx
veled most nem beszélek 1 napig 😄😄

Doomista

Gubberx
azthittem a dex lesz neki a jó mert ugye az ad evasiont meg accuracy-t ami ugye a rugónak fontos :S

Ha Shadow Runnert csinál akkor jobb az m-d , de ha assassint akkor viszont m-s kell.

nálunk is igyvan, de nem értem mint rugo miért M-D set gyûjted, 24 evasion össz-vissz amit ad Hunterra megérteném de Rugora? o-O

Doomista
akko tevagy limonerra 😊

Dehogyis, csak hájperkjub 😄

Doomista
wow márcsak 2 ?! isten vagy

Gubberx
ma lett mégcsak 44, SL-t járom egész nap 😄 márcsak a két M-D ring kéne de az istenért nemesik.... (AH-ban meg 300k :S )

Doomista
mikor leszel már 50-es ? 😊

Gubberx
elcseréltem a commanderemmel az RH sapimat 3 darab RH rugó cuccra 😄

Doomista
de

Gubberx
SR az nem xbow-s?

a lényeg, hogy lvl 50 nél szakosodásnál van lényege a masteryknek, pl rugo tudja használni a clawet meg a a swordot de hogy milyen jobot választasz (Shadow Runner - Assassin) fogja befolyásolni, milyen fegyver mastery fog nöni tovább értem itt Assassinnak a Dual Sword mastery nõ majd tovább és a Claw mastery megmarad 5 ösön SR ként pedig a Claw mastery nõ a dual sword mastery nem
remélem érthetõ 😄

Ki beszél!😄D

Gubberx
cube 😛

Nincs mit.

Csináltam egy sh-t és 27-es két nap alatt. 😄

EnZsolt
Értem, akkor tök mindegy milyen fegyvert használok, mert mindegyiknél emelkedik a mastery, ha megléptem a 20. szintet. Köszönöm még egyszer.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune