The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma voltunk RH zni

Barátnõm droppja:
Ruinhorn's Twisted Staff
Enyém:

tölcsd fel a többit is...

Doomista
igen én irtam rád elöször XD és ? xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

te nub te írtál rám elöször...
én köszöntem te meg csak ehh
és akkor még én vagyok...
no comment

Doomista
AZÉRT NEM RAKTAM BE FELESLEGESEN IGAZ ? 😄a

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
nem tudok szóhoz jutni 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
én igy kommunikálok cincivel,hát ti ?😄

hát, vannak még ablakok
gamershell...stb mindegyik fent van a Hivatalos oldalon azt hiszem 😊

Csak a hivatalos oldalról lehet lekapni a klienst?Van az open bétás,de az nem az igazi.<#vigyor2>

Gubberx
köszi😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

persze parancsolj

ITT

Gubberx
valakinek nincs róla képe hogy az 50-es ill. 57-es szettek hogy néznek ki?😊

Gubberx
Ez egy összeszokott guild raid esetében jó is csak mikor 3-4 guildbõl áll a party már nehezebb😊

Exodusba mi is úgy csináljuk mint cencéék: elõször jönnek az értékesebb itemek( rh itemek majd a xeonok) utána az ffa-k és aki már nyert itemet az nem rolozhat a többire. Visszont a pénzt amit dob azt mindig szétosztjuk: olyan 400-500 k között szokott dobni és 10-12 szoktunk bemenni ,szal olyan 40k mindig esik.

Nem játszom vele mostanság túl sokat, így 44-es. Tod ez a sok grindelés nem nekem való, sosem szerettem. Azon ügyködök, hogy a sámánomnak csináljak cuccost, mert amplio nellákat akarok neki, de se ah-ban, se at-ben nem akar összejönni...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Gubberx
veled mi a helyzet, mekkora a rugód?😊 nekem ma lesz meg a 40

Így van, Valdes szerón ez a legelterjedtebb instázáskor.

Gubberx
jó de itt az volt a szabály hogy mindenki dob a kasztnak megfelelõre a többi szar meg fre for all 😊 csak szerencsés vok😄

neked minek adta volna Cabal Online? 😊

nem azzal van a gond hogy te kaptad meg ilyenek 😊
csak szerintem is ugy az igazságos, ha az ember bemegy 1 héten, és ha már "1x" tud bemenni akkor had kapjon mindneki 1 -et 1 -et ne 1 ember kapjon esetünkben 3 at. Én is olyan kurva ideges voltam a 2. nál ahol bementem és SEMMIT nem kaptam még lantot se, na ott besokaltam télleg...

Doomista
mivel a felét nekem adta.

Gubberx
azt nem mondtam hogy meg is tartottam mindent

2x voltam bent eddig és 16k volt a 2 kör összességében (ez amennyit kaptam) ugyanis a 2. körben még csak lantot sem kaptam
ez a helytelen szerintem 😊

grat bár sztem hülyén csináljáûk a szerodon akkor
nálunk ugy van hogy aki kapott 1 itemet az v nem grreedel már v kidobják a partybol, hogy kb ra mindneki kapjon itemet
és ez a helyes szerintem is

Gubberx
Na megvolt elsõ RH run-om😊 3 cucc rögtön hozzám esett 😄

nah szóval tnap kicsit makacskodott a gép...
angol nyelvû információ (minden a játékról) megtalálható
ITT!

fajok...
4 faj van a játékban a:
-Turan (Emberek)
-Bartuk (böszme állatok)
-Kruxena ("mutánsok") (Ha L2 ztél akkor a Dark elfhez fogod hasonlítani)
-Xenoa (kicsit ufos beütésüek)

kasztok, minden fajhoz 2 kaszt párosul, mint azt már leírták elkezdesz egy fajt majd level 10 esen váltasz kasztot, hogy mi is akarsz lenni, nem lehet minden minden szóval ha Turan fajt kezdesz csak Defender vagy Templar lehetsz nem lehetsz rogue... stb

Turan kasztok (lvl 10):
-Defender - Tank
-Templar - Healer/"Elektromos mágus"

Turan kasztok (lvl 50):
-Defender:
-Commander (ennek meg stun/sleep resistje van)
-Protector (ez hilelni tudja magát)

Templar kasztok (lvl 50):
-Templar_
-Radiant (healer, mana shieldes köcsög)
-Tempest (még mindig "elektromos sebzés DPS)

Bartuk kasztok (lvl 10):
-Warrior - warrior
-Shaman - tûz mágus (nem olyan mint WoW ban)

Bartuk kasztok (lvl 50):

-Warrior:
-Berserker (erõs támadásra szakososó)
-Warlord (ez is erõs de ez party buffra és enemy debuffra szakosodik)

-Shaman
-Mystic (elvileg ez a DPS-ebb kasztja)
-Forsaker (elvileg ez a buffosabb kasztja)

-Kruxena kasztok (lvl 10):
-Rogue - tipikus rugo (nem a wowos)
-Soul Hunter - degen, dot fear,..stb (talán a warlockhoz hasonlítanám)

-Kruxena kasztok (lvl 50):
-Rogue:
-Assassin (Dual Swordos "tipikus rugo")
-Shadow Runner (Crossbow, Claw használó rugo)

-Soul Hunter:
-Defiler (nagy AoE sebzés, "stunok")
-Dominator (petes csóka, egyszerre 4-5 petet tud kezelni, "stunos")

-Xenoa kasztok (lvl 10):
-Hunter - a lövöldözõs kaszt...
-Battle Magician - nagy DPS kari, kritikaljai hatalmasak, de ranges...

Xenoa kasztok (lvl 50):
-Hunter:
-Ranger (Launcherre szakosodik)
-Avanger (petre és trapekre szakosodik)

-Battle Magician:
-Elementalist (DPS karakter)
-Druid (Formá alakulos, "mindenbõl" egy kicsit karakter)

nagyjáûból ennyi
remélem segített, kisregényt nem akartam írni minden karakterrõl, azért WoW osak a példáim mert azt a retket nagyjából mindenki tolta, és tudja mi mi
használd egészséggel 😊

http://requiem-wiki.org/wiki/Main_Page

Gubberx
illetve már van guild war system is benne

Gubberx
annyit hozzátennék hogy a battlefield meccsek után kapsz battlepontokat amibõl tápos armor szetteket, upgrade xeonokat, stb lehet venni

finaltrekker
Négy faj van, lvl 10-nél lehet vállasztani kasztot 2 közül, majd lvl 50-nél szintén 2 közül. Úgy tapasztaltam, hogy botok egyáltalán nincsenek (Mondjuk az elég 'komoly' awsd irányításnak köszönhetõen a botot elég komplikált lenne beállítani, talán lehetetlen). 3 szerver van ebböl csak a Hamarine-n lehet pk-zni. Magyarok Valdesen és Hamarine-n vannak. A kezdõ helyet ki lehet vállasztani, én Turba islandot ajánlom, ott többen vannak. Siege-rõl, meg warról nem tudok semmit, de van a játékban egy 'battlefield mód', ahol van 2 csapat és az nyer amelyik több zászlót foglal el. Ez minden nap van reggeltõl estig.

www..KALOZOK.com

finaltrekker
IM-ben biztos lehet venni plusz pontokat. Ha meg nem IM-ezel, akkor úgy sem számít, hiszen mire elérnéd a max lvl-t, addigra feljebb viszik a határt.

www..KALOZOK.com

Scylexan
és ha elérem max szintet akkor x,y spellemnek nem lesz max rankja mert egyszerûen nincs lehetõség trainelni?
<#nemtudom> vagy maximum szinten minden spell max rankja elérhetõ?

Doomista
mert ilyen unfair a game =(

Saccard
A magyar fansite már nem müködik egy ideje a fenti linkrõl,cseréljétek le pls! És ha van hozzá vkinek türelme,leírna nekem néhány dolgot a játékról? (hány faj,kaszt,lvl van, vannak-e insták,csapatmunka,pvpfélék,world pvp,minden faj mindegyik ellen vagy oldalak vannak, van-e élet,jó magyar klán(mely, szerveren),vannak-e botok,vagy sikerült a fejlesztõknek kiszürni õket stb... Most épp a patcheléssel szenvedek de ahogy megvan valszeg játszanék is. Elõre is nagyon köszönöm a válaszokat,és sorry az offért.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Scylexan
Sziasztok,lenne 1 kérdésem.
Miért van az hogy szintenként csak 1 skillt tanulhatok meg?:S
<#confused>

napi 10+ online playerünk van, ne állíts olyat amiröl fingod sincs, köszi
Cabalozzá...

Doomista
ugy érti, hogy 5en aktivak a guildban,ami igaz 😄

dehogy, 69en vagyunk -(minusz) egy pár alt kari
csak lusták beküldeni a dolgokat, na meg a fele vak is...stb 😊

finaltrekker
Tényleg csak 5en vannak a Bunny guildban?<#vigyor5>

www..KALOZOK.com

akkor ugy látom sikerült megtalálnod 😊

Gubberx
az vagy te spotlámpa 😄

finaltrekker
Köszi, most már én is világítok😊

www..KALOZOK.com

Csak hogy Cencét reklámozzam kicsit...
Itt megtalálod a megoldást:
http://hellobunny.atw.hu/ fórum - item upgrade

ilyen spotlámpákat kell beletenni a fegyoba meg duracel elemeket h bírja sokáig azt világít is
finaltrekker
Világítós fegyvert, hogy lehet készíteni vagy mi a neve?😊 Esetleg van errõl valahol magyar nyelvû leírás?

www..KALOZOK.com

Doomista
vagy ahogy elöbb mondták fábry showban :
ne szój száj,nem fáj szerszám. 😄DDDDDDDDDDDDD

Doomista
ne szój száj...nem fáj fejem....most mégis szolnom kell...gubberx,figyelmeztetlek!

Ejnye kisfiúk ne veszekedjetek, mert legközelebb nem adom nektek oda a labdát...

Gubberx
dúúmpista 😄

ti meg mind faszlámák tiszteklet a kivételnek gubber 😄