4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    hoi
  • Cence
    :)

annyira utállak annyira de annyira :D
  • Doomista
    szia newbie ;)
  • Mrlego
    Sziasztok
  • Doomista
    dehogy oltjuk egymést cencével...legjobb spanom :DDDDDDDD

[hogy kapná be!!!]
  • Gubberx
    jah. cube társam jól mondja :)
  • Leirren
    Már megint oltjátok egymást?

Cence amúgy a Valdes szerón el voltak mentve a dolgok és asszem hétfőig volt xp event.
  • Cence
    akkor te is kihalnál öcse (sajnálatos módon te is emberből vagy :( ) :D
  • Doomista
    bár kihalna a te fajod
  • Cence
    kihaltunk kihaltunk? :)
  • Leirren
    35-től már simán lehet menni és verni a fejüket a crusadereknek, akik 40. szintűek ott bent.
  • Szimbi
    Lenne egy kérdésem ill. kérésem. Warriorként gondoltam rá olyan 40 körül benézek AT-be, de nem szeretném ha az első mob egy fél fejszét dugna a seggembe, vagy valami piromán benzinnel meg gyufával dobálna. Szeretnék némi egészséges tippet kérni a helyről :)

Választ elpre is köszönöm
  • Doomista
    nagy darab állat...de ne feled....kicsi a bors,de erös !
  • Leirren
    Én a hivatalos oldalon lévő torrent fájlt ajánlom. Kicsit lassú, de tuti.
    Karakternek meg szerintem először próbáld ki a bartuk fajból a warriort nagy darab állat és nagyot üt. :)
  • hegyi089
    hellosztok! ki mit ajánl? honnan tudom legegyszerűbben és leggyorsabban leszedni a játékot! meg azt is mondjátok, hogy melyik faj,kaszt legyek! ki mit ajánl?
  • Leirren
    Akkor még jó, hogy nem nyomattam annyit tegnap...
  • Doomista
    ezciki
  • Cence
    jó, hogy nem siettél, ugyanis a valdes seron tegnap nem tudom mikortól de nem mentődött el az adat, (hogy a gyengébben is értsék: hiába farmoltál 20% rol 3 lvl-t nem mentette el, hiába huztad fel az itemed protensra, nem mentette el...stb)
  • Cence
    asszem hétfőn már vége lesz tehát csak a hétvégéig tartott...

Saphire Hammerine-n van egy pár és Valdesen is találsz
    Hammerine n szabad a pk zás Valdesen nincs pk zás
  • Gubberx
    és meddig tart mert pont megyek vidékre ma? -_-'
  • SaphireDraco
    én most töltöttem le a játékot bottorenten és még csak most pechelem de valaki mondja meg pls melyik serverre menjek hogy magyarokkal és találkozzak köszönöm
  • Doomista
    ok -.-"
  • Cence
    gyerekek ma indult event 50% al több exp és drop rate is +50% (azaz egy frees user olyan mintha premium user lenne)
  • SkippyC
    Én is letöltöttem és valami crc hibát ír, nem tud valaki egy oldalt ahonnan letudnám normálisan tölteni?
  • Doomista
    tápos karival.
  • Gubberx
    Hogy a csába lehet ion mine-ból annyi pontot összekaparni amiből megvan az armor? 3702 pont a cuccok darabja és ad 5-6 pontot egy menet alatt, lolságosság
  • Doomista
  • Gando
    nekem néha akkor szaggat be amikor skillt használok vagy használnak körülöttem
  • Cence
    fogalmam sincs, nekem ilyen problémám nicns nem is volt de azt hiszem valakinek volt már itt a forumon lejebb
  • Cence
    ugorj Leir ugorj most MOSTT neee leesett XD
  • Leirren
    Hogy nyajjásót Cence, nem tom hányszor meghaltam abba a szar instába miattatok anno :P
  • Szimbi
    Még egy elvetett kérdésem van. Ismerősöm is játszik a Requiemmel, és mind a ketten kapunk fps lag spikeot. Séta-séta az fps pedig lezuhan 1-2-re olyan 3 néha 8 másodpercre, de teljesen random időkben. Valakinek esetleg ötlet arra, hogy lehet-e ezt fixálni vagy sem.
  • Szimbi
    ajaj :)

Elértem a 25-öt és kezdtem belemerülni ebbe abba. Ezt a possesion beastes cumót próbálgattam. Majd meglátom mi lessz :)
  • Cence
    jajj istenem :D

ha jól tudom Lintrán nincs magyar, vagy csak 1-2 hébe hoba

azt ajánlom, ha nem merültél ég nagyon bele, nem értél el nagy lvlt akkor kezd a Valdesen vagy a Hammerine-n nagyon gyorsan egy újat (csak egy tipp), mert a Lintra a 3 szerver közül a legkihaltabb

Quest mobbol majd csak 20+ felett lesz addig nem fontos, Guildba menni minél hamarabb annál jobb :D
    Nightmare mobok leölése partyval csakis!! a saját szinteden nem nagyon leszel képes megölni egy adott questhez a nightmare mobokat, ezért kell a party Insták kezdő mapon egy igazi insta van Chaste Sanctum
    a többi csak questhez valo nudli, nem is esik semmi ott :)
    tapasztalatom chaste sanctumrol, nem csak mész és gyaksz.... kicsit ügyességi is, használni kell az ugrást ha már van :) ...stb
    érdemes megprobálni, egy élmény lesz :)
  • Szimbi
    köszönöm szépen.

Ami még kérdéses azok az instanceok. Sikeresen betévedtem az egyikbe gondolván, hogy Zakate városába tartok.. tévedtem.
    Ha megosztanátok tapasztalaitokat a kezdő világ instáiról, mikortól érdemes guildbe menni, nightmare mobok leölése, speciális mobokból quest szerzése.

p.s: sokat segített, eddig kavarogtam, mint gólyafos a levegőben. A Lintra szerveren kezdtem, ha van ott valaki "helyzetjelzőnek" az nem lenne rossz. :)
  • Cence
    Quest könnyítése: Itt leírja az összes questet, mennyi van...stb
    Quest NPC/Itemek/Mobok megtalálása : Itt ide reggelni kill, van rajta skill calculator is de ami neked kell majd az a Requiem map róla

Compoundolásról megtalálhatod Itt a guild oldalunkon a forumon belül "Item Upgrade" néven

remélem segített valamiben is, jó gamet
  • Szimbi
    Jóestét.

Nemrég kezdtem a játékot és még igen ködös nekem. Szerettem volna megkérdezni, van-e valahol valamilyen oldal ahol a questek könnyítése érdekében térkép van, meg egyéb leírás reinforceról, és a többíről. Mert amit a játék ír az ok, csak azt nem mondja el mit mihez hasznáálj :)

Előre is köszönöm
  • Gubberx
    ha jól emlékszm 300+
  • Cence
    nah, van egay 61 es radiantom is, felturbozom és mehet a pvp :D
    mint ahogy az assával is :D

Gubber mennyi 1 skilles dmg ed critical nélkül? ha ha ha?
  • Doomista
    viszont azt tudod mi az a cube,és te cubezol.