4158
-
Cence #3158 hoi -
Cence #3157 :)
annyira utállak annyira de annyira :D -
#3156 szia newbie ;) -
Mrlego #3155 Sziasztok
-
#3154 dehogy oltjuk egymést cencével...legjobb spanom :DDDDDDDD
[hogy kapná be!!!] -
#3153 jah. cube társam jól mondja :) -
Leirren #3152 Már megint oltjátok egymást?
Cence amúgy a Valdes szerón el voltak mentve a dolgok és asszem hétfőig volt xp event. -
Cence #3151 akkor te is kihalnál öcse (sajnálatos módon te is emberből vagy :( ) :D -
#3150 bár kihalna a te fajod -
Cence #3149 kihaltunk kihaltunk? :) -
Leirren #3148 35-től már simán lehet menni és verni a fejüket a crusadereknek, akik 40. szintűek ott bent. -
Szimbi #3147 Lenne egy kérdésem ill. kérésem. Warriorként gondoltam rá olyan 40 körül benézek AT-be, de nem szeretném ha az első mob egy fél fejszét dugna a seggembe, vagy valami piromán benzinnel meg gyufával dobálna. Szeretnék némi egészséges tippet kérni a helyről :)
Választ elpre is köszönöm -
#3146 nagy darab állat...de ne feled....kicsi a bors,de erös ! -
Leirren #3145 Én a hivatalos oldalon lévő torrent fájlt ajánlom. Kicsit lassú, de tuti.
Karakternek meg szerintem először próbáld ki a bartuk fajból a warriort nagy darab állat és nagyot üt. :) -
hegyi089 #3144 hellosztok! ki mit ajánl? honnan tudom legegyszerűbben és leggyorsabban leszedni a játékot! meg azt is mondjátok, hogy melyik faj,kaszt legyek! ki mit ajánl? -
Leirren #3143 Akkor még jó, hogy nem nyomattam annyit tegnap... -
#3142 ezciki -
Cence #3141 jó, hogy nem siettél, ugyanis a valdes seron tegnap nem tudom mikortól de nem mentődött el az adat, (hogy a gyengébben is értsék: hiába farmoltál 20% rol 3 lvl-t nem mentette el, hiába huztad fel az itemed protensra, nem mentette el...stb) -
Cence #3140 asszem hétfőn már vége lesz tehát csak a hétvégéig tartott...
Saphire Hammerine-n van egy pár és Valdesen is találsz
Hammerine n szabad a pk zás Valdesen nincs pk zás -
#3139 és meddig tart mert pont megyek vidékre ma? -_-' -
SaphireDraco #3138 én most töltöttem le a játékot bottorenten és még csak most pechelem de valaki mondja meg pls melyik serverre menjek hogy magyarokkal és találkozzak köszönöm -
#3137 ok -.-" -
Cence #3136 gyerekek ma indult event 50% al több exp és drop rate is +50% (azaz egy frees user olyan mintha premium user lenne) -
SkippyC #3135 Én is letöltöttem és valami crc hibát ír, nem tud valaki egy oldalt ahonnan letudnám normálisan tölteni? -
#3134 tápos karival. -
#3133 Hogy a csába lehet ion mine-ból annyi pontot összekaparni amiből megvan az armor? 3702 pont a cuccok darabja és ad 5-6 pontot egy menet alatt, lolságosság -
#3132 -
#3131 nekem néha akkor szaggat be amikor skillt használok vagy használnak körülöttem -
Cence #3130 fogalmam sincs, nekem ilyen problémám nicns nem is volt de azt hiszem valakinek volt már itt a forumon lejebb -
Cence #3129 ugorj Leir ugorj most MOSTT neee leesett XD -
Leirren #3128 Hogy nyajjásót Cence, nem tom hányszor meghaltam abba a szar instába miattatok anno :P -
Szimbi #3127 Még egy elvetett kérdésem van. Ismerősöm is játszik a Requiemmel, és mind a ketten kapunk fps lag spikeot. Séta-séta az fps pedig lezuhan 1-2-re olyan 3 néha 8 másodpercre, de teljesen random időkben. Valakinek esetleg ötlet arra, hogy lehet-e ezt fixálni vagy sem. -
Szimbi #3126 ajaj :)
Elértem a 25-öt és kezdtem belemerülni ebbe abba. Ezt a possesion beastes cumót próbálgattam. Majd meglátom mi lessz :) -
Cence #3125 jajj istenem :D
ha jól tudom Lintrán nincs magyar, vagy csak 1-2 hébe hoba
azt ajánlom, ha nem merültél ég nagyon bele, nem értél el nagy lvlt akkor kezd a Valdesen vagy a Hammerine-n nagyon gyorsan egy újat (csak egy tipp), mert a Lintra a 3 szerver közül a legkihaltabb
Quest mobbol majd csak 20+ felett lesz addig nem fontos, Guildba menni minél hamarabb annál jobb :D
Nightmare mobok leölése partyval csakis!! a saját szinteden nem nagyon leszel képes megölni egy adott questhez a nightmare mobokat, ezért kell a party Insták kezdő mapon egy igazi insta van Chaste Sanctum
a többi csak questhez valo nudli, nem is esik semmi ott :)
tapasztalatom chaste sanctumrol, nem csak mész és gyaksz.... kicsit ügyességi is, használni kell az ugrást ha már van :) ...stb
érdemes megprobálni, egy élmény lesz :) -
Szimbi #3124 köszönöm szépen.
Ami még kérdéses azok az instanceok. Sikeresen betévedtem az egyikbe gondolván, hogy Zakate városába tartok.. tévedtem.
Ha megosztanátok tapasztalaitokat a kezdő világ instáiról, mikortól érdemes guildbe menni, nightmare mobok leölése, speciális mobokból quest szerzése.
p.s: sokat segített, eddig kavarogtam, mint gólyafos a levegőben. A Lintra szerveren kezdtem, ha van ott valaki "helyzetjelzőnek" az nem lenne rossz. :) -
Cence #3123 Quest könnyítése: Itt leírja az összes questet, mennyi van...stb
Quest NPC/Itemek/Mobok megtalálása : Itt ide reggelni kill, van rajta skill calculator is de ami neked kell majd az a Requiem map róla
Compoundolásról megtalálhatod Itt a guild oldalunkon a forumon belül "Item Upgrade" néven
remélem segített valamiben is, jó gamet -
Szimbi #3122 Jóestét.
Nemrég kezdtem a játékot és még igen ködös nekem. Szerettem volna megkérdezni, van-e valahol valamilyen oldal ahol a questek könnyítése érdekében térkép van, meg egyéb leírás reinforceról, és a többíről. Mert amit a játék ír az ok, csak azt nem mondja el mit mihez hasznáálj :)
Előre is köszönöm -
#3121 ha jól emlékszm 300+ -
Cence #3120 nah, van egay 61 es radiantom is, felturbozom és mehet a pvp :D
mint ahogy az assával is :D
Gubber mennyi 1 skilles dmg ed critical nélkül? ha ha ha? -
#3119 viszont azt tudod mi az a cube,és te cubezol.