The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira utállak annyira de annyira 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Cence amúgy a Valdes szerón el voltak mentve a dolgok és asszem hétfõig volt xp event.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Választ elpre is köszönöm
Nem én voltam... Oo
Karakternek meg szerintem elõször próbáld ki a bartuk fajból a warriort nagy darab állat és nagyot üt. 😊
Saphire Hammerine-n van egy pár és Valdesen is találsz
Hammerine n szabad a pk zás Valdesen nincs pk zás
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Nem én voltam... Oo
Elértem a 25-öt és kezdtem belemerülni ebbe abba. Ezt a possesion beastes cumót próbálgattam. Majd meglátom mi lessz 😊
Nem én voltam... Oo
ha jól tudom Lintrán nincs magyar, vagy csak 1-2 hébe hoba
azt ajánlom, ha nem merültél ég nagyon bele, nem értél el nagy lvlt akkor kezd a Valdesen vagy a Hammerine-n nagyon gyorsan egy újat (csak egy tipp), mert a Lintra a 3 szerver közül a legkihaltabb
Quest mobbol majd csak 20+ felett lesz addig nem fontos, Guildba menni minél hamarabb annál jobb 😄
Nightmare mobok leölése partyval csakis!! a saját szinteden nem nagyon leszel képes megölni egy adott questhez a nightmare mobokat, ezért kell a party Insták kezdõ mapon egy igazi insta van Chaste Sanctum
a többi csak questhez valo nudli, nem is esik semmi ott 😊
tapasztalatom chaste sanctumrol, nem csak mész és gyaksz.... kicsit ügyességi is, használni kell az ugrást ha már van 😊 ...stb
érdemes megprobálni, egy élmény lesz 😊
Ami még kérdéses azok az instanceok. Sikeresen betévedtem az egyikbe gondolván, hogy Zakate városába tartok.. tévedtem.
Ha megosztanátok tapasztalaitokat a kezdõ világ instáiról, mikortól érdemes guildbe menni, nightmare mobok leölése, speciális mobokból quest szerzése.
p.s: sokat segített, eddig kavarogtam, mint gólyafos a levegõben. A Lintra szerveren kezdtem, ha van ott valaki "helyzetjelzõnek" az nem lenne rossz. 😊
Nem én voltam... Oo
Quest NPC/Itemek/Mobok megtalálása : Itt ide reggelni kill, van rajta skill calculator is de ami neked kell majd az a Requiem map róla
Compoundolásról megtalálhatod Itt a guild oldalunkon a forumon belül "Item Upgrade" néven
remélem segített valamiben is, jó gamet
Nemrég kezdtem a játékot és még igen ködös nekem. Szerettem volna megkérdezni, van-e valahol valamilyen oldal ahol a questek könnyítése érdekében térkép van, meg egyéb leírás reinforceról, és a többírõl. Mert amit a játék ír az ok, csak azt nem mondja el mit mihez hasznáálj 😊
Elõre is köszönöm
Nem én voltam... Oo
mint ahogy az assával is 😄
Gubber mennyi 1 skilles dmg ed critical nélkül? ha ha ha?
fake.
ki vagy rugva? 😄
beveszlek komolyan nem én rugtalak ki...
egyezünk meg ha szünet alatt napi min 2 órát játszok majd akkor nem fogsz kidobni a guildból.
végig dashelsz stealthben X mobon, adott targethez közben sebezve azokat.
ami nem volt nagy cucc ezért is nem vettem meg