The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoi

😊

annyira utállak annyira de annyira 😄

Doomista
szia newbie 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok
Doomista
dehogy oltjuk egymést cencével...legjobb spanom 😄DDDDDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
jah. cube társam jól mondja 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Már megint oltjátok egymást?

Cence amúgy a Valdes szerón el voltak mentve a dolgok és asszem hétfõig volt xp event.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

akkor te is kihalnál öcse (sajnálatos módon te is emberbõl vagy 😞 ) 😄

Doomista
bár kihalna a te fajod

kihaltunk kihaltunk? 😊

35-tõl már simán lehet menni és verni a fejüket a crusadereknek, akik 40. szintûek ott bent.

Lenne egy kérdésem ill. kérésem. Warriorként gondoltam rá olyan 40 körül benézek AT-be, de nem szeretném ha az elsõ mob egy fél fejszét dugna a seggembe, vagy valami piromán benzinnel meg gyufával dobálna. Szeretnék némi egészséges tippet kérni a helyrõl 😊

Választ elpre is köszönöm

Nem én voltam... Oo

Doomista
nagy darab állat...de ne feled....kicsi a bors,de erös !

Én a hivatalos oldalon lévõ torrent fájlt ajánlom. Kicsit lassú, de tuti.
Karakternek meg szerintem elõször próbáld ki a bartuk fajból a warriort nagy darab állat és nagyot üt. 😊

hellosztok! ki mit ajánl? honnan tudom legegyszerûbben és leggyorsabban leszedni a játékot! meg azt is mondjátok, hogy melyik faj,kaszt legyek! ki mit ajánl?
Akkor még jó, hogy nem nyomattam annyit tegnap...

Doomista
ezciki

jó, hogy nem siettél, ugyanis a valdes seron tegnap nem tudom mikortól de nem mentõdött el az adat, (hogy a gyengébben is értsék: hiába farmoltál 20% rol 3 lvl-t nem mentette el, hiába huztad fel az itemed protensra, nem mentette el...stb)

asszem hétfõn már vége lesz tehát csak a hétvégéig tartott...

Saphire Hammerine-n van egy pár és Valdesen is találsz
Hammerine n szabad a pk zás Valdesen nincs pk zás

Gubberx
és meddig tart mert pont megyek vidékre ma? -_-'

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

én most töltöttem le a játékot bottorenten és még csak most pechelem de valaki mondja meg pls melyik serverre menjek hogy magyarokkal és találkozzak köszönöm

Doomista
ok -.-"

gyerekek ma indult event 50% al több exp és drop rate is +50% (azaz egy frees user olyan mintha premium user lenne)

Én is letöltöttem és valami crc hibát ír, nem tud valaki egy oldalt ahonnan letudnám normálisan tölteni?
Doomista
tápos karival.

Gubberx
Hogy a csába lehet ion mine-ból annyi pontot összekaparni amibõl megvan az armor? 3702 pont a cuccok darabja és ad 5-6 pontot egy menet alatt, lolságosság

Doomista
<#banplz>

Gando
nekem néha akkor szaggat be amikor skillt használok vagy használnak körülöttem

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

fogalmam sincs, nekem ilyen problémám nicns nem is volt de azt hiszem valakinek volt már itt a forumon lejebb

ugorj Leir ugorj most MOSTT neee leesett XD

Hogy nyajjásót Cence, nem tom hányszor meghaltam abba a szar instába miattatok anno 😛

Még egy elvetett kérdésem van. Ismerõsöm is játszik a Requiemmel, és mind a ketten kapunk fps lag spikeot. Séta-séta az fps pedig lezuhan 1-2-re olyan 3 néha 8 másodpercre, de teljesen random idõkben. Valakinek esetleg ötlet arra, hogy lehet-e ezt fixálni vagy sem.

Nem én voltam... Oo

ajaj 😊

Elértem a 25-öt és kezdtem belemerülni ebbe abba. Ezt a possesion beastes cumót próbálgattam. Majd meglátom mi lessz 😊

Nem én voltam... Oo

jajj istenem 😄

ha jól tudom Lintrán nincs magyar, vagy csak 1-2 hébe hoba

azt ajánlom, ha nem merültél ég nagyon bele, nem értél el nagy lvlt akkor kezd a Valdesen vagy a Hammerine-n nagyon gyorsan egy újat (csak egy tipp), mert a Lintra a 3 szerver közül a legkihaltabb

Quest mobbol majd csak 20+ felett lesz addig nem fontos, Guildba menni minél hamarabb annál jobb 😄
Nightmare mobok leölése partyval csakis!! a saját szinteden nem nagyon leszel képes megölni egy adott questhez a nightmare mobokat, ezért kell a party Insták kezdõ mapon egy igazi insta van Chaste Sanctum
a többi csak questhez valo nudli, nem is esik semmi ott 😊
tapasztalatom chaste sanctumrol, nem csak mész és gyaksz.... kicsit ügyességi is, használni kell az ugrást ha már van 😊 ...stb
érdemes megprobálni, egy élmény lesz 😊

köszönöm szépen.

Ami még kérdéses azok az instanceok. Sikeresen betévedtem az egyikbe gondolván, hogy Zakate városába tartok.. tévedtem.
Ha megosztanátok tapasztalaitokat a kezdõ világ instáiról, mikortól érdemes guildbe menni, nightmare mobok leölése, speciális mobokból quest szerzése.

p.s: sokat segített, eddig kavarogtam, mint gólyafos a levegõben. A Lintra szerveren kezdtem, ha van ott valaki "helyzetjelzõnek" az nem lenne rossz. 😊

Nem én voltam... Oo

Quest könnyítése: Itt leírja az összes questet, mennyi van...stb
Quest NPC/Itemek/Mobok megtalálása : Itt ide reggelni kill, van rajta skill calculator is de ami neked kell majd az a Requiem map róla

Compoundolásról megtalálhatod Itt a guild oldalunkon a forumon belül "Item Upgrade" néven

remélem segített valamiben is, jó gamet

Jóestét.

Nemrég kezdtem a játékot és még igen ködös nekem. Szerettem volna megkérdezni, van-e valahol valamilyen oldal ahol a questek könnyítése érdekében térkép van, meg egyéb leírás reinforceról, és a többírõl. Mert amit a játék ír az ok, csak azt nem mondja el mit mihez hasznáálj 😊

Elõre is köszönöm

Nem én voltam... Oo

Gubberx
ha jól emlékszm 300+

nah, van egay 61 es radiantom is, felturbozom és mehet a pvp 😄
mint ahogy az assával is 😄

Gubber mennyi 1 skilles dmg ed critical nélkül? ha ha ha?

Doomista
viszont azt tudod mi az a cube,és te cubezol.

Gubberx
Sose szoktam kockulni, azt sem tudom mi az

Doomista
szerintem nem ajánlatos 10 napot kiadni neki ! belefog halni a kockulásba.

Nem túl jó az neked?😛

Doomista
én meg épp az elöbb végeztem,ugyhogy most 2 hétig NEM kockulok.
fake.

Gubberx
én meg holnap, aztán 10 nap szabi 😛

Én már csak ma dolgozom a héten. 😛

nem én rugtalak ki netmester
ki vagy rugva? 😄
beveszlek komolyan nem én rugtalak ki...

cence!
egyezünk meg ha szünet alatt napi min 2 órát játszok majd akkor nem fogsz kidobni a guildból.

igen én is tervezem, de mivel igy van most per pill meg az összes aoe skillem 65 ig nem nagyon tervezek skill resetet, mert addig kihuzom ezzel és a brutal scud addigra éri el azt a stun durationos idõt mint az ambush igy addig nem nagyon akarok resetelni, ezért használok még mindig amubhst továbbá használnám én már most is de mivel miota én assa vagyok a brutal scud akkoriban még nem volt ilyen stunos, akkori hatása ez volt:
végig dashelsz stealthben X mobon, adott targethez közben sebezve azokat.
ami nem volt nagy cucc ezért is nem vettem meg

😊