4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • kakimakika
    de h neked mindent a szádba kell rágni és nemérted a célozgatásokat...D
  • kakimakika
    cence te értetted mit írtam??omg:))éppen ez az...ugyanazt mondjuk emoking:P
  • foxpal
    Akkor meg mivel játszol te suttyó?
  • Cence
    miattam nem mert én nem játszom XD
  • foxpal
    Ezt csak miattad cence:D
  • foxpal
    Na koreai gyerek nemsegített igyhát vissza jövök ide koczkulni :)
  • Cence
    fincsi ha olvastad volna a kommentem épp ez az amit mondok, hogy mindegy e hogy beveri e v sem... olvass a sorok között te analfagamma :D
  • Cence
    kamutoka... felmegyek és beverem a kurva pofádat :)
  • kakimakika
    wowot nemkell beverni,lejárt lemez,eddig azért szaporodott a tábora mert nemvolt ami beverje,mivel ami betudta volna verni azt vagy elkapkodták,vagy késöbb szarták le,lényeg h nemjutott el addig a szintíg(kivéve l2t!)de mivel már van,ezért pápá.meg amugy is cence nemmindegy h beveri-e vmi,mert én utálom a wowot,és kárörvendő akarok lenni h a nagyratartott game elhull a porban:DD bár szerintem megsem közelíti l2öt,de ez örök vita hagyjuk is..lényeg h Aionban minden benne van ami wowban,plussz még 1000szer annyi,megspécizve durva grafikával(ami szerencsére nem wowos:)),és mindezt az L2 fejlesztőitől.kell ennél több?:))requiem is jó ötlet lett volna,és egy jó ötletet kár volt így elkurni...
  • Doomista
    te oda ne gyere fel !
  • Cence
    sztem Aion befogja verni, bár sokan azt mondják nem fogja, WoW tábora azért nem egyből hanem az évek során lett ekkora azt azért nézzük, és igaza volt az 1ik srácnak, azt mondta: tök mindegy beveri e v sem, az a lényeg hogy TÉGED lekössön és szeress feljárni bele, mert akkormár megérte és igaza van, mert lefosom, hogy mennyien tolják azt a gamet mig én ebben jólérzem magam
  • Leirren
    Mondjuk ezt:

wow-os koczkák
  • Gubberx
    mien videjót? :)
  • foxpal
    Inkáb kitalálnának valami jobb mmo-t hogy eltünjön a föld színéről az a szar WOW-ot
    nézzétek meg a videot itt leszerepelnek a koczkák:D
  • Gubberx
    de nem mindegy hogy mennyi idő alatt :D
  • Cence
    :) neki mondhatod, amugy mint minden mmo 1 idő után megunod...
  • Gubberx
    GW ftw :P
  • Cence
    mert vannak fosok
    a p2p gamek azért jók mert a társaságot általában szürik bár nem tom igy hogy fincsifasz is jön... XD

• kakimakika
    elhiszem,de mit?:)))amugy nem kizsebelés,itthoni viszonylatban is szinte ingyé van minden game.aion példuále 7k ft lesz 2 hónapra!!egy este nehogy aztmondja vki h ennyit nemiszik el...és ez 2 havi szórakozás!!requiemre is kb 3-4kt költöttem 2hónapig,többit freeként toltam,L2 is 4k,cabal kb 3-4kba volt havonta,szal ingyen van...és most ne azt nézd hogy aki tanul annak nuku mani,ennyit 1 napi melóval megtud keresni egy sulis is,szal max lusta emberek vannak..:Dviszont ha megveszel egy tejet a boltban,azt kifizeted nem??ez ugyanaz!!ök dolgoztak a gamen,te igénybeveszed az ö szolgáltatásukat,hát fizetni kell!!csak hát jól meg kell gondolni melyik gameért fizet az ember:D
  • foxpal
    Hidd el nem..
    Majd a jó gazdag európa és amerika embereket kizsebelik mert minden hülye szarra költenek:)
  • kakimakika
    koreai játékok álltalában nem fizetősek?:))közlöm veled hogy álltalában fizetősek,ne csak azt nézd amelyik havi díjas,hanem ami item shoppos azt is,mert azon több manija van a cégnek!amugy meg a fizetős játékokat szeretem,amiért nem kell fizetni az olyan is,meg ha szolgáltatást igénybeveszek azért fizetek..
  • Cence
    MÁR

OB nekik is ingyenes volt
  • foxpal
    Sőt sorry félre irtam a koreai játékok nem fizetősek és ez most fizetős nekik is!!!
  • foxpal
    kakimakika közlöm személyeddel hogy általában a koreai játékok de fizetősek...
    de sajnos most nekik fizetniük kell érte^^
  • Doomista
    ok,hires leszek :D
  • kakimakika
    bazd van koreai ismerősös és ahelyett hogy amíg volt Aion OB azt intézted volna,requiemmel baszódtál??:)))omg
  • foxpal
    lol tényleg sp-ből:P
    Hát és most egy ideig koreai sro-n kockultam 68ra a rogue karim
    És most koreai spanomat akarom rávenni hogy igazolja vissza nekem a requiem koreai regem:)
  • Cence
    én metroszexuális? én perzsa??

ha Emo vagyok hogyan lehetnék metroszexuális? a kettő üti egymást, továbba a zsiffin az a Zsido Delfin :)

amugy mi ujság véled?
  • Cence
    én azt raktam ki amit TE ÍRTÁL nekem msn en, nem pedig kitalált szöveget ;)
  • foxpal
    Cence te vagy a metrosexuális te koszos perzsa:)
    Amúgy mi az a zsiffin?
  • Doomista
    ketten játszák ezt a játékot :D
  • Doomista
    felébredtél vagy mi ?:D
    jah már világos !
    10 elött lefeküdtél,aztán 12ig aludtál és toltad a GW-t egész este !
  • Doomista
    lol
  • Gubberx
    jó az aláírásod, de beleírhatnád azt is hogy miért tápos a rogue :D
  • Cence
    mondjad te metrosexuális zsiffin
  • foxpal
    Holvagy te buzi emo!
    Mizu cence:D
  • Leirren
    Próbáltam ide képet feltenni, de nem megy, most nem keresgélek olyan képfeltöltőt, amivel fel lehet ide tenni bármit is...
    Az 57-es boszit az előbb öltem le egyedül :P
  • Doomista
    asszony ma már enged GW-re cube ?
  • Gubberx
    pista is hazaért :D
  • Doomista
    ok,köszi,de valszeg ne 2 honap mulva mint cinci :D