4158
-
#3398 Visszatértem ::P:P -
#3397 Sziasztok, most kezdtem a játékot és kéne kis segítség, mit hogyan kell és érdemes csinálni, hol van több magyar stb. Tudna valaki segíteni? -
Cence #3396 olyan sose leszel mint én... ahhoz embernek kellene lenned... -
#3395 perszehogy :D majd mutatok csak most go alvadni :D -
#3394 megyeget a romozás ?:D valami ujat tudsz mutatni már nekem ? :D -
#3393 gubi most nincs köztünk xD :D :P -
#3392 Krisztián üzenete (18:12):
vagy mi lenne ha ketten lennénk a legfaszább mmosak?:D
Krisztián üzenete (18:13):
hm?:D
KaBuTo üzenete (18:13):
nah látod
most szépet mondtál
és igazat
gubberx és én vagyunk a legfaszáb mmosok.
gubberx és én vagyunk a legfaszáb mmosok.
-
#3391 lol bannolták :D -
#3390 romosokat szeressük xD -
#3389 Ati the best :P -
#3388 jó a logód...bár az ati...khm...mind1 nem szolok be.
-
#3387 Új hobby :D -
#3386 cence legjobb spamja leszek,titeket meg leszrlak,gw-t fujjolni fogom,fogok tüntetni ellene,és perellek titeket,nah meg a romosokat is.
és a rogue nem tápos.se az assassin -
#3385 :D:D:D:D::D -
#3384 és és és a mikrot is visszarendeltem az üzletbe !
meg mék csinálni olyan hajat mint amilyen cencenek van,és és ugy is fogok viselkedni,azaz emosan. -
#3383 -
#3382 dede,ez halálosan komoly most ! kiis léptem a guildbol ! -
#3381 jajj nemá :) tudod hogy ugyis segítek csak mindjárt karácsony és ezer más dolog is van kockuláson kívül :) -
#3380 hétvégén factionrol volt szo,és erre nemjösz...[most megsértödött] -
#3379 csak picit kipróbálom nah :D amugy hétvégén vásárolni voltunk meg ilyesmik, nem a rom-ot toltam :D -
#3378 mocskos pofádat hétvége ota nemvoltál gw-n...
romot meg már rég toltam,de nem jobb mint a gw,de jobb mint a requiem...szoval nemtom gub hogy mi a rákot keresel ott,mikor 500x job game a gw...bevagy szivva ennyi :[ -
#3377 Kijött egy uj game és megkockuljuk picit :P -
#3376 mi a retkes rákos kagylos fene folyik itt ? -
#3375 na akkor odagyere ahol vagunk, és scout legyél ha bazi gyorsan akarsz fejlődni :D -
Leirren #3374 Egyiken sem, először még le kell szedni a klienst:P -
#3373 Mechantac szerón vagyunk egy magyar guildben -
#3372 melyik serveren vagy? :D nekem van egy 14-es ijászom már :) -
Leirren #3371 Én még mindig tolom!:D Bár tegnap kicsit felkúrtam az agyam ezen-azon... A runes of magicet fogom majd jövő héten én is kipróbálni. -
#3370 guild war + fc2 multi :D
-
kakimakika #3369 amúgy te mivel tolod? -
kakimakika #3368 ez a kedvencem: -
kakimakika #3367 de me méne? -
#3366 fasza az jo játék :]
te meg ne spammolj cabal topikba mert szijjel verlek :DD -
kakimakika #3365 l2özöm,csak mondom benézek ide hogy van-e valaki aki ezzel tolja még?találtunk egy fasza kis szerót aztán most aionig elvagyunk ottantan -
#3364 most mivel tolod te májsztró ? -
kakimakika #3363 csak arra lennék kiváncsi,hogy miből finanszírozzák a requiemet.. -
kakimakika #3362 na mija stájsz skacok,nem nagy itt az élet,tán megszünt maga a játék is már?:) most komolyan tolja még valaki?mert én is régen abbahagytam,már akkor is alig szálldogált 1-2 player a mapokon,de azóta hacsak nem fordult valami 180fokban meg a gameel akkor tuti hogy annyian sincsenek már:)annyira meg azért nemérdekel a dolog hogy belogoljak,még a végén azthiszik hogy van visszaeső játékos:D -
#3361 wow al is toltam megis otthagytam xD de az mas tema:D
amugy nem vagyok nagy PvP fan :D -
#3360 ha most meglenne a complete collection,elkezdenéd tolni,rákockulnál,betáposodnál,az életedet odaadnád érte,és ami a legfontosabb...többé nem tolnád ingyenes mmokkal :D -
#3359 játszottam gw vel még anno mikor kijött :D
meg azert mogotte is van mar par ev...es tudtak vele mit kezdeni...es teny...ha nem vesszuk figyelembe hogy a jatekot magat megveszed....akkor az a legjobb free mmo :D