The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
hétföre hozzák a gw-t,legyél este ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
Cence, GW-ben ha fekete festék esik neked azt nem a ruhára hanem a karid arcára kened hogy emosabb legyen? 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

asszem ez K.O. volt 😊

jah, megyek is vagdosom már magam az ereimet egy láncfürésszel, majd szolok ha csontnál vagyok, addig lödd be magad 1-2x hogy jobban vihogj majd rajta 😉

Doomista
ezt reggel irtad,szoval kómás vagy és emós.és e kettö kombinációja oly fájó.

<#banplz><#violent><#gun><#boxer><#falbav>

Mindenki a saját fikájának a huszára!

MOST KELTEM DE FEKSZEM IS VISSZA... 😄

U.I.: Kabát gyerekkel ne foglalkozz kicsit szomorú, hogy õ nem tud beszologatni jókat és ezért bánt mindenkit, pedig a szíve legméllyén szaralak, csak ezt takarta 😞

KABUTOOOOO NE VAGDOSD AZ EREIDETTTT

Doomista
te miröl beszélsz ?

Szerintem a sörre meg a nõkre gondol. Ott mindig van újítás és patchelheted õket, csak kell hozzá fejlesztõi pénz 😄 ..vegülis bedugod a joystickod és játszol egy darabig :p

Nem én voltam... Oo

Gubberx
és mi az amit nem tudsz megunni? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ScarY MAN
pedig én ott voltam a kezdetekkor... szerver nyitásnál is 😄 hajnali négykor... akkor még tetszett... 😄 mostmár mással játszok 😄 amit nem tudok megunni 😊 😛

...

Doomista
hogy örül már 😄

úgy veszem ki h itt a requ forumon a kutyát nemérdekli a requiem😄 mondjuk érthetõ...
Doomista
magadrol beszélsz ?😄

há, ha ez a kabár gyerek hazudozik, mink itten nem szeressük az ilyet, és föllépünk ellene HE

ScarY MAN
esküszöm xD ide öröm benézni xD ahogy ti egymás vérét szívjátok xD az egész mehetne "Best of sg" -be xD<#idiota>

...

Doomista
😄
akkor hova járnak "hazudni",hogy nem mmozok ?!

Gubberx
😄😄😄D😄😄

te? te akkora kocka fasz vagy hogy ne ide járj hazudni

Doomista
én már nem mmozok 😄

D:

Én is meguntam, más is megunhatja...

Doomista
mostmár szinten majdnem minden mmohoz van wikipedia,leirás stb,igy már nem is kell kérdezösködni...elolvasod,többit kitanulod a gameben.csak ha valahol megakadsz azért szoktak jönni 😄 mindenki kockul ennyi 😄

Naja, nem gyõzzük leírni, hogy: használd a rockiemet, meg a recqueimwikit...

Doomista
ennyi

vagy speed hackel 😊

Doomista
nincs mi ujrol dumálni ennyi 😄 sok magyar meg nem ide jön,hanem guildba és ott pattog vagy kérdezösködik :F

Gubberx
Azért GW mellett én még elvok vele😊

kihalóban...

Doomista
<#vomit><#vomit>
ez.

Gubberx
Mizu?

Gubberx
ma reggel is volt ilyen RH+ghoul spawn 😄

ez volt a halloween event... a készítõk megintcsak kitettek magukért, nem hiszem el hogy ennyi ötlettelen fasz ül a gravitynél...
ezt a dolgot, amit ott láttatok a játék indulása után kb 2 héttel rakták fel forumra a playerek (hogy RH-t spawnoltassák már be nova luxba...)
grat nekik, értelmes pecsre nem futja, minden pecsnél behoznak valami kutyabaszást, hogy a játék véletlenül se lehessen élvezhetõbb v esetleg ugyanolyan mint volt hanem egyre szarabb legyen... GG Gravity, javitsátok csak a kis textura bugokat, meg a sok hülyeséget az igazán fontosakat meg fossátok le, közbe minden peccsel hozzatok be 80 ujabb bugot meg esetleg 5 olyan hibát hogy az ember véletlenül se tudjon játszani vagy fellépni..etc a Hack védelmük olyan mint a béka segge, azt se kell fejleszteni, jó az ha a játék televan hackerrel...
Ennyit a Gravityrõl

Ki is fagytam néhányszor a lag miatt...

Gubberx
Jézusom Nova luxba beraktak a gm-ek vagy 100 ghoult+naga-t egy Briska-t meg egy RH-t XD

köszi máris rá írok
nem fogod tudni kimaxolni minden skilled csak párat (jelen pillanatban nincs rá elég szint) Sheepo jelenleg is online ha fent vagy pm rá

Bocsánat egy kaszton belül mind1 milyen skileket veszek?
Ugy értem nem lesz hátrány késöbb ha mindent megveszem?
(karomal és xbowal vadászok ^^ )
szia köszi megkeresem öket =)
Köszi srácok, akkor az leszek, ha megérem. 😄 Amúgy nekem is az volt az elsõ megérzés, hogy azt kellene választani, de aztán vonzott a sok pet is, pláne miután már meglett a lenatore is.

ha kérhetném keresd a következõket:

MAREM
Sheepo
Kireen

per pill ennyi jut eszembe, nem tudom mikor leszek gameban mert most vagyok formázás után friss winfossal és nem tom, hogy tom megoldani a klienst.

Leir te meg defiler legyél csak és kizárolag!! 1ik legütösebb kari a gameban szerintem (jobb mitn a dominator)

Doomista
nagyon ütösek !

Én eddig csak dominatorokat láttam mindenfelé. Ráadásul a defilernek 2 használható skillje van, de azok elég ütõsnek néznek ki...

Doomista
én
defiler

Dominator vagy defiler legyek majd? Találkozott már valaki egyáltalán defilerrel?

Hálla istenek nagyon sok magyar van és tényleg nagyon jó a játék is.
Doomista
akkor te vagy itt a legnagyobb kocka 😄

jeh 13 xD haladok ^^
Doomista
😊

elértem célomat 😊

Cence küldtem egy pm-ett 😊