4158
-
#3438 ráadásul ugye rogue volt ami azért tápos mert tápos szal szavatok nem lehet :D -
Cence #3437 :D -
Leirren #3436 Tényleg 45-ös karija volt, de az nagyon durva :D A legfaszább mmo-s kockától mit is várnánk mást, mint nagyon durva atomübermegabrutáltáp karit?:) -
#3435 ez nem kérdés :D
most is tuti kockul a drágaság xD -
#3434 és ő a legfaszább mmo-s :) -
#3433 asszem 45-s volt a requiem karija nem 30-as, most tuti megbántottad :D -
Cence #3432 nigger ő lvl 30 ig felhuzott egy karit és onnantol kijelentette hogy szar fos unalmas a játék, mert ott tényleg megtudja mondani az ember de nem is kötekszem mert ő egy mmo szakértő, egy pro mmos, szoval shhhh -
#3431 dehogy jön ez vissza :_D kockulja a romot egész nap :D -
Leirren #3430 Mi a valdes szerveren vagyunk, egy magyar klán van, kicsi családias hangulatú. :) seHUNse a guild neve, ha esetleg látsz guildtagot nyugodtan szólhatsz neki, mert mindenki tud új tagot bevenni a guildbe.
Doom te meg ha tényleg nem szórakozol, akkor ne próbálj meg más szeróra menni!!! :) -
visszajvök a gamere DA:SAD:DAS:SD: -
Cence #3428 Hammerine szerveren most vagyunk megint egy páran, van Guild is ( Csak magyarok vannak benne) Valdes Lintra Only PvE szerver tehát duel meg ilyenek vannak ott is de PK (Player Kill) nincs (Tudomásom szerint páran a Valdes szerveren is játszanak még)
Elérni pedig a /W <name> <message> commandal vagy pedig friend listre felveszed őket az én nevem per pill Punisher a játékban vagy ráírhatsz Agatha ra is (A Hammerine szerveren) -
SchmiedPeter #3427 Hali azt szeretném megkérdezni (sokan kérdezik tuti) hogy meik szerveren van vajon sok ember????
És hogy a szerverek különböznek pl.: egyiken van PVP másikon nins vagy hogy? előre köszi:) és hogy hogyan tudok megkeresni magyarokat egy adott szerveren?
Üdv Peti. -
Cence #3426 is is
vagyunk még de kevesen, a régiekből szinte mindenki abba hagyta Hammerine-n, nem tom a Valdesen, hogy van ez most barátnőm huzza SH ját én vele közben a battle magem és ha lvl 34 es lesz akkor megyek vissza sh ra vagy maradok battle mage mert most ezis nagyon tetszik majd lvl 34 en eldöl melyik tetszik jobban :) -
Leirren #3425 Pedig a napokban meséltem guildtársaknak rólatok Cence koma. ;) Bár azt írtam, hogy kihalt a klánotok, akkor nem jól tudtam? -
Cence #3424 jah én is ezt mondtam... -
#3423 már ezért megérte beolvasni a topikba :DDDDDDD -
Cence #3422 és basszátok meg míg irtam meg is öltek :D -
Cence #3421 izlések és pofonok... én 3 évig toltam gw vel (votlak szünetek) most is vissza mentem de ugyanazért amiért eddig is ott hagytam unalmas már a 2. karinál is ugyanazt csinálni...stb viszont pimpi leírásodat nem értem mi az hogy őrült fanoknak? az 1 pvp game azért lvl 20 a max farmolni lehet kampány és pvp nélkül is :) a lvl 20 is kb 8 ora még annyi se és igenis csak skillekkel illetve a játéktudásod alapján lehetsz erösebb, az igazi pvp ez, nem az hogy nekem van über cuccom csak meg über kocka vagyok ezért a lvl em is olyan és csak ezért tudlak megverni mint sok gameban.... te 10k ért megvetted a full gamet ami kurva olcsó volt mert mikor kiadogatták öket meg ilyesmik akkor azért 7k volt darabja + az alap ami 9k volt nekem számolj utána mennyit sporoltál :)
továbbá msot ebbe a "szarba" vissza jöttünk haverokkal hülyéskedni filmet csinálni meg szorakázni
mindennel el lehet lenni csak társaság kérdése :P -
#3420 Azért ez a szar se volt rossz lvl 60-ig, de onnan vége :D -
netmester #3419 jobb mint ez a szar -
pimpi001 #3418 Guild Wars? lol. az csak őrült fanoknak való. max level lv20. utánna farmolni csak akkor tudsz ha iszonyat sokat pvp-zel, vagy ha a story questeket végigtolod csuttára. énis az lv20-at 2 nap alatt elértem, és utánna csak a skillekkel lehetsz erősebb. a játék 10.000 volt mert a complete collection-t vettem meg, de 1 hónapig toltam és leraktam a polcra. -
netmester #3417 lopott biciklit? -
#3416 dömpert vagy kisautot ? -
Leirren #3415 Én még mindig tolom :P -
#3414 nah jó hazudtam...igen ! 10 percet fentvoltál már gw-n ! én kérek elnézést ! vagy még se kérjek ezért a 10 percért ? -
#3413 te ezt nem is tudhatod mert fentvoltam :) hazucc :D -
#3412 hazucc ha én mondom ! jol beeteted kakimakikát ! 1 hete nem voltál gw-n...-.- -
#3411 te hazucc :D -
#3410 mért is hazucc ? -
#3409 GW-t :) -
kakimakika #3408 lineage2,valahogy mindíg visszatérek rá...kb fél év még kijön Aion,addig tuti nem váltok már.kipróbáltam 1-2 gamet de igazából mindegyikben van annyi hiba hogy max 1-2 hónap az élettartamuk,de jellemzőbb az 1-2 óra....GW az egyetlen amire még kivi lennék,régen egyszer havernál játszottam vele de annyira régen volt h elfelejtettem mindent belőle és te mit tolsz? -
#3407 te mivel tolod mostanság?:) -
kakimakika #3406 amúgy cence,ezt a 200k playert remélem nemhiszed el?!bár lehet van benne valami,de akkor az a koreai meg a mittomén egész tejutrendszerben levő szerverek eddig lekreált össz accountja!!!csak hogy viszonyítsak:amivel én tolom ott 5 ször ekkora a map mint requban az összes egyszerre,2,5-3 k online player van de az a kihaltság mint requiemre egyáltalán nem jellemző,ennyi player mellett fél óráig tölt be ha a fővárosba teleportálsz annyian vannak,az összes fejlődőhelyen megy a pvp a jó spotokért annyi jelentkező van rá,nemtudsz olyan helyre menni ahol ne tolonganának,és ezek után a requiemmel 200k-en játszanak,ahol úgy kell keresgélni,fél óráig járkálni a mapon h találkozzál valakivel...na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee szerinem 3 nullát elírtak!!!! -
Cence #3405 hát, nem akarlak lebeszélni a játékról, de félév, max 1 éve van hátra ilyen tempoval és elfog tünni az egész game, asszem olyan 2 honapja kb hivatalos forumon mondták hogy az egész gameval játszanak 200 ezren. De a szerverek el sem bírják (bírnák) ha sok ember 1 helyre tömörülne mint pl eventkor Nova Lux, olyankor nem lehet fellépni a játékba, nem lehet megmozdulni benne a lagg miatt és DC... piti kis bugokat nem (tudnak) javítanak benne és minden updateban "javítanak" kis hülyeségeket, hogy karakter pixel bug... mellette igaz, hogy behoznak még 10 et, de azt kijavitották igaz, hogy a játék szinte élvezhetetlen pvp rendszere meg minden mása egy kalap fos, mert lvl 60 on elfogynak a questek és lvl 71 ig FULL GRIND mert a questek/scroll questek a 100% bol adnak kb 5 öt v 10 et de nem többet, utána jön a blackhand farm amikor 4-5 mob 0.1% és igy kell elérned a lvl-t...
Igazából multkor voltam fent és meggyőzödtem róla, hogy Trifi (akik tolják tudják mi az) kivolt halva, 4 en voltunk ott velem együtt és mind legalább 65 ős volt (tehát csak az maradt ott, aki belerakott pénzt a gameba és nem akarja már "elveszteni")
Visszatérve Magyarok anno a Valdes szerveren voltak illetve a Hammerine-n voltunk, namost a Valdesról nem tudok sokat a Hammernine-n 2 db Magyar maradt
Ha PvP zni akarsz akkor Templar Radiant-ot vagy Defender Commandert csinálj, esetleg még a Ranger ez a 3 mindent bever 60+ lvl en...
amugymeg stun az egész játék, unbalanced fos, warival bazdmeg bestunol és aztán addig fearelget mig ujra nem töltödik a stunja igen egy WARRIOR mellette akkorákat üt, hogy minden kari csak álmodhat róla, aztán bejött a ranger, akinek akkora az AUTO ATTACKJA hogy az összes leszophat... 25 seces stunja van (3 skillböl) 30 méterről üt vele... öld meg...stb
Ha nem ilyen segítségre vágytál szólj és segítek :)
Bocs a kisregényért
ÉS a végére Boldog Karácsonyt nektek is és köszi Gubbi :) -
#3404 HO HO HÓÓÓÓÓ boldog karácsonyt meg ienek :D -
#3403 T
TÉK
K -
#3402 amugy ték -
#3401 ámen xD -
#3400 igy igaz ! -
kakimakika #3399 hát hallod ha segítség kell akkor nem jó helyen vagy,ez itt doompista meg cence meg gubera csevegője,bár requiem néven fut,de ez csak álca,már mátyás király óta abbahagyták a gamet,ezer éve a hello kitty onlinet tolják csak itt fecsegnek,ez a forum meghallna ha nem lennének de requiemmel kapcsolatban itt infót ááááá