The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Van 3 magyar klán is a szerveren, úgyhogy van élet. El lehet lenni item mall és prémium nélkül is, csak nehezebb fejlõdni. De ha találsz pl. sellert aki ad el mall pontot tudsz dolgokat venni tõle. Elég ritkán nézem ezt a fórumot ezért válaszoltam csak most.
Illetve hogy Leirren a klánotok még él, és mennyire aktív?
Az itemshop mennyire befolyásolja a játékot, pl. mennyire maradnak le azok ,akik nem fizetnek érte?
Elõre is köszönöm a válaszokat😊
Raginal karimmal vagyok fent, jöhet a pm majd!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Szoktunk raideket szervezni, egymás között guild warokat csinálunk, segítjük a kis karikat ahol tudjuk. Amúgy kérdezhettek a weboldalon is, ott is szívesen válaszolunk.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nemtom a többi szerón mennyi magyar játszik,de kíváncsi vagyok.<#vigyor2>#vigyor2>
Ti melyik szerveren nyomjátok? Inkább ott lenne kedvem játszani ahol a legtöbb magyar játszik. 😊
kifejezetten harcos,meele karival sosem jatszok.
Most kezdtem a játékot és nem tudom eldönteni mit kezdjek.:S
Utána néztem milyen kasztok vannak és a shaman, defender és a rogue kasztok valamelyikével akarok játszani.Léci mondjátok el véleményeteket hogy szerintetek melyiket érdemes kezdenem.Elõre is köszi!
A guildek nem a PK szerón vannak.
Ott túl sok a cheater(sajnos máshol is megtalálhatók).
Amúgy lvl 46-47ig kb. 5-6 küldit szoktunk végivinni,nem veszõdünk a többivel vele,mert lassú és kevés expet ad.
A 3 bag-es,PB és a Rex questeket érdemes megcsinálni.
lvl46-47 tõl meg mehetnek lvl43< questek.
azaz elgondolkodtato,hogy erdemes e egy lvl 35 os armor set et,weapont fejlesztgetni,penzt olni bele?
mert 30 tol nagyon gyorsan fejodik a kari(hala a plusz petnek,es a sok kuldinek,scrolloknak),igy erdemes mondjuk a 40 es szerelesik turelemmel lenni ezekkel?
aztan: a pk szeron van magyar guild?
Ajánlom figyelmetekbe a valdesi magyar guildek közös honlapjátBL&HH
A site még elég friss van még mit finomítani rajta,de már mûködõképes.
Nézzetek be hozzánk ha van kedvetek.
mas:
idezet :"ami nagyon hianyzik egy gameban(ezt szerettem az RFO-ban)hogy felszolitas nelkul lehetett mas fajt/jatekost olni,tehat nem "kihivni" hanem adott volt a veszelyzona,aztan lesz ami lesz..
itt ilyen van?
erre adott valasz:
"És véggül uccsó kérdésedre a válasz van, Hammerinen, az a pvp szeró. Valdes meg lintra sima pve. Bár mindhárom szerón van guild war."
naszoval,siman,kinezek egy karakert,es elkezdem,probalom lenyomni,,ez muxik?..es nem a battlefielden,nem valami eventen,,hanem jottom,mentemben?
mert ez a kihivasos buli eleg gazos...azaz amivel regen jatszottam,(elbaxtak azota😞(..azon alap volt ho betamadhattal akarkit,aki mas faju volt,,de a sajat fajodat is ,ha vettel itemet hozza(nem shopost)
ez most a nehezsege miatt,vagy siman igy lehet csak ?
lvl31 vagyok,az altarban arconvert a kapuor,meg a 2 csicskaja,eztan halalom utan benn vagyok a korfolyoson...
a kulonbozo szobak elrhetetlenek,uvegfal mogott lihegnek a mobok.
mindenkeppen party kell?
a kapunyitok,es a kozponti trigger sem reagal.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
tulkeppen a posseseison kvesztet szeretnem lenyomni,igy fel sem tudtam venni-eddig.
aki tudja a starter adatokat ,kerem irja be,,,koszi
Ha valaki szeretne csatlakozni, írjátok meg ki mikor online, megpróbálok feljönni vagy szólok valakinek!
#4113-grat😊
mar bejartam m inden mapot,maradt az xp-zes 30 ig.
kvesztek,es a scrollosok is elvegezve,maradt meg 2 nightmare es pont.
mikor nyilnak meg ujabb map-ok?30 tol?
#4113 lintra 😄
És be is enged probléma nélkül.Kezdtem a Valdes szerveren egy Roguet lvl 12😄.Ti is ezen a szerón vagytok?
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
koszonom ujfent a lelkes onzetlen segitsegeket😊)
Encgantokat kilehet szedni de mobos evasion xeonért felesleges fél millát kidobni, esik majd még tonnaszám. Cast time viszont nem váltoik akármilyen fegyvert használsz, annyi lesz amennyi a skillnél le van írva. Legfeljebb a kesztyûk vesznek le pár %-ot.
És végül kritet fel lehet tornászni mobos cris xeonnal vagy ion mine skill critical xeonnal.