The Requiem: Bloodymare

Oldal 1 / 84Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig élünk, és megtalálhatóak vagyunk facebookon is! A csoportunk nyitott, neve: Requiem Memento Mori HUN.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Hali!!Én a Valdes szerveren játszok van egy warrior-om ami jelenleg lvl 35 de csak 3 napja kezdtem szóval elég jól haladok.Lécci pm-ezetek rám és vegyetek be a klánba ,mert kicsit unalmas így egyedül játszani!!A nevem CiganyLelku. Elõre is köszi!!
Nem hagyhatom cserben a magyarokat 😉

Nuclearity
Leirren Leirren 😊 te még mindig tolod? 😄

Szia!
Van 3 magyar klán is a szerveren, úgyhogy van élet. El lehet lenni item mall és prémium nélkül is, csak nehezebb fejlõdni. De ha találsz pl. sellert aki ad el mall pontot tudsz dolgokat venni tõle. Elég ritkán nézem ezt a fórumot ezért válaszoltam csak most.

Sziasztok, érdeklõdnék hogy mennyi magyar játszik a játékkal ?
Illetve hogy Leirren a klánotok még él, és mennyire aktív?
Az itemshop mennyire befolyásolja a játékot, pl. mennyire maradnak le azok ,akik nem fizetnek érte?
Elõre is köszönöm a válaszokat😊
Elindult a Valdes szerver!
Raginal karimmal vagyok fent, jöhet a pm majd!

Frozen Whispers
köszi ^^ majd valameik guildbe szívesen belépnék a 69es tempestemmel ^^

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

http://www.requiemhun.mmoguildsites.com/
Szoktunk raideket szervezni, egymás között guild warokat csinálunk, segítjük a kis karikat ahol tudjuk. Amúgy kérdezhettek a weboldalon is, ott is szívesen válaszolunk.

Frozen Whispers
hm kis infót kaphatnék a guildekrõl? ^^

Van két nagyobb magyar klán is a Valdesen, a Lintrásakat várjuk szeretettel az összevonás után!

Szeptember 30-án összevonják a Lintra és Valdes szervereket.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Protector
Akit érdekel Lintrán is van guild mindenkit szeretettel várok

Nuclearity
Int klán indul a Hammerine szerveren, akit érdekel vagy esetleg szeretne többet megtudni a guildrol az jelezze.

honnan töltsem le ahol jó is?????????????????????????????
Frozen Whispers
Nem is csodálom, gravitynek volt pár húzása amivel rengeteg játékost elüldözött. Meg Lintra pl teljesen kihalt, Trifriben azért vannak, néha Plancyben is de Kurt, Zakate és Nova Lux teljesen üres. Sokan csak azért maradtak ott mert várják season 3-at

Gubberx
nem lepõdnék meg rajta amilyen kevés már a játékos

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frozen Whispers
Érdekes pletykákat hallottam tegnap s3-ról, állítólag Valdest meg Lintrát majd összevonják. Tud valaki errõl valamit? o.0

Mi Valdesen rendezkedtünk be.
Nemtom a többi szerón mennyi magyar játszik,de kíváncsi vagyok.<#vigyor2>

Értem kösz szépen!Egyébként már elkezdtem a shamanom a valdesi szerveren.
Ti melyik szerveren nyomjátok? Inkább ott lenne kedvem játszani ahol a legtöbb magyar játszik. 😊
Ryleh
ahogy olvastam a samam eleg brutal,azaz kisse tul-eros(sok helyen irjak,szinte irrealisan eros),en soul hunterrrel veszodok.

kifejezetten harcos,meele karival sosem jatszok.

Sziasztok!!
Most kezdtem a játékot és nem tudom eldönteni mit kezdjek.:S
Utána néztem milyen kasztok vannak és a shaman, defender és a rogue kasztok valamelyikével akarok játszani.Léci mondjátok el véleményeteket hogy szerintetek melyiket érdemes kezdenem.Elõre is köszi!
Frozen Whispers
van Hammerinen is magyar guild 😊

lvl35 ös FOC setet érdemes +10-15re felhúzni,mivel lvl55FOC-ig nincs jobb páncél(kivéve az S1 relikviák).
A guildek nem a PK szerón vannak.
Ott túl sok a cheater(sajnos máshol is megtalálhatók).
Amúgy lvl 46-47ig kb. 5-6 küldit szoktunk végivinni,nem veszõdünk a többivel vele,mert lassú és kevés expet ad.
A 3 bag-es,PB és a Rex questeket érdemes megcsinálni.
lvl46-47 tõl meg mehetnek lvl43< questek.

Ryleh
30 ig eleg sok kveszt volt,de 30 tol baromi sok😊
azaz elgondolkodtato,hogy erdemes e egy lvl 35 os armor set et,weapont fejlesztgetni,penzt olni bele?
mert 30 tol nagyon gyorsan fejodik a kari(hala a plusz petnek,es a sok kuldinek,scrolloknak),igy erdemes mondjuk a 40 es szerelesik turelemmel lenni ezekkel?

aztan: a pk szeron van magyar guild?

Üdv mindenkinek!
Ajánlom figyelmetekbe a valdesi magyar guildek közös honlapjátBL&HH
A site még elég friss van még mit finomítani rajta,de már mûködõképes.
Nézzetek be hozzánk ha van kedvetek.

Frozen Whispers
úgy tudom betámadhatsz bárkit, mert mikor soul hunteremmel red stoneban gyilkolásztam, egy sámi betámadta kazarámat kihívás nélkül, és a végén én kaptam a negatív rangot mert kazarám bizonyult erõsebbenk -.-'

Kisebb kihagyásokkal 😉

Ryleh
ok,,megvan..

mas:

idezet :"ami nagyon hianyzik egy gameban(ezt szerettem az RFO-ban)hogy felszolitas nelkul lehetett mas fajt/jatekost olni,tehat nem "kihivni" hanem adott volt a veszelyzona,aztan lesz ami lesz..
itt ilyen van?

erre adott valasz:
"És véggül uccsó kérdésedre a válasz van, Hammerinen, az a pvp szeró. Valdes meg lintra sima pve. Bár mindhárom szerón van guild war."

naszoval,siman,kinezek egy karakert,es elkezdem,probalom lenyomni,,ez muxik?..es nem a battlefielden,nem valami eventen,,hanem jottom,mentemben?

mert ez a kihivasos buli eleg gazos...azaz amivel regen jatszottam,(elbaxtak azota😞(..azon alap volt ho betamadhattal akarkit,aki mas faju volt,,de a sajat fajodat is ,ha vettel itemet hozza(nem shopost)

Ryleh
hmm,,forgotten relics final..party quest..
ez most a nehezsege miatt,vagy siman igy lehet csak ?
lvl31 vagyok,az altarban arconvert a kapuor,meg a 2 csicskaja,eztan halalom utan benn vagyok a korfolyoson...
a kulonbozo szobak elrhetetlenek,uvegfal mogott lihegnek a mobok.
mindenkeppen party kell?
a kapunyitok,es a kozponti trigger sem reagal.

Gubberx
lol te még azóta is nyomod? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ryleh
ok,,,kozben elkedtem a kuldit...lvl30 lettem😊

Ryleh
barmerre keresem Eliant,a neten megadjak a locationt,napszakmegkotes nincs hozza,de nem lelem.a megadott jeloletlen szobaban egy Rucia nevu tag van,nem beszel velem.
tulkeppen a posseseison kvesztet szeretnem lenyomni,igy fel sem tudtam venni-eddig.

aki tudja a starter adatokat ,kerem irja be,,,koszi

hát én 76os vagyok és freen

Frozen Whispers
csak 70et elérni enyhe képtelenség premium+xp scroll+pet nélkül nélkül

üdv a 66os black sunál sokkal jobb a 70 set

Frozen Whispers
jó kérdés 😄 nyisd meg quest logot, majd dupla katt a questre, kijön a szöveg és alul lesz hogy search map vagy valami ilyesmi és megmutatja a térkép

Szép jó napot mindenkinek! Örömmel látom, hogy itt is éledeznek az emberek.😊 A Valdesen várjuk a legnagyobb magyar guildbe a jelentkezõket, bár most, hogy itt a nyár elég kevesen vagyunk. A játékhoz segítségre lehet a wiki
Ha valaki szeretne csatlakozni, írjátok meg ki mikor online, megpróbálok feljönni vagy szólok valakinek!

Ryleh
hol van Ellian nevu NPC?a posseseison questhez.

Frozen Whispers
Lintra azt hiszem a 2.

vegeta22
Forzen te is 3.-szerón vagy?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Frozen Whispers
ténylegg, possesion beast questért visszamentél south wt-be?

Frozen Whispers
azt hiszem 27-tõl van novában, menj el zakatéba és a warp gate-hez, ott át tudsz menni novába 😊

Ryleh
en a 3.szerora mentem,mivel itt van PK.azaz majd szeretnek pk-zni

#4113-grat😊

mar bejartam m inden mapot,maradt az xp-zes 30 ig.
kvesztek,es a scrollosok is elvegezve,maradt meg 2 nightmare es pont.
mikor nyilnak meg ujabb map-ok?30 tol?

Frozen Whispers
nm, tudom milyen soul hunterrel szenvedni 😊 és kérdezz nyugodtan itt is, ha tudok válaszolok 😊

#4113 lintra 😄

vegeta22
N végre valahára sikerült letöltenem wiii<#nyes>
És be is enged probléma nélkül.Kezdtem a Valdes szerveren egy Roguet lvl 12😄.Ti is ezen a szerón vagytok?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Ryleh
7vegen ,ha nincs ellenedre:szeretnek josokmindent meg kerdezni skype-n,vagy esetleg msn-en...
koszonom ujfent a lelkes onzetlen segitsegeket😊)

Frozen Whispers
jah és elfelejtettem lvl 29-en 5k lantért megkapod a végleges Rex-et

Frozen Whispers
staffból szerintem a mind-s jobb, 1 mind=4 mp és én továbbra is staffot ajánlom, knuckle felesges mert távharcos vagy.

Encgantokat kilehet szedni de mobos evasion xeonért felesleges fél millát kidobni, esik majd még tonnaszám. Cast time viszont nem váltoik akármilyen fegyvert használsz, annyi lesz amennyi a skillnél le van írva. Legfeljebb a kesztyûk vesznek le pár %-ot.

És végül kritet fel lehet tornászni mobos cris xeonnal vagy ion mine skill critical xeonnal.

Ryleh
evasion mar 1440 es erre jon meg ra ha a fegyot is hasznalom,az meg 1,es 2.lvl evasion😊)
a Critet mivel lehet upgradelni?

Oldal 1 / 84Következő →