The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem Aion befogja verni, bár sokan azt mondják nem fogja, WoW tábora azért nem egybõl hanem az évek során lett ekkora azt azért nézzük, és igaza volt az 1ik srácnak, azt mondta: tök mindegy beveri e v sem, az a lényeg hogy TÉGED lekössön és szeress feljárni bele, mert akkormár megérte és igaza van, mert lefosom, hogy mennyien tolják azt a gamet mig én ebben jólérzem magam

Mondjuk ezt:

wow-os koczkák

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Gubberx
mien videjót? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

foxpal
Inkáb kitalálnának valami jobb mmo-t hogy eltünjön a föld színérõl az a szar WOW-ot
nézzétek meg a videot itt leszerepelnek a koczkák😄

Gubberx
de nem mindegy hogy mennyi idõ alatt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

😊 neki mondhatod, amugy mint minden mmo 1 idõ után megunod...

Gubberx
GW ftw 😛

mert vannak fosok
a p2p gamek azért jók mert a társaságot általában szürik bár nem tom igy hogy fincsifasz is jön... XD

elhiszem,de mit?😊))amugy nem kizsebelés,itthoni viszonylatban is szinte ingyé van minden game.aion példuále 7k ft lesz 2 hónapra!!egy este nehogy aztmondja vki h ennyit nemiszik el...és ez 2 havi szórakozás!!requiemre is kb 3-4kt költöttem 2hónapig,többit freeként toltam,L2 is 4k,cabal kb 3-4kba volt havonta,szal ingyen van...és most ne azt nézd hogy aki tanul annak nuku mani,ennyit 1 napi melóval megtud keresni egy sulis is,szal max lusta emberek vannak..😄viszont ha megveszel egy tejet a boltban,azt kifizeted nem??ez ugyanaz!!ök dolgoztak a gamen,te igénybeveszed az ö szolgáltatásukat,hát fizetni kell!!csak hát jól meg kell gondolni melyik gameért fizet az ember😄
foxpal
Hidd el nem..
Majd a jó gazdag európa és amerika embereket kizsebelik mert minden hülye szarra költenek😊

koreai játékok álltalában nem fizetõsek?😊)közlöm veled hogy álltalában fizetõsek,ne csak azt nézd amelyik havi díjas,hanem ami item shoppos azt is,mert azon több manija van a cégnek!amugy meg a fizetõs játékokat szeretem,amiért nem kell fizetni az olyan is,meg ha szolgáltatást igénybeveszek azért fizetek..
MÁR

OB nekik is ingyenes volt

foxpal
Sõt sorry félre irtam a koreai játékok nem fizetõsek és ez most fizetõs nekik is!!!

foxpal
kakimakika közlöm személyeddel hogy általában a koreai játékok de fizetõsek...
de sajnos most nekik fizetniük kell érte^^

Doomista
ok,hires leszek 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bazd van koreai ismerõsös és ahelyett hogy amíg volt Aion OB azt intézted volna,requiemmel baszódtál??😊))omg
foxpal
lol tényleg sp-bõl😛
Hát és most egy ideig koreai sro-n kockultam 68ra a rogue karim
És most koreai spanomat akarom rávenni hogy igazolja vissza nekem a requiem koreai regem😊

én metroszexuális? én perzsa??

ha Emo vagyok hogyan lehetnék metroszexuális? a kettõ üti egymást, továbba a zsiffin az a Zsido Delfin 😊

amugy mi ujság véled?

én azt raktam ki amit TE ÍRTÁL nekem msn en, nem pedig kitalált szöveget 😉

foxpal
Cence te vagy a metrosexuális te koszos perzsa😊
Amúgy mi az a zsiffin?

Doomista
ketten játszák ezt a játékot 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
felébredtél vagy mi ?😄
jah már világos !
10 elött lefeküdtél,aztán 12ig aludtál és toltad a GW-t egész este !

Doomista
lol

Gubberx
jó az aláírásod, de beleírhatnád azt is hogy miért tápos a rogue 😄

mondjad te metrosexuális zsiffin

foxpal
Holvagy te buzi emo!
Mizu cence😄

Próbáltam ide képet feltenni, de nem megy, most nem keresgélek olyan képfeltöltõt, amivel fel lehet ide tenni bármit is...
Az 57-es boszit az elõbb öltem le egyedül 😛

Doomista
asszony ma már enged GW-re cube ?

Gubberx
pista is hazaért 😄

Doomista
ok,köszi,de valszeg ne 2 honap mulva mint cinci 😄

Oks, majd küldök át szerintem msn-en, mert nem tom, hogy ide fel tudom e tenni. Melior nellába szaladgál már 40. szintje óta.

Doomista
pár képpel megdobhatnál engemet,mert érdekel a karid állapota !

Köszi! És mint mondtátok, tényleg durva a defiler. Ha vége a sok küldimnek meg megnézem az rh-t is, kellene onnan valami jó kis cucc...

Gubberx
grat grat^^

Köszi! És mindez prémes cuccok nélkül.

Doomista
bocs de nem.mék dolgozni<#smile>

Nuclearity
jojo... kamutoka

eridj kockulni 😉

Doomista
azt sem tudod mit jelent 😊

Nuclearity
nem melegkedem mint te 😊

Doomista
ah ugyan,itt cence az emo.
te nekem leszel a zugabubusom 😄😄D😄

Nuclearity
a emo ból én vagyok az M kicsicsikó

Doomista
grat

56-os a defilerem, holnap 57 lesz😊

Doomista
már most látszik,hogy annyira beszrtál,hogy még azt sem irod ki vagy.ennyi <#ravasz1>

Nuclearity
kamuto...

eridj drogozzá 😊

Doomista
nekedkusspicsábavanértve? <#wow3><#wow3>

Nuclearity
most mikrofon v psp wazze megint hazudsz, szegény gubbit hülyited itten...

nyaljál sót kamuto....

és amugy meg O M G

Doomista
igen ezt mondtam 😄
de nem én tehetek rola hogy isten nem mellettem volt hanem melletted,és nem engem segitett meg ebben az ügyben hanem téged 😄 holnapra meg PSP jea xD

Gubberx
ezt mondtad multhéten is, vegyél már egyet lol 😄

Doomista
ezen a héten jön !
véletlen 2 db is jön,szal amelyik utoljára jön,viszaküldöm 😄