4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    na meglett a 48 te mega cube?:D
  • Doomista
    leknagyobb magyar requiem cube vagy
  • Gubberx
    cube :P
  • Leirren
    Én még mindig nyomom ezzel a szarral! :D A társaság jó, így még a dc-ket is viszonylag nyugodtan viselem. Tegnap este egy 29-es soul hunterrel, egy 32-es rugóval és jómagam egy 32-es defenderrel kétszer végigtoltuk ROL-t, egyszer halt meg a soul hunter valami miatt ami nekünk is rejtély volt...
    Ja Cence képzeld elkezdtem rászokni a ventrire!
  • Doomista
    nekem egy lv6 kari !
  • Gubberx
    lakik ott egy 41-es karim :P
  • Cence
    a knight online idős game...
  • Doomista
    mára nagyon kéne a lv up,mert uj tápos fegyót kapnénk !
  • Doomista
    a 4 óra az hammar ?
  • Gubberx
    hamar hazaértél ma cube :D
  • Doomista
    nem vagyok egy válogatós fajta :D egy mmorpg nem jött be,és az a metin 2...még a knight online is jó volt,pedig ritka szar grafja van annak még mindig :D
  • Cence
    tartalmilag is kinek mi ugyanugy mobot ölsz benne mint a másikban...stb :) és kinek mi a szorakoztato:p
  • Gubberx
    csak arra akartam kitérni hogy hiába néz ki egy játék csilli villi módon extra szuper grafikával ha a tartalma egy rakás kaki, felőlem lehet csunya ha a játék maga szorakoztató és jó, de ez csak az én véleményem :D
  • Cence
    már játszottam vele, bármennyire is fáj az egész interface meg kinézete egy az egyben a wowé... nos a grafika a wow miatt saját véleményt mondok ugyanis az a játék bebizonyitotta hogy a szar grafikás (szar gamet illetve szar dolgokat) is el lehet adni reklámokkal (mint pl a pepsit is híres balfaszokkal reklámozzák ezért veszik ugyanugy mint a wowot) akinek számít a grafika annak a wow illetve a rom illetve még jó pár játék nem jön be és nyugodtan elhihetitek vannak páran akiknek igenis kell a jó grafika egy játékhoz illetve beleszámít a játékélménybe... persze ez saját vélemény engem kül nem érdekel hogy nektek tetszik e v sem játszotok e vele v sem ha tetszik játszátok nem mondtam hogy nem csak a véleményem mondtam el ha meg nem tetszik ne olvasd... ilyen egyszerű

várom a köpködéseket
    doomtol az emos beszolásokat...
  • Doomista
    Scaryman=A Mentalista.
  • ScarY MAN
    valld be... csak azért mondod ezt mert nem akarod hogy Cence kipróbálja és ha netán megtetszene neki akkor véletlenül se egy guildbe legyetek xD
  • Doomista
    cencenek igaza van...nagy szar fos kaki az egész rom játék ugy ahogy van !

persze attól még én zúzom amig élek !
  • Gubberx
    lehet hogy a graf neked nem tetszik de így béta állapotában jobb mint az eddigi fos free mmo-k, a másik fele hogy ezzel legalább törődnek a fejlesztők és tényleg számít a játékosok véleménye. ennyi :D
  • netmester
    mi ez a wow kocka beszólás?
  • Cence
    vmi kex gyerek... de tnap már voltak v 3 an és Pike név nem volt köztük...
  • kakimakika
    na majd felnézek ventrire és elrendezem a csapatot,nemtudom ki a pöcsnek van rajtam meg pikén kivül admin passa..majd átirom
  • Cence
    továbbá március áprilisában jön az 5.0 update behozzák az eddig bent nem lévö fegyvereket mint neked a kaszát mármint shamannak továbbá egy uj fajt questeket lvl 60-70 ig és ha mindenigaz kitolják a lvl t is 75-80 ig továbbá uj mapot...stb egyenlöre meg javitgatják fejlesztgetik, shaman egés kis pofás kari lett 1-2 skill castingját lejebb vették, dmg et növeltek... stunja eddig is volt nemértem mié nem vettél :D meg ienek
  • Cence
    azért kerestelek fincsi, hogy jó lenne ha beszélnél a ventrin lévő összes adminnal, mert nem különösebben érdekel egyik balfasz élete se, de örülnék ha békénhagynának engem is meg mindenkit, ugyanis ujabban szokásukká vált kickelgetni de csak a requiem szobábol, lerakosgatni az emberi hulladékot hozzánk hogy ott vihogjon az értelmi fogyatékos faszja, meg felhuznak, lejönnek bepofáznak, hogy jaj emo vagy jaj szopkodod magad... míg voltál addig legalább rend volt mindenki tudta mit lehet mit nem, most ittvan nemtom hány kis geci uj admin fasz és itt menőznek mert valaki itt adja nekik az infot rolam ugy hogy kurvára de nem tud semmit rolam... továbbá kitörölték a szobáimat amit csináltam arra hivatkozva, hogy sok szoba volt benne és nem használtuk ki... WTF??? ne reggel 7 kor nézze a kurva ventrit bazdmeg, ugyhogy ürölnék hogyha majd vissza jönnél és kitörölnéd a party 1-2 szobát is és requiemen belül raknál egy Party és egy Raid szobát, továbbá szolnál ezeknek a faszoknak mert ha ezt igy folytatják akkor kénytelenek leszünk keresni valami más ventrit mert ez igy nem mehet tovább (nem tudunk gamelni tölük...stb) kösz...
  • Cence
    egy wow klon 1-2 jó ötlettel amit tönkre basztak egy wownál is szarabb grafikával :)
  • Doomista
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1215799981
  • kakimakika
    dobjatok ficsibácsinak egy linket had kukkoljam meg azt a fost:D
  • Doomista
    Runes of Magic-et tolok Gubbkockával:D
  • Gubberx
    Runes of Magic-et tolok dúmpistával :D
  • kakimakika
    sallaalaaaaaaaaa.na mivan kence fica mit akartál tölem msnen,majd itt megbeszéljük:))csak nem megint ezt a fost toljátok,a 3 muskétás,cence gubber meg dúmpista na mit csesznek el már megint ebben a szerencsétlen fosrakásban?:)toljatok vmi infot miket csináltak(basztak el) az elmult idöben requba:D
  • Cence
    nem, az player tanácsolt event volt
    +50% lant meg drop rate meg esnek speciális "virágok" a mobokbol aminek más más funkcioja van
  • Gubberx
    akkor most rózsaszín bossokat raknak a városba sima helyett? :D
  • Cence
    valentin napi event 26. áig :)
  • Cence
    megbeszéltük

amugy lvl 37... találtam csókát aki árul item mail pontokat

továbbá most hozzák be a mai frissitésben az uj item mailos ruhákat (olcsobbak lesznek 1 hétig) + a rex von dács is olcsobb lesz... ilyenek

raid bossolást kezdik elbaszni...
    erősítették rh-t meg lord ve valakit
    ha a mobbal 1 lvl es vagy jobb dropod lesz ha 11 lvl el több lvl es vagy akkor a drop rate 0% lesz meg ilyesmik...stb kifoglyák venni pár héten belül ezt ugyis sztem meg ienek kisebb bugok fixálása történt, továbbá készülnek a következő nagy pecsre :)
  • Doomista
    most már télleg egészségedre,jobb már ? vagy még mindig bevagy hülyülve ?:D én már annyira unlak :D végig se olvastam,amit irtál az előbb,nincs türelmem rád.
  • Cence
    nézz utána a pikkelés fogalmának, mert ugylátszik ezzel sem vagy tisztában :) nem pikkelek rád, csak utálom az olyan hülye majmokat (like you) akik meggondolatlanul megfelelő háttértudás nélkül beszélnek valamiről, tipikus én vagyok a jani modra, meg akarod mutatni, hogy itt te vagy a valaki... ezt utálom az ember adja magát mégha az másoknak nem is tetszik. és csak azért mert én nem teszet 10 tonna zselét a 2 centis hajamra nem vagyok szarabb ember mint te (csak az a baj, hogy elég sokan köztük te is ezt igy gondoljátok)
  • Gubberx
    haggyad már őket olyan jól elvannak :D
  • Leirren
    Itt meg még mindig ugyanaz a nóta? :P
    Daloljatok már mást, ez unalmas...
  • Doomista
    én úgy állok hozzá valakihez,ahogy ő áll én hozzám :D te pikkelsz rám, igy én is pikkeled rád ! :D
  • Cence
    te hülye vagy... folyamatosan ásod el magad a gázosabbnál gázosabb beszolásaiddal, nem tudsz semmit a stilusomról és ugy fikázod, ráadásul hülyeségeket írsz... mielött basztatni probálsz járj utána dolgoknak...
  • Doomista
    tehetek én arról hogy ha én bármit is irnénk most neked,az nem teccene alapból :) neked semmi sem tetszik, ezért vagy emos :)