4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Sluky
    Sajnos nem tudok angolul
  • Sluky
    ALERT

The current version supports only Shader 2.0 graphic cards or higher

Ez mi?:(
  • Sluky
    MEGVAN!!!

Gyerekek megcsináltam....úgy kell,hogy miközben csinálja....ugyebár leáll...internetkapcsolat bontás,aztán gyorsan vissza...és megy!!!

de van még 1 probléma...belépek meg minden....aztán ki ír valamit,és kidob még mielöt írnék bármit is!

ISMÉT HELP!!!! :D
  • Sluky
    oké rendben :)
    jó munkát!
    Addig próbálkozom izombol
  • Leirren
    Még egyelőre melózom 4-ig, hazaérek hamar és otthon felveszlek msn-re.
  • Sluky
    Leirren

Most 13% nál áll....ujrakezdtem....akkor türelmesen várom h mi lesz a vége :D

Felveszel MSN-re?....ha sikerül...pedig fog sikerülni...akkor ott jobban tudunk értekezni a dolgokrol :D
  • Leirren
    Ja meg azt el is felejtettem, hogy néhány fájl elég sokáig jön lefelé és addig a számoló is áll...
  • Leirren
    Sajna nem tudom mi lehet a gondod. Kár, hogy nem tudod összehozni, szívesen várlak pedig a guildünkbe. Még annyi ötletem lenne, hogy a klienst teljesen letörölném, minden egyes fájlt ami hozzá kapcsolódik aztán ismét megpróbálnám feltenni. Ha ezután sem megy, akkor meg várj vele egy-két napot, mert lehet, hogy az új patchelés zavarja be a kliensed frissítését.
  • Sluky
    senki nem tud semmi okosat a problémámra?:(

mindenki elvan foglalva a játékal mi ?:D

de mennék már Hentelgetni egy kicsit :D
  • Sluky
    azóta is a 4%nál dekkol:D....reméltem csak megy valamit,de leragadt :D
  • Sluky
    MSN címem,ha valaki tudna segíteni az írhatna plz

[email protected]
  • Sluky
    valaki nem tudna segíteni?:S
  • Sluky
    Megpróbáltam ezt is...eredeti oldalról letöltöttem a gamet...
    Telepités...Update....és 4% nál (00000128.RTP)nép megállt...

Mit tehetek ? :( :( :(
  • Sluky
    Épp én is szedem a hivatalos oldalról :)...

Remélem ez bejön :P

• Leirren
    Nekem is volt ilyen problémám. Leszedtem inkább lassabban a hivatalos oldalról a klienst. Az működik rendesen, frissít is, nincs vele gondom néhány dc-től eltekintve.
  • Sluky
    Megadom ide az MSN címemet is,hogyha valakinek tuti ötlete van arra h hogyan lehetne megoldani a dolgot, az elérjen :D

[email protected]
  • Sluky
    még a Regezés az eredeti weblapra se volt normális ügylet.....érdekesen 1 hetembe telet mire sikerált
  • Sluky
    Rengetegszer újrapróbáltam....

Most újra telepitem....valaki lépésről lépésre elmondaná h mit kéne tennem?

Már nagyon várom h mehessek gamelni
  • Cence
    de ha mindig probálkozol tehát errort kapsz bezárod és megnyitod menni fog elvileg
  • Cence
    most megy az update ill updatel nálam
  • Cence
    most update folyik, teszik fel az 5.0 át és gondolom szarakodnak ahogy szoktak :) nyugi lesz játék csak nem reggel olyan 10körül v azután nézd majd meg :)
  • Sluky
    Sziasztok
    lenne egy komoly problémám....
    Feltelepitettem a req-t aztán update és 3% ill 4 százaléknál meghal.....

Nagyon szeretném végre tolni a game-t....de ha így haladok,akkor nyema :D

HELP PLZ!
  • Nephrit
    MOD: SlashRHUN-t keresd :)
  • Leirren
    Szeretettel várunk a seHUNse nevű guildbe, ahol mindig van aktív tagunk. Én olyan 5 körül szoktam felmenni, aztán ha a netszolgáltatóm is engedi, tolom olyan 9-ig, vagy mikor hogy. Szóval este mindenképpen megkereslek. De ha látsz futkorászni guildtagot, neki is írhatsz, mert mindenkinek osztottam ki jogot, hogy fel tudjon venni tagokat.
  • Nephrit
    Sziasztok! Mostanában (pár napja) kezdtem játszani a gammával, nagyon nagy dolgot szeretnék kérni, ami pedig a következő: csináltam egy jó nagy "gruntot" (Triakármi, az a nagy tirpák disztrójer) a Valdis szerón, és szeretnék csatlakozni egy jó kis magyar klánhoz (nem azért, mert pro vagyok, hanem mert egyrészt meg tudnék tanulni játszani, tudnátok segíteni - magyarul elmagyararázni ha valami nem tiszta - , másrészt meg elég sok MMO-val játszottam (WoW, L2, Archmage, Knight, stb stb), és már most kezdem kapizsgálni...). Tehát nagyon jó lenne, ha valaki lenne olyan kedves (pl Leirren? :) ), és invitálni egy gúd klen-be :D Előre is köszi, vagy ide válaszolj(atok), vagy a [email protected] -ra! Köszönöm! :)

MarcusHUN (lv9 buldózer)
  • Cence
    jaja hajnali 3 kor még nem volt az utso, szal mentem aludni és most frissen üdén megyek suliba :D
  • Leirren
    Most is volt exp heppi hór.
  • Leirren
    Ilyenre nem szoktam izgulni, egyébként meg ha tényleg lesz akkor hiszem el, ha már túl vagyok rajta. :P
  • Cence
    akkor csak, hogy ne izgasd magad :)

Land és Drop 200% al lesz növelveaz exp pedig 130% al!!
  • Leirren
    Azt én sem tudom, mivel én nem szeretem a pvp-t. A rangert meg abszolút nem ismerem. Happy hour eventek alatt szokott lenni, és véletlenszerű bónuszokat szoktak adni. Múltkor is rá voltam készülve, mert kiírták, erre bebasszák, hogy 100%-os lant drop. Na mondom fasza, hát dugják fel maguknak a lóvét, azt hittem megemelt xp-t kapunk...
  • Cence
    Hétfőn Happy Hour nem mondok konkrét adatokat de érdemes lesz játszanotok mert nem kis % al növelik az expet sem és a drop ratet sem :)
  • Cence
    de nekem pvp re kell

akkor is a defilert mondod?

ja megkaptuk ökeet ill megtaláltam öket szerencsére pont kurtban lámultam és hirdettem és ugy találtam meg öket :DD
    amugy kösz :)

szal pvp re nem tom meik lenne jobb defi v ranger :S :)
  • Leirren
    Nem szoktam l2-zni fincsi. A nevet pedig egy szerepjátékból vettem, valószínű - az illető akinek azt kívánod, hogy a fasz üsse ki a fogát - szintén játszik vagy játszott azzal a szerepjátékkal.
    Cence még jóhogy defiler. :D
    Amúgy küldtem hozzátok már vagy két emberkét is a valdesről.
  • Gubberx
    akkor nem leszel tápos... :(
  • kakimakika
    te leirren nem szoktál l2özni?van egy gyerek a klánunkban akinek ez a neve csak már egy ideje nem logolt be h a fasz üsse ki a fogát..:D cence te mit fogsz csinálni ha kiadják az 5.0át??úgy értem örömödben végigszaladsz meztelenül a hősök terén vagy ilyesmi!?bár az az 5ös nemtudom minek a 0 elé..XD
  • Cence
    amugy már csak 1 hét az 5.0 ig :D
  • Cence
    nem leszek rogue csak a 2 kaszt közül döntök ha tudnék

azaz

Defiler or Ranger
  • Gubberx
    Requiem Bloodymare 2
  • Doomista
  • Gubberx
    azért tápos mert tápos