The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap High Jump Eventet tartottunk + Rex Racet, kevesebben voltak mint igérték de igy is jó volt 😊

Íme 😊

lvl xx 😊

Doomista
hányas a karid, cence ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hanyas vagy te disznó? 😄

Mindenki a saját fikájának a huszára!

Gubberx
hanyas karid van? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kocka vagy megint csak bebízonyitottad, és mint tudjuk kockák közt az a menõ akinek nagyobb a karija (ezért kérded hanyas a karija)

elvagy tévedve niggerkém mert nem voltam ideges 😊

ScarY MAN
24mage/11priest xD
ez az egyetlen karim 😊 😛

...

Doomista
mért te mi vagy ? 😊 meséld el õszintén...2x megkérdeztem,hogy hány lv vagy romban,de nem válaszoltál..ebbõl csak az jöhet le,hogy van vagy 2 db 50/50 lv karid...ennyi.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ScarY MAN
ti komolyan betegek vagytok xD

...

Doomista
valakit megint sikerült felhúznom <#taps><#taps><#worship><#worship> minnyárt jobb az estém ^^

én meg ugy rád nem lennék büszke, amugy nem kért senki hogy büszke legyél rá, én sem azért hordom mert büszke vagyok rá, + senkise kérte hogy nézz rá, az ilyen elõítéletes faszokat mint te összegyüjteném és a kisebbségi barátaitokkal bebasznám a gázkamrába ahogyan egy jó ember tette, egyetlen büne hogy hamar halt meg...

Doomista
én meg nem lennénk büszke arra a hajra, amit se viselsz 😄

arra a lvl 15 re nem lennék ennyire büszke, mert abban ki is merült rugo tudásad, hogy "mert tápos"

továbbá hnap eventet tartunk jeee

Doomista
erre télleg nem tudok mit irni,de erre igen:
#3432: LV 30 ? lv45 vagyok...EPIC FAIL
FAIL.

Doomista
erre már télleg nem irok semmit 😄

a kicsicsira nem meri ide is beírni, amit nekem msn re, itt nem akkora az arca, gubber meg lettünk fenyegetve, az üzenet pedig így szól by KaButo
"*megbánjátok még azt a napot,mikor az elsõ mmo-s karitok meglépte a lv2 szintet !!!4"

elemezzük, most fenyeget mert tudja h simán beverjük bármilyen mmoban mert õ igazából láma de mint a segg 😄
a !!! után a 4 es a kockásságát akarja hangsúlyozni, hogy ez most milyen menõ
amugy meg requiembe se mertél kiállni 1 duelra sem ugyanazon a szinten szal csöndben maradnék 😊

ScarY MAN
xD<#pias>

...

Doomista
hát én nem tudok erre mit irni :S
de de mégis !

nagy kockák vagytok !

és én vagyok a legfaszáb mmos

igen igen ezt elfelejtettem

Gubberx
ráadásul ugye rogue volt ami azért tápos mert tápos szal szavatok nem lehet 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

😄

Tényleg 45-ös karija volt, de az nagyon durva 😄 A legfaszább mmo-s kockától mit is várnánk mást, mint nagyon durva atomübermegabrutáltáp karit?😊

ScarY MAN
ez nem kérdés 😄
most is tuti kockul a drágaság xD

...

Gubberx
és õ a legfaszább mmo-s 😊

Gubberx
asszem 45-s volt a requiem karija nem 30-as, most tuti megbántottad 😄

nigger õ lvl 30 ig felhuzott egy karit és onnantol kijelentette hogy szar fos unalmas a játék, mert ott tényleg megtudja mondani az ember de nem is kötekszem mert õ egy mmo szakértõ, egy pro mmos, szoval shhhh

Gubberx
dehogy jön ez vissza :_D kockulja a romot egész nap 😄

Mi a valdes szerveren vagyunk, egy magyar klán van, kicsi családias hangulatú. 😊 seHUNse a guild neve, ha esetleg látsz guildtagot nyugodtan szólhatsz neki, mert mindenki tud új tagot bevenni a guildbe.
Doom te meg ha tényleg nem szórakozol, akkor ne próbálj meg más szeróra menni!!! 😊

Doomista
<#wow2>
visszajvök a gamere DA:SAD😄AS:SD:

Hammerine szerveren most vagyunk megint egy páran, van Guild is ( Csak magyarok vannak benne) Valdes Lintra Only PvE szerver tehát duel meg ilyenek vannak ott is de PK (Player Kill) nincs (Tudomásom szerint páran a Valdes szerveren is játszanak még)
Elérni pedig a /W <name> <message> commandal vagy pedig friend listre felveszed õket az én nevem per pill Punisher a játékban vagy ráírhatsz Agatha ra is (A Hammerine szerveren)

Hali azt szeretném megkérdezni (sokan kérdezik tuti) hogy meik szerveren van vajon sok ember????
És hogy a szerverek különböznek pl.: egyiken van PVP másikon nins vagy hogy? elõre köszi😊 és hogy hogyan tudok megkeresni magyarokat egy adott szerveren?
Üdv Peti.

Én a vízilovakkal vagyok !!!

is is

vagyunk még de kevesen, a régiekbõl szinte mindenki abba hagyta Hammerine-n, nem tom a Valdesen, hogy van ez most barátnõm huzza SH ját én vele közben a battle magem és ha lvl 34 es lesz akkor megyek vissza sh ra vagy maradok battle mage mert most ezis nagyon tetszik majd lvl 34 en eldöl melyik tetszik jobban 😊

Pedig a napokban meséltem guildtársaknak rólatok Cence koma. 😉 Bár azt írtam, hogy kihalt a klánotok, akkor nem jól tudtam?

jah én is ezt mondtam...

Doomista
már ezért megérte beolvasni a topikba 😄DDDDDD

és basszátok meg míg irtam meg is öltek 😄

izlések és pofonok... én 3 évig toltam gw vel (votlak szünetek) most is vissza mentem de ugyanazért amiért eddig is ott hagytam unalmas már a 2. karinál is ugyanazt csinálni...stb viszont pimpi leírásodat nem értem mi az hogy õrült fanoknak? az 1 pvp game azért lvl 20 a max farmolni lehet kampány és pvp nélkül is 😊 a lvl 20 is kb 8 ora még annyi se és igenis csak skillekkel illetve a játéktudásod alapján lehetsz erösebb, az igazi pvp ez, nem az hogy nekem van über cuccom csak meg über kocka vagyok ezért a lvl em is olyan és csak ezért tudlak megverni mint sok gameban.... te 10k ért megvetted a full gamet ami kurva olcsó volt mert mikor kiadogatták öket meg ilyesmik akkor azért 7k volt darabja + az alap ami 9k volt nekem számolj utána mennyit sporoltál 😊

továbbá msot ebbe a "szarba" vissza jöttünk haverokkal hülyéskedni filmet csinálni meg szorakázni
mindennel el lehet lenni csak társaság kérdése 😛

Gubberx
Azért ez a szar se volt rossz lvl 60-ig, de onnan vége 😄

jobb mint ez a szar

Guild Wars? lol. az csak õrült fanoknak való. max level lv20. utánna farmolni csak akkor tudsz ha iszonyat sokat pvp-zel, vagy ha a story questeket végigtolod csuttára. énis az lv20-at 2 nap alatt elértem, és utánna csak a skillekkel lehetsz erõsebb. a játék 10.000 volt mert a complete collection-t vettem meg, de 1 hónapig toltam és leraktam a polcra.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

lopott biciklit?

Doomista
dömpert vagy kisautot ?

Én még mindig tolom 😛

Doomista
nah jó hazudtam...igen ! 10 percet fentvoltál már gw-n ! én kérek elnézést ! vagy még se kérjek ezért a 10 percért ?

Gubberx
te ezt nem is tudhatod mert fentvoltam 😊 hazucc 😄

Doomista
hazucc ha én mondom ! jol beeteted kakimakikát ! 1 hete nem voltál gw-n...-.-

Gubberx
te hazucc 😄

Doomista
mért is hazucc ?

Gubberx
GW-t 😊