4158
-
#3718 Üdv,
Na lecseréltem az 5 gombos egeremet, normál kétgombos görgős egérre és láss csodát két napja nem volt DC-m. A hackshield nem szerette a több gombos egeret. Remélem marad a dc mentesség. :)
Ma meg is lépem a 20-as szintet juhuuuu. -
Cence #3717 international van és kinek hogy van akinek laggol van akinek nem
nekem pl nem laggol haveromnak igen -
#3716 Csöcsi van már európai szerver?? ha igen mennyire laggos? -
Cence #3715 nem küldenék el igazábol mivel igy se oylan sok player van sztem és nekik meg számít... azért van normális support nem ugy mint pár über gamenál ahol azokat az üzeneteket kapod mint amit irtatok itt is -
#3714 Ez a probléma a ticket generálásnál már egy "megválaszolt" esetek közé tartozik. A support válasza lényegében:
"Mi nem tudunkbeavatkozni, hogy milyen internetszolgáltatókon kapcsolódik a szerverünkhöz. Futtason egy trackert (itt leírják hogy) majd küldje el a szolgáltatójának, hogy oldja meg a problémát. Ha nem tudják megoldani, küldje el szolgáltatója elérhetőségét meg a tracker eredményét..." Hmm T-online-nál kit is adjak meg? :) -
#3713 ez egyértelmű, egy embert most miért ne szarnának le ? :D egy emberrel kevesebb sem, mert mindig jön újabb player :D -
#3712 majd küldenek neki egy üzit hogy nem kötelező játszani :D -
Cence #3711 :S hivatalos forumot nézted probléma megoldás ott is szokott lenni
vagy irj ticketet nekik pár óra és válaszolnak (nagyon jokat hallottam a supportrol requiemben)
-
#3710 Torrentes kliensel is disconnectel. Lejjebb vettem a felbontást is mindent, dc-zik.
Totál elkeseredettség...
-
#3709 visszavonom. kaptam dc-t egymás után is.... most megyek öngyilkos leszek
megpróbálom a torrentről leszedett clienst telepíteni... -
Cence #3708 köszi szépen bár ilyen problémám még nem volt ha lesz kiprobálom feltétlen :) -
Cence #3707 fajokat?
nem most gondolkodom h druidot huzzam e vagy defilert :) -
#3706 Sziasztok,
Találtam külföldi fórumokon megoldási lehetőséget a disconnect from server ablakokra.
Nekem 2 magos procim van. A játék ezt nem támogatja. Előfordulhat hogy egyszerre mindkét magot 100%-ban leterheli és ezáltal kidob a game.
Indítás után nyomni kell egy ctrlaltdelt és a folyamatok fülben jobb klikk a Requiem.exe-re. Itt kell beállítani a program affinitását. Csak a cpu 0 maradjon a pipa. Ezután be lehet lépni. Teljesítmény nem fog esni. Fél órát teszteltem, de igéretesnek tűnik.
Ha esetleg gondoljátok commenteljétek, 2 magosoknak segített e ez.
Csáá
Fogshifter Kruxena Rouge lvl1x -
#3705 szóval akkor most ezeket a fajokat te feltolod max lvlre ? -
Cence #3704 gz :) -
#3703 értem én
de csak mert már ittam -
Cence #3702 xD
nem százalék x méter
a Doomguard pl x defenset kap de lassabban megy ez
lvl 1 en ugy néz ki h +500 def -3 m/sec tehát iszonyat lassu de 5 ös lvl en 2,5k def -1m/sec lesz
Vilovy - defense + speed lvl 5 ösön 2,5m/sec cel gyosabb
az inferno form
lvl 1 en +100 dmg -100 defense kimaxolva lvl 5 ön +300 dmg -300 def de jelenleg csak a lvl 4 es ig lehet eljutni ezzel a formal (lvl 71 a max és 72 ön lenne meg az 5 ös lvl je)
a Vilovy form kivételével minden formnak van stunja 3 seces + battle mage formban van 2 skillem ami 3 3 seces instant kasztal bm formában instant és 30 ill 20 méterröl tom kasztolni formokban peding instant de meele távbol azaz 4 méterröl továbbá az inferno formnak a stunja 4 targetre hat
nagyjábol ennyi -
#3701 mennyivel mennek gyorsabban ? (%) -
#3700 de durva :O táp aurákat érzek :S már én sem birok velük :S túl erős a táp aurája -
Cence #3699 Gondolom értelem szerű:
-Sárga - Speed Form (Gyorsabban megyek)
-Zöld - Tank
-Piros - Damage Dealer -
Cence #3698 Itt is van :)
-
Cence #3697 ty -
#3696 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/
http://www.ivpicture.hu/
http://kiss68laci.extra.hu/
http://www.pictureupload.de/
http://tinypic.com/ -
Cence #3695 vmi jó képfeltöltö oldalt lökjön már valaki plz amiről tok ide képet nyomni -
Cence #3694 akkor most raj csávó vagy he :) -
#3693 jah persze,nem is aludtam 2 napja =P -
Cence #3692 amugy te éjjel nappal kukkolod aforumot? :D -
#3691 jó
most úgy is felesleges lenne, mert már nem is érzem hogy élek. -
Cence #3690 felfogom tenni neked a mai v holnapi nap alkalmával jó? -
#3689 persze hogy erdekelnek! varom oket! -
Cence #3688 nekem semmi baja... Doom barátom érdekelnek a formok? ha gondolod felrakom öket, mi is lehet ez a töpszli :) -
Leirren #3687 Én tegnap vagy 5-ször dc-ztem egymás után, nagy volt a lag és más is szenvedett. Viszont volt, akinél egyáltalán nem lagolt. Sajna előfordul ilyen is... -
#3686 Üdv, letöltöttem a gamát, installáltam, updatelt rendesen. Megcsináltam a karaktert játszok fél órát és Lost connection with server ablak fogad. Indíthatom ujra. Most játszotta el harmadszor. Valaki találkozott már ilyennel? -
Cence #3685 ... -
#3684 most mivel nincs ravenfell terület,maradok kattant... -
#3683 kezdek bekattanni...
most örülsz ? -
#3682 nem ment több mint egy napig a RoM és elvonási tünetek jelentkeztek nála :D -
Cence #3681 megint elsúlyosbodott a betegséged? -
Leirren #3680 Lvl 50 protector ;) -
#3679 lv50 druidTÁP ? tápolod a tápot ?