The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
vagy uj kari.

más ötletem nincs.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ha vidikártyám szar,akkor végül is be se engedne nem?...ugyértem...mikor hozza fel a Gravity emblémát meg efélék....nem szaggat....még a háttérben mozgó úszkáló vérplazmák se szaggatnak be.....ez csak lehet egy glória a pokoli sztorin...nem?:S

azért még 1x leírom mit ír ki: ALERT

The current version supports only Shader 2.0 graphic cards or higher

Remélem valaki tud okosat mondani:S
Doomista
lehet frissiteni kéne csak a videókarit...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Azért várd meg más véleményét is, mert nem biztos hogy az enyém jó.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

pedig mennyit szenvedtem miatta....volt hogy reggeltõl estig böngésztem h h lehetne megcsinálni.....de eszembe se jutott volna megnézni h egyálltalán mükszik-e :(
Neeeem....nincs erre valami orvosság :(
Doomista
:(

Szvsz azért nem :(

a Videokártyám miatt nem tudok gamelni? :(:(:(:(
Gyenge a játékhoz a videókártyád :(

Sajnos nem tudok angolul
ALERT

The current version supports only Shader 2.0 graphic cards or higher

Ez mi?:(
MEGVAN!!!

Gyerekek megcsináltam....úgy kell,hogy miközben csinálja....ugyebár leáll...internetkapcsolat bontás,aztán gyorsan vissza...és megy!!!

de van még 1 probléma...belépek meg minden....aztán ki ír valamit,és kidob még mielöt írnék bármit is!

ISMÉT HELP!!!! :D
oké rendben :)
jó munkát!
Addig próbálkozom izombol
Még egyelõre melózom 4-ig, hazaérek hamar és otthon felveszlek msn-re.

Leirren

Most 13% nál áll....ujrakezdtem....akkor türelmesen várom h mi lesz a vége :D

Felveszel MSN-re?....ha sikerül...pedig fog sikerülni...akkor ott jobban tudunk értekezni a dolgokrol :D
Ja meg azt el is felejtettem, hogy néhány fájl elég sokáig jön lefelé és addig a számoló is áll...

Sajna nem tudom mi lehet a gondod. Kár, hogy nem tudod összehozni, szívesen várlak pedig a guildünkbe. Még annyi ötletem lenne, hogy a klienst teljesen letörölném, minden egyes fájlt ami hozzá kapcsolódik aztán ismét megpróbálnám feltenni. Ha ezután sem megy, akkor meg várj vele egy-két napot, mert lehet, hogy az új patchelés zavarja be a kliensed frissítését.

senki nem tud semmi okosat a problémámra?:(

mindenki elvan foglalva a játékal mi ?:D

de mennék már Hentelgetni egy kicsit :D
azóta is a 4%nál dekkol:D....reméltem csak megy valamit,de leragadt :D
MSN címem,ha valaki tudna segíteni az írhatna plz

[email protected]
valaki nem tudna segíteni?:S
Megpróbáltam ezt is...eredeti oldalról letöltöttem a gamet...
Telepités...Update....és 4% nál (00000128.RTP)nép megállt...

Mit tehetek ? :( :( :(
Épp én is szedem a hivatalos oldalról :)...

Remélem ez bejön :P

Nekem is volt ilyen problémám. Leszedtem inkább lassabban a hivatalos oldalról a klienst. Az mûködik rendesen, frissít is, nincs vele gondom néhány dc-tõl eltekintve.

Megadom ide az MSN címemet is,hogyha valakinek tuti ötlete van arra h hogyan lehetne megoldani a dolgot, az elérjen :D

[email protected]
még a Regezés az eredeti weblapra se volt normális ügylet.....érdekesen 1 hetembe telet mire sikerált <#falbav><#fejvakaras>
Rengetegszer újrapróbáltam....

Most újra telepitem....valaki lépésrõl lépésre elmondaná h mit kéne tennem?

Már nagyon várom h mehessek gamelni <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
de ha mindig probálkozol tehát errort kapsz bezárod és megnyitod menni fog elvileg

most megy az update ill updatel nálam

most update folyik, teszik fel az 5.0 át és gondolom szarakodnak ahogy szoktak :) nyugi lesz játék csak nem reggel olyan 10körül v azután nézd majd meg :)

Sziasztok
lenne egy komoly problémám....
Feltelepitettem a req-t aztán update és 3% ill 4 százaléknál meghal.....

Nagyon szeretném végre tolni a game-t....de ha így haladok,akkor nyema :D

HELP PLZ!
MOD: SlashRHUN-t keresd :)
Szeretettel várunk a seHUNse nevû guildbe, ahol mindig van aktív tagunk. Én olyan 5 körül szoktam felmenni, aztán ha a netszolgáltatóm is engedi, tolom olyan 9-ig, vagy mikor hogy. Szóval este mindenképpen megkereslek. De ha látsz futkorászni guildtagot, neki is írhatsz, mert mindenkinek osztottam ki jogot, hogy fel tudjon venni tagokat.

Sziasztok! Mostanában (pár napja) kezdtem játszani a gammával, nagyon nagy dolgot szeretnék kérni, ami pedig a következõ: csináltam egy jó nagy "gruntot" (Triakármi, az a nagy tirpák disztrójer) a Valdis szerón, és szeretnék csatlakozni egy jó kis magyar klánhoz (nem azért, mert pro vagyok, hanem mert egyrészt meg tudnék tanulni játszani, tudnátok segíteni - magyarul elmagyararázni ha valami nem tiszta - , másrészt meg elég sok MMO-val játszottam (WoW, L2, Archmage, Knight, stb stb), és már most kezdem kapizsgálni...). Tehát nagyon jó lenne, ha valaki lenne olyan kedves (pl Leirren? :) ), és invitálni egy gúd klen-be :D Elõre is köszi, vagy ide válaszolj(atok), vagy a [email protected] -ra! Köszönöm! :)

MarcusHUN (lv9 buldózer)
jaja hajnali 3 kor még nem volt az utso, szal mentem aludni és most frissen üdén megyek suliba :D

Most is volt exp heppi hór.

Ilyenre nem szoktam izgulni, egyébként meg ha tényleg lesz akkor hiszem el, ha már túl vagyok rajta. :P

akkor csak, hogy ne izgasd magad :)

Land és Drop 200% al lesz növelveaz exp pedig 130% al!!

Azt én sem tudom, mivel én nem szeretem a pvp-t. A rangert meg abszolút nem ismerem. Happy hour eventek alatt szokott lenni, és véletlenszerû bónuszokat szoktak adni. Múltkor is rá voltam készülve, mert kiírták, erre bebasszák, hogy 100%-os lant drop. Na mondom fasza, hát dugják fel maguknak a lóvét, azt hittem megemelt xp-t kapunk...

Hétfõn Happy Hour nem mondok konkrét adatokat de érdemes lesz játszanotok mert nem kis % al növelik az expet sem és a drop ratet sem :)

de nekem pvp re kell

akkor is a defilert mondod?

ja megkaptuk ökeet ill megtaláltam öket szerencsére pont kurtban lámultam és hirdettem és ugy találtam meg öket :DD
amugy kösz :)

szal pvp re nem tom meik lenne jobb defi v ranger :S :)

Nem szoktam l2-zni fincsi. A nevet pedig egy szerepjátékból vettem, valószínû - az illetõ akinek azt kívánod, hogy a fasz üsse ki a fogát - szintén játszik vagy játszott azzal a szerepjátékkal.
Cence még jóhogy defiler. :D
Amúgy küldtem hozzátok már vagy két emberkét is a valdesrõl.

Gubberx
akkor nem leszel tápos... :(

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

te leirren nem szoktál l2özni?van egy gyerek a klánunkban akinek ez a neve csak már egy ideje nem logolt be h a fasz üsse ki a fogát..:D cence te mit fogsz csinálni ha kiadják az 5.0át??úgy értem örömödben végigszaladsz meztelenül a hõsök terén vagy ilyesmi!?bár az az 5ös nemtudom minek a 0 elé..XD
amugy már csak 1 hét az 5.0 ig :D

nem leszek rogue csak a 2 kaszt közül döntök ha tudnék

azaz

Defiler or Ranger

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
<#worship><#eljen>

Gubberx
azért tápos mert tápos