4158
-
Cence #3678 yah és asszem megis marad ott, jó kari tehát nem miatta de mire felhuztam rájöttem nekem mégegyszer rugo után nem nagyon menne ez a ugri bugri single target :) -
Cence #3677 nem ez ugy van Leir hogyha valami hasonlít a favorit WoW hoz tehát ha már mobot kell ölni v questelni a lvl hez az már WoW lopás..stb de ha különözik valami illetve van egyedi ötlet a játékba akkor az meg alap hogy szar mert a WoW ban nincs :D
Amugy állítom nektek ha a játék full lenne, kevés game verné a Free MMORPG piacon... de nem Full
lvl 50 Druid :D
-
Leirren #3676 Miért van az, hogy ha valamiben különbözik egy mmo a másiktól már az is baj? Az volt a gondod, hogy sisak van a rugónak is, Cence koma leírta, hogy el tudod tüntetni, most meg már a gomb is baj? Ha nem tetszik ne játssz vele... -
shader00 #3675 na ekkora hulyeséget is rég hallottam már
kulön sapka be/ki kapcsolo gomb pf
olyan gomb nincs amivel meztelen lesz a karakter ? -
Cence #3674 mindenki tud sisakot hordani, nem bugos az, level 50 alatt egy sisakot sem mutat, láthatod a sisak ikonjait is hogy milyen... lvl 50 felett minden ruhának sisakja is van amit te állitasz be hogy TE látni akarod e magadon ill mindenki máson vagy sem (ha benyomod mindenkin látni fogod ha kinyomod senkin nem lesz sapja) ugyan igy van az item mall costume nél is -
shader00 #3673 rugó is tud sisakot hordani? szerintem inkább javítsák ki! nem hiszem el hogy ilyen alap bugot se tudnak kijavítani! ez már igénytelenség!
a játékrol meg anyit hogy nekem a hibái ellenére nagyon bejönne, de egy alap szintet azért elvárna az ember! -
Cence #3672 nyal a nénikéd én egyszerüen igy érzem nem sajnálom hogy megismertem a majom arcod mert ha paraszt is vagy (és az vagy) akkor is jó féléből de nem a földűves szakmunkásra értem a parasztot. -
#3671 pffff :D de keci vagy :D -
kakimakika #3670 na ne nyajjá má :DD -
Cence #3669 amugy az h te sajnálod h ezzel toltad 2 honapig... én örülök neki máskülönben hogy ismertem volna meg a nagy fasz fejed? :D -
kakimakika #3668 nem mondtam hogy nemértem,azt mondtam nemértem hogy jött fel a dolog!!különbség..:D -
Cence #3667 :) egyetértek Leirrel én is azért játszom a játékkal mert sok más emberke van akivel szivesen játszom és EZT játszák nem másért :) -
Leirren #3666 Attól, hogy valamit nem értesz még lehet értelme ;) -
kakimakika #3665 na az utolsó mondatod az jó volt,csak nemértem hogy jött ide...:D amugy pista nemvagyok bebaszva,nem csak a részeg emberek mondhatnak igazat..:D -
Leirren #3664 Már csak a társaságért is megéri feljönni játszani. Ha van társaságod... Nyilván aki nagyon pro, ezzel nem foglalkozik, csak saját magával, a maga karakterével ésatöbbi... -
#3663 te bevagy már megint baszva, és nem is tagadod,igaz ? -
kakimakika #3662 cence!az ha egy játéknak nincsen lényege,a max lvlen meg cuccon kívűl semmi más elérhető nincsen benne,magyarul szart sem ér az egész,az nem relativitás kérdése,hanem tény!amugy meg requiemmel tolod és wowot fosozod,hááát...:D mondjuk a grafja nekem se jön be,azért l2özöm,de azért kár egyszinten említeni,khm...na de le sem fosom toljátok csak ha tetszik:D én is nemrég tetriseztem vaze!!!XD -
#3661 -
Cence #3660 az de lehet hogy valakinek ez a förmedmény lesz az a játék amire várt, mindenkinek más jelenti a jó játékot ezért játszanak annyian a WoW nevezetü fossal annyian :) -
#3659 omg -
kakimakika #3658 jovan cence,csak tanácsot adok arra az esetre ha valaki még mielőtt felelőtlenül arra gondolna hogy ezzel a förmedvénnyel játszani akar,ne tegye mert hatalmas csalódás éri majd!:D tiszta jóindulatbúúúl teszem more,maga az angyal vagyok bazdki -
#3657 -
Cence #3656 fincsi az h neked nem tetszett nem azt jelentihogy fos, és ne beszéld már le az embereket róla... akinek nem tetszik ugyse fog vele játszani -
#3655 már instalálom a gamet,és updatelem.
szóval elkezdtem valamit. -
kakimakika #3654 béta???szerintem alfa állapotban van,így utólag szétröhögöm a fejemet hogyan lehettem ekkora fasz h ezzel a fossal toltam vagy 2 hónapot...akinek van esze ne kezdjen bele!!!!!!!!! -
Cence #3653 a játék annak ellenére hogy live open beta állapotban van... ahogy nösz lvl ben ugy fogsz rájönni erre :) -
Leirren #3652 Lassan már egy éves a játék, asszem májusban jött ki és nincs fodrász, de majd vehetsz sisakot. :D -
shader00 #3651 értem kösz a választ
kb fél éve jelenhetette meg a nyilt béta de még mindig tele van bugokkal :S a karakterem haja pl elölröl látszik rendesen, hátulrol meg mintha nem is lenne neki! nagyon bug!
ja még egy kérdés: van-e valahol fodrász a játékban? -
Cence #3650 nem tom mér olyan az árnyék
pvp re nagyon jo kaszt de lvl 60+ felett grindelned kell nagyon sokszor egyedül miután AoE partyba nem nagyon vesznek be ha csak nincs jo haverod :)
-
shader00 #3649 hy! én most keztdem ezzel játszani, és csak annyit akarnék megtudni hogy a rogue menyire számít jó kasztnak?
ja meg azt hogy a játékban az árnyék mitöl olyan csunya kockás? max grafon van de így is csunya! kösz a választ -
xXKenpachiXx #3648 Oke. Koszi szepen: )Akkor fel 5 fele fennt leszek Hokuszpok neven. -
Leirren #3647 Ha a Valdesen nyomjátok akkor szívesen várunk titeket ahogy Cence komám is mondta, a seHUNse nevű klánunkba. Mindenkinek osztottam ki jogot, hogy fel tudjon venni magyar anyanyelvű tagokat, úgyhogy ha találkoztok egy tagunkkal szóljatok neki nyugodtan. Vagy írjátok meg mikor és milyen nickekkel vagytok fent és én veszlek be titeket. Viszont én csak olyan fél 5 körül tudlak bevenni, mert onnantól szoktam általában játszani. -
Leirren #3646 Pedig jó kis klánnak tűnt még nyáron, de gondolom azóta változott a helyzet, mint ahogy nálunk is. Én már azon is gondolkoztam, hogy csinálni kellene egy al-klánt az újoncoknak, akik lehet, hogy nem is sokáig tolják a játszót és a hely miatt a régi játékosoktól kell megválnom... -
Cence #3645 valdesen a seHUNse guildba tudtok menni Leir vezetésével
én a Hammerinen vagyok jelenleg guild nélkül -
xXKenpachiXx #3644 vagy ha nem, akkor csinalok masik karaktert masik szerveren...csak akkor vegyetek be biztosan...3an jonnenk..es aktivak is vagyunk: ) -
xXKenpachiXx #3643 Valdes..remelem Ti is ezen vagytok... -
Cence #3642 melyik szerveren játszol? -
xXKenpachiXx #3641 Sziasztok!Most kezdtem el a jatekot es tetszik...csak meg sok az ismeretlen dolog benne...nem vennetek be valamifele magyar klanba?Vagy valami aktiv jatekos felvehetne baratlistajara a jaekban es tole kerdezhetnek: D...Ez a felhasznalo nevem ugyanaz mint a jatkban..irjatok valaszt Koszonom
Hello:) -
Cence #3640 nem, csak újba mentünk de a hello bunny megmaradt magyar guildnak csak nem vagyok benne... nincs kedvem egy olyantársasággal játszani akire nem lehet számítani és leszarják a "társaikat" igy röviden ennyi :) -
Leirren #3639 Új guildetek van?