4158
-
#3798 mágiahasználó -
#3797 mi az a kaszter? -
Cence #3796 pvp re kezdj Battle Magiciant -> Elementalistot!
ha nem lelkendezel a kaszterek miatt akkor meg Hunter -> Ranger
ez a kettő OP kari pvp ben nem sok problémád lesz velük -
#3795 soulhunter olyan mint a wowban a lock... idézgetős átkozódós.... a shámán gyors tüzelő szó szerint bár nagyobb szinten nem tooom milyenek a képességei, de sokan húznak huntert is.... -
#3794 soul hunter menyire jó? mert azthiszem majd annak kasztolok... -
#3793 hm, megyek a hammerine-re, de lenne egy kérdésem: melyik kari az igazi jó pvp karakter? -
Cence #3792 :) -
Braveheart #3791 Nekem most van egy 25-ös shamanom, a játék nem rossz, hammerite-on nyomom haverommal.
Csak ne lenne államvizsga bázz... -
#3790 -
Leirren #3789 Mint a mamut... -
Cence #3788 ki vagytok halva -
#3787 aranyos :D -
Cence #3786 támadni, a mamut siegere jó, betörni az enemy city kapuját, vagy a földön lévő embereket feldönteni meg ilyesmikre -
#3785 és a mamut tud támadni vagy te tudsz róla ütni? :) -
Cence #3784 :D nem dugja, csak itt nem idézek és puff fent vagyok rajta hanem megjelenik vagy berohan a a képernyöre és felülök a lora a mamut legugol és felmászok rá meg ilyenek :) -
Leirren #3783 Amúgy tényleg aranyos az a mamut, pláne ahogy dugja a stéget. :) -
Cence #3782 tuléled, mikor premiummal meg scrollalazaz 80% bonus xp vel 1 honapig farmolsz egy lvlt legalább napi 8 óra játékkal, ha megvagy 70 szólj :)
majd meglátjátok ti is ahogy mi is megláttuk... fincsi és leirre sem most kezdte a játékot nyugodtan hihettek nekik... -
kakimakika #3781 Jah túléled,mondod ezt először, másodszor meg már törlöd is ezt a fost:DD Requiem is azon játékok népes családját gyarapítja, amikor is egy fejlesztő megmutatja a nagyközönségnek, hogyan is kell egy jó alapötletet olyan szinten elkurni, hogy az mmosok rajtuk röhögjenek XD Jó játékot.... -
#3780 túl élem..... -
#3779 szép ez az elefánt vazze :D -
Leirren #3778 Mondjuk azt, hogy lvl 60 után prém nélkül nem tudsz fejlődni annyira szarul jön az xp. -
#3777 és ez mit takar????? -
Cence #3776 nem item mallra gondoltam hanem premiumra nem tudom hanyasok vagytok, valoszinüleg még egyikötök sem lvl 60 ha igy mondjátok :) -
Cence #3775 majd fogsz ha el akarsz érni benne valamit (bár ugyse nagyon fogsz...) -
#3774 1 játékban sem item mallozok.... asszem vagyok annyira játékos, hogyha akarom akkor magamtól max lvl-ezek és ha kell hajnali egykor fogok játszani a happy hourkban, amúgy me semmi olyat nm adnak itemmalban amit ne lehetne megszerezni a játékban, persze sokat kell játszani.... -
Braveheart #3773 Én se... és nem is szóltak hogy x idő múlva az lesz... 1-2 dolog fizetős benne, de csak azért a pár premium cuccért meg nem fizetek elő rá. -
#3772 a requiem fizetős?,,,, mert én 1 fillért de annyit sem fizettem még ki.... -
kakimakika #3771 Jah zsír ez a mamut tényleg,végre az első pozitívum a game-val kapcsolatban!!:D -
#3770 nagyon fasza, nekem is tetszik ! -
Cence #3769 Miközben felülök rá
és mikor rajta vagyok :)
(a képek minősége azért gyengébb mert Paintban mentettem JPG re...) -
Cence #3768 de mindjá mutatok képet ahol a mamuton ülök :D -
Cence #3767 van elég játékos, szerintem, mikor kiadták voltak problémák de mostanra eléggé gatyába rázták a gamet és nagyon jó, élvezhető szinte ingyen... (mert 60 nap azaz 2 hónap (csak doom kedvéért) 3,5k azaz 3500 Ft) requiem meg egy honapra volt kb ennyi a mostani árak szerint) és azért lássuk be a 2 game közt ég és föld a különbség, még a kurvajó WoW nak is drágább a GC je (és a game fosabb is VÉLEMÉNYEM szerint :)) -
#3766 fogalmam sincs mi megy ott :) -
#3765 ugyhalottam ott is vannak problémák és alig van már játékos :S -
#3764 age of conannal nyomja -
#3763 Mivel nyomod most koma? :D -
Cence #3762 lol kamui??? :D
téged is látni??
nem, sajnos lemondtam a játékról, ót game lett volna, ha a fejlesztők oda figyelnek rá, megcsinálják, de nem csinálják csak a nagyobb különbségnél nagyobb különbséget okozzák Item Mallba is, hogy a zsebük teljen... én meg nem fizetek egy olyanért amivel le kell farmolnom az életem a semmiért, amit a multkor csináltak (bannolás terén) az undorító volt és én nem vártam meg, mig engem is kibannolnak... átmentem egy másik gameba (vicc mert olcsobb mint requiem volt) és sokkal többet nyújt -
ladasz #3761 Jaja.én szoktam játszani Kamui néven megtalálsz.37-es defender
Cence szoktál még játszani? -
#3760 valdesen néha fennt vagyok.... már amikor a gépem bírja, hogy játszak... -
Braveheart #3759 Hammerine-on vagyok, kevés magyart láttam eddig...
Játszik még vki egyáltalán?