4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    mágiahasználó
  • mohito
    mi az a kaszter?
  • Cence
    pvp re kezdj Battle Magiciant -> Elementalistot!
    ha nem lelkendezel a kaszterek miatt akkor meg Hunter -> Ranger

ez a kettő OP kari pvp ben nem sok problémád lesz velük
  • Looooser
    soulhunter olyan mint a wowban a lock... idézgetős átkozódós.... a shámán gyors tüzelő szó szerint bár nagyobb szinten nem tooom milyenek a képességei, de sokan húznak huntert is....
  • mohito
    soul hunter menyire jó? mert azthiszem majd annak kasztolok...
  • mohito
    hm, megyek a hammerine-re, de lenne egy kérdésem: melyik kari az igazi jó pvp karakter?
  • Cence
    :)
  • Braveheart
    Nekem most van egy 25-ös shamanom, a játék nem rossz, hammerite-on nyomom haverommal.
    Csak ne lenne államvizsga bázz...
  • Doomista
  • Leirren
    Mint a mamut...
  • Cence
    ki vagytok halva
  • Gubberx
    aranyos :D
  • Cence
    támadni, a mamut siegere jó, betörni az enemy city kapuját, vagy a földön lévő embereket feldönteni meg ilyesmikre
  • Gubberx
    és a mamut tud támadni vagy te tudsz róla ütni? :)
  • Cence
    :D nem dugja, csak itt nem idézek és puff fent vagyok rajta hanem megjelenik vagy berohan a a képernyöre és felülök a lora a mamut legugol és felmászok rá meg ilyenek :)
  • Leirren
    Amúgy tényleg aranyos az a mamut, pláne ahogy dugja a stéget. :)
  • Cence
    tuléled, mikor premiummal meg scrollalazaz 80% bonus xp vel 1 honapig farmolsz egy lvlt legalább napi 8 óra játékkal, ha megvagy 70 szólj :)

majd meglátjátok ti is ahogy mi is megláttuk... fincsi és leirre sem most kezdte a játékot nyugodtan hihettek nekik...
  • kakimakika
    Jah túléled,mondod ezt először, másodszor meg már törlöd is ezt a fost:DD Requiem is azon játékok népes családját gyarapítja, amikor is egy fejlesztő megmutatja a nagyközönségnek, hogyan is kell egy jó alapötletet olyan szinten elkurni, hogy az mmosok rajtuk röhögjenek XD Jó játékot....
  • Looooser
    túl élem.....
  • Gubberx
    szép ez az elefánt vazze :D
  • Leirren
    Mondjuk azt, hogy lvl 60 után prém nélkül nem tudsz fejlődni annyira szarul jön az xp.
  • Looooser
    és ez mit takar?????
  • Cence
    nem item mallra gondoltam hanem premiumra nem tudom hanyasok vagytok, valoszinüleg még egyikötök sem lvl 60 ha igy mondjátok :)
  • Cence
    majd fogsz ha el akarsz érni benne valamit (bár ugyse nagyon fogsz...)
  • Looooser
    1 játékban sem item mallozok.... asszem vagyok annyira játékos, hogyha akarom akkor magamtól max lvl-ezek és ha kell hajnali egykor fogok játszani a happy hourkban, amúgy me semmi olyat nm adnak itemmalban amit ne lehetne megszerezni a játékban, persze sokat kell játszani....
  • Braveheart
    Én se... és nem is szóltak hogy x idő múlva az lesz... 1-2 dolog fizetős benne, de csak azért a pár premium cuccért meg nem fizetek elő rá.
  • Looooser
    a requiem fizetős?,,,, mert én 1 fillért de annyit sem fizettem még ki....
  • kakimakika
    Jah zsír ez a mamut tényleg,végre az első pozitívum a game-val kapcsolatban!!:D
  • Doomista
    nagyon fasza, nekem is tetszik !
  • Cence
    Miközben felülök rá

és mikor rajta vagyok :)

(a képek minősége azért gyengébb mert Paintban mentettem JPG re...)
  • Cence
    de mindjá mutatok képet ahol a mamuton ülök :D
  • Cence
    van elég játékos, szerintem, mikor kiadták voltak problémák de mostanra eléggé gatyába rázták a gamet és nagyon jó, élvezhető szinte ingyen... (mert 60 nap azaz 2 hónap (csak doom kedvéért) 3,5k azaz 3500 Ft) requiem meg egy honapra volt kb ennyi a mostani árak szerint) és azért lássuk be a 2 game közt ég és föld a különbség, még a kurvajó WoW nak is drágább a GC je (és a game fosabb is VÉLEMÉNYEM szerint :))
  • Doomista
    fogalmam sincs mi megy ott :)
  • Gubberx
    ugyhalottam ott is vannak problémák és alig van már játékos :S
  • Doomista
    age of conannal nyomja
  • Gubberx
    Mivel nyomod most koma? :D
  • Cence
    lol kamui??? :D

téged is látni??

nem, sajnos lemondtam a játékról, ót game lett volna, ha a fejlesztők oda figyelnek rá, megcsinálják, de nem csinálják csak a nagyobb különbségnél nagyobb különbséget okozzák Item Mallba is, hogy a zsebük teljen... én meg nem fizetek egy olyanért amivel le kell farmolnom az életem a semmiért, amit a multkor csináltak (bannolás terén) az undorító volt és én nem vártam meg, mig engem is kibannolnak... átmentem egy másik gameba (vicc mert olcsobb mint requiem volt) és sokkal többet nyújt
  • ladasz
    Jaja.én szoktam játszani Kamui néven megtalálsz.37-es defender
    Cence szoktál még játszani?
  • Looooser
    valdesen néha fennt vagyok.... már amikor a gépem bírja, hogy játszak...
  • Braveheart
    Hammerine-on vagyok, kevés magyart láttam eddig...
    Játszik még vki egyáltalán?